Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  نگاهی به جامعه اروپا ابعاد گسترده نقض حقوق بشر و تبعیض نژاد علیه اقلیت‌ها و گروه‌های مختلف را آشکار می‌کند و افراد بسیاری در کشور‌های اروپایی از این موضوع آسیب می‌بینند.

کنترل مرز‌ها و مهاجران؛ خطر نقض گسترده حقوق بشر

ده‌ها هزار نفر با خطر درگیری، خشونت، شکنجه و آینده نامعلوم قرار دارند و کسانی که با این شیوه کنترل مرز‌ها و مهاجران مخالف هستند با آزار و اذیت و حتی مجازات‌های کیفری مواجه می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتربخوانید

نقض جدی حقوق‌بشر در اعتراضات ضد نژادپرستی آمریکا

وضعیت مهاجران

سازمان عفو بین الملل در گزارشی به وضعیت مهاجران در مرز‌ها و کشور‌های اروپایی پرداخته و می‎گوید «در سال ۲۰۱۹ حدود ۱۲۰ هزار پناهجو و مهاجر وارد اروپا شده اند؛ نقض حقوق بشر علیه این افراد که قصد عبور از دریای مدیترانه مرکزی را داشتند، رکورد جدیدی ثبت کرد.»

علاوه بر شکنجه و بازداشت خودسرانه این افراد، آن‌ها همچنین گلوله باران شده و هدف حملات مستقیم قرار گرفتند که در پی این اقدانات بسیاری از آن‌ها کشته و یا مجروح شدند.

جرایم ناشی از نفرت و تبعیض

جرایم ناشی از نفرت در کشور‌های اروپایی طی سال‌های اخیر افزایش چشمگیری داشته و در کشور‌هایی مانند انگلیس و فرانسه این موضوع به شدت خود را نشان داده است و افراد بسیاری قربانی اینگونه جرایم شده اند.

آمار و ارقام اداره پلیس انگلیس حاکی از آن است که در سال گذشته میلادی، ۱۷ هزار مورد جرایم مربوط موضوعات نژادپرستی در این کشور به ثبت رسیده که از سال ۲۰۱۳، ۵۶ درصد افزایش داشته است.

شیوع کرونا و وضعیت کشور‌های اروپایی

نقض حقوق بشر در اشکال مختلف تبعیض نژادی، بازداشت خودسرانه، بیگانه هراسی و ... در دوران شیوع بیماری «کرونا» در اروپا به شکل گسترده‌ای مشاهده می‌شود و نگرانی‌های زیادی را برانگیخته است.

نقض حقوق بشر در سراسر جهان در دوران شیوع کرونا سبب شد تا سازمان ملل در مورد تبدیل شدن بحران کرونا به بحرانی حقوق بشری هشدار بدهد.

اما مهم‌ترین موارد نقض حقوق بشر در اروپا عبارتند از:

خشونت خانگی: این پدیده که از مدت‌ها پیش به ویژه زنان و کودکان اروپایی را قربانی می‌کرد، در دوران شیوع کرونا و قرنطینه ناشی از آن با رشد بی سابقه‌ای مواجه شده است.

سخنرانی‌های نفرت محور: این سخنرانی‌ها که عمدتا اقشار آسیب پذیر را هدف قرار می‌دهند، سبب بروز مشکلات زیادی در مسیر دستیابی آن‌ها به امکانات بهداشتی و درمانی می‌شوند.

بیگانه هراسی: معضل بیگانه هراسی همانطور که در گزارش سازمان ملل از آن به عنوان یکی از پیامد‌های بیماری کرونا یاد شده، می‌تواند منجر به تبعیض، نژادپرستی و حملات متعدد به شهروندانی با ریشه غیر از کشور محل سکونت شود؛ بیگانه هراسی در اروپا، آسیایی تبار‌ها را به شدت هدف قرار داده است.

نابرابری در دریافت امکانات بهداشتی و درمانی
تلاش برای محدود کردن شیوع بیماری در گروه‌های خاصی از جامعه: اقلیت‌های نژادی فرانسه در اعتراض به تبعیض و رفتار خشونت آمیز پلیس در دوران قرنطینه دست به اعتراض‌های شبانه در حومه «پاریس»، پایتخت فرانسه زدند.
حقوق بشر اروپایی؛ از نقض حقوق اقلیت‌ها تا اسلام هراسی

حدود ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار پناهجو و مهاجر در بیش از ۱۰۰ اردوگاه پناهجویی در سراسر جهان زندگی می‌کنند؛ اگرچه این رقم، تنها بخش کوچکی از جمعیت ۲۶ میلیونی پناهجویان جهان است، اما شیوع «کرونا» در اردوگاه‌های پناهجویی که غالبا فاقد زیرساخت‌های بهداشتی اولیه هستند، زندگی این افراد را بیش از دیگر مواقع تهدید می‌کند.

فقدان زیرساخت‌های بهداشتی، کمبود تجهیزات حفاظتی، عدم دسترسی به آب سالم، ناممکن بودن رعایت فاصله اجتماعی، نبود مراقبت‌های پزشکی و موضوعاتی از این دست سبب شده تا اردوگاه‌های پناهجویان به دیگ جوشان بحران کرونا مبدل شود.

