Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس کل دادگستری گلستان از برخورد با برخی تخلفات در دستگاه‌های اجرایی و مدیران آنان خبر داد و آن را نتیجه عدم نظارت بر زیرمجموعه عنوان کرد. ۰۵ تير ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۹ استانها گلستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، هادی هاشمیان شامگاه چهارشنبه در نشست با شهردار و اعضای شورای اسلامی این شهر اظهارداشت: دستگاه قضایی استان وظایف و مسئولیت‌های زیادی از جمله در حوزه شهری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیریت شهری می‌تواند برای سرو سامان دادن حجمی از پرونده‌هایی که به دستگاه قضایی معرفی می‌شود، به ما کمک کند.

وی گفت: نمود اوضاع نابه سامان اقتصادی و اجتماعی در تعداد پرونده‌های ورودی به دستگاه قضایی مشهود است. این در حالی است که شورای شهر و شهرداری باید در زمینه پیشگیری از وقوع جرم و اجرای احکام مجازات جایگزین حبس کمک حال دستگاه قضایی باشند.

رئیس کل دادگستری استان افزود: سالانه 400 هزار پرونده وارد دستگاه قضایی استان می‌شود و در حال حاضر 5 هزار زندانی داریم. سال گذشته قریب به 5 هزار رأی مجازات جایگزین حبس دادیم که اگر این اتفاق نمی‌افتاد زندان‌ها ما دیگر ظرفیت نداشت.

تشکیل پرونده برای برخی مدیران راه و شهرسازی گلستان / 13 نفر از دریافت زمین‌های دولتی انصراف دادندشناسایی یک فساد بزرگ مالی در زنجان / ‌تشکیل پرونده برای 304 مفسد اقتصادی ‌پایان زد و بند در یکی از دفاتر اسناد رسمی گرگان/ تشکیل پرونده برای 6 کارمند ثبت اسناد و املاک

وی با قدردانی از کمک شهرداری گرگان به ستاد دیه استان گفت: با اینکه در زمان شیوع کرونا بودیم و نتوانستیم جشن گلریزان را مثل همیشه بگیریم و همه برنامه‌های ما از طریق فضای مجازی بود با این حال مردم بیشتر از سال گذشته برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد کمک کردند.

هاشمیان با تأکید بر ارتباط مستمر و دائمی مدیریت شهری با دستگاه قضایی از راه اندازی شعبه ویژه رسیدگی به پرونده‌های شهری خبر داد و اظهارداشت: یکی از مشکلات مدیریت شهری، تنظیم قراردادهاست. الان در شهرداری گالیکش با مشکل موجه شدیم، در زمینی پارک ایجاد شده و یک شهید گمنام تدفین شده است که مدعی برای آن پیدا شده که سند هم دارد. الان قاضی ما رأی به نفع شاکی داده و مانده‌ایم حکم چگونه اجرا شود. باید کسی که مال خصوصی مردم را تبدیل به پارک کرده است را هم مجازات کنیم. همه ما موظف هستیم حقوق بیت‌المال را حفظ کنیم.

وی با انتقاد از عدم نظارت برخی مدیران بر زیرمجموعه به پرونده‌ای که اخیرا درخصوص واگذاری زمین‌های دولتی به برخی مدیران و کارکنان راه و شهرسازی استان تشکیل شده است، اشاره کرد و گفت: در قضیه راه و شهرسازی، برخی افراد چندبار بهترین زمین‌های گرگان را در اطراف ناهارخوران و صیاد دریافت کردند. ما پرونده را در دادسرا تشکیل دادیم و 13 نفر از دریافت این زمین‌های دولتی انصراف دادند. برخی مدیران این اداره آمدند و گفتند ما که زمین نگرفتیم؛ این جواب درستی نیست چون مدیران باید بر فعالیت زیرمجموعه خود نظارت کنند.

رئیس کل دادگستری استان بیان داشت: اگر مدیری نظارت نکند و در زیرمجموعه‌اش تخلف شود، خودش مقصر است. سال گذشته مدیرکل دامپزشکی و حراست آن را به میز محاکمه آوردیم، چون مدیران و کارکنان زیرمجموعه آنان تخلف کردند و این افراد نظارت نکرده بودند.

وی با اشاره به فعالیت کارگروه عدل و آزادی‌های مشروع در دادگستری استان گفت: این کارگروه که برای نخستین بار در استان گلستان تشکیل شده و کارهای خوبی انجام در همین مدت کوتاه انجام شد. رسیدگی به پرونده سایت پسماند آزادشهر و تشکیل پرونده برای واگذاری اراضی دولتی گرگان از اقدامات مهم و موثر این کارگروه بود.

انتهای پیام/582/ش

R41471/P/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تشکیل پرونده دستگاه قضایی برخی مدیران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۹۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت پایلوت ۸ خانه محیط زیستی در گلستان

محمدی گفت: در راستای سیاست‌های مردمی سازی فعالیت‌های محیط زیست، ارتقای سواد محیط زیستی و معیشت پایدار یکی از برنامه‌های اصلی این سازمان تاسیس خانه‌های محیط زیست است.

او ادامه داد: خانه‌های محیط زیست یکی از بستر‌های اصلی برای مردمی سازی فعالیت‌های این حوزه بوده که منجر می‌شود سواد و دانش محیط زیستی مردم افزایش پیدا کند و در نهایت محیط زیست حفظ شود.

محمدی افزود: در مرحله اول ۸ مرکز شهرستان (گرگان، بندرگز، ترکمن، گمیشان، گنبدکاووس، رامیان، مینودشت و مراوه تپه) انتخاب شده اند تا خانه‌های محیط زیست به صورت پایلوت در این مراکز شروع به فعالیت کنند.

او ادامه داد: برای اجرایی شدن این مهم با اداره کل آموزش و پرورش، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و ... صحبت شده و اولویت ما فضا‌های مازاد ادارات مختلف است.

محمدی گفت: در حال حاضر افتتاح خانه محیط زیست بندرترکمن انجام شده و افتتاح ۷ خانه محیط زیست دیگر در تاریخ ۳ خرداد با حضور معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست کشور برگزار می‌شود.

او افزود: در گام نخست این خانه‌ها در فضای شهری شروع به فعالیت می‌کنند و پس از بررسی خروجی فعالیت این خانه‌ها در مراحل بعدی به سراغ تاسیس خانه‌های محیط زیستی در روستا‌ها می‌رویم.

محمدی تاکید کرد: خانه‌های محیط زیست مطابق با اصل ۵۰ قانون اساسی به عنوان بستری برای تعامل، تفاهم، همکاری داوطلبانه و موثر در حوزه محیط زیست راه‌اندازی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • برگزاری دومین دوره مسابقات اسکواش «گرگان‌جونیور» در گلستان
  • ماموریت ویژه دادگستری البرز برای شناسایی مدیران شهری متخلف
  • جرایم مدیران شهری در البرز تحت رصد معاونت پیگیری پرونده‌های خاص
  • تشکیل ۵۸ پرونده خرید ادوات کشاورزی در چهارمحال و بختیاری
  • فعالیت پایلوت ۸ خانه محیط زیستی در گلستان
  • پیش بینی افزایش نسبی و تدریجی دما در استان گلستان
  • اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • به صرف لبخند ؛ اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • تشکیل سالانه ۶۰ هزار پرونده قضایی در وزارت نیرو