Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر امور خارجه روسیه در مصاحبه‌ای، مواضع مسکو درباره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، برخورد "جو بایدن" با سرنوشت پیمان استارت-۳ و سرنوشت مبهم زندانیان روس در ایالات متحده را تشریح کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، "سرگئی ریابکوف" معاون وزیر امور خارجه روسیه در مصاحبه‌ای اختصاصی با خبرگزاری «تاس» اعلام کرد که مقامات آمریکایی باید بدانند که روسیه هیچگاه در انتخابات داخلی در ایالات متحده مداخله نکرده و نخواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ریابکوف تاکید کرد: «ما همواره به همتایان آمریکایی خود تأکید کرده‌ایم که مسکو هیچ وقت در امور داخلی آنها مداخله نکرده و نمی کنیم و آنها باید بالاخره به این واقعیت واقف شوند.»

معاون وزیر خارجه روسیه همچنین گفت که ارزیابی رویکرد حزب دموکراتیک آمریکا و "جو بایدن" نامزد این حزب برای پست ریاست جمهوری در قبال تمدید پیمان ادامه کاهش و محدود کردن تسلیحات تهاجمی راهبردی، به دلیل عدم وجود دستورالعمل‌های برنامه‌ای اعلام شده در این رابطه و فقدان زمان کافی تا انقضای مدت اعتبار این توافقنامه، بسیار دشوار است.

وی افزود: «به طور معمول، فعالیت‌های مشخصی در طول مبارزات انتخاباتی از جمله کنگره‌های انتخاباتی احزاب مربوطه انجام می شود که متعاقباً جزییات واضع آنها در باره موضوعات مختلف در دستور کار بین المللی ارائه می شود. ولی بدون وجود بدون چنین اطلاعات اولیه‌ای بسیار دشوار است که بتوان برخورد نامزدها درباره مسائل را ارزیابی کرد.

ریابکوف با توجه به این مسئله که مراسم تحلیف رئیس جمهور بعدی در ایالات متحده در تاریخ 20 ژانویه 2021 انجام می‌شود، در حالی که مت اعتبار پیمان استارت-3 در تاریخ 5 فوریه منقضی خواهد شد، ادامه داد: «من نمی توانم تصور کنم که چطور می توان ظرف دو هفته این توافقنامه تمدید شود، به خصوص با توجه به اینکه در شرایط تصویب قوانین داخلی ما که روندی طولانی و پر زحمت دارد.»

این دیپلمات بلندپایه با اشاره به این واقعیت که اختلافات اساسی در برخی از مسائل مربوط به ثبات راهبردی بین روسیه و ایالات متحده همچنان باقی مانده، اعلام کرد که طرف آمریکایی در حال تشکیل گروه‌های کاری هستند که در زمینه مسائل مربوط به دکترین نظامی فعالیت کنند و این واقعیتی است که تلاش می شود تا موضوع کلاهک‌های هستهای را نیز در دستور کار این گروه کاری قرار دهند.

سرگئی ریابکوف همچنین یادآور شد که روسیه بارها به ایالات متحده پیشنهاد کرده تا زندانیان دو کشور با استفاده از مکانیزم کنوانسیون مربوطه (در شورای اروپا در خصوص انتقال افراد محکوم - سال 1983) برای اجرای احکام خود در کشورهای خود مبادله شوند، ولی هرگز پاسخی در این باره دریافت نکرده است.

به گفته وی، چنین اقدامی نه تنها از لحاظ انسان دوستی و بازتاب رسانه‌ای دارای اهمیت است، بلکه یک موضوع سیاسی بسیار بزرگ در روابط دوجانبه است.

معاون وزیر خارجه روسیه با ابراز نگرانی درباره سرنوشت شهروندان روسی که بسیاری از آنها به مجازات‌های سختی در ایالات متحده محکوم شده‌اند، افزود: «اغلب آنها از مراقبت‌های پزشکی مناسب محروم هستند و در برخی موارد فقط مداخله سازمان‌های بین المللی و اقدامات وزارت امور خارجه روسیه به حل مشکلات آنها کمک کرده است و این مسئله در شرایط شیوع بیماری ویروس کرونا هم اهمیت بیشتری یافته و سلامتی و جان زندانیان روس در آمریکا در معرض تهدید بزرگی قرار دارد، ولی با این وجود، باز مقامات واشنگتن به درخواست مسکو برای تبادل زندانیان پاسخی نداده‌اند.»

ریابکوف امکان استرداد "پل وِلان" به آمریکا را رد کردمسکو: محکومیت برای جاسوسی در آمریکا به مراتب شدیدتر از روسیه استریابکوف: اختلافات روسیه و آمریکا بر سر کنترل تسلیحات همچنان باقی است

انتهای پیام/

 

R7535/P/S8,89,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "آمریکا" اخبار "روسیه"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آمریکا اخبار روسیه اخبار آمریکا اخبار روسیه ایالات متحده خارجه روسیه معاون وزیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۲۷۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هاآرتص: اسرائیل دانشگاه‌های آمریکا را از دست داده است

به نوشته رسانه پر تیراژ رژیم صهیونیستی، اسرائیل جوانان آمریکا را از دست داده است و بدون تغییر ساختار رهبری اسرائیل، حمایت دولت ایالات متحده را هم از دست خواهد داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، آورات ریتان عضو کنست از حزب کار رژیم صهیونیستی در یادداشتی که در واکنش به تظاهرات گسترده دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا علیه سیاست‌های رژیم صهیونیستی منتشر شده اعتراف کرد، اسرائیل حمایت نه تنها دانشجویان بلکه جوانان آمریکایی را از دست داده است.

در مقدمه این نوشتار آمده است: روز 7 اکتبر ما با یک اقدام نظامی غافلگیر شدیم، روز 8 اکتبر بود که فهمیدیم کابینه‌ای  داریم که قادر به هیچ کاری نیست، و امروز هم شاهد سومین شکست خود هستیم، تا متوجه شویم اسرائیل در بخش رسانه‌ای هم شکست خورده است.

در ادامه این یادداشت نویسنده اعتراف می‌کند، آنچه که با یک کمپ حمایت از فلسطینیان در داخل دانشگاه کلمبیا آغاز و پلیس نیویورک ده‌ها نفر از آنها را دستگیر کرد، به سرعت و بدون هیچ کنترلی به بسیاری از دانشگاه‌های دیگر ایالات متحده و حتی خارج از آن سرایت کرده است، موجی مبهم با شعارهایی همچون تل‌آویو و اسرائیل را منفجر کنید یا گردان‌های قسام ما به شما افتخار می‌کنیم سرتاسر این دانشگاه‌ها را فرا گرفته است و حباب اسرائیل برای دانشجویان آمریکایی را منفجر کرد.

به اعتقاد نویسنده، درست است که فقط مدت کوتاهی است که ایالات متحده با تصویب بسته کمک‌های نظامی خود با اکثریت آرا در مجلس سنا حمایت قدرتمندانه خود را از اسرائیل به اثبات رسانده اما تصاویر رسیده از دانشگاه‌ها در کنار رویکردهای بلند مدت موجود در دولت، رسانه‌ها و جامعه آمریکا ادامه این پشتیبانی را تهدید می‌کند.

سپس نویسنده اعتراف می‌کند: اسرائیل دانشگاه‌ها را از دست داده است، این روند در چارچوب یک عملیات بلند مدت از مبارزات اجتماعی و سیاسی در جامعه آمریکا به وقوع پیوست، در حالی که مفاهیم حمایت از اسرائیل تا حدود زیادی در فرهنگ جوانان ایالات متحده ریشه دوانده بود، امروز به نقطه تغییر رسیده است و تا انکار حق دولت اسرائیل در ادامه بقا و ارتباط یهودیان با سرزمین اسرائیل هم رسیده است.

در بخش دیگری از این نوشتار آمده است، میزان حمایت از اسرائیل در نظر سنجی‌‌هایی که بعد از 7 اکتبر انجام گرفته در میان جوانان بین 18 تا 24 سال به شدت کاهش یافته است.

50 درصد از آنها از حماس حمایت کرده و اکثر آنها هم مخالفت خود را با سیاست‌های بایدن در قبال اسرائیل ابراز داشتند.

آنها همان جوانانی هستند که امروز پلاکاردهای "از دریا تا رودخانه " را برافراشته‌اند و خوستار انتفاضه در دانشگاه‌های بزرگ هستند، و شاید در آینده آنها را در پست‌های کلیدی و تاثیر گذار در مجلس سنا و در دادگاه‌ها و ساختارهای اقتصادی و حتی کاخ سفید ببینیم.

آنچه مشخص است آن است که موضع ضد اسرائیلی و سامی ستیز در حال رخنه به سیاست‌های ایالات متحده هم هست و به ویژه در سال انتخابات نامزدها نمی‌توانند آرای این رای دهندگان احتمالی را نادیده بگیرند.

نویسنده سپس تاکید می‌کند که هشدار اولیه در رابطه با از دست رفتن احتمالی حمایت آمریکا یک ماه پیش نمایان شد، زمانی که ایالات متحده به شکل دراماتیکی حاضر به استفاده از حق وتو علیه طرح پیشنهادی در شورای امنیت سازمان ملل نشد، امری که باعث شد نخست وزیر سفر هیئت اسرائیلی به واشنگتن را لغو کرد.

خیزش دانشگاه‌های آمریکا؛ حرف حساب دانشجویان چیست؟سیل انتقادها به رئیس دانشگاه کلمبیا به‌دلیل سرکوب معترضانخیزش سراسری دانشگاه‌های آمریکا علیه صهیونیست‌ها/گزارش ویژه

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • (تصاویر) A-۱۰ Thunderbolt II؛ «گراز» ترسناک نیروی هوایی آمریکا
  • اسرائیل درمانده است ایران قواعد بازی را تغییر داد | این جمله یک اشتباه بزرگ از سوی بایدن بود
  • محور تحولات و حذف دشمن مشترک
  • پولیتیکو : مرد شماره دو روسیه از ولادیمیر پوتین هم ترسناک تر است/ نیکلای پاتروشف استفاده از سلاح هسته ای را تبلیغ می کند
  • هاآرتص: اسرائیل دانشگاه‌های آمریکا را از دست داده است
  • مدودف خواستار مصادره دارایی‌های شهروندان کشور‌های غیردوست شد
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • به وقتِ بیداری
  • روسیه به کانادا هشدار داد