Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-29@06:45:42 GMT

مجموعه‌ای از درخشان‌ترین داستان‌های کوتاه

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۸۵۲۲۲

مجموعه‌ای از درخشان‌ترین داستان‌های کوتاه

نسخه‌ی فارسیِ این مجموعه با عنوان داستان‌های کوتاه برنده‌ی جایزه‌ی اُ.هنری ۲۰۱۸ و با ترجمه‌ی ساقی نخعی‌زاده در نشر خوب منتشر شده است.

به نقل از نقدها و نظرات منتشرشده در رسانه‌های مختلف،کتاب داستان‌های کوتاه برنده‌ی جایزه‌ی اُ.هنری ۲۰۱۸، مجموعه‌ای از آثار نویسندگانی‌ست که صدای تازه‌ای در داستان کوتاه ادبیات جهان به‌شمار می‌آیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مجموعه، داستان‌های خواندنی و به یادماندنی‌یی از نویسندگانی چون جنی ژانگ، برندا واکر، لارا وپنیار، استفانی اِی وِگا، برَد فِلوِر، جو لوید، مایکل پارکر، مارک جود پواریر، دنیا شکری، وِیت دین، اَن اِنرایت، جمیل جان کوچَی، لورن آلوان، جو آن بیرد، یومنا کلاله، مارجوری سلونا، مایکل پاورز گردآوری شده است.

دو داستان آرامگاه کشتی‌گیران (برگزیده‌ی فیونا مک فارلین و الیزابت تَلِنت) و جواب دندان‌شکن (برگزیده‌ی اوتِسا مشفق) گل‌های سرسبد مجموعه‌ی داستان‌های کوتاه برنده‌ی جایزه‌ی اُ.هنری ۲۰۱۸ هستند.
ترجمه‌ی فارسی مجموعه‌ی سال ۲٠١٨ در نشر خوب، دربردارنده‌ی هفده داستان کوتاه است.
در ادامه به بررسی مختصر مجموعه‌ی داستان‌های کوتاه برنده‌ی جایزه‌ی اُ.هنری ۲۰۱۸ و معرفی جایزه‌ی اُ.هنری می‌پردازیم...

اُ.هنری: معتبرترین جایزه‌ی داستان کوتاه

بدون شک، بسیاری از خوانندگان و علاقه‌مندان جهان ادبیات با سیدنی پورتر و آثارش آشنا هستند. ویلیام سیدنی پورتر مشهور به اُ.هنری یکی از معروف‌ترین داستان‌کوتاه‌نویس‌های آمریکاست. در سال ۱۸۶۲ میلادی در کارولینای شمالی به دنیا آمد .او در نوجوانی و جوانی خود به کارهای متعددی مشغول بود. وی زمانی که به آمریکای مرکزی رفت کار نویسندگی را شروع کرد و در همین زمان شهرت او همه گیر شد .اُ.هنری بیش از ششصد داستان کوتاه از خود به جای نهاده است .

در سال ١٩١٨ یعنی هشت سال پس از مرگ ویلیام سیدنی پورتر نویسنده‌ای که با نام اُ.هنری برگ‌های همیشه‌سبزی به فصل داستان‌ کوتاه تاریخ ادبیات آمریکا افزود، دوستان و دوستدارانش به یاد او و با هدف تقویت هنرِ داستان کوتاه و ترغیب نویسندگان جوان جایزه‌ای بنیان کردند که تا امروز برقرار مانده است.
هر ساله نشریات ادبی آمریکا و کانادا با رجوع به کارنامه‌ی سال گذشته‌ی خود هزاران داستان‌ کوتاه انگلیسی را، فارغ از ملیت نویسندگان‌شان، در این رقابت شرکت می‌دهند. دبیر مجموعه بیست داستان کوتاه از این همه را گلچین می‌کند تا در قالب کتابی مزین به نام جایزه‌ی اُ.هنری پیش چشم علاقه‌مندان قرار ‌دهد. از سال ۲٠٠٣ که لورا فرمن سِمَت دبیری را بر عهده گرفته است، سه داستان‌نویس برجسته نیز به عنوان داوران میهمان، مجموعه‌ی منتخب را به شکلی بی‌نام و نشان ارزیابی می‌کنند و هر یک مستقل از دیگری داستان محبوب خود را برمی‌گزیند.

لورا جی.فرمن (۱۹۴۵) ویراستار و از نویسندگان محبوب آمریکایی‌ست که به خاطر گردآوری مجموعه‌داستان‌های برگزیده‌ی جایزه‌ی اُ.هنری شناخته‌شده و مشهور است.

