Web Analytics Made Easy - Statcounter

این پژوهش تازه نشان می‌دهد که آمریکا در کوتاه مدت با کاهش نرخ زاد و ولد روبرو شده است و این روند کاهشی در بلند مدت جبران نخواهد شد.

بنا بر این پژوهش‌ها که در تارنمای نیویورک دیلی نیوز منتشر شد، با وجود خانه‌نشینی بسیاری از زوج‌ها برای مدت طولانی، این شرایط منحصر به فرد منجر به آن خواهد شد که در ماه‌ها و سال‌های آینده، زاد و ولد در ایالات متحده با صدها هزار مورد کاهش روبرو شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در پژوهشی که در آمریکا  منتشر شد، به تاثیر منفی رکود اقتصادی و بیماری‌های همه‌گیر از لحاظ تاریخی بر روی نرخ زاد و ولد در آمریکا اشاره و تاکید شده است: در حال حاضر، ایالات متحده به طور همزمان در حال دست و پنجه نرم کردن با بحران‌های اقتصادی و بحران همه‌گیری بیماری است.

این گزاش می‌افزاید: در مقایسه با همه‌گیری آنفولانزای سال ۱۹۱۸ میلادی، وسایل پیشگیری بارداری به شکل بسیار گسترده‌تری در اختیار مردم قرار دارد و پیش‌بینی می‌شود نرخ زاد و ولد در سال آینده میلادی بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار کمتر از امسال باشد.

«فیلیپ ب. لووین» استاد اقتصاد کالج ولزلی به برخی باورها درباره ارتباط افزایش خانه‌نشینی و زاد و ولد به برنامه "صبح بخیر آمریکا" اشاره کرد و گفت: "واکنش مردم به وضعیت موجود، پیچیده‌تر از آن است که  برخی تصور می‌کردند."

وی افزود: در حالی که نگرانی‌ها در مورد از دست دادن شغل، وضع اقتصادی، وضعیت سلامتی، دوری اجتماعی، اضطراب، استرس و موارد بسیاری گریبانگیر مردم شده است، واقعا زمان مناسبی برای بچه‌دار شدن نیست.

پژوهش دیگری نیز که روز چهارشنبه توسط موسسه "گاتماچر" درباره زنان منتشر شده است، نشان‌دهنده کاهش تمایل به بچه‌دار شدن در میان گروه نمونه مورد پژوهش است.

بر اساس این تحقیق، بسیاری از زنان همه‌گیری کووید-۱۹ را نه فقط مربوط به چالش‌های اقتصادی آن، بلکه به چگونگی محافظت از خانواده و بهزیستی اعضای خانواده می‌بینند که تاثیر مهمی بر تصمیم‌گیری برای بچه‌دار شدن دارد.

این پژوهش هشدار می‌دهد که بحران بهداشت عمومی، تاثیری جدی بر ابعاد زندگی خصوصی مردم داشته است. آشفتگی اقتصادی و روند کند خارج شدن از بحران بیماری کووید-۱۹، باعث می‌شود که بسیاری از مادران و پدران از بچه‌دار شدن به طور کلی صرف نظر کنند و صرفا آن را به تاخیر نیندازند.

کارشناسان هشدار می‌دهند که کاهش نرخ زاد و ولد می‌تواند در آینده، پیامدهای گسترده‌ای  بر همه ابعاد جامعه آمریکا، از آموزش گرفته تا بخش اقتصاد و تامین اجتماعی داشته باشد.

نتایج پژوهش‌های تازه در حالی منتشر می‌شود که براساس آمار سال ۲۰۱۹ دولت فدرال، نرخ تولد در ایالات متحده برای چهارمین سال متوالی کاهش یافته بود.

بر اساس گزارش نیویورک تایمز، سال ۲۰۱۸  پایین ترین  تعداد افراد متولد شده در این کشور را ظرف ۳۲ سال گذشته ثبت کرده است. در سال ۲۰۱۸، ۳ میلیون و ۷۸۸ هزار و ۲۳۵ نفر در آمریکا متولد شده‌اند.

برچسب‌ها ویروس کرونا نیویورک تایمز ایالات متحده آمریکا پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا نیویورک تایمز ایالات متحده آمریکا ویروس کرونا نیویورک تایمز ایالات متحده آمریکا ایالات متحده نرخ زاد و ولد بچه دار شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۸۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه اقتصادی مبتنی بر نوآوری؛ لازمه اقتصاد چین

بررسی رسمی نشان داد فعالیت کارخانه‌های چین در ماه آوریل با سرعت کم‌تری گسترش یافته است که نشان از دست دادن شتاب برای بخش گسترده در آغاز ۳ ماهه دوم است.

به گزارش ایسنا، دفتر ملی آمار چین شاخص مدیران خرید تولیدی را از ۵۰.۸ در ماه مارس به ۵۰.۴ در آوریل کاهش داد. این داده‌ها بر چالش‌های پیش روی سیاست‌گذاران تاکید می‌کند. داده‌های شاخص مدیران خرید نشان داد که سفارش‌های صادراتی جدید با سرعت بسیار کمتری رشد کردند، در حالی که اشتغال همچنان رو به کاهش بود.

سرمایه‌گذاران انتظار دارند مقامات چینی محرک‌های بیشتری را برای حمایت از اقتصاد ارائه کنند. با توجه به اینکه فدرال‌رزرو ایالات‌متحده و سایر اقتصادهای توسعه یافته عجله‌ای برای کاهش نرخ بهره ندارند، چین ممکن است با دوره طولانی‌تری از تقاضای خارجی ضعیف مواجه شود.

مقامات در سال جاری بر نیاز به توسعه اقتصادی مبتنی بر نوآوری در بخش‌های پیشرفته تاکید کردند. با این حال، تحلیلگران اظهار کردند که مشکل اصلی این کشور حول رکود طولانی مدت املاک و بدهی‌های دولت محلی است که اعتماد خانوارها و سرمایه‌گذاران را نسبت به چشم‌انداز اقتصادی کاهش داده است.

در حالی که رشد اقتصادی قوی‌تر از حد انتظار در سه ماهه اول انگیزه خوشایندی برای بقیه سال ایجاد کرد، ضعف در زمینه‌های کلیدی مانند خرده فروشی در ماه مارس، سود صنعتی و سرمایه‌گذاری دارایی بر چالش چین در ایجاد احیای گسترده تقاضا تاکید می‌کند.

بر اساس گزارش رویترز، چین هدف رشد تولید ناخالص داخلی حدود پنج درصد را برای سال ۲۰۲۴ تعیین کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مانور عجیب روی کاهش نقدینگی
  • توسعه اقتصادی مبتنی بر نوآوری؛ لازمه اقتصاد چین
  • بحران کودک‌همسری در آمریکا
  • بحران آزادی بیان به روایت کاریکاتوریست اردنی
  • کابینه نتانیاهو هزینه زیادی را به ما تحمیل کرد/ طبقه متوسط در حال نابودی
  • هشدار مرکز پژوهش‌های مجلس درباره سبد غذایی خانوار
  • واکنش علی ربیعی به حملات دولت به مرکز پژوهش های مجلس /نتایج سنجش‌ها را نه کتمان و نه با آن بازی کنید!
  • واکنش علی ربیعی به هجمه سنگین دولت به مرکز پژوهش های مجلس: با بستن در هر اندیشکده و مرکز تحقیقات، دری به سوی انواع بحران‌ها گشوده می‌شود
  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • هشدار مرکز پژوهش های مجلس درباره سبد غذایی خانوار : کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است