Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@21:33:11 GMT

۱۷ اثر رسانه ملی راهی یک جشنواره خارجی شدند

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۷۰۲۴۹

۱۷ اثر رسانه ملی راهی یک جشنواره خارجی شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، مدیرکل امور بین الملل رسانه ملی در نشستی با اصحاب رسانه از رویکردهای نوین این اداره کل برای حضور در جشنواره‌های بین‌المللی سخن گفت.

علی فهیم دانش مدیرکل امور بین الملل سازمان صداوسیما در این نشست با بیان اینکه جشنواره‌های بین‌المللی فرصتی برای معرفی توانمندی‌های صداوسیمای جمهوری اسلامی‌ به عنوان یکی از بزرگترین سازمان‌های رسانه‌ای دنیا در زمینه تولیدات رادیو تلویزیونی در عرصه جهانی است، گفت: یکی از نمودهای برنامه‌سازی‌ مطلوب و حضور پررنگ رسانه ملی در عرصه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی و تلاش‌هایی که برای جذب مخاطب حداکثری شده، در جشنواره‌های بین المللی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به روند انتخاب آثار رادیویی و تلویزیونی معاونت‌های برنامه‌ساز رسانه ملی برای حضور در این جشنواره گفت: به همین منظور دبیرخانه‌ای در اداره کل امور بین الملل تشکیل شده است و آثار با کارشناسی گروهی آشنا به قواعد جشنواره‌های بین‌المللی انتخاب شده‌اند. برای حضور در جشنواره ۲۰۲۰ ABUPRIZES ، که با ۲۶۰ عضو از ۷۰ کشور یکی از جشنواره‌های معتبر تولیدات رادیو تلویزونی دنیا است، ۴۶۰ اثر شامل ۲۸۰ برنامه تلویزیونی و ۱۳۶برنامه رادیویی از تهران و مراکز به دبیرخانه جشنواره رسید و مورد ارزیابی قرار گرفت که از این تعداد ۸ اثر تلویزونی و ۹ اثر رادیویی به عنوان نمایندگان نهایی سازمان صداوسیما انتخاب شدند.

مدیرکل امور بین الملل با بیان اینکه شعار امسال جشنواره ABUPRIZES «احترام» و «شناخت و پذیرفتن تفاوت خود و دیگران» است گفت: این موضوع در انتخاب آثار در نظر گرفته شد علاوه بر اینکه امسال با توجه به شیوع بیماری کرونا در جهان برنامه‌هایی که در زمینه پیشگیری و مقابله با این بیماری تولید شده نیز در پروسه داوری قرارگرفتند. همزیستی مسالمت با سایر ادیان و حفاظت از محیط زیست نیز از دیگر موضوعاتی است که در انتخاب برنامه‌ها مورد نظر قرار گرفته اند.

وی از حضور پررنگ بانوان برنامه‌ساز در این جشنواره سخن گفت و اعلام کرد: از میان ۱۷اثر برگزیده ۵ اثر متعلق به برنامه‌سازان زن است که معرف خوبی از حضور بانوان ایرانی در این عرصه است.

فهیم دانش سپس از رویکردهای حمایتی این ادراه کل در دور جدید برای حضور در جشنواره‌های خارجی یاد کرد و گفت: این رویکردها با فراهم کردن زمینه انتقال و گسترش دانش تخصصی برای برنامه‌سازان، حمایت‌های زیرساختی در مشاوره و آماده سازی آثار، قدردانی و اهدای جوایز نقدی به برنامه‌سازان برگزیده، شناسایی و حمایت برنامه‌سازان مستقل خارج از سازمان و حضور فعال در جشنواره‌های معتبر بین‌المللی (فیلم، مستند، پویانمایی و برنامه‌های رادیویی)، از برنامه‌سازان رسانه ملی حمایت می‌کند.

