Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

«جو بایدن» معاون رئیس‌جمهور سابق آمریکا و نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری نوامبر امسال، طی سخنرانی در شهر لنکستر، بار دیگر عملکرد دولت آمریکا در مقابله با همه‌گیری ویروس کرونا را زیر سوال برد و خواستار گسترش دسترسی به مراقبت‌های بهداشتی در آمریکا از طریق طرح «اوباماکر» شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار بین الملل- بایدن گفت: ترامپ مثل بچه‌ای است که نمی‌تواند باور کند این اتفاق برای او افتاده است. خب، این همه‌گیری برای او اتفاق نیفتاده، برای همه ما اتفاق افتاده و وظیفه او ناله و شکایت کردن نیست؛ وظیفه او این است که کاری در این خصوص انجام دهد.

او در این سخنرانی همچنین به دولت ترامپ توصیه کرد دادخواست علیه این قانون مراقبتی مقرون به صرفه را متوقف کند و هشدار داد در غیر این صورت میلیون‌ها آمریکایی پوشش بیمه خود را در میانه همه‌گیری مرگبار کرونا در آمریکا از دست خواهند داد.

این سیاستمدار آمریکایی همچنین وعده کارزار انتخاباتی خود درباره گسترش پوشش خدمات درمانی با اجرای گزینه بیمه عمومی بار دیگر تکرار کرد و گفت: ما به یک گزینه عمومی بیش از هر زمان دیگری به خصوص وقتی بیش از ۲۰ میلیون آمریکایی بیکار هستند، نیاز داریم.

جو بایدن در واکنش به ادعاهای ترامپ درباره بالا بودن آمار مبتلایان آمریکا به دلیل آزمایش‌های تشخیصی بیشتر هم گفت که بدون شک آزمایش بیشتر جان انسان‌ها را نجات می‌دهد. بایدن همچنین از ترامپ به دلیل برتری دادن وجهه سیاسی خود بر سلامت جامعه انتقاد کرد.

وی که در این سخنرانی ماسک مشکی به صورت زده بود، خود را همچنین با ترامپ که دوست ندارد با ماسک دیده شود، مقایسه کرد.

در رقابت‌های اولیه انتخابتی ۲۰۲۰ حزب دموکرات مسئله مراقبت‌های بهداشتی، یکی از مسائل مورد بحث بود. دولت ترامپ روز پنجشنبه بار دیگر از دیوان عالی خواست قانون اوباماکر را لغو کند. این در حالی است که بیش از ۲۰ میلیون آمریکایی تحت پوشش این قانون قرار دارند.

این اقدام دولت ترامپ در حالی است که بیکاری در کشور کرونازده آمریکا رکورد زده است؛ تاکنون حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار آمریکایی به کرونا مبتلا شده‌اند و بیش از ۱۲۴ هزار نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان باخته‌اند.

برآوردهای وبگاه آماری «وُرلداُمتر» نشان می‌دهد طی بیست‌وچهار ساعت گذشته از تمام ایالت‌های آمریکا به صورت مجموع، ۴۰۱۸۴ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا گزارش شده است. بر این اساس، طی یک روز گذشته نیز ۶۴۹ آمریکایی بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

پیش از این رئیس مؤسسه بهداشت جهانی دانشگاه هاروارد پیش‌بینی کرد که تعداد قربانیان کرونا در ایالات متحده آمریکا ظرف سه ماه آینده و تا ماه سپتامبر به ۲۰۰ هزار نفر برسد.

«آنتونی فائوچی» عضو ارشد کارگروه کرونای کاخ سفید نیز چندی پیش با بیان اینکه آمریکا هنوز در موج اول کرونا قرار دارد، گفت افزایش موارد مثبت ابتلا به ویروس کرونا را نمی‌توان با افزایش آزمایش‌ها توجیه کرد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ویروس کرونا جو بایدن ایالات متحده آمریکا ویروس کرونا جو بایدن دونالد ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۱۸۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه ۵۰ قانونگذار آمریکایی به بایدن و درخواست برای توقف حمله به رفح

گروهی متشکل از ۵۰ قانونگذار مجلس نمایندگان آمریکا در نامه‌ای به جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا از دولت وی خواستند تا از همه ابزارهای موجود برای منصرف کردن تل‌آویو از آغاز عملیات تهاجمی در رفح استفاده کند.

به گزارش ایسنا، در این نامه آمده است: ما با فوریت می‌گوییم تهاجم اسرائیل به رفح در روزهای آینده کاملا غیرقابل قبول است. ما از شما می‌خواهیم با استناد به قوانین و سیاست‌های موجود، فوراً از ارائه برخی کمک‌های نظامی تهاجمی به دولت اسرائیل، از جمله کمک‌هایی که از قبل تایید شده است، خودداری کنید تا از حمله تمام‌عیار به رفح جلوگیری شود.

به گزارش اسپوتنیک، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی بارها از جمله در روز سه شنبه تاکید کرده که ارتش این رژیم برای جنگ با سازمان فلسطینی حماس با یا بدون توافق بر سر اسرا وارد رفح خواهد شد.

نتانیاهو گفته: «اسرائیل چاره دیگری جز ورود به رفح ندارد.» در نامه قانون‌گذاران آمریکایی به دولت بایدن آمده است که «دولت اسرائیل طرحی معتبر و قابل اجرا برای محافظت از غیرنظامیان در جریان عملیات احتمالی در رفح، آنگونه که دولت بایدن درخواست کرده است، ارائه نکرده است.»

در این نامه آمده است که حمله به رفح خطر بازگرداندن منطقه به آستانه یک درگیری گسترده‌تر را دارد.

در اوایل این هفته، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد گفت که عملیات در رفح یک «تشدید غیرقابل تحمل» خواهد بود که هزاران غیرنظامی را کشته و صدها هزار نفر دیگر را مجبور به فرار خواهد کرد.

جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز از تل‌آویو خواسته که حمله‌ای به رفح انجام ندهد.

رسانه‌های اسرائیلی روز پنجشنبه گزارش دادند، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا به تل‌آویو پیام داده که حمله به رفح می‌تواند مانع از تلاش‌ها برای عادی سازی روابط با عربستان سعودی شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • رویکرد بایدن در قبال تظاهرات ضد صهیونیستی دانشجویان در آمریکا
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • پنتاگون اعلام کرد پدافند هوایی اردن را تقویت می‌کند
  •  دولت بایدن و عربستان در آستانه یک توافق امنیتی
  • نامه ۵۰ قانونگذار آمریکایی به بایدن و درخواست برای جلوگیری از حمله به رفح
  • نامه ۵۰ قانونگذار آمریکایی به بایدن و درخواست برای توقف حمله به رفح