ابراز نگرانی سازمان عفو بین الملل درباره نقض حقوق بشر در اروپا همزمان با کرونا

سازمان عفو بین الملل در بحبوحه شیوع ویروس کرونا درباره نقض حقوق بشر در کشور‌های اروپایی هشدار داد و اعلام کرد که نقض حقوق شهروندان در کشور‌های اروپایی به بهانه مبارزه با کرونا مشاهده شده است.

این گزارش می‎گوید که در بسیاری از کشور‌های اروپایی، محدودیت‌های اعمال شده برای مبارزه با کرونا موجب نقض گسترده حقوق شهروندان شده است.

اسلام هراسی در کشور‌های اروپایی

زمان آن فرا رسیده که اروپا به موضوع اسلام هراسی اذعان کند و بپذیرد که این امر یکی از معضلات جامعه اروپایی است.

انفعال دولت‌های اروپایی در برابر پدیده اسلام هراسی در سراسر جهان غرب و تلقی آن به عنوان اختلاف عقیده و نه جرم، بر مشکلات مسلمانان که با تبعیض‌های گسترده سیاسی، اقتصادی و اجتماعی مواجه هستند، افزوده است.

فرانسه در میان کشور‌های اروپایی بیشترین جمعیت مسلمان را در بر دارد؛ شمار مسلمانان در این کشور حدود شش میلیون نفر اعلام شده که معادل ۸ درصد کل جمعیت این کشور است؛ با این وجود موضوع اسلام هراسی به ویژه در «پاریس»، پایتخت این کشور موضوعی بسیار جدی است.

در بسیاری از کشور‌های اروپایی، ائتلاف‌های ضد مهاجرتی و سفید برتر انگاری در حال شکل گرفتن هستند و سخنان مسلمان ستیزانه، افراط گرایانی را که اغلب از رسانه‌های اجتماعی برای آشکار ساختن خشونت استفاده می‌کنند، تغذیه می‌کنند.

منبع: میزان

انتها یپیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نقض حقوق بشر کشورهای اروپایی اسلام هراسی کشور های اروپایی نقض حقوق بشر بیگانه هراسی اسلام هراسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۱۳۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه امری از لیگ برتر: جلوی رویای تیم‌ها را می‌گیرند!

به گزارش "ورزش سه"، اونای امری، سرمربی استون ویلا، معتقد است که شانس کسب سهمیه اروپایی توسط باشگاه‌های انگلیسی به دلیل سطح مسابقات لیگ برتر به آن‌ها آسیب می‌رساند. استون ویلا در حال حاضر تنها نماینده انگلیس در رقابت‌های اروپایی است.

استون ویلا در نیمه ‌نهایی لیگ کنفرانس اروپا به مصاف المپیاکوس می‌رود. منچسترسیتی، آرسنال، لیورپول و وستهام دیگر باشگاه‌های انگلیسی حاضر در رقابت‌های اروپایی بودند که از دور مسابقات کنار رفته‌اند.

امری در نشست خبری گفت: "ما تنها تیم انگلیسی هستیم و این سخت است چون لیگ ما سخت‌ترین لیگ جهان است. اگر می‌خواهیم در لیگ خود موفق باشیم و در اروپا هم خوب کار کنیم، ترکیب آن چالش بسیار سختی است، چون باید صد در درصد برای آماده سازی پیش از هر بازی تمرکز کنیم."

او در مورد فشردگی رقابت‌ها در انگلیس که روی عملکرد یک تیم برای شرکت در رقابت‌های اروپایی اثر می‌گذارد، گفت: "من نمی‌فهمم چطور می‌توانید تصمیم بگیرید که با رقابت‌های اروپایی درست برخورد نکنید. از موفق‌ترین تیم‌های دنیا الگو می‌گیرم، بنابراین هم در لیگ و هم در اروپا انگیزه زیادی داریم. حضور در شرایطی که اکنون داریم، شاید بهترین چیزی است که می‌توانستیم در شروع فصل به آن امیدوار باشیم.

اما از آنجایی که در طول سال بهتر عمل کرده‌ایم، آنچه به دست آورده‌ایم غافلگیرکننده نیست. به هر حال می‌دانید که ادامه دادن آن برای مدت طولانی دشوار است. اکنون مدعی هستیم تا در لیگ برتر چهارم شویم و به فینال لیگ کنفرانس اروپا برسیم. ایده ما این است که به پیشرفت ادامه دهیم. اولین هدف ما در تمام فصل این بود که تا جایی که می‌توانیم در لیگ برتر به بالاترین رده برسیم، اما هرگز از رقابت درست در لیگ کنفرانس خودداری نکردیم."

دیگر خبرها

  • حمایت دانشجویان آمریکایی از غزه باوجود تبلیغات شدید اسلام هراسی
  • اسلام هراسی پای شهردار مسلمان لندن را هم گرفت
  • حکم دادگاه لاهه برای دستگیری نتانیاهو جدی است
  • گلایه امری از لیگ برتر: جلوی رویای تیم‌ها را می‌گیرند!
  • امری: سطح بالای لیگ برتر مانع موفقیت تیم‌های انگلیسی در اروپا است
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • تیم جدید و اروپایی اکرم عفیف مشخص شد؟