وی سپس نام برنامه‌های منتخب رسانه ملی برای حضور در جشنواره ۲۰۲۰ ABUPRIZES را اعلام کرد. در بخش تلویزیونی مستند «اف ۵۵ »از تولیدات مرکز لرستان در زمینه برنامه‌های ورزشی، گزارش خبری «کلاسی زیر سقف آسمان» از تولیدات مرکز گیلان، مسابقه «دهکده» از تولیدات مرکز گلستان در زمینه سرگرمی، برنامه «آناهید» از تولیدات شبکه الکوثر در بخش چشم‌انداز ABU ، سریال «وارش» از تولیدات سیما فیلم در بخش داستانی، مسابقه «سبقت» از تولیدات شبکه یک در بخش محتوای دیجیتال، برنامه «جزیره دانش» از تولیدات شبکه نهال در بخش کودک و مستند«من یک پرنده هستم» از تولیدات مرکز کرمانشاه به این جشنواره راه یافته‌اند.

در بخش رادیویی نیز برنامه «چهارسو» از رادیو جوان در بخش برنامه‌های شخصیت محور، مستند رادیویی«شاخ افریقا» از رادیو ایران در بخش مستند، برنامه «استودیو» از رادیو آوا در بخش آنونس خدمات اجتماعی CSA برنامه «پریا» از رادیو کرمانشاه در بخش چشم‌انداز ABU، برنامه «کاردستی» در خانه از رادیو پیام در بخش محتوای دیجیتال، گزارش خبری «فریاد پروانه‌ها» از رادیو ایران در بخش گزارش خبری، مستند از «تولد تا تولد» از رادیو گیلان در بخش مستند نمایشی، برنامه «کابین شماره ۳» از رادیو مازندران در بخش نمایش کوتاه و نمایش رادیویی «عروس گازلی گل» از رادیو نمایش در بخش نمایش بلند در این جشنواره با آثار دیگر کشورها رقابت می‌کنند.

کد خبر 4962056 عطیه موذن

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان صداوسیما برنامه رادیویی برنامه تلویزیونی تئاتر ایران فیلم سینمایی ویروس کرونا موسیقی ایرانی حوزه هنری شبکه پنج سیما محمدمهدی دادمان فیلم کوتاه برنامه تلویزیونی آلبوم موسیقی سازمان سینمایی سریال ایرانی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی تک آهنگ جشنواره های بین المللی برای حضور در جشنواره تولیدات مرکز امور بین الملل برنامه سازان رسانه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۰۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولیدات فاخر علمی از اهداف مهم بنیاد ملی علم

روح الله دهقانی فیروزآبادی روز یکشنبه در بیست و ششمین نشست هیئت امنای بنیاد علم ایران که با هدف گزارش عملکرد این مجموعه و بررسی برنامه‌های سال جاری این بنیاد برگزار شد، گفت: بنیاد ملی علم ایران، با توجه به ارتقای ساختاری خود از یک سو و افزایش بودجه‌ای که سال گذشته داشت، نقش ارزشمند و درخور توجهی را در حمایت و توسعه پژوهش‌های بنیادین و تولید علم کشور ایفا کرد.

وی افزود: اما علیرغم این عملکرد مثبت، بودجه بنیاد به یک‌سوم کاهش یافته که برای اصلاح آن و کمک به ادامه روند حمایت‌های گسترده از تولیدات علمی، به صورت مستمر با دستگاه‌های ذیربط در حال پیگیری و مذاکره هستیم.

دهقانی فیروزآبادی یکی از مأموریت‌های اصلی بنیاد ملی علم ایران را کمک به طرح‌های علمی در ابعاد ملی و بین‌المللی در ابعاد کلان و ناظر به آینده دانست.

وی تاکید کرد: در تلاش هستیم مسیر حرکتی بنیاد علم ایران را به سمت و سوی حمایت از تولید علم فاخر و دست یافتن به خروجی های علمی فاخر سوق دهیم و بر همین اساس، امسال برنامه‌های این مجموعه برای حمایت از تولیدات فاخر علمی با رویکرد دست‌یابی به مرجعیت علمی به شکل جدی دنبال می‌شود.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور همچنین با اشاره به برنامه‌ریزی جدی معاونت علمی برای تربیت و پرورش نیروی انسانی دانش‌آموخته و متخصص در حوزه‌های گوناگون علمی و فناورانه عنوان کرد: به طور مثال در حوزه کوانتوم برای تربیت حداقل دو هزار نفر نیروی انسانی خبره و متخصص برنامه ریزی شده است.