فرمن، تاکنون سه مجموعه‌داستان و دو رمان منتشر کرده است.
او در حال حاضر یکی از پرفسورهای دانشگاه تگزاس است و دوره‌های نویسندگی خلاق را برگزار می‌کند.

نظرات خوانندگان درباره‌ی مجموعه‌ی داستان‌های کوتاه برنده‌ی جایزه‌ی اُ.هنری

مجموعه‌ی داستان‌های کوتاه برنده‌ی جایزه‌ی اُ.هنری ۲۰۱۸ که در نشر خوب منتشر شده، مانند مجموعه‌های گردآوری‌شده‌ی سال‌های گذشته با استقبال بسیار خوبی از سوی مخاطبان و خوانندگان روبه‌رو شد.

گزیده‌ای از نظرات خوانندگان درباره‌ی این مجموعه، به اختصار در ادامه آمده است:

«مجموعه‌ی درخشانی از داستان‌های خواندنی؛ بسیار از داستان‌های این مجموعه را بارها و بارها خوانده‌ام.»

«علاقه‌مندان به یادگیری فرم در داستان‌نویسی باید این مجموعه را بخوانند. مجموعه‌ای از داستان‌هایی با فرم‌های مدرن و موضوعات خواندنی.»
«سال‌هاست این مجموعه را دنبال می‌کنم. برگزیدگان سال ۲۰۱۸ آثار درخشانی خلق کرده بودند. شیفته‌ی داستان کوتاه جو آن بیرد شدم.»

«قول می‌دهم از خواندن داستان‌های این مجموعه حسابی لذت ببرید. علاقه‌مندان و خوانندگان داستان‌های کوتاه، باید این مجموعه را بخوانند. یک لحظه هم نتوانستم این کتاب را رها کنم.»

«مجموعه‌ای از درخشان‌ترین داستان‌های کوتاه... داستان‌های این مجموعه به آرامی در تخیل‌تان نفوذ و تمام فکرتان را درگیر می‌کنند. خواندنش را به علاقه‌مندان ادبیات داستانی

پیشنهاد می‌کنم.»

هزارتویی منحصربه‌فرد: گزیده‌ای از داستان آرامگاه کشتی‌گیران

در بخشی از داستان «چرا آجر پرت می‌کردند» به قلم جنی ژانگ که در مجموعه‌ی داستان‌های کوتاه برنده‌ی جایزه‌ی اُ.هنری ۲۰۱۸ منتشر شده، می‌خوانیم:

«شنوایی این گوشم رو وقتی از دست دادم که یک اسب از روی حصار پرید و محکم خورد به این طرف صورتم.» مادربزرگم این را وقتی به فرودگاه جی‌اف‌کی رسید به من گفت. نُه ساله بودم و چهار سال بود ندیده بودمش. «توی شانگهای هر شب بغل من می‌خوابیدی. هر هفته می بردمت خونه‌ی اون یکی مادربزرگت. یک‌ریز زنگ می‌زد. تو رو می‌خواست. می‌گفت نمی‌تونم دخترکم، نوه‌ی خودم رو ببینم؟ می‌گفتم البته که می‌تونی؛ اما بگذار بی‌تعارف بگم، تو نمی‌خواستی ببینی‌ش. هروقت خونه‌ی وایپوت بودی گریه می‌کردی و من رو صدا می‌کردی و همسایه‌ها رو بیدار می‌کردی. از صورتش بدت می‌اومد چون گرد بود، مثل ماه و فکر می‌کردی صورت من یک بیضی درست‌حسابیه، مثل تخم‌مرغ. تو عاشق خونه‌ی ما بودی. خونه‌ی واقعی‌ت اونجا بود. هنوز هم هست. وایپوت هراسون، چند دقیقه بعد از اینکه تو رو اونجا می‌گذاشتم زنگ می‌زد و ازم می‌خواست برگردم. من هم باعجله خودم رو می‌رسوندم. بله جانم، مادربزرگ شصت و هشت ساله‌ات به خاطر تو توی خیابون‌ها می‌دوید. چطور می‌تونستم اجازه بدم حتی یک دقیقه عذاب بکشی؟ تا من برسم همین‌طور گریه می‌کردی، اما به‌محض این‌که بغلت می‌کردم یک خواب آرومی می‌رفتی که چی. خواب بچه‌ای که اومده خونه‌ش پیش خونواده‌ی واقعی‌ش.»

اگر قصد خرید اینترنتی کتاب داستان‌های کوتاه برنده‌ی جایزه‌ی اُ.هنری ۲۰۱۸ را دارید و مایل هستید اطلاعات بیشتری درباره این کتاب بخوانید، می‌توانید به فروشگاه آنلاین انتشارات خوب سر بزنید.

