Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، فائزه موهبتی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به آسیب های اجتماعی موجود در جامعه بیان کرد: متاسفانه امروزه آسیب های اجتماعی به گونه ای فراگیر شده که در هر سن و قشری پدیدار می شود.

وی خواستار پیشگیری از بروز آسیب های اجتماعی شد و اظهار کرد: تاکنون اقدامات خوبی از سوی جمعیت هلال احمر در راستای پیشگیری از بروز آسیب ها انجام شده که می طلبد این روند استمرار داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موهبتی با اشاره به آسیب های ناشی از اعتیاد در جامعه بیان کرد: امروزه گرایش طیف گسترده ای از افراد به سمت استفاده از مواد صنعتی رفته که خطرهای بی شماری پیش روی جامعه گذاشته است.

معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی برگزاری کارگاه های آموزشی را از جمله اقدامات انجام شده طی سال گذشته در زمینه مبارزه با آسیب های اجتماعی دانست و گفت: این کارگاه ها با هدف پیشگیری از آسیب هایی اعم از اعتیاد و مواد مخدر برگزار شده است.

موهبتی مهدهای کودک، مدارس، دانشگاه، خوابگاه، محلات و روستاها را از جمله جامعه مخاطب این کارگاه ها عنوان کرد و گفت: در مجموع ۹ هزار و ۸۰۰ نفر آموزش های ارائه شده را فرا گرفته اند.

موهبتی بیان کرد: اجرای برنامه های ورزشی با هدف پیشگیری از اعتیاد برای پنج هزار و ۳۰۰ نفر و برپایی ایستگاه های سلامت با شعار نه به اعتیاد از دیگر اقدامات انجام شده بوده است.

وی با بیان اینکه برنامه های نمادین شامل حلقه انسانی حمل پلاکادر آموزشی برای سه هزا و ۸۰۰ نفر اجرایی شده است، افزود: بیش از چهار هزار پمفلت و سی دی آموزشی هم بین جامعه هدف توزیع شده است.

معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی از اجرای طرح پیمان خبر داد و گفت: در راستای اجرای این طرح افرادی به عنوان تسهیلگر تربیت می شوند و بعد از گذراندن دوره های آموزشی در مناطق مختلف به ارائه مباحث پیشگیری از آسیب های اجتماعی می پردازند.

موهبتی با بیان اینکه طی سال گذشته ۷۰ تسهیلگر در قالب طرح پیمان در سطح استان تربیت شده اند، اظهار کرد: این افراد آموزش های مرتبط با آسیب های اجتماعی را به ۹ هزار و ۸۰۰ نفر ارائه کرده اند.

وی با اشاره به برنامه های پیش بینی شده طی هفته مبارزه با مواد مخدر بیان کرد: در این مدت ۱۱ کارگاه آموزشی با هدف مقابله با اعتیاد و مواد مخدر برگزار می شود.

موهبتی ادامه داد: انتشار پوسترها و موشن گرافی هایی پیرامون مواد مخدر و اجرای برنامه های ورزشی از دیگر برنامه های قابل اجرا طی هفته جاری است.

کد خبر 4961032

منبع: مهر

کلیدواژه: هلال احمر خراسان جنوبی بیرجند آسیبهای اجتماعی ویروس کرونا شیراز بوشهر قزوین شیوع کرونا شهرکرد گرگان خطبه های نماز جمعه دهه کرامت ایلام استانداری سمنان مواد مخدر سازمان تبلیغات اسلامی بیرجند آسیب های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۵۳۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عقب‌نشینی پسران از مبارزه با غول کنکور/ آسیب‌های کاهش مردان تحصیلکرده

محمدرضا نیک نژاد می افزاید: هر جامعه انسانی از دو جنس مکمل هم تشکیل شده و آن حضور زن و مرد در عرصه های گوناگون علمی، آموزشی، اجتماعی، صنعتی و غیره است که می تواند برای رسیدن به اهداف در هر ساختاری که این دو جنس قرار می گیرند کمک کننده باشد. بنابراین کمبود هر یک از این دو می تواند آسیب های جدی به جامعه انسانی وارد کند.

وی ادامه می دهد: در دهه ها و سده های گذشته، حضور نداشتن زنان در عرصه های گوناگون، آسیب هایی به جامعه ایران وارد کرد و حال اگر جریان جامعه به سویی برود که تعداد مردان در زمینه تحصیلات کم شود، آسیب های دیگری به جامعه وارد خواهد شد که ضروری است با روش های مختلف از این روند جلوگیری شود.

این کارشناس حوزه تعلیم و تربیت می گوید: در واقع نه آموزش و پرورش و نه آموزش عالی، هیچ یک در این زمینه مقصر نیستند چراکه نگاه جامعه از جمله مردان جوان، به ادامه تحصیل تغییر کرده است و علاقه به تحصیل در آنان دچار افت شدیدی شده به این دلیل که ناامیدی بسیار گسترده ای بین مردان جوان ایجاد شده است.

