Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، در روز دوم سفر خاوازی وزیر جهاد کشاورزی و هیات همراه از شهرستان بافت از ایستگاه بز کرکی بازدید شد.

علی باقری معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان در این بازدیدگفت: ایستگاه بز کرکی شهرستان بافت موجب افزایش کمی و کیفی کرک استان کرمان و استان‌های همجوار شده است بطوریکه ظرافت کرک از ۱۹ میکرون به ۱۴ میکرون رسیده است و تولید به ازاء هر راس بز از ۳۵۰ گرم به ۵۰۰ گرم رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: یکی از دلایل رتبه دار بودن استان در تولید کرک فعالیت این ایستگاه بوده است.

باقری تصریح کرد: کارخانه کرک در این دولت مجددا راه اندازی شده است و در حال حاضر در حال شستشو و موکشی کرک است.

او گفت:با توجه به شرایط اقلیمی و آب و هوایی، شهرستان بافت از قطب‌های مهم دام استان کرمان محسوب می‌شود و با وجود مراتع نسبتا غنی، پرورش نژاد شاخص بز کرکی راینی همراه کشت محصولات علوفه‌ای در کنار نیروی انسانی با تجربه و فعال در این شهرستان را در زمره شهرستان‌های شاخص در پرورش بز کرکی راینی قرار داده است این ایستگاه در راستای کار‌های تحقیقاتی و اصلاح نژاد در سال ۱۳۴۲ احداث شده است.

او بیان داشت:تعداد دام ایستگاه در حال حاضر ۳۱۰ راس است که تعداد ۱۲۶ راس دام بز مولد ماده و تعداد ۴۰ راس بز نر مولد و ۱۰۳ راس بزغاله ماده و ۴۱ راس بزغاله نر است.

باقری اظهار داشت:از مشکلات ایستگاه بز کرکی نبود حضور سیستم قیمت گذاری برای خرید کرک از دامداران، خروج غیر قانونی کرک و مختلط نمودن با کرک نامرغوب، خشکسالی پی در پی و خشک شدن مراتع و محل چرایی دام، نداشتن تمایل و ماندگاری فرزندان عشایر در سیستم عشایری به دلیل زندگی سخت و نبود خرید کیفی کرک در نتیجه نداشتن سرمایه گذاری در خصوص اصلاح نژاد و بهبود کیفیت کرک است.

باقری گفت:با اختصاص ردیف اعتبار برای انجام کار‌های تحقیقاتی و اصلاح نژاد و آموزشی با اولویت ایستگاه، اصلاح نژاد بز کرکی راینی بافت و برنامه ریزی و حمایت برای تشکیل شرکت تعاونی تخصصی پرورش دهندگان بز کرکی، ارائه برنامه مدون توسط مدیریت کار خانه جمیل کرک شهرستان برای خرید قرارداد کرک و ایجاد کارگاه تولید البسه کرک برای جلوگیری از صادرات کرک به صورت خام می‌توان این صنعت را رونق داد.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی دام و طیور اصلاح نژاد بز کرکی راس بز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۱۴۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

2 خودرو جدید کرمان موتور (+عکس )

به گزارش صدای ایران از عصر ایران کمپانی جی‌ای سی (JAC) که در ایران بیشتر آن را با نام جک می‌شناسند، سال هاست که در زمینه تولید خودرو‌های سواری و کار و تجاری فعالیت کرده و بیشتر محصولاتش نیز هم اکنون در بازار ایران حضور دارند. برای نمونه می‌توان به جک S ۵ اشاره کرد که پس شروع مونتاژش در کرمان موتور، موفق شد تا سهم زیادی از بازار کراس اوور‌ها را به خود اختصاص دهد. به بیانی دیگر می‌توان گفت که معروفیت برند جی‌ای سی در ایران با فروش بی نظیر S ۵ رقم خورد و این خودرو توانست دیدگاه مثبتی برای جک به وجود آورد.



جی‌ای سی در سال‌های اخیر علاوه بر تولید خودرو‌های متنوع، بر روی پیشرفت در زمینه خودروسازی مدرن نیز تمرکز کرده و همگام با دیگر شرکت‌های چینی، در دنیا به شهرتی نسبی رسیده است. حضور جی‌ای سی در نمایشگاه خودرو پکن که میزبان بزرگان صنعت خودروسازی دنیا نیز هست می‌تواند نشان دهنده جایگاه این کمپانی باشد.

در سال‌های اخیر اضافه شدن قوای محرکه الکتریکی به خودرو‌ها بسیار مرسوم شده و به همین دلیل اکثر خودروسازان حاضر در اتو اکسپو چین، اتوموبیل‌های تمام برقی و یا هیبریدی خود را به نمایش درآوردند. با توجه به چنین موضوعی، جی‌ای سی نیز در کنار دیگر شرکت ها، خودرو‌های تمام برقی و هیبریدی خود را به نمایشگاه آورده و در معرض دید عموم قرار داده است.

این کمپانی علاوه بر حرکت در مسیر بکارگیری از قوای محرکه روز دنیا، طراحی محصولات خود را نیز با الگو‌های نوین جهانی به روز کرده تا به صورت همه جانبه در زمینه خودروسازی پیشرفت کرده باشد.


با ورود به غرفه جی‌ای سی در نمایشگاه خودرو پکن ۲۰۲۴، در درجه اول کانسپت DE Fine دید بازدیدکنندگان را به خود جلب می‌کرد. نزدیک شدن به تولید خودرو با پلتفرم DE جزو اهداف توسعه‌ای جی‌ای سی است و در این راستا هوآوی با تکنولوژی‌های خود قصد دارد تا سرعت رسیدن به نسخه نهایی را برای JAC بیشتر کند.

کانسپت DE Fine 

به طور کلی جی‌ای سی ۴ پلتفرم برای ابعاد مختلف بدنه در نظر گرفته که در میان آن‌ها پلتفرم DI که مختص خودرو‌های کوچک و متوسط مانند EV۳ است، تجاری سازی و به مرحله تولید رسیده است. 

نام دو پلتفرم دیگر JAC که بخش‌های نهایی طراحی شان را سپری می‌کنند DP و DM است که به ترتیب برای تولید خودرو‌های آفرودی و MPV‌ها کاربرد خواهند داشت.

جی‌ای سی با چه خودرو‌هایی پا به اتو اکسپو پکن گذاشت؟

از مهم‌ترین خودرو‌های این برند که احتمالاً به زودی در خیابان‌های ایران تردد خواهند کرد می‌توان EV۳ را نام برد که به یک پیشرانه تمام برقی مجهز شده و با توجه به ظاهر جذابش و همچنین تنوع پایین خودرو‌های هاچ بک و درون شهری، می‌تواند مورد پسند بسیاری از جوانان و خصوصا بانوان قرار گیرد. جک EV۳ دارای یک موتور برقی با حداکثر قدرت ۷۰ کیلووات است. این هاچ بک نخستین محصول جک است که به باتری‌های استوانه‌ای تجهیز شده است و حداکثر سرعتش هم به ۱۵۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد.

خودروی هاچ بک جک ۳ EV

دیگر محصولی که در غرفه جی‌ای سی معرفی شد، X۸ بود که کرمان موتور اقدامات لازم برای مونتاژ این کراس اوور را انجام داده و در آینده‌ای نزدیک تولیدش را آغاز خواهد کرد. این خودرو هم از یک پیشرانه ۱.۵ لیتری TGDI استفاده می‌کند که قادر به تولید ۱۷۴ اسب بخار است. گشتاور این پیشرانه نیز ۲۵۰ تا ۲۸۰ نیوتن متر اعلام می‌شود و در نهایت از طریق گیربکس ۷ سرعته دو کلاچه به چرخ‌های جلو منتقل خواهد شد.

محصول X۸

JS۶ هم که حضورش در ایران قطعی شده و جزو جدیدترین محصولات این برند است نیز در نمایشگاه حضور داشت. لازم به ذکر است که JS۶ قرار است در نسخه پلاگین هیبرید در کرمان موتور مونتاژ شود. 




شرکت جک علاوه بر خودرو‌های سدان، کراس اوور و هاچ بک، پیکاپ‌های شاسی مستقل را نیز در سبد محصولات خود دارد. از این رو برای نمایش دستاورد‌های خود در تولید این کلاس بدنه، علاوه بر نسخه تمام بنزینی و تجهیز شده T۹ (هانتر)، نسخه تمام برقی و دو دیفرانسیل این پیکاپ را نیز برای اولین بار معرفی کرده است.

T۹ (هانتر)، نسخه تمام برقی


در بخش دیگری از غرفه، ون RF۸ که یک MPV محسوب می‌شود نیز حضور داشت و به علت طراحی داخلی لوکس و تجملاتی اش، مورد توجه مراجعین قرار گرفت. آرایش صندلی‌ها در این MPV به صورت ۲+۲+۳ بود تا سرنشینان ردیف دوم فضای کافی در اختیار داشته و سفر راحت تری را تجربه کنند. در مورد این موضوع می‌توان گفت که امروزه خودروسازان سعی دارند تا اکثر کراس اوور‌ها و SUV‌های خود را نیز با این چینش صندلی تولید کنند، چرا که فضا برای بکارگیری امکانات رفاهی بیشتر فراهم می‌شود.

دیگر خبرها

  • حضور فرماندار زرند در کنار کارگران سخت‌ترین شغل دنیا
  • دستگیری عامل قدرت نمایی با سلاح سرد در رفسنجان 
  • تولید ۱۳۶۲ مترمربع فرش توسط مددجویان امداد خراسان جنوبی
  • صفحه نخست روزنامه‌های امروز استان کرمان ـ سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه
  • شوآف «خودرو‌های برقی» در ایران
  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • 2 خودرو جدید کرمان موتور (+عکس )
  • بررسی و ساماندهی توسعه شهرک صنعتی شهرستان انار
  • راور، بافت و زرند شوراهای اسلامی نمونه استان کرمان شدند
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!