2121

کد خبر 1405473

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: داستان کوتاه مجموعه ای ی این مجموعه علاقه مندان ی از داستان هنری ۲۰۱۸ ی مجموعه خونه ی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۵۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دنباله‌داری که هنوز نیامده سر و صدا به پا کرده و از ستارگان هم درخشان‌تر خواهد بود

ستاره‌شناسان به تازگی دنباله‌داری را کشف کرده‌اند که وقتی سال آینده در آسمان نمایان شود می‌تواند از بسیاری از ستاره‌ها درخشان‌تر باشد.

به گزارش ایسنا، اخترشناسان دنباله‌دار جدیدی را کشف کرده‌اند که پتانسیل آن را دارد که خبر مهم سال آینده باشد. اگرچه این دنباله‌دار که C/۲۰۲۳ A۳ یا «سوچینشان-اطلس»(Tsuchinshan–ATLAS) نامیده می‌شود هنوز بیش از ۱۸ ماه تا نزدیک‌ترین فاصله‌اش به زمین و خورشید باقی مانده است، اما در حال حاضر در رسانه‌های اجتماعی سر و صدا به پا کرده است و مقالات خوش‌بینانه‌ای درباره اینکه چگونه می‌تواند منظره‌ای تماشایی ایجاد کند نوشته شده است.

معرفی دنباله‌دار سوچینشان-اطلس

به نقل از اسپیس، هر ساله، چند ده دنباله‌دار جدید کشف می‌شود. دنباله‌دارها گلوله‌های برفی هستند که در مسیرهای بسیار طولانی به دور خورشید حرکت می‌کنند. اکثریت قریب به اتفاق آنها آنقدر ضعیف هستند که با چشم غیر مسلح نمی‌توان آنها را مشاهده کرد. اما شاید یک دنباله‌دار در سال آینده به لبه دید با چشم غیر مسلح نزدیک شود.

گاهی اوقات، یک دنباله‌دار بسیار درخشان‌ از راه می‌رسد. از آنجا که دنباله دارها اجرامی با زیبایی زودگذر و گذرا هستند، کشف یک دنباله‌دار درخشان همیشه هیجان‌انگیز است.

دنباله‌دار سوچینشان-اطلس مطمئنا یک گزینه مناسب است. این دنباله‌دار که به‌طور مستقل توسط ستاره‌شناسان رصدخانه کوه بنفش در چین و سامانه آخرین هشدار برخورد زمینی سیارک کشف شد، در حال حاضر بین مدار مشتری و زحل، در فاصله یک میلیارد کیلومتری زمین قرار دارد و به سمت داخل در حال حرکت است و در مداری حرکت می‌کند که در ماه سپتامبر سال ۲۰۲۴ آن را به فاصله ۵۹ میلیون کیلومتری از خورشید می‌رساند.

این حقیقت که این دنباله‌دار در حالی که بسیار دور است پیدا شده، بخشی از دلیل هیجان ستاره‌شناسان است. اگرچه در حال حاضر نور آن بیش از حد ضعیف است که با چشم غیر مسلح بتوان دید، اما برای جرمی بسیار دور از خورشید درخشان است. و مشاهدات نشان می‌دهد که مداری را دنبال می‌کند که می‌تواند به آن اجازه دهد واقعا تماشایی شود.

دستور العملی برای عظمت دنباله‌دار

وقتی دنباله‌دارها به خورشید نزدیک‌تر می‌شوند، گرم می‌شوند و یخ‌های سطح آن‌ها بخار می‌شود. این گاز که از سطح دنباله‌دار فوران می‌کند، گرد و غبار را با خود حمل می‌کند و هسته را در ابری غول‌پیکر از گاز و غبار که گیسو نامیده می‌شود، می‌پوشاند و سپس توسط باد خورشیدی، گیسو از خورشید دور می‌شود و در نتیجه یک دُم مستقیما به سمت خورشید قرار می‌گیرد.

هر چه یک دنباله دار به خورشید نزدیک‌تر شود، سطح آن داغ‌تر و فعال‌تر می‌شود. از نظر تاریخی، اکثریت درخشان‌ترین و دیدنی‌ترین دنباله‌دارها مدارهایی را دنبال کرده‌اند که آنها را به خورشید نزدیک‌تر از مدار زمین کرده است.

به نظر می‌رسد که این دنباله‌دار هسته بزرگی دارد که آن را درخشان‌تر می‌کند و به اندازه کافی روشن است که بتوان آن را تا این اندازه دور از خورشید کشف کرد. قرار است یک برخورد بسیار نزدیک با ستاره ما داشته باشد و سپس تقریبا مستقیم از بین زمین و خورشید عبور کند و تنها دو هفته پس از حضیض یعنی نزدیک‌ترین حالتش به خورشید به فاصله ۷۰ میلیون کیلومتری از ما برسد. هر چه یک دنباله‌دار به زمین نزدیک‌تر شود، برای ما درخشان‌تر خواهد بود.

