Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-26@17:01:47 GMT

چوب پلاست چیست

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۸۶۷۲۶

چوب پلاست چیست

چوب پلاست ، تخته های چوبی پلاستیکی بازیافت شده به عنوان یک جایگزین سازگار با محیط زیست برای مصالح ساختمانی سنتی طراحی شده است.

علاوه بر اینکه سازگار با محیط زیست است ، نسبت به تلاش های قبلی برای تولید محصولات چوبی مصنوعی ، از نظر ظاهری به چوب می ماند ، اما تمام مزایای پلاستیک را حفظ می کند. بدون پوسیدگی ، بدون حشرات ، بدون قالب و بدون حفظ رطوبت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محصولی بدون تعمیر و نگهداری ایده آل است.

تخته های پلاستیکی چوب بازیافت شده، بازیافت موارد سی دی خرد شده و چوب لباسی قدیمی و محصولات مشابه پلی استایرن ساخته شده است که در غیر این صورت در محل های دفن زباله یا سوزاننده ها قرار می گیرند.

چوب پلاست چیست

چوب پلاست از پلی استایرن بازیافت شده یا پلی اتیلن با چگالی بالا (HDPE) اکسترود می شود. چوب پلاست بدون نگهداری، پایدار و سازگار با محیط زیست هستند.

محصولات پلاستیکی بازیافت شده به کاهش کوه های زباله های پلاستیکی که روزانه ریخته می شود ، شامل مواد بسته بندی ، لیوان های پلاستیکی ، بطری های شیر ، ظروف و غیره کمک می کند. حدود 30٪ محل دفن زباله. در حال حاضر هیچ کس نمی داند که پلی استایرن برای تخریب چقدر طول می کشد ، جز این که گفته می شود مدت زمان طولانی طول می کشد.

بازیافت آن به عنوان چوب پلاستیکی(چوب پلاست) با کیفیت بالا نه تنها باعث می شود دوباره مفید شود بلکه از مقادیر زیادی پلاستیک در محل های دفن زباله گران و بصورت فزاینده ممانعت می کند.

مزایای چوب پلاست

 محصولات ساختمانی پلاستیکی بازیافت شده برای استفاده در پروژه های ساختمانی مناسب هستند.

مهمترین مزیت در مورد مواد سنتی این است که تخته های چوب پلاست بازیافت شده تقریباً به هیچگونه تعمیر و نگهداری نیاز ندارند.

پلاستیک بازیافتی می تواند به راحتی جایگزین چوب ، بتن یا حتی فلز شود و استفاده از این محصولات نوآورانه ردپای کربن در پروژه های بزرگ ساختمانی را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.

تحقیقات مکرر نشان داده اند که هزینه اولیه و پس انداز ناشی از کاهش نگهداری طولانی مدت فقط در 2-5 سال جبران می شود. جایگزینی مصالح ساختمانی سنتی با چوب پلاست بازیافتی یا معادل چوب بازیافت پلاستیکی نه تنها برای محیط زیست مفید است بلکه باعث می شود کاملاً اقتصادی شود.

این یک ماده، نوآورانه و بسیار شبیه چوب است که از پلی استایرن جمع آوری شده و بازیافت در این ماده شگفت انگیز است. این ماده از هیچ نوع پرکننده چوب نیست و رطوبت آن را جذب نمی کند.

از نظر ظاهری به چوب بسیار نزدیک است البته به زیبایی چوب طبیعی نیست و رگه های چوب را ندارد.

تخته های چوبی پلاستیکی به نظر می رسد مانند چوب است ، اما دارای تمام خصوصیات فوق العاده پلاستیک است و سطح بالایی از محافظت در برابر اشعه ماوراء بنفش را در برابر محو شدن دارد.

در حالی که چوب واقعی علائم آسیب ناشی از رطوبت ، قالب ، نور خورشید و حشرات را نشان می دهد، چوب پلاست در برابر تمام این عوامل مقاوم است.

بسته به کمیت در هر رنگی موجود است و در 3 رنگ استاندارد بلوطی، ماهگونی و گردو سیاه موجود است.

منبع: فارس

کلیدواژه: محیط زیست چوب پلاستیک مصالح ساختمانی پلی استایرن بازیافت شده چوب پلاست محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۶۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، تاریخ علم مملو از رویدادهای مهمی است که نوآوری‌ها، کشف‌ها و حتی زادروزها و درگذشت‌های دانشمندان و مخترعان تاثیرگذار جهان را در برمی‌گیرد. در این تقویم علم، وقایع مهم مصادف با امروز 6 اردیبهشت برابر 25 آوریل را ورق می‌زنیم.

***

اولین مورد مشکوک به ایدز

۲۵ آوریل ۱۹۵۹ میلادی برابر با ۶ اردیبهشت ۱۳۳۸ خورشیدی، بیمار ۲۵ ساله‌ای به نام دیوید کار، شاگرد چاپچانه‌، با علائم غیرعادی ازجمله ضایعات پوستی مایل به ارغوانی، خستگی و کاهش وزن وارد بیمارستان سلطنتی منچستر در انگلستان شد. او چهار ماه و نیم بعد به دلایلی که هنوز مشخص نشده بود درگذشت. نمونه‌های بافت حفظ‌شده او در سال ۱۹۹۰ مورد بررسی قرار گرفت. جرالد کوربیت، مدیر ویروس‌شناسی بالینی همان بیمارستان، در نامه‌ای به تاریخ ۷ جولای ۱۹۹۰ به نشریه تخصصی لانست، پیشنهاد کرد که فرد می‌تواند اولین مورد شناخته‌شده ایدز باشد. سال ۱۹۹۵، نشریه تخصصی نیچر گزارش داد که نتایج غیرعادی بودند و اچ‌آی‌وی احتمالی شناسایی‌شده از «سویه نسبتا مدرن» است و درنتیجه نمونه های دی‌ان‌ای ارائه‌شده درواقع از یک بیمار مبتلا به ایدز در دهه ۱۹۹۰ تهیه شده است. پس‌از آزمایش مجدد بافت‌های دیوید کار، در او هیچ نشانه‌ای از ویروس پیدا نشد. به‌این‌ترتیب، در شماره ۲۰ ژانویه ۱۹۹۶ نشریه لانست، ادعای قبلی پس گرفته شