Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از گرگان : از ابتدای اسفندماه امسال که استان گلستان هم به تبع کشور، درگیر بیماری کرونا شد بسیاری از کسب و کارها تعطیل و فعالیت‌هایشان محدود شد. فعالان گردشگری این استان هم با توجه به زیان مالی که نوروز ۹۸ به علت وقوع سیل متحمل شده بودند، چشم انتظار رسیدن تعطیلات نوروزی امسال و جبران آن خسارت‌ها بودند اما شیوع بیماری کرونا این فرصت را از بخش گردشگری گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از کسانی که هتل‌ها و اقامتگاه‌های بوم‌گردی را از قبل رزرو کرده بودند با شیوع این بیماری در همان روزهای نخست، اقامت‌شان را لغو کردند. مدتی بعد و پس از اوج‌گیری این بیماری در برخی استان‌ها، محدودیت سفرهای نوروزی و تعطیلی هتل‌ها، واحدهای اقامتی و غیره مصوب شد. از آن زمان حدود ۴ ماه می‌گذرد اما کرونا دست از سر مردم برنداشته است و همچنان جولان می‌دهد. دولت هم برای حمایت از کسب و کارهای خسارت‌دیده از این بیماری ۵۴۷ میلیارد تومان تسهیلات به استان گلستان اختصاص داده است.

آن طور که سعید مازندرانی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گفته این تسهیلات به کسب و کارهایی که در زمان شیوع کرونا دچار آسیب شدند اما اشتغال خود را حفظ کردند، پرداخت می‌شود.

به گفته او این تسهیلات با نرخ ۱۲ درصد بوده و بازپرداخت آن پس از ۳ ماه تنفس به مدت ۲ سال خواهد بود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گفت: به واحدهایی که تعطیل شدند به‌ازای هر بیمه شده ۱۶ میلیون تومان و به واحدهای خدماتی که فعالیت خود را متوقف کرده بودند، به‌ازای هر بیمه شده ۱۲ میلیون تومان تسهیلات پرداخت می‌شود.

مازندرانی عنوان کرد: دولت چندین رسته شغلی از جمله کسب و کارهای بخش خدمات از جمله گردشگری را هم مشمول این تسهیلات کرده است.

با اینکه دولت این تسهیلات را به استان اختصاص داده اما فعالان بخش گردشگری و صنایع دستی استان که در اثر بیماری کرونا ضرر و زیان بسیاری دیدند تمایل چندانی برای استفاده از این تسهیلات ندارند. سود بالای بانکی و مشکلاتی که برای تأیید این واحدها وجود دارد، سبب شده بسیاری از فعالان گردشگری و صنایع عطای این تسهیلات را به لقایش ببخشند.

آن گونه که احمد تجری مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گفته با شیوع بیماری کرونا فعالیت‌های گردشگری و صنایع دستی در همه سطوح تحت تأثیر قرار گرفت. در حال حاضر حوزه گردشگری و صنایع دستی ما در شرایط بسیار سختی به سر می‌برد.

وی بیان داشت: گفته برآوردهای اولیه ما حاکی از وارد آمدن خسارت ۱۷۶ میلیارد تومانی به بخش گردشگری و صنایع دستی استان است که اگر این بیماری ادامه داشته باشد به طور قطع خسارت‌ها نیز افزایش خواهد یافت.

تجری درباره اختصاص این تسهیلات به فعالان این حوزه بیان داشت: بسیاری از فعالان صنایع دستی استان به دلیل سود نرخ تسهیلات تمایل چندانی برای استفاده از آن ندارند.

به گفته او مشکلاتی هم برای برخورداری تأسیسات گردشگری از این تسهیلات وجود دارد. مسائلی مانند بیکاری کارگران این واحدها و استفاده آنها از تسهیلات بیمه بیکاری سبب بروز برخی مشکلات در تأیید این واحدها شده است.

تجری گفته تا کنون فقط ۳۰ واحد اقامتی و گردشگری استان مشمول استفاده از این تسهیلات شده‌اند در صورتی که با برطرف شدن این مشکل واحدهای بیشتری می‌توانند از حمایت تسهیلاتی دولت استفاده کنند.

48

کد خبر 1405175

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان گلستان گردشگری و صنایع دستی بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۵۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان

عزت‌الله ضرغامی در دیدار با وزیر توسعه اجتماعی عمان با تاکید بر ضرورت همکاری‌های گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی بین دو کشور، گفت: متأسفانه گردشگری دریایی ایران و عمان در وضعیت خوبی قرار ندارد، درحالی‌که تقویت این حوزه به تحکیم روابط اجتماعی بین دو کشور منجر خواهد شد.

