Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان در یک پژوهش جدید دریافتند، سیاهچاله‌ای که حجم آن ۳۴ میلیارد بار بزرگتر از خورشید است، با بیشترین سرعت در جهان رشد می‌کند.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از فیز، تحقیقی جدید از استرالیا حاکی از آن است سیاهچاله‌ای که حجم آن ۳۴ میلیارد بار بزرگتر از خورشید است، با بیشترین سرعت در جهان رشد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ما اکنون می دانیم که به لطف تحقیقات جدید به سرپرستی دانشگاه ملی استرالیا (ANU)، سریع‌ترین سیاه چاله در جهان چقدر گسترده است و همچنین چقدر می‌خورد؛ این سیاهچاله روزانه حجمی معادل خورشید را می‌بلعد. 

به گفته کریستوفر اونکن، محقق این مطالعه و همکارانش،  این سیاه‌چاله ۳۴ میلیارد برابر جرم خورشید ما است.

اونکن گفت: توده سیاهچاله نیز حدود ۸ هزار برابر بزرگتر از سیاه چاله در مرکز راه شیری است؛ این سیاه چاله غول پیکر معروف به J۲۱۵۷ است و  توسط همین تیم تحقیقاتی در سال ۲۰۱۸ کشف شد.

وی ادامه داد: این بزرگ‌ترین سیاه چاله‌ای است که در بازه اولیه پیدایش جهان رصد شده است.

چگونگی رشد سیاهچاله‌ها در اوایل عمر جهان، هنوز یک رمز و راز است، اما این تیم اکنون در حال جستجو برای سیاهچاله‌های بیشتر هستند به این امید که ممکن است سرنخ هایی را ارائه دهند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خورشید استرالیا رشد سیاه چاله کهکشان سیاه چاله چاله ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۱۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه قجری در کاخ مخصوص

دریافت 24 MB

وقتی ناصرالدین شاه به اروپا سفر می کند و موزه های زیبای آنجا را میبیند تصمیم می گیرد در کاخ محبوبش گلستان هم موزه هایی را برای نگه داری هدایای سلطنتی بسازد. عمارت اصلی کاخ گلستان ۵ تالار بسیار حیرت انگیز دارد که از همان ابتدا برای موزه ساخته شده بودند.

ورود به این کاخ برایتان هیجان انگیز است و در همان ابتدا پلکانی وسیع با آیینه کاری های خیره کننده در مقابلتان قرار دارد که ناخودآگاه دوست دارید بایستید و عکس بگیرید البته باید محافظی کیسه ای روی کفش هایتان بپوشید و بعد وارد شوید.

بعد از پلکان وارد تالاری وسیع می شوید که به نام سلام یا تاجگذاری هم شناخته می شود. در انتهای سالن تختی را میبینید که ماکتی ساخته شده از تخت اصلی به نام تخت طاووس است که نادرشاه از هندوستان به عنوان غنیمت جنگی با خود به ایران آورده بود و پس از قتلش توسط غارتگران تخریب و جواهرات آن به یغما برده شد. فتحعلی شاه قاجار که سودای بر تخت نشستن شاهان در گذشته را داشت دستور می‌دهد تختی مرصع برایش بسازند که در ابتدا به خاطر آیینه ای به شکل خورشید در بالای آن «تخت خورشید» نام داشت و پس از ازدواجش با طاووس خانم تاج الدوله که ۱۵ ساله بود نامش را تخت طاووس گذاشتند. تخت طاووس تا سال ۱۳۶۰ در کاخ گلستان نگهداری میشد و سپس به موزه جواهرات بانک ملی ایران منتقل شد.

تهیه و گزارش: مهلا داریان

کد خبر 847606 برچسب‌ها وزارت میراث فرهنگی و گردشگری سفر - گردشگری تور- گردشگری

دیگر خبرها

  • دنباله‌داری که هنوز نیامده سر و صدا به پا کرد
  • موزه قجری در کاخ مخصوص
  • تصویری ترسناک از خورشید در آسمان چین؛ چه اتفاقی افتاده؟
  • بادبان خورشیدی ناسا در فضا باز شد
  • از ساماندهی بازار آهن شادآباد تا تسریع پیگیری طرح شن‌چاله‌ها
  • تسرسع ساماندهی بازار آهن شادآباد و پیگیری طرح شن‌چاله‌ها در کمیسیون ماده پنج
  • ساماندهی بازار آهن شادآباد و پیگیری طرح شن‌چاله‌ها در کمیسیون ماده پنج تسریع می‌شود
  • چگونه می‌شود خورشید زمین را روشن کند اما فضا تاریک باشد؟
  • ۱۶ میلیارد یورو تعهد ارزی ایفا نشده در کدام سیاه چاله اقتصادی مخفی بود؟
  • سیاره مشتری به شکل‌گیری قمر زمین کمک کرده است