Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران دانش انباشته شده در سینه نیروی انسانی شهرداری پایتخت را به عنوان مهمترین حلقه مفقوده ارتقای کیفیت مدیریت شهری برای حل مسائل و موضوعات شهر تهران دانست.

به گزارش آریا به نقل از  روابط عمومی مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران، محمد حسین بوچانی در جلسه کمیته داوری مدیریت دانش شهرداری تهران که با حضور سرپرست اداره کل ارزشیابی و کارگزینی مدیران شهرداری و مهندسان دانش تمامی سازمانها، معاونتها و مناطق شهرداری تهران برگزار شد، با بیان این مطالب افزود: یکی از کلیدیترین سرمایههای سازمانی شهرداری تهران در دوره کنونی مدیریتی همان نیروی انسانی بوده که انتقال تجارب این افراد برای بهبود کیفیت زندگی شهری شهروندان و حل مسائل مدیریتی داخل پایتخت لازم و ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ابلاغ نظام نامه مدیریت دانش در مجموعه شهرداری تهران ادامه داد: به نظر میرسد تمام مدیران متولی و یا مهندسان دانش میتوانند در بستر سازی برای انتقال تجارب مدیریتی نیروی انسانی داخل مجموعه با هدف حل مسائل و مشکلات شهری نقش مهمی را ایفا کنند.

رئیس مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران با تاکید بر اینکه هماهنگی برای گردآوری مدیریت دانش در داخل مجموعه شهرداری تهران ضروری است، بیان کرد: با توجه به اینکه شهرداری تهران فرصت های متعدد و زیادی را در زمینه انتقال تجارب مدیریتی در اختیار دارد، اما متاسفانه بخشی از این فرصت ها به دلیل عدم وجود هماهنگیهای داخلی از دست میرود.

وی ضمن قدردانی از ابتکار عمل معاونت توسعه منابع انسانی شهرداری تهران برای پیگیری مدیریت دانش در مجموعه مدیریت شهری یادآور شد: یکی از مزیتهای کاربردی در مدیریت دانش جلوگیری از پراکنده کاری و اختلال در وظایف اجرای این نظام نامه در شهرداری تهران است. به نظر میرسد وجود یک واسطه برای ایجاد هماهنگی بین تمامی نمایندگان سازمانها و زیر مجموعههای مدیریت شهری برای تفهیم مفاد این نظام نامه و از همه مهمتر تدوین ساز و کارهای اجرایی آن در قالب کمیتههای راهبردی در مجموعه مرکزمطالعات و برنامهریزی شهر تهران ضروری است.

بوچانی در ادامه با اشاره به چرایی حضور مرکز مطالعات و اتصال مدیریت دانش با این حوزه تاکید کرد: همانطور که میدانید براساس نظام نامه پژوهشی که در شهرداری تهران تصویب و اجرای آن برعهده مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران گذاشته شده است، 13 کمیته تخصصی در مرکزمطالعات و برنامهریزی شهر تهران تشکیل شده است که این کمیتهها در زمینه پژوهش در بخشهای تخصصی شهرداری تهران، مسئولیت اسکن و رصد نارسایی های شهر تهران را برعهده دارند.

وی با بیان اینکه بخشی از مسائل و مشکلات شهر تهران در حوزههای مختلف بر عهده مدیران اجرایی و بخشی نیز در قالب انجام پروژه

های پژوهشی و مطالعاتی امکان پذیر است، گفت: مسئولیت این کمیتهها برعهده بالاترین مدیران ستادی شهرداری تهران بوده که حکم روسای آن نیز توسط شهردار تهران صادر میشود. همچنین سایر اعضای این کمیتهها که متشکل از دو بخش اجرایی و علمی است نیز توسط رئیس مرکز مطالعات انتخاب میشود.

رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران با بیان اینکه هدف نظام نامه پژوهشی یکپارچه کردن مطالعات، پژوهشها و اندیشهها در مجموعه مدیریت شهری است، افزود: با توجه به اینکه برای حل مسائل و مشکلات شهر تهران اتصال به مراکز دانشگاهی ملی و یا بینالمللی برای استفاده از دستاوردهای علمی در این حوزه در مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران انجام میشود، اما اعتقاد دارم عدم امکان استفاده از دانش انباشته شده در نیروی انسانی و مدیران اجرایی شهرداری تهران حلقه مفقوده انتقال دانش برای حل موضوعات شهری است.

محمد حسین بوچانی ادامه داد: باور داریم بخشی از راهکارهای حل مشکلات شهر تهران در سینه مدیران و نیروی انسانی شهرداری تهران وجود دارد که از طریق مدیریت دانش می توان به این مهم دست یافت.