نفرین پیشگویی

پیش‌بینی رفتار دنباله دارهای تازه کشف شده یک بازی خطرناک است. برخی ممکن است دیدنی و جذاب باشند، در حالی که برخی پیش‌بینی‌ها شکست می‌خورند.

برای مثال، دنباله‌دار کوهوتک در سال ۱۹۷۳ را در نظر بگیرید. این دنباله‌دار مانند سوچینشان-اطلس، به‌طور غیرمعمولی دور از خورشید کشف شد و در مداری نزدیک به ستاره ما حرکت می‌کرد. ستاره شناسان به مردم وعده «دنباله دار قرن» را دادند و پیش بینی کردند کوهوتک می‌تواند به اندازه کافی درخشان شود که در روز روشن دیده شود.

اما کوهوتک همانطور که به سمت خورشید می‌چرخید، روشن شد، اما آهسته‌تر از حد انتظار. به جای اینکه در روز روشن قابل مشاهده باشد، فقط به اندازه درخشان‌ترین ستاره آسمان روشن شد و پس از حضیض به سرعت محو شد. اگرچه این هنوز هم نمایش خوبی بود، اما دنباله دار قرن نبود. به دلیل تبلیغات زیاد، بسیاری به کوهوتک لغب یک ناامیدی تماشایی را دادند.

این احتمال وجود دارد که سوچینشان-اطلس، مانند دنباله دار کوهوتک، برای اولین بار به درون منظومه شمسی نزدیک شود. ما هنوز مطمئن نیستیم اما اگر اینطور باشد، ممکن است کمتر از آنچه پیش‌بینی می‌شد تماشایی باشد.

وقتی همه چیز به هم می‌ریزد

این می‌تواند حتی بدتر نیز باشد. دنباله دارها مستعد فاجعه هستند. آنها اغلب تکه تکه می‌شوند، از هم می‌پاشند و به طرز شگفت انگیزی متلاشی می‌شوند. آنهایی که برای اولین بار وارد منظومه شمسی داخلی می‌شوند، به طور ویژه‌ای شکننده هستند.

برای مثال زمانی که دنباله‌دار سوان(SWAN) کشف شد، امیدوارکننده به نظر می‌رسید و تصور می‌شد در ماه مه سال ۲۰۲۰ با چشم غیر مسلح دیده شود. اما با نزدیک شدن به خورشید، ناگهان درخشان شد، سپس شروع به محو شدن کرد. در زمانی که باید درخشان‌ترین حالت آن می‌بود، تماما ناپدید شد و در مقابل چشمان ما از پاشید.

آیا سوچینشان-اطلس ارزش انتظار را دارد؟

ما به طور قطع نمی‌دانیم که دنباله‌دار سوچینشان-اطلس تماشایی خواهد بود یا خیر. ممکن است از هم بپاشد و کمتر روشن شود، یا ممکن است ما را غافلگیر کند.

و حتی می‌تواند بیش از حد انتظار روشن شود و یک منظره شگفت‌انگیز در آسمان صبح در اواخر ماه سپتامبر و اوایل ماه اکتبر سال ۲۰۲۴ ایجاد کند.

اما ما نمی‌دانیم. ما اولین نکات را در ماه‌های آینده دریافت خواهیم کرد. با ردیابی نحوه درخشان شدن ستاره دنباله‌دار در حین حرکت آن به سمت خورشید، اولین نشانه‌های خود را در مورد سرنوشت واقعی آن به دست خواهیم آورد و بنابراین فعلا باید منتظر بمانیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دنباله‌داری که هنوز نیامده سر و صدا به پا کرد
  • دنباله‌داری که هنوز نیامده سر و صدا به پا کرده و از ستارگان هم درخشان‌تر خواهد بود
  • «رخنه» توان علمی و دفاعی کشور در صنعت هوافضا را به رخ می‌کشد
  • مسی، مسی است و هر کار بخواهد می‌کند!
  • ببینید | انتقاد حمید درخشان از تصمیمات اوسمار؛ غافلگیر شدیم!
  • فراخوان جایزه داستان و بازآفرینی منتشر شد
  • «رخ» از مسکو جایزه گرفت/ جایزه بزرگ جشنواره مراکش برای «برنده‌ها»
  • بن استیلر به شبکه تهران می‌آید
  • فیلمی که گدار یک روز قبل از مرگ خودخواسته کامل کرد
  • نمایش درخشان دو دروازه‌بان مس مقابل پیکان