وی ادامه داد: این رویکرد، به شکل‌های مختلف از جمله همکاری با دانشگاه‌ها، حمایت از استادان تراز، حمایت‌های ذیل ستادهای توسعه فناوری از پرورش نیروی انسانی و دیگر شکل‌های حمایتی اجرا می‌شود.

رئیس هیات امنای بنیاد ملی علم ایران بر ضرورت استمرار هم‌اندیشی و تعامل اعضای هیات امنا تأکید کرد و گفت: هنگامی قرار است یک کار بنیادین علمی در بنیاد علم ایران دنبال شود، باید نشست‌ها به صورت مستمر و با فواصل کم‌تر برگزار شود. باید نظرات همه اعضا دریافت و در نهایت برآیند این نظرات، به یک خط سیر تبدیل شده و ‌خط مشی بنیاد قرار گیرد.

حمایت از تولید پژوهش‌های بنیادی و با کیفیت در سال جاری

رییس بنیاد ملی علم ایران نیز در این نشست ضمن ارائه گزارشی تفصیلی از اقدامات صورت گرفته این مجموعه در سال ۱۴۰۲ گفت: سامانه ای از سال گذشته راه اندازی شده که تمامی اطلاعات بنیاد علم روی این سامانه قرار داده شده است.

علی محمد سلطانی افزود: در قالب سامانه انتشار اطلاعات حمایت های بنیاد علم ایران، جزئیات حمایت‌ها، نحوه دریافت و اطلاعات کاملی از طرح‌ها به طور دقیق ارائه شده است.

وی، تدوین برنامه راهبردی چهار ساله با رویکرد افزایش کیفیت تولیدات علمی را از مهم‌ترین برنامه‌های بنیاد علم ایران در سال جاری ذکر کرد و افزود: بنیاد همچنین اهدافی همچون افزایش سهم و کیفیت پژوهش‌های بنیادی، هدفمندسازی پژوهش‌های کاربردی و حمایت از مسأله‌محوری و مأموریت‌گرایی، تدوین قالب‌های ترویج علم، حمایت از رویدادهای شب علم و بهبود فرآیندها در داوری و نظارت طرح‌ها را دنبال می‌کند.

در این جلسه، ضمن بحث و گفت‌ وگو پیرامون اعضای کمیسیون دائمی هیات امنا و نحوه تشکیل و فعالیت کمیسیون دائمی، شیوه اعطای حمایت‌های بنیاد به اعضای هیئت امنا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

پیشنهاد شد که استفاده اعضای هیات برای حمایت از طرح رساله دکتری و پسادکتری بدون پرداختی به استاد راهنما و با مسئول طرح از حمایت‌های تحقیقاتی بنیاد بلامانع است و تصمیم‌گیری درباره ارزیابی و پذیرش درخواست اعضای هیئت امنا با کمیته‌ای متشکل از رئیس و چهار نفر از اعضای هیئت امنای بنیاد خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • نمایشگاه نفت راهی برای اتصال بخش خصوصی به دولتی
  • تولیدات فاخر علمی از اهداف مهم بنیاد ملی علم
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»/ هنوز برای ستاره شدن وقت هست
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»
  • فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون» تمدید شد
  • احمدوند: در نمایشگاه کتاب برنامه‌های ویژه‌ای برای فلسطین تدارک دیدیم/ کلیه ناشران در فضای مسقف جانمایی شدند
  • حضور ۶۰ ناشر خارجی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • حضور پیشکسوتان رسانه و ورزش در مراسم تشییع پیکر مسعود اسکویی
  • حضور پیشکسوتان رسانه و ورزش در مراسم تشییع پیکر مهرداد اسکویی
  • تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت