Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مشاور امور ایثارگران استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: مسکن ایثارگران شهرستان کهگیلویه پس از حدود پنج سال همچنان بلاتکیلف است و شهرداری از صدور پروانه ساخت خودداری می‌کند. - اخبار استانها -

محمود داربام در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یاسوج، با بیان اینکه در بند الف ماده سه قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران، خدماتی را برای تأمین و واگذاری زمین یا مسکن به ایثارگران مشخص کرده‌اند، اظهار داشت: در شهرستان کهگیلویه، 150 قطعه زمین به 300 نفر از ایثارگران واگذار شده که این زمین‌ها از حدود چهار یا پنج سال پیش همچنان بلاتکلیف هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه متاسفانه شهرداری دهدشت از صدور پروانه ساخت خودداری می‌کند، افزود: قرار بود در سال 98 جلسه‌ای با حضور فرماندار کهگیلویه، شهردار دهدشت، راه و شهرسازی، بنیاد شهید و استانداری تشکیل و مشکل برطرف شود که این اقدام صورت نگرفت.

مشاور امور ایثارگران استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در هفته‌های اخیر نیز تعدادی متقاضی به دفتر استاندار مراجعه کرده و خواهان رفع این مشکل شده‌اند.

افتتاح پروژه 174 واحدی مسکن ایثارگران استان البرز با حضور معاون رئیس جمهور به روایت تصویر1400 واحد مسکونی جدید ویژه خانواده ایثارگران در استان البرز احداث می‌شود

داربام با تأکید بر اینکه خانواده‌های شهدا، ایثارگران، جانبازان و رزمندگان سرمایه‌های این نظام هستند و باید به آنها توجه ویژه‌ای شود، گفت: مشکل مسکن ایثارگران باید به صورت ویژه حل شود و اصلا زیبنده نیست که این قشر، هنوز مشکل مسکن داشته باشند.

وی ادامه داد: علاوه بر این، در قانون برنامه پنجم توسعه گفته شده است که در جاهای که زمین وجود ندارد مانند شهرهای یاسوج و سی‌سخت، دولت موظف است که زمین تحویل دهد، اما متقاضیانی که امسال بنیاد شهید معرفی کرد، به دلیل اینکه در طرح‌های خودمالکی مسکن مهر از تسهیلات استفاده کردنده بودند، نتوانستند از مفاد این قانون بهره‌مند شوند.

مشاور امور ایثارگران استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: این در حالی است که در آیین‌نامه اجرایی پرداخت تسهیلات مسکن به ایثارگران، مشخص شده که تسهیلات حمایتی غیرایثارگری از قبیل شرکتی، مسکن مهر و خودمالکی، مانع دریافت تسهیلات مسکن ایثارگران نمی‌شود.

انتهای پیام/543/ی

R41452/P/S6,69/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مسکن ایثارگران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۲۰۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا انتشار اوراق رهنی مسکن در ایران گره گشا نبود؟

اصلاح نرخ گذاری اوراق رهنی مسکن و تخصیص یارانه سود به آن، انتشار اوراق رهنی بدون کوپن، بهره گیری از نظام صحیح رتبه بندی اعتباری در انتشار اوراق از جمله پیشنهادات به منظور رفع موانع و چالش های انتشار اوراق رهنی مسکن است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مسکن و تأمین مالی آن یکی از ضرورت های کنونی نظام اقتصادی کشور است. یکی از روشهای متعارف تأمین مالی مسکن در همه کشورها، پرداخت تسهیلات بلند مدت بانکی است؛ لیکن پرداخت تسهیلات بلندمدت به ویژه در صورت ثابت بودن نرخ سود تسهیلات، نظام بانکی را با انواع مخاطرات اعم از مخاطره (ریسک) نقدشوندگی، اعتباری و تغییرات نرخ بهره مواجه خواهد کرد، لذا راهکارهایی برای حل این چالش طراحی شده است که یکی از مهم ترین آنها، انتشار اوراق رهنی مسکن و خارج کردن دارایی مربوطه (مانده تسهیلات مسکن) از ترازنامه بانک است.

انتشار این اوراق به ارتقای ظرفیت تأمین مالی بانک ها و نهادهای مالی در حوزه مسکن منجر می شود و ابزاری برای مدیریت ریسک نقدینگی و ریسک نرخ بهره (سود) بانک ها و نهادهای مالی است که سبب می شود تا انگیزه کافی برای تأمین مالی بلندمدت حوزه مسکن توسط آنها فراهم گردد.

با این حال، علی رغم نیاز اقتصاد و تکلیف قانونی به بانکها برای پرداخت تسهیلات بلندمدت در حوزه مسکن در ماده 4 قانون جهش تولید مسکن، این زیرساخت در نظام اقتصادی کشور به خوبی مهیا نشده است و تا کنون تنها دو مرحله انتشار اوراق رهنی مسکن توسط بانک مسکن صورت گرفته است که نشان از عدم عمق کافی این بازار و وجود موانعی برای انتشار آن است.

 نرخ گذاری دستوری بر تسهیلات اعطا شده در حوزه مسکن و همچنین سود اوراق رهنی مسکن یکی از چالش ها و موانع مهم استفاده از این اوراق بوده است.

اصلاح نرخ گذاری این اوراق و تخصیص یارانه سود به آن، انتشار اوراق رهنی بدون کوپن، بهره گیری از نظام صحیح رتبه بندی اعتباری در انتشار اوراق به خصوص اوراق رهنی مسکن، آموزش و فرهنگ سازی نسبت به سرمایه گذاری و استفاده از این اوراق از جمله پیشنهادات مرکز پژوهشهای مجلس به منظور رفع موانع و چالش های انتشار اوراق رهنی مسکن است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیات جدید از تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها
  • یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • پدر شهید حسین خندانی آسمانی شد
  • عرضه به هنگام زمین و تأمین اعتبارات برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • چرا انتشار اوراق رهنی مسکن در ایران گره گشا نبود؟
  • عرضه به هنگام زمین و تامین اعتبارات لازم برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • میزان بارش‌ها در کهگیلویه و بویراحمد اعلام شد
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد