Web Analytics Made Easy - Statcounter

ظهیری با اشاره به جایگاه حضرت معصومه(س) گفت: در احوال کریمه اهل بیت(ع) آمده که ایشان، امین و حجت امام زمان خود بودند، دست یافتن به این مقام سخت است و راهی طولانی را می‌طلبد.

به گزارش خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، سلسله ویبنارهای رضوی به مناسبت دهه کرامت از سوم تیرماه هر شب ساعت 20 (به مدت 10 شب) با سخنرانی اساتید حوزه و دانشگاه در حال برگزاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در وبینار روز نهم تیرماه «معصومه ظهیری» با بیان اینکه در آموزه های شیعی توصیه بسیاری به زیارت ائمه(ع) و اولادشان شده است، گفت: در برخی روایات زیارت معصومین(ع) برابر با به جای آوردن حج و عمره معرفی شده است، کسی که به زیارت مشرف می شود، هم از حیث درون و حیث  بیرون باید طهارت و آمادگی برای زیارت را داشته باشد.

 

معاون فرهنگی حوزه های علمیه خواهران کشور افزود: از حیث درون فرد باید سعی کند که کارنامه عمل خود را از حق الناس و گناهان پاک کند. لذا ادای دین و سفارش و وصیت می کند، دیگران را که اگر حقی از دیگران بر گردن او است، ادا شود و همچنین تلاش می کند، با استغفار و حمد و توبه خدا را از خودش راضی کند و جلب رضایت الهی را در کارنامه خودش داشته باشد. از حیث بیرون نیز شخص زائر لباس پاک می پوشد و  در بسیاری از زیارت ها توصیه به غسل و همچنین استفاده از عطر و پوشیدن لباس های مرتب می کند.

 

ظهیری بیان کرد: زیارت کننده باید زیارت شونده را مدنظر قرار دهد و حال روحی او حال خوشی شود. زیارت ائمه(ع) و  فرزندان گرانقدر معصومین(ع) درد و غم، استرس و ناامنی را در انسان کاهش می دهد و برای انسان امید آفرین می شود. لذا کسانی که دچار مشکلی می شوند، وقتی به مرقد ائمه(ع) پناه می برند این مرقد پناهگاه برای همه کسانی می شود که با امید به زیارت می آیند و این امید برای انسان محلی برای گشایش است و انرژی و قدرت چند برابری به انسان می دهد. بارگاه حضرت معصومه(س) جزو همین بارگاهها است که بزرگان به زیارت ایشان مکرر می شتافتند.

 

وی با اشاره به جایگاه حرم حضرت معصومه(س) خاطر نشان کرد: ملاصدرا می گفت هر وقتی که گره ای در زندگی برایش پیش می آمد و یا معضل علمی پیدا می کرد پیاده از کهک به حرم حضرت معصومه(س) می رفت و احساس آرامش و بازشدن گره ها را در کارش احساس می کرد. آیت الله العظمی بهجت(ره) و آیت الله العظمی نجفی هم مکررا به زیارت بارگاه آن حضرت(ع) می شتافتند. نگین انگشتری قم کریمه نام گرفته است و به این دلیل جزو شخصیت های نادری است که نادره خلقت قبل از به دنیا آمدن ایشان به آمدن ایشان بشارت داده است.

 

معاون فرهنگی حوزه های علمیه خواهران کشور تاکید کرد: امام صادق(ع) در مورد حضرت معصومه(س) فرمودند: فرزندی از دختر فرزندان موسی(ع) متولد خواهد شد که مدفن وی در شهر قم است که به شفاعت وی بسیاری به بهشت روانه می شوند و مورد شفاعت قرار می گیرند و مقام شفاعت قبل از تولد برای ایشان قرار داده شده است.

 

ظهیری گفت: در احوال کریمه اهل بیت(ع) آمده است که وی امین و حجت امام زمانشان بودند و به مقامی دست یافتند که امام زمانشان وجود ایشان را برای خود عامل امنیت می دانستند. مقام مورد اعتماد امام زمان قرار گرفتن، مقامی سخت و  راهی طولانی است.

 

وی ادامه داد: حضرت معصومه(س) بانویی بود که در مسیر تلاش، کوشش، علم و زندگی عفیفانه و پاکدامنی به این مقام دست یافتند و امام رضا(ع) ایشان را معصومه(س) می نامیدند و رسیدن به چنین مقامی که نزدیک مقام معصومین(ع) است یعنی رسیدن به  چهره پاک و عاری از گناه و اهل تقوا.

 

وی با اشاره به لقب عالم آل محمد(ص) برای امام رضا(ع)، گفت: حضرت رضا(ع) در دوره سختی زندگی می کردند که مامون ایشان را به هجرت طولانی دعوت می کردند، مامون تلاش می کرد مدینه الرسول(ع) را خالی از جایگاه امامت کند اما امام رضا(ع) با برگزاری جلسات مناظره، پرسش و پاسخ و پاسخ به شبهات این جایگاه امامت را جدای از منطقه جغرافیای قرار داده و عالم را متوجه خودشان کردند.

 

این استاد حوزه گفت: امام رضا(ع) مظهر مهربانی ها در زمین هستند و ملجا، پناهگاه همگان و بارگاه ایشان مامنی برای همه است و پناهگاه بودن امام مهربانی ها برای همه محرز است و رحمت و مهربانی حضرت زبانزد همگان است.

 

وی گفت: در شرایط اجتماعی سخت، حضرت ثامن الحجج(ع) در هجرت از مدینه به مرو و طوس، جایگاه خاص امامت را به مردم بیان کردند و مساله پذیریش ولایت عهدی امام پیامی برای همگان داشت و آن اینکه امام باید قسط و عدل را در زمین ایجاد کند.

 

معاون فرهنگی حوزه های علمیه خواهران کشور خاطرنشان کرد: امام رضا(ع) تاکید داشتند باید قسط و عدل در زمین ایجاد شود و در کنش های اجتماعی باید زمینه عدالت اجتماعی و دستورات دین اسلام و مواسات مورد توجه قرار گیرد. همچنین برای زمینه سازی ظهور مصلح، اصلاحات اجتماعی نیاز است. ائمه(ع) مظهر رحمت و رافت هستند و خداوند آنها را در زمین الگویی برای همگان قرار داده است.

پایان پیام/40

منبع: شبستان

کلیدواژه: حضرت معصومه س امام رضا ع ائمه ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۶۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه حضرت معصومه(س) باید به عنوان یک هویت مستقل بماند

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه دانشگاه حضرت معصومه(س) باید به عنوان یک هویت مستقل بماند، گفت: این دانشگاه نباید در موضوع دیگری هضم شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله علیرضا اعرافی در جلسه هیئت مدیره دانشگاه حضرت معصومه(س) که در سالن جلسات دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: در صحنه رویارویی تمدنی انقلاب با استکبار، زن و خانواده یکی از موضوعات کلیدی است.

وی با اشاره به اینکه در این موضوع صاحب‌نظر هستیم، بیان کرد: گفتمان انقلاب اسلامی در مسئله زن با نگاه جامع نقش فعال دارد و این موضوع از لبه‌های تمدنی دنیای جدید است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه این مبانی انقلاب اسلامی دارای منطق است، خاطرنشان کرد: با توجه به این موضوع، دانشگاهی مانند دانشگاه حضرت معصومه(س) می‌تواند یک هویت تمدنی پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه مسئولان این دانشگاه نیز وظیفه حساسی دارند، تصریح کرد: سامانه اخلاقی، علمی و تربیتی این دانشگاه باید در سطح کشور الگو باشد.

آیت‌الله اعرافی با بیان اینکه دانشگاه حضرت معصومه(س) باید به عنوان یک هویت مستقل بماند، افزود: این دانشگاه نباید در موضوع دیگری هضم شود.

وی با اشاره به اینکه این دانشگاه باید به روز نگه داشته شود، بیان کرد: باتوجه به سندی که نوشته شده است، این دانشگاه باید به یک مرکز بین المللی تبدیل شود.

امام جمعه قم با بیان اینکه باید در مرزهای اثرگذاری حرکت شود، اظهار داشت: موضوعاتی مانند هوش مصنوعی، نانو و ژنتیک جزو موضوعات اصلی آینده هستند که باید از امروز به آن‌ها توجه داشت.

وی با اشاره به اینکه در این دانشگاه هویت زن مسلمان مدنظر است، بیان کرد: برای این موضوع باید اقدامات مطالعاتی از این جنس دیده شود.

آیت‌الله اعرافی با بیان اینکه ظرفیت انقلاب اسلامی در دنیا بی‌نهایت است، تصریح کرد: فکر انقلاب اسلامی در دل ملت‌های دنیا اگر به درستی بیان شود، حامیان بسیاری دارد.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • دستگاه قضایی آخرین ملجأ و پناهگاه مردم است
  • دانشگاه حضرت معصومه(س) باید به عنوان یک هویت مستقل بماند
  • چهره‌هایی که در مراسم تشییع عروس امام خمینی(ره) در قم حضور داشتند | عکس
  • ‌همسر شهید ‌مصطفی خمینی در قم تشییع شد
  • برای تقرب به ساحت مقدس امام زمان(عج) چه کنیم؟
  • فضیلت زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
  • شناساندن حضرت حجت(عج) به جهانیان؛ اولین گام ظهور
  • تجلیل از سردار رادان در حرم حضرت معصومه(س)
  • سربازی برای امام زمان (عج)بالاترین توفیق طلاب حوزه‌های علمیه است
  • چرا زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین (ع) است؟