Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-28@22:54:28 GMT

مصرف این ۵ خوراکی در صبحانه ممنوع!

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۷۸۳۴۹

صراط:

الگا دکر متخصص تغذیه در روسیه لیست غذا‌های محبوب را ذکر کرده است که در صورت مصرف در صبح با معده خالی می‌تواند به بدن آسیب برساند.

این متخصص توصیه می‌کند که از جو دوسر به عنوان صبحانه پرهیز کنید. این محصول دارای شاخص گلیسمی بالا (۹۰ درصد) است که منجر به افزایش سریع قند خون (در درجه اول به دلیل مقدار زیادی کربوهیدرات) می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص تغذیه توصیه می‌کند.

دومین غذای نامطلوب، گرانولو با کشمش است. دلایل آن یکسان است: شاخص گلیسمی بالا (۸۰ درصد) و همچنین ۷۷ گرم کربوهیدرات در صد گرم محصول (این بیش از نیمی از ارزش روزانه است) موجب ضرر این محصول به عنوان صبحانه است.

وی افزود: "علاوه بر این، در کشمش هشت برابر نسبت به انگور‌های تازه شکر وجود دارد؛ و اگر بعد از ۱۵ دقیقه تمرین ورزشی نکنید، مازاد آن به مناطق قابل استعداد برای چربی در بدن شما تبدیل می‌شود. احساس گرسنگی در دو ساعت ظاهر می‌شود. "

بسیاری روز خود را با یک کروسان و قهوه شروع می‌کنند، اما اولگا دکر توصیه می‌کند هر چه سریعتر از این عادت خود را رها کنید. به گفته وی، مخمر می‌تواند به نفخ و حتی ناراحتی‌های گوارشی جدی منجر شود. آرد پریمیوم حاوی کالری زیادی است، که منجر به وزن اضافی می‌شود.

حتی آب تازه فشرده شده (حاوی مقدار زیادی کربوهیدرات و قند به سرعت جذب شده است، فیبر تقریباً وجود ندارد) و همچنین سبزیجات تازه که برای کسانی که مشکل دستگاه گوارش دارند منع مصرف دارد و اسید‌های موجود در این دتاکس‌ها باعث تحریک مخاط می‌شوند و خطر ابتلا به گاستریت را افزایش می‌دهند.

منبع: اسپوتنیک

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: صبحانه متخصص تغذیه قند خون صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۸۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ سید علی موسوی با اشاره به اینکه کشت بادام زمینی در ۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان آغاز شده است افزود: پیش بینی می‌شود بادام کاران گیلانی امسال ۱۱ هزار تن پیله خشک به ارزش اقتصادی ۱۲ میلیارد تومان برداشت کنند. 
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه شهرستان آستانه اشرفیه با ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار قطب تولید این محصول در گیلان است اضافه کرد: در شهرستان‌های تالش، رشت، رودبار و بندر انزلی نیز بادام زمینی کشت می‌شود. 
سید علی موسوی با بیان اینکه بادام زمینی هر ساله در اردیبهشت ماه کشت و برداشت آن از اوایل شهریور ماه آغاز می‌شود، گفت:بادام زمینی گیلان با داشتن دوره رشد ۱۱۰ تا ۱۲۰ روز از کیفیت مناسبی برخوردار بوده و به دلیل طعم مطلوب، مورد پسند و استقبال مصرف کنندگان است. 
وی با اشاره به اینکه بیش از ۵ هزار خانوار گیلانی در زمینه تولید و بهره برداری بادام زمینی فعالیت دارند افزود: همچنین ۸ کارخانه و ۲۰۰ کارگاه سنتی در زمینه فرآوری این محصول در استان فعال هستند. 
محصول بادام زمینی به دلیل داشتن چربی‌های غیر اشباع و پروتئین بالا، کاهش دهنده خطر بیماری‌های قلبی، سرطان و آلزایمر است و علاوه بر مصرف خوراکی و آجیلی در تهیه روغن بادام زمینی، کره بادام زمینی، علوفه و مصارف صنعتی نیز کاربرد دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه
  • یک بام و دوهوای دولت برای کولرهای گازی: تبلیغ ممنوع؛ فروش آزاد، قاچاق رها!
  • فصل رویش گیاه کوهی با مصرف خوراکی و دارویی
  • رانندگی بعد از قلیان اکسیژن ممنوع!/ بیش از ۱۵ سال روی قلیان اکسیژن مطالعه شده است
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی در کردستان
  • مسمومیت ۱۰ کردستانی بر اثر مصرف قارچ سمی
  • رشته‌های عفونی و خون متقاضی کمتری دارند/ شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم
  • آیا مصرف بیش از حد ویتامین دی برای بدن مضر است؟
  • شیوه صحیح استفاده از محصولات مراقبت پوستی برای تاثیرگذاری بیشتر