Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-29@00:45:32 GMT

از ۱۵تیرماه زدن ماسک اجباری می‌شود

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۴۵۶۰۲

از ۱۵تیرماه زدن ماسک اجباری می‌شود

رییس جمهور با تأکید بر اینکه استفاده از ماسک در محل‌هایی که تجمع وجود دارد، الزامی است، گفت: ما باید تدابیر لازم را اتخاذ کنیم تا از پانزدهم تیرماه استفاده از ماسک الزامی شود و این مدت تا آخر تیرماه خواهد بود و در صورتی که لازم باشد، این مدت تمدید خواهد شد.

حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور صبح امروز (یکشنبه) در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا تاکید کرد: همه ما می‌دانیم که این ویروس از دی ماه و بهمن ماه، قدم به قدم آمد و همه جهان را گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیچ کشوری را استثنا نکرد و همه را تحت تاثیر قرار داد. همه کشورها دچار این گرفتاری شدند و ناچار به اعمال محدودیت شدند و همه کشورها مدتی محدودیت‌ها را کم کردند و کاهش دادند و برداشتند. در کشورما نیز این ویروس وارد شد، علی الظاهر از دو استان قم و گیلان وارد شد و بعد شیوع پیدا کرد و الان می‌بینید هر استانی که قبلاً بارانداز این ویروس نبود اکنون بارانداز شده است. وزارت بهداشت اعلام می‌کند ۶ استان وضعیت قرمز دارند.

روحانی اضافه کرد: پس ما با ادامه راه این را خواهیم داشت. حدود ۶ ماه از این بیماری گذشته و تا امروز واکسن و دارویی برای این بیماری نیامده است و امکان دارد این وضع چند ماه یا یکسال دیگر ادامه پیدا کند. پس ما باید خود را برای بلند مدت آماده کنیم.

رئیس جمهور گفت: در هفته اولیه شیوع ویروس کرونا، بنده گفتم که ما باید با این ویروس مدتی مدیدی زندگی کنیم و باید با آن سازگاری داشته باشیم و خودمان را آماده کنیم.

وی ادامه داد: برخی افراد آن زمان تصور می‌کردند اگر ۱۰ یا ۱۵ روز در خانه بمانیم و از خانه خارج نشویم این ویروس به پایان می‌رسد اما از ابتدا مشخص بود این ویروس با چند روز در خانه ماندن تمام نمی‌شود که البته کمک بزرگی می‌کند.

روحانی بیان کرد: مردم ما بدانند که ویروس کرونا وارد هر استانی که شد و در آنجا شیوع پیدا کرد، وظیفه ما این است که نگذاریم پیک تند پیدا کند و به صورت کله قندی شیوع پیدا کند چرا که در آن صورت دچار مشکل می‌شویم.

رئیس جمهور اظهار داشت: برای اینکه حالت کله قندی ویروس کرونا کاهش یابد، یاری مردم لازم است و همه مردم باید به صحنه بیایند چرا که اگر این ویروس شدت ناگهانی پیدا کند، بیماران بسیار زیادی روانه بیمارستان‌ها می‌شوند و تخت‌های بیمارستانی مملو از بیماران می‌شود و جهادگران ما در عرصه سلامت خسته و ناتوان می‌شوند و کار بسیار دشوار می‌گردد.

وی تاکید کرد: علت تاکید بر اینکه مردم اصول بهداشتی را به صورت مرتب رعایت کنند آن است که با کمترین خسارت و پیچیدگی از این مرحله عبور کنیم. زمانی که از پیک بیماری در استان‌ها عبور کنیم، کنترل این بیماری تا حدی سهل می‌شود اما همچنان باید اصول بهداشتی را مراعات کنیم.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: همه حرف، مشاغل، خدمت دهندگان و مردم باید اصول بهداشتی را رعایت کنند چرا که ما راه دوم نداریم و راه دوم درمان و واکسن این بیماری است که هنوز وجود ندارد و در این شرایط باید مراقبت کنیم و اصول بهداشتی را مورد توجه قرار دهیم.