به‌ گزارش ایسنا، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در دیدار با «لیلا بنت احمد بن عواد النجار» ـ وزیر توسعه اجتماعی عمان ـ که یکشنبه ۹ اردیبهشت‌ماه انجام شد، با اشاره به اهمیت تقویت روابط فرهنگی، اجتماعی و سیاسی بین دو کشور ایران و عمان، اظهار کرد: شما یک وزیر زن هستند، از اینکه یک خانم مسلمان مسئولیتی بزرگ دارد، برای جامعه اسلامی بسیار حائز اهمیت است و من از این بابت بسیار خوشحال هستم.

ضرغامی ادامه داد: همکاری بین دانشگاهی بین ایران و عمان می‌تواند تقویت شود. با توجه به وجود دانشگاه الزهرا در عمان و نیز دانشگاهی به همین نام در ایران می‌توان راهکارهای تقویت همکاری‌های دانشگاهی را بررسی کرد؛ چرا که تبلیغات جهانی برخی از رسانه‌ها منفی است و این گونه وانمود می‌کنند که حجاب مانع کسب علم است، اما این اقدامات مدیریتی توسط خانم‌ها می‌تواند باعث شود تا این تبلیغات منفی خنثی شود.

او با اشاره به اهمیت حضور بانوان در دستگاه‌های مختلف به عنوان مشاور و مدیر، بیان کرد: بانوان ما در دستگاه‌های مختلف در سطوح مدیریتی مختلف حضور دارند. اینکه یک مشاور امور بانوان مسائل مرتبط با زنان را به طور ویژه ارتقا دهد، اهمیت دارد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سپس با اشاره به برخی فعالیت‌های گردشگری ایران، اظهار کرد: ما حدود ۳۰ حوزه گردشگری داریم که عمانی‌ها از گردشگری سلامت استقبال کردند و ۳۰ درصد گردشگران عمانی که به ایران سفر می‌کنند نیز گردشگران سلامت هستند.

او گفت: سیاست دولت آقای دکتر رئیسی بر این است که گردشگران ایرانی نیز به عمان سفر کنند و روابط گردشگری دو کشور تقویت شود. سیاست ایران این است که عمان را در حوزه گردشگری در اولویت قرار بدهیم.

ضرغامی همچنین به پیشینه تاریخی و تمدنی ایران اشاره کرد و افزود: ما با عمان اشتراکات زیادی داریم. تمایل داریم روابط بین ملت‌ها تقویت شود و شما به‌عنوان وزیر توسعه اجتماعی عمان می‌توانید نقش مهمی در تقویت و ارتباط این روابط اجتماعی ایفا کنید.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به مرز دریایی ایران و عمان، اظهار کرد: گردشگری دریایی یکی از ظرفیت‌های مهم بین ایران و عمان در حوزه توسعه گردشگری است. با این حال متأسفانه گردشگری دریایی ایران و عمان در وضعیت خوبی قرار ندارد. اگر گردشگری دریایی تقویت شود به طور حتم باعث تحکیم و تقویت روابط اجتماعی بین دو کشور خواهد شد.

او در ادامه به اهمیت مشارکت دو کشور در حوزه مرمت آثار تاریخی اشاره کرد و گفت: آمادگی داریم در پروژه‌های مرمتی در عمان مشارکت داشته باشیم.

ضرغامی ادامه داد: صنایع‌ دستی ایران جایگاه بالایی در سطح جهان دارد و در ۳۰۰ رشته صنایع‌دستی فعال هستیم. در این باره نیز آماده همکاری با عمان هستیم و امید داریم مسئولان عمانی درباره حضور هنرمندان صنایع ‌دستی و برگزاری نمایشگاه‌ها همکاری کنند.

لیلا بنت احمد بن عواد النجار ـ وزیر توسعه اجتماعی عمان ـ نیز با ابراز خرسندی از توسعه گردشگری بین ایران و عمان، گفت: یک کنفرانس به‌زودی قرار است در حوزه تخصصی گردشگری با حضور وزیر گردشگری عمان برگزار شود و از شما نیز برای حضور در این کنفرانس دعوت می‌کنیم.

او به حوزه صنایع دستی و اهمیت همکاری‌ها در این بخش اشاره کرد و افزود: ۹۰ درصد فعالان  صنایع دستی در عمان را بانوان تشکیل می‌دهند. در این باره آماده و علاقه‌مند به همکاری در حوزه صنایع ‌دستی هستیم. از این رو پیشنهاد می‌دهیم  نمایشگاه‌های مشترک برای فروش صنایع ‌دستی برپا کنیم.

وزیر توسعه اجتماعی عمان نیز به حضور بانوان در دستگاه‌های مختلف به عنوان مشاور اشاره کرد و افزود: در ایران دستگاه‌های مختلف از بانوان به عنوان مشاور استفاده می‌کنند و نیز مشاور امور خانواده و بانوان دارند و این بسیار کار ارزشمندی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • در جشنواره شکوفه‌های بادام ‌شهر زیبای دژکرد چه گذشت؟
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی فارس در اکسپو تهران
  • برگزاری ۴۳ دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • دژکرد اقلید شهر ملی کیسه‌بافی می‌شود