Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از رویترز تنها داروی دیگری که این گروه پزشکی برای بیماران کووید-۱۹ خارج از کارآزمایی‌های بالینی توصیه می‌کند، داروی داخل وریدی رمدسیویر است که شرکت داروسازی گیلیاد آن را می‌سازد.

این انجمن پزشکی می‌گوید این تغییر بر اساس داده‌های اخیر یک بررسی در بریتانیا است که نشان می‌دهد داروی کورتونی ارزان قیمت و در دسترس دگزامتازون میزان‌های مرگ را در میان افراد بستری‌شده دارای شدیدترین شکل کووید-۱۹ تا حدود یک سوم کاهش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گروه اکنون توصیه می‌کند که دگزامتازون یا داروهای کورتونی معادل آن مانند متیل‌پردنیزولون یا پردنیزون در بیماران بستری‌شده کووی-۱۹که نیاز به اکسیژن اضافی، دستگاه تنفس مصنوعی یا اکسیژن‌رسانی مکانیکی خارج از بدن دارند، به کار برده شود.

انجمن بیماری‌های عفونی آمریکا مصرف داروهای کورتونی را برای بیماران کووید-۱۹ که نیاز به اکسیژن مکمل ندارند، توصیه نمی‌کند.

دستگاه ایمنی در بیماران مبتلا به شکل شدید کووید-۱۹ واکنش بیش از حد شدیدی نشان می‌دهد و باعث زنجیره‌ای از رویدادهای بالقوه آسیب‌رسان می‌شود. داروهای کورتونی یا استروئیدی از گذشته برای مهار پاسخ التهابی استفاده می‌شدند، اما در عین حال ممکن است افراد را در معرض خطر سایر عفونت‌ها قرار دهند، بنابراین پزشکان در استفاده از آنها در محیط‌های بیمارستانی یا در بیمارانی که در مراحل اولیه بیماری هستند و هنوز پاسخ شدید ایمنی بروز نکرده است، محتاط هستند.

کد خبر 525660 برچسب‌ها كروناويروس دارو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس دارو داروهای کورتونی کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۲۴۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کیفیت 480 بازدید 20 چند روزی است که ابتلای ترانه علیدوستی، بازیگر مشهور کشورمان به «سندرم DREES» که برای اکثر افراد شناخته شده نیست، خبر ساز شده است. دکتر سید مسعود داوودی، متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه بقیه الله به این بهانه درباره این بیماری و درمان آن می‌گوید: DREES یک بیماری حساسیتی تاخیری است که با تغییرات پوستی، تغییرات احشاء داخلی و تغییرات سلول های خونی خود را نشان می دهد، شایع ترین علت بروز این بیماری حساسیت های دارویی به داروهای ضد تشنج و آنتی بیوتیک‌ها هستند. واکنش های دارویی با تاخیر ٢ تا ٨ هفته ای اتفاق می افتد و علایم بالینی ناشی از آن با ضایعات پوستی کهیر مانند و یا شبیه آبله مرغان بروز کند. همچنین ممکن است درگیری مخاط دهان بروز می کند اما از آن مهم تر، گرفتاری غدد لنفاوی به شکل گسترده ممکن است بروز کند و درگیری مخاط داخلی بدن نیز ممکن است با علایمی شبیه به هپاتیت حاد بروز کند. مهم ترین اقدام در درمان این بیماری قطع مصرف داروهای مشکوک و استفاده از کورتون‌های سیستمیک و یا سایر داروهای سرکوب سیستم ایمنی است. در موارد خفیف ببماری بهبود یابنده است. تشخیص زودرس بیماری در درمان آن بسیار موثر است. جزئیات را می‌بینید و می‌شنوید.

دیگر خبرها

  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دلیل آبریزش دائمی بینی احتمالا «التهاب سینوسی مزمن» است
  • شیر گاو یکی از چالش برانگیزترین مشکلات پزشکی را حل کرد
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