Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش نشریه سان انگلیس، سفارت کره شمالی در روسیه به مناسبت هفتادمین سالگرد آغاز جنگ کره این بیانیه‌ تهدیدآمیز را صادر و تصریح کرد که قوای اتمی خود علیه آمریکا را به‌گونه‌ای شورانگیز مستقر خواهد کرد.

بیانیه یادشده می‌افزاید؛ کره شمالی این ظرفیت را دارد که به شکل بی‌رحمانه‌ای آن‌هایی را که به خود اجازه دست درازی می‌دهند مجازات کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تهدید پس از آن صورت گرفت که در پی انفجار دفتر ارتباطی دو کره توسط کره شمالی، طرف جنوبی ارتش خود را در مناطق مرزی با کره شمالی مستقر کرده است.  

در بیانیه سفارت کره شمالی آمده است: ارتش آمریکا امسال رزمایش‌های مختلفی را با هدف تجاوز به کره شمالی در کره جنوبی انجام داده است. اما دور جدید جنگ کره باعث افزودن تحولات شورانگیزی در تاریخ بشریت خواهد شد و به امپراطوری دیگری به نام ایالات متحده پایان خواهد داد.

پس از آتش‌بس در کره، آمریکا در سال ۱۹۵۳میلادی منطقه را ترک کرد اما از آنجایی که هیچ معاهده صلحی امضا نشده است جنگ به لحاظ تکنیکی ادامه دارد.

«کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی و دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا تاکنون سه بار دیدار کرده و درباره مساله هسته‌ای کره شمالی گفت ‌وگو کرده‌اند. اما این مذاکرات هنوز به نتیجه خاصی نرسیده است.

پیونگ یانگ در ماه مارس(اسفند۹۸) اعلام کرد؛ هرچند کیم و ترامپ «روابط شخصی ویژه‌ای دارند» اما فشار مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا برای دست برداشتن کره شمالی از سلاح هسته‌ای باعث شد تا این کشور، مذاکرات با ایالات متحده را ترک کند.

به گزارش خبرگزاری یونهاپ از کره جنوبی، «جیونگ کیونگ دو» و «مارک اسپر» وزیران دفاع کره و آمریکا روز پنجشنبه با انتشار بیانیه مشترکی خواستار اجرای توافقنامه های صلح ۲۰۱۸ از سوی کره شمالی شدند.

با این حال هر دو در بیانیه آورده اند که جایگاه و شرایط نظامی فعلی در منطقه را حفظ می کنند و از دیپلماسی برای عاری سازی شبه جزیره کره از تسلیحات اتمی بهره خواهند گرفت.

آنها افزوده اند که کره شمالی باید به توافق سنگاپور میان رهبر این کشور و رییس جمهوری آمریکا و توافق «پایان دشمنی میان دو کره» که سال ۲۰۱۸ امضا شد، پایبندی نشان دهد.

کره شمالی هفته گذشته پس از نصب بلندگوهای تبلیغاتی در منطقه مرزی با کره جنوبی و انتشار اوراقی علیه این کشور به طور غیرمنتظره از تعلیق اقدامات نظامی خود خبر داد.

در بیانیه آمریکا و کره جنوبی آمده است که دو کشور رزمایش های خود را ادامه می دهند و با این تمرینات و همچنین رایزنی های بیشتر از صلح در منطقه حراست خواهند کرد.

کره شمالی برگزاری رزمایش های مشترک دو کشور را که در بیانیه بر آن تاکید شده است، نمادی از اقدامات خصمانه علیه خود می داند و بارها این تمرینات رامحکوم کرده است.

سران دو کره دو سال پیش موافقت کردند به اقدامات خصمانه علیه یکدیگر پایان دهند و این سامانه های تبلیغاتی را جمع آوری کنند و دیگر اوراق و بالن های تبلیغاتی را مورد استفاده قرار ندهند.

برچسب‌ها کیم جونگ اون کره ‌شمالی دونالد ترامپ پیونگ یانگ

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کیم جونگ اون کره شمالی دونالد ترامپ پیونگ یانگ کیم جونگ اون کره شمالی دونالد ترامپ پیونگ یانگ کره شمالی کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۲۷۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبرگزاری کره شمالی جلوتر از خبرگزاری های ایران

عصرایران ؛‌ رضا غبیشاوی - خبرگزاری رسمی دولت کره شمالی روز چهارشنبه گذشته (5 اردیبهشت) خبر داد هیات اقتصادی به ریاست یک وزیر (وزیر تجارت بین المللی) پیونگ یانگ را به مقصد تهران ترک کرد.

این اتفاق نادری بود که در عرصه اطلاع رسانی کره شمالی رخ داد. 

خبرگزاری دولت کره شمالی برای اولین بار خبر سفر وزیر  را اعلام کرد. بعد از آن هم خبرگزاری رویترز آن را در قالب گزارش خبری،  منتشر کرد. در گام بعدی هم خبرگزاری ها و رسانه های جهان و ایران آن را بازنشر کردند. 

این خبر با ارزشی است. کره شمالی کشور منزوی است و با همسایگان و کشورهای جهان، رفت و آمد سطح بالای و گسترده ای ندارد.

 تنها روابط نزدیک کره شمالی به چین و روسیه محدود می شود. در جهان هم دوستان کره شمالی علاوه بر روسیه و چین محدود می شود به بلاروس، کوبا و ایران و احتمالا چند کشور دیگر.

سفر مقامات کره شمالی هم به ایران ، اتفاقی کم رخدادی است. بعد از انقلاب 57 تاکنون،‌هیچ کدام رهبران کره شمالی به ایران سفر نکرده اند. تنها یک بار نخست وزیر کره شمالی به ایران آمد (سال 91 نشست سران کشورهای عضو عدم تعهد) . 