وی با اشاره به اینکه مدیران پژوهشی مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران این آمادگی را دارند که از مراکز علمی و دانشگاهی داخلی و بین المللی برای حل موضوعات شهری دانش کسب کنند، بیان کرد: همچنین این امکان در مرکز مطالعات وجود دارد تا برای حل مسائل شهری، با استخراج تجارب مدیران و نیروی انسانی شاغل در بدنه شهرداری تهران برای ارتقای کیفیت مدیریت شهری در پایتخت گام بردارند.

رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران در انتهای صحبتهای خود با اشاره به آمار کارکنان تحصیل کرده شاغل در شهرداری تهران تاکید کرد: آمارها نشان میدهد از 62 هزار نفر نیرویی که داخل شهرداری تهران در حال کار هستند، حدود 9 هزار نفر دارای مدرک فوق لیسانس بوده و حدود 400 نفر نیز دارای مدرک دکترا هستند. اکنون سوال این است کدام مرکز علمی و پژوهشی در کشور این حجم از متخصص را با تکثر حوزههای علمی در اختیار دارد؟ ما در این دوره باید در کنار استفاده از امکانات پژوهشی واقع در بیرون از شهرداری تهران (مانند مراکزعلمی و دانشگاهی داخلی و بین المللی) با استفاده از مدیریت دانش انباشته شده داخل بدنه مدیریت شهری برای ارتقای کیفیت مدیریت شهری گام برداریم.

براساس این گزارش، داورنظری اردبیلی، سرپرست اداره کل ارزشیابی و کارگزینی مدیران شهرداری تهران در ابتدای جلسه به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده برای تحقق نظام نامه مدیریت دانش در مجموعه شهرداری تهران پرداخت.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شهرداری تهران مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران رئیس مرکز مطالعات و برنامه ارتقای کیفیت مدیریت شهری انسانی شهرداری مدیریت دانش شهرداری تهران انتقال تجارب نیروی انسانی مشکلات شهر نظام نامه حل مسائل برای حل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۵۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدبیر مدیران شهری در تحول زیرساخت‌های بوستان کوهستانی دراک

محمدحسن اسدی در کوهپیمایی خانواده بزرگ شهرداری شیراز در بوستان کوهستانی دراک که با همت اداره رفاه کارکنان شهرداری برگزار شد، با بیان اینکه روز ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای را برای این کوهپیمایی بزرگ به فال نیک می‌گیریم، از حضور در اجتماع خانواده شهرداری شیراز ابراز خرسندی کرد.

اوافزود: امروز را روزی برای ورزش خانوادگی و سلامت جسم قرار دادیم تا ورزش و نشاط اجتماعی را در خانواده بزرگ شهرداری شیراز ترویج دهیم.

شهردار شیراز از تلاش دست‌اندرکاران برای ثبت روزی خاطره‌انگیز و به‌یادماندنی و تقدیر کرد.

اسدی گریزی نیز به تاریخچه ایجاد فضای تفریحی و امن بوستان کوهستانی دراک زد و یاد و نام همه کسانی که در ۱۲ سال گذشته در بهبود فضای این بوستان نقش داشتند، گرامی داشت.

او همچنین به تدبیر مدیریت شهری برای تحول این نقطه از کلان‌شهر درراستای تقویت زیرساخت‌های گردشگری اشاره و عنوان کرد: پروژه پارک آبی به‌صورت شبانه‌روزی در حال فعالیت است و عملیات اجرایی پروژه آکواریوم نیز درحال انجام است.

شهردار شیراز خبر احداث تله کابین را نیز به خانواده بزرگ شهرداری این کلان‌شهر داد.

این مقام ارشد مدیریت شهری به اقدامات شهرداری شیراز به‌ویژه نوروز با توجه به حجم بالای گردشپذیری این کلان‌شهر و برنامه‌های پیش‌رو از همراهی خانواده بزرگ شهرداری با مدیریت شهری و رقم خوردن اتفاقات خوب تقدیر کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • اطلاعیه جذب نیروی انسانی شرکت پتروپالایش سهروردی صفاهان زیرمجموعه هلدینگ پتروپالایش اصفهان
  • تدبیر مدیران شهری در تحول زیرساخت‌های بوستان کوهستانی دراک
  • پیگیری انتقال مدیریت زندان قزلحصار از تهران به استان البرز
  • پاسخگویی مدیران شهری شیراز از طریق سامانه ۱۳۷
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است
  • تاکید امام جمعه پلدشت برنقش خطیر معلمان درتربیت نیروی انسانی
  • مازندران؛ مهد علم و دانش و نیروی انسانی کارآمد
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان
  • واکنش سخنگوی شورای شهر قم به انتقادات از سفر مدیران شهری به اروپا
  • شهرداری قزوین پاسخگوی مکاتبات شورا درباره جذب نیروی غیرقانونی باشد