جایگاه تحصیل در اشتغالزایی جوانان

نیک نژاد اذعان می دارد: متأسفانه جوانان به این باور رسیده اند که ادامه تحصیل پیامدهای شغلی مستحکمی ندارد و درس خواندن نمی تواند زندگی هرچند متوسطی را برایشان تأمین کند. بنابراین تحصیلات، چندان جایگاه و پایگاهی بین مردان جامعه ندارد و اشتغال زایی که قرار است در پی گرفتن مدرک به وجود آید رنگ باخته است. به همین سبب خیلی از افراد انگیزه ای برای ادامه تحصیل ندارند.

محمد رضا نیک نژاد، کارشناس آموزشی

این کارشناس آموزشی می گوید: این نسل ناامید است و بنا به تحلیل خود، دانشگاه را راهی برای رسیدن به یک زندگی متوسط نمی داند بنابراین جامعه ما نیازمند اصلاح است آن چنان که باید با افزایش ظرفیت های شغلی که تحصیلات در آن اثرگذار باشد، جوانان را به ادامه تحصیل ترغیب کرد.

وی درباره بازماندگان از تحصیل اذعان می دارد: متأسفانه معضل بی توجهی به تحصیل تنها درباره کنکور نیست بلکه بسیاری از پسران جوان جامعه ما حتی تحصیل در دوره دبیرستان را برای زندگی آینده مفید نمی دانند و این مهم یکی از مشکلات آموزش و پرورش است که بازماندگان از تحصیل را به وجود آورده است.

آموزش مهارت های اخلاقی و انسانی

نیک نژاد تصریح می کند: تحصیل در دانشگاه جدا از ایجاد شغل و امرار معاش، سبب ایجاد فرهیختگی در لایه های مختلف جامعه می شود. بنابراین هر انسانی در مسیر درس خواندن می تواند مهارت های اخلاقی، انسانی، اجتماعی و فردی خود را افزایش دهد و به سطحی برسد که بتواند بهتر با جامعه ارتباط برقرار کند.

متأسفانه معضل بی توجهی به تحصیل تنها درباره کنکور نیست بلکه بسیاری از پسران جوان جامعه ما حتی تحصیل در دوره دبیرستان را برای زندگی آینده مفید نمی داننداین کارشناس حوزه تعلیم و تربیت ادامه می دهد: در حال حاضر آموزش رسمی در سراسر دنیا گرفتار چنین معضلی شده است اما در ایران بیشتر از میانگین جهانی است به این سبب که هم چنان درون مایه های آموزشی در کشور ما، مهارت های فردی و اجتماعی برای دانش آموز و دانشجو را در پی ندارد.

نیک نژاد بیان می کند: در حال حاضر در جوامع مختلف، تحصیلات برای بخش بزرگی از جوانان نمی تواند داشته های مهم را برای یک زندگی معمولی به وجود آورد به سبب این که بسیاری از آموزش های دانشگاهی، ارتباط چندانی با زندگی کنونی و آینده بچه ها ندارد.

این کارشناس آموزشی می گوید: در کشور ما مهم ترین بخشی که باید در این زمینه به آن پرداخته شود سوق دادن آموزش عمومی که همان ۱۲سال است و نیز آموزش عالی، به جایگاهی است که بتواند برای زندگی کنونی و آینده افراد جامعه کاربردی تر باشد و در واقع دانشجو به این امید برسد که تحصیلات، افزون بر ایجاد شرایط استخدامی و اشتغال زایی، می تواند گره گشای خود، خانواده و جامعه اش باشد.

نیک نژاد تأکید می کند: در این راستا دولت، مردم، نهادهای مدنی و رسانه ای باید دست در دست یکدیگر، فضایی فراهم کنند تا جوانان به سطحی از امید برسند که در مسیر درس خواندن باقی بمانند و یقین داشته باشند که تحصیل می تواند در آینده برایشان علاوه بر پیامد اقتصادی، پیامدهای اجتماعی، فرهنگی و غیره داشته باشد.

عفت زارع

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • جذب بیش از ۱۰۰۰ دانشجو معلم در گیلان
  • برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی/ ۱۰۱ رشته قنات آسیب دیدند
  • آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • عقب‌نشینی پسران از مبارزه با غول کنکور/ آسیب‌های کاهش مردان تحصیلکرده
  • تلاش راهداران خراسان جنوبی برای برقراری ارتباط ایمن ۳۵۰ روستا
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستا‌های مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش
  • دوره آموزشی «حسنه ماندگار» برای ۱۵۰ نفر خادمیار مرکزی برگزار شد