آخرین باری که یک وزیر کره شمالی به ایران آمد مربوط به 5 سال یعنی سال 97 قبل است.  وزیر خارجه کره شمالی در سفر به تهران با روحانی رئیس جمهوری و ظریف وزیر خارجه وقت دیدار و گفتگو داشت.

از آن روز تاکنون 4 روز می گذرد اما هیچ خبرگزاری و رسانه ای در ایران هیچ خبری دیگری درباره این سفر و این وزیر کره شمالی  منتشر نکرد.

 اینکه سرنوشت این هیات و این وزیر کره شمالی چه شد؟ به ایران آمد یا نیامد؟ اگر آمد با چه کسی در ایران دیدار داشت؟ هدف از سفر چه بود؟ درباره چه موضوعاتی با مقامات ایران گفتگو کرد؟ 

اگر نیامد یعنی سفرش لغو شد؟ اگر بله چرا سفر لغو شد؟ 

به ویژه که وزیر تجارت بین الملل کره شمالی است. قرار است دو کشور تحت تحریم چه چیزی باهم مبادله و خرید و فروش کنند؟ ما قرار است چه چیزی بخریم و چه چیزی می توانیم بفروشیم؟ کلا داستان جذاب و مهمی است.

مرداد 97 - سفر  «ری یونگ هو» وزیر خارجه کره شمالی  به تهران و دیدار با محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران

 

هیچ خبرگزاری در ایران از هیچ مقام ایرانی درباره سرنوشت این هیات سوال نکرد. هیچ خبرگزاری در ایران نتوانست از منابع آگاه خود سوال کند و خبری اختصاصی در این باره منتشر کند که این هیات کره شمالی چه شد؟

هیچ مقام مسوولی هم در ایران، در این مدت، احساس مسوولیت نکرد تا به افکار عمومی توضیح دهد آیا این وزیر آمده یا نیامده ؟ اگر آمده ...

این است وضعیت اطلاع رسانی در ایران. خبرگزاری کره شمالی به عنوان بسته ترین کشور جهان ، خبر سفر وزیرشان به ایران را منتشر می کند اما در ایران خودمان، خبری از سرنوشت این سفر و این وزیر نیست. انگار نه انگار. خلاصه اینکه هیچ ارزشی برای مخاطب ایرانی قائل نشدند و هنوز هیچ چیزی نگفته اند.

نکته دیگر اینکه، سکوت در برابر اتفاقات با ارزش خبری ،‌ آن اتفاق را از بین نمی برد بلکه به ابهامات و گمانه زنی های اطراف آن رنگ واقعیت می دهد. 

 سکوت ایران و کره شمالی بعد از انتشار خبر اول سفر وزیرشان به تهران، به ایران آسیب می زند. بزرگترین آسیب این است که گمانه زنی ها و احتمالات رسانه ها را درباره روابط دو کشور تایید می کند.
خبر را اولین بار خبرگزاری کره شمالی اعلام و بعد از آن، رویترز این خبر را در قالب گزارش خبری منتشر کرد. خبر رویترز به صورت گسترده در همه رسانه های جهان و ایران بازنشر شد. خبر رویترز احتمالات و گمانه زنی هایی را درباره روابط و همکای های نظامی مطرح می کند که به لحاظ چارچوب افکارعمومی، سکوت دربرابر آنها، یعنی تایید غیرمستقیم و ضمنی.

این رفتارها نه تنها به اعتبار رسانه ها و مسوولان ایرانی آسیب می زند بلکه ابهام ها را تقویت و راه رای برای تولید و تقویت شایعه ها و گمانه زنی ها باز می کند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: صداوسیما، برکناری معاون سیاسی و مشکل اطلاع رسانی رسانه ، بالاتر از خانواده سلطنتی چگونه رسانه قوی داشته باشیم؟  / ایران نیازمند خودکفایی رسانه ای وزیر نفت یا وزیر ابهام بنزینی؟ آیت الله کاظم صدیقی ؛ زنده باد ابهام 10 نکته درباره اختلاس ۲ میلیون دلاری در بندر امام / چرا رسانه ها اختلاس را کشف نکردند؟ / روابط با کانادا را عادی کنید 10 ویژگی سخنگوی خوب برای قوه قضائیه موشک های ایران در آسمان قدس ؛ عکس تاریخی  سفر یک وزیر کره شمالی به ایران 

دیگر خبرها

  • خبرگزاری کره شمالی جلوتر از خبرگزاری های ایران
  • بازتاب خشونت پلیس آمریکا در شبکه‌های اجتماعی
  • بیانیه تند تراکتور علیه تلویزیون؛ چرا در مورد حق پخش چیزی نمی‌گویید؟
  • باقری: عملیات وعده صادق انگیزه دانشجویان آمریکا علیه صهیونیست‌ها را افزایش داد
  • بیانیه تند تراکتور علیه تلویزیون سهند تبریز
  • بیانیه ارتش یمن درباره حمله به پهپاد آمریکایی و یک کشتی انگلیسی
  • بیانیه ستاد حقوق بشر در واکنش به اقدام متزورانه آمریکا
  • بیانیه ستاد حقوق بشر در واکنش به اقدام متزورانه آمریکا در انتشار گزارش موهوم وضعیت حقوق بشر
  • بیانیه ۱۷ کشور به سرکردگی آمریکا علیه ملت فلسطین در غزه
  • پاسخ قاطع پیونگ‌یانگ به نسخه تحریمی آمریکا