روحانی با بیان اینکه اولین اصل برای مقابله با بیماری کرونا، رعایت فاصله‌گذاری است، گفت: مراقب باشیم اگر جایی جمعیت متراکم و فضا سرپوشیده باشد، حتماً از ماسک استفاده کنیم و به طور مداوم دست خود را بشوییم چراکه رعایت این اصول پیچیده نیست.

وی گفت: ما باید به یکدیگر کمک کنیم و دستورالعمل‌های بهداشتی را برای مقابله با کرونا رعایت کنیم و به این نکته توجه داشته باشیم که محل تجمع خطرناک است. زمانی که گفته می‌شود فلان استان یا شهرستان در وضعیت قرمز قرار دارد، باید مسائل بهداشتی پیش از پیش مورد توجه قرار گیرد و مردم به این نکته توجه داشته باشند که هر جایی تجمع باشد هم در وضعیت قرمز است و باید اصول بهداشتی را مورد توجه قرار دهند.

رئیس جمهور اظهار داشت: زمانی که مردم در جشن عروسی و یا عزا در سالنی دور هم جمع می‌شوند و یا اینکه همه اقوام در خانه دور هم جمع می‌شوند و کنار یکدیگر می‌نشینند، باید توجه داشته باشند این کارها سرآغاز گرفتاری است و اینگونه نباشد که مردم فکر کنند این مراسم‌ها و میهمانی‌ها به خوبی و خوشی به پایان رسیده است چرا که ممکن است پس از چند روز بیماری آنها مشخص شود.

روحانی گفت: بر این اساس ما محل تجمع را منطقه قرمز بدانیم و مردم باید از حضور در تجمعات خودداری کنند.

رئیس‌جمهور بیان کرد: ما همواره به مسئولان می‌گوییم که ماسک ارزان قیمت و ساده در بین مردم توزیع کنند اما به مردم هم می‌گویم که درست کردن ماسک در خانه هم کار بسیار ساده و آسانی است و همه می‌توانند در خانه ماسک درست کنند که البته باید ماسک ارزان قیمت هم در اختیار مردم قرار گیرد.

وی ادامه داد: اگر دو نفر که با یکدیگر هستند، هر دو از ماسک استفاده کنند، قطعاً خطر ابتلای آنان به بیماری کرونا کاهش می‌یابد، در مقابل اگر از ماسک استفاده نکنند، خطر ابتلای آنان به این ویروس افزایش پیدا می‌کند و استفاده از ماسک مورد تأکید وزارت بهداشت و درمان است.

روحانی تصریح کرد: همه ما باید مراقب سالمندان و بیماران زمینه‌ای باشیم چرا که علی‌القاعده اگر دیگران دچار بیماری کرونا شوند، ۸۰ تا ۸۵ درصد نجات پیدا می‌کنند اما سالمندان و کسانی که بیماری زمینه‌ای دارند، در صورتی که بیماری کرونا بگیرند، مشکل بیشتری خواهند داشت.

رئیس‌جمهور با اشاره به مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: طبق مصوبه امروز ستاد ملی مقابله با کرونا، هر شهرستانی که در وضعیت قرمز از لحاظ شیوع کرونا قرار دارد، ستاد استانی آنان می‌توانند برای ایجاد محدودیت به مدت یک هفته پیشنهادات خود را به وزرای کشور و بهداشت و درمان ارائه کنند.

وی افزود: ما به دنبال آن هستیم که شدت عملی در مقابل شهرستان‌هایی که در وضعیت قرمز هستند، نشان دهیم و مصوبه مذکور در این راستا است که البته باید به تأئید ما برسد و در صورتی که لازم باشد آن را تمدید خواهیم کرد.

