Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کشور‌های عضو اتحادیه اروپا پیش از شیوع ویروس کرونا با بحران‌هایی اقتصادی و اجتماعی دست به گریبان بودند. تاریخ انتشار: 22:00 - 07 تير 1399 - کد خبر: ۶۳۰۸۵۵ خبرگزاری میزان – افزایش ۶ میلیونی فقر طی ۱۰ سال اخیر در اتحادیه اروپا معضلی است که کشور‌های عضو این اتحادیه مدت‌ها قبل از آنکه با بحران شیوع کرونا دست به گریبان شوند، با آن روبرو شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اتحادیه اروپا نتوانسته به طور کامل خود را از بحران مالی سال ۲۰۰۸ خارج کند و این در حالی است که بدون آنکه سران این اتحادیه اقدامی جدی و هماهنگ با یکدیگر انجام دهند، بحران اجتماعی و اقتصادی کنونی می‌تواند باعث نابود این اتحادیه شود.
این در حالی است که پیش از شیوع ویروس کرونا در سراسر این اتحادیه، ۱۶.۸ میلیون نفر بیکار بودند و ۶.۶۵ میلیون نفر از بیکاری طولانی مدت رنج می‎بردند؛ همچنین ۸۶ میلیون نفر در فقر به سر می‎بردند که ۱۹ میلیون نفر از آنها کودک هستند.   تحقیقات پایگاه Social Justice Ireland نشان می‎دهد که در سال ۲۰۱۸، ۱۷ درصد از جمعیت ۲۸ کشور عضو اتحادیه اروپا در معرض خطر فقر قرار داشتند، این در حالی است که ۶ میلیون نفر از جمعیت اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۸ بیش از بحران مالی سال ۲۰۰۸، تحت تاثیر قرار گرفتند.
بر اساس آمار‌ها، یک پنجم از کودکان اتحادیه اروپا (حدود ۱۹.۲ میلیون نفر) هم اکنون در معرض خطر فقر قرار دارند. بیشتر بخوانید:   خروج کامل انگلیس از اتحادیه اروپا تمدید نمی‌شود دورنمای تحولات انگلیس زیر سایه برگزیت شاخص‌های ارزیابی اجتماعی نشان می‎دهد که شرایط برخی از گروه‌ها در چندین کشور اروپایی حتی بهبود نیافته است.

بنابر این گزارش، با وجود آنکه طی سال‌های ۲۰۱۷/ ۲۰۱۸ در شاخص‌ها و برای گروه‌های اصلی جامعه اتحادیه اروپا پیشرفت‌هایی وجود داشته اما این اتحادیه با رسیدن به هدف کاهش فقر در کشور‌های عضو بسیار فاصله دارد.   همچنین در سال ۲۰۱۸، بالاترین میزان شمار بیکاری در کشور‌های یونان، اسپانیا و ایتالیا مشاهده شد.  

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اتحادیه اروپا اتحادیه اروپا جوزف بورل اتحادیه اروپا میلیون نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۷۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند

شورای ارتقای تجارت بین‌المللی چین (CCPIT) امروز یکشنبه از اتحادیه اروپا خواست تا به بهبود و بهینه‌سازی محیط تجاری ادامه دهد، شرایط عادلانه را برای سرمایه‌گذاری خارجی فراهم کند و سیاست‌های تبعیض‌آمیز را تحت عنوان «ریسک زدایی» متوقف کند. "

اتحادیه اروپا چین را به دامپینگ (قیمت شکنی)، ارائه یارانه‌های بیش از حد به شرکت‌های داخلی و چندین عمل ناعادلانه دیگر متهم می‌کند.

شورای ارتقای تجارت بین‌المللی چین اضافه کرد که چین آماده است همکاری خود را در زمینه تغییرات آب و هوایی با اتحادیه اروپا تعمیق بخشد. 

این آژانس گفت: چین مایل به همکاری با اتحادیه اروپا برای تعمیق برنامه ریزی و همکاری در مذاکرات بین المللی آب و هوا، سازگاری بازار کربن با تغییرات اقلیمی، و سرمایه گذاری و تامین مالی آب و هوا است.

پیشتر، «وانگ یی» وزیر امور خارجه چین در جریان گفتگو با همتای آمریکایی خود «آنتونی بلینکن» که با هدف حل و فصل اختلافات تجاری و سیاسی میان دو قدرت به پکن سفر کرده است، اظهار داشت: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود.

روابط پکن و واشنگتن در سال گذشته با فراز و نشیب‌هایی از جمله حادثه بالن‌های بدون سرنشین و دیدار مخفیانه تسای اینگ ون رهبر سابق تایوان در آمریکا همراه بوده است.

واشنگتن که در حال حاضر روابط پر تنشی را با پکن به ویژه بر سر موضوع تایوان سپری می‌کند، بار‌ها از متحدان اروپایی‌اش خواسته است که فشار بر چین را افزایش دهند تا مانع کمک آن به روسیه شوند.

ایالات متحده مدعی است که کمک چین به روسیه شامل مواد و فناوری برای ساخت موشک، پهپاد، تانک و هواپیما و سایر افزار‌های کلیدی دیگر است.

این درحالی است که آمریکا و کشور‌های غربی از آغاز جنگ روسیه و اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، صد‌ها میلیارد دلار کمک به کی‌یف ارائه کرده‌اند. کمک‌های نظامی به اوکراین با مهمات توپخانه و آموزش آغاز شد و اکنون این کمک‌ها به تانک، سامانه‌های دفاع هوایی پیشرفته، موشک‌ها و مهمات خوشه‌ای گسترش یافته است.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین پیشتر اعلام کرد که این کشور قاطعانه اتهامات بی‌اساس آمریکا را درباره مبادلات تجاری و اقتصادی معمول خود با روسیه رد می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • بورل: جعبه جنگ جهانی نباید دوباره باز شود
  • بورل: نشانه‌های جنگ جهانی دوباره بازگشته
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: نشانه‌های یک جنگ جهانی دوباره ظاهر شده است
  • گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند
  • کمک ۱۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان
  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز
  • نخست وزیر یونان: سیستم دفاع هوایی برای اوکراین نداریم
  • بحران دولتی در اسپانیا در سایه اتهام فساد علیه همسر سانچز