روحانی با تأکید بر اینکه استفاده از ماسک در محل‌هایی که تجمع وجود دارد، الزامی است، گفت: ما باید تدابیر لازم را اتخاذ کنیم تا از پانزدهم تیرماه استفاده از ماسک الزامی شود و این مدت تا آخر تیرماه خواهد بود و در صورتی که لازم باشد، این مدت تمدید خواهد شد.

رئیس‌جمهور ادامه داد: همچنین قرار بر این شد که وزارت کشور تا هفته آینده اگر از نظر قانونی و مقررات، اتحادیه‌ها، تعزیرات و بخش‌های مختلف نیاز به ماده قانونی برای نظارت در تجمعات دارد، به ما ارائه کند تا در ستاد ملی مقابله با کرونا به تصویب برسانیم.

وی اظهار داشت: علاوه بر این، قرار بر این شد که یک ماده قانونی با هماهنگی قوه قضائیه به تصویب برسد تا بر اساس آن مشخص شود که قوه قضائیه در چه مواردی خارج از نوبت و در راستای اجرای وظایف مذکور عمل و به ما کمک کند. همچنین تدابیری اتخاذ شود که بتوانیم در شهرها و مکان‌های قرمز استفاده از ماسک را الزامی کنیم.

اقتصاد آنلاین/

برچسب ها: کرونا ، ماسک ، ستاد ملی مقابله با کرونا لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000IpP

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: کرونا ماسک ستاد ملی مقابله با کرونا ستاد ملی مقابله با کرونا اصول بهداشتی استفاده از ماسک وضعیت قرمز بیماری کرونا رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۵۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان

بر اساس تازه‌ترین آمارها بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بیمه شده اجباری و اختیاری جدید به آمار بیمه‌شدگان تامین اجتماعی افزوده شده که به زعم کارشناسان و تحلیلگران افزایش دستمزدها در دولت سیزدهم در این زمینه تاثیرگذار بوده است.

به گزارش ایسنا،‌ یکی از وظایف وزارت کار صرفنظر از اجرای سیاست‌های اشتغال، حمایت از نیروهای کار شاغل است و بر همین اساس بررسی وضعیت بیمه شدگان شاغل و سهم آنها از کل شاغلان ضروری است. در تعریف، بیمه شده به فردی گفته می‌شود که با پرداخت مبالغی به عنوان حق بیمه، حق استفاده از مزایای مندرج در قانون سازمان بیمه‌گر را دارد.

بیمه شده اجباری، بیمه شده‌ای است که به دستور کارفرما یا نماینده او در محلی به نام کارگاه مشغول به کار و حق بیمه او واریز می‌شود و مزد و حقوق می‌گیرد که عمدتا اشتغال پایدار در قالب بیمه‌های اجباری است. اما در بیمه اختیاری، فرد با مراجعه به شعب سازمان تامین اجتماعی خواهان انعقاد قرارداد بیمه اختیاری می‌شود و موظف است حق بیمه خود را در زمان مقرر پرداخت کند که مشاغل آزاد و خویش‌فرما از زیر مجموعه‌های بیمه اختیاری به شمار می‌روند.

طبق گزارش‌ها طی دو سال گذشته بیش از ۲ میلیون نفر بیمه اجباری و اختیاری در کشور به ثبت رسیده به نحوی که در سال ۱۴۰۲ نزدیک به یک میلیون نفر بیمه‌شده جدید به بیمه‌شدگان سازمان تامین اجتماعی افزوده شده و بر اساس اعلام معاونت اشتغال وزارت کار در ۷ ماهه اول سال گذشته ۵۵۰ هزار نفر کد بیمه اجباری و حرف و مشاغل جدید به ثبت رسیده است. افزایش آمار بیمه شدگان اجباری تامین اجتماعی بیانگر رونق حوزه تولید است.

طبق گزارش‌ها در طول ۲.۵ سال گذشته بیش از ۲ میلیون نفر بیمه اجباری و اختیاری در کشور به ثبت رسیده و بر اساس تازه‌ترین آمار بیش از ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بیمه شده جدید به بیمه‌شدگان سازمان تامین اجتماعی افزوده شده است.محمود کریمی بیرانوند - معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار اواخر سال گذشته با تایید آمار بیمه‌شدگان جدید تامین اجتماعی اعلام کرد: قطعا برایشان اشتغال ایجاد شده و مشخص است که کد بیمه جدید اجباری است یا حرف و مشاغل است.

یکی از سیاستهای اثرگذار و مثبت دولت سیزدهم افزایش حداقل دستمزد کارگران بود که موجب افزایش تعداد بیمه‌شدگان اجباری سازمان تامین اجتماعی شد. در سه سال دولت سیزدهم حداقل دستمزد کارگران ۱۷۰ درصد افزایش یافت و به طور میانگین سالانه ۴۰ درصد حداقل دستمزد کارگران رشد داشته است.

در آغاز دولت سیزدهم حداقل دستمزد ماهانه کارگران ۲ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان بود که با گذشته ۲.۵ سال به ۷ میلیون و ۱۶۶ هزار تومان رسید و حداقل دریافتی کارگران به بیش از ۱۱ میلیون تومان افزایش یافت. این امر بر ایجاد انگیزه کارگران شاغل در بنگاه‌های اقتصادی و واحدهای تولیدی اثرگذار بود و موجب بازگشت کارگران به خطوط تولید شد.

به اعتقاد کارشناسان با افزایش دستمزدها و ایجاد روحیه کار، آمار بیمه‌شدگان اجباری نیز افزایش پیدا کرده است. افزایش تعداد بیمه شدگان اجباری به این معناست که کارفرما نیروی کار را جذب و او را بیمه کرده است.

در همین راستا ناصر چمنی ـ کارشناس حوزه کار در گفت و گو با ایسنا، حقوق و دستمزد را در بالارفتن آمار اشتغال و بیمه شدگان تامین اجتماعی موثر دانست و گفت: افزایش حقوق باعث می‌شود تا افراد به کار ترغیب شوند و بیشتر کارگاه‌ها و واحدهایی که به دنبال کارگر هستند بتوانند نیرو جذب کنند.

وی ادامه داد: بخش اعظمی از کسانی که ساعت‌های متمادی در یک بنگاه یا واحد تولیدی مشغول کار هستند، وقتی حقوق و دستمزد ناچیزی دریافت می‌کنند دیگر تمایلی به کار در خط تولید نشان نمی‌دهند و عمدتا به سمت مشاغل غیررسمی،کاذب و ناپایدار می‌روند.

به گفته این کارشناس حوزه کار، این تصور وجود دارد که دستمزد پایین کفاف هزینه‌های زندگی را نمی‌دهد لذا از طریق کار در مشاغل کاذب یا خدماتی نظیر تاکسی‌های اینترنتی به دنبال تامین هزینه‌های زندگی هستند. از این رو افزایش دستمزدها می‌تواند تاثیر بسزایی در آمار بیمه شدگان و اشتغال داشته باشد.

به گزارش ایسنا،‌ برابر ماده ۱۴۸ قانون کار، کارفرمایان کارگاه‌های مشمول این قانون مکلفند مطابق قانون تأمین اجتماعی نسبت به بیمه کارگران واحدهای خود اقدام کنند. جذب بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بیمه شده جدید در سازمان تامین اجتماعی نشان از رشد تعداد بیمه شدگان تامین اجتماعی و اهتمام دولت سیزدهم برای ایجاد اشتغال پایدار در کشور است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ماسک آزادی و حقوق بشر دولت‌های خارجی برای مردم جهان کنار رفته است
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • تحصیل اجباری ۹ هزار دانش‌آموز‌ شهر صدرا در شیراز
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • بازگشت اجباری جود بلینگام به لیست رئال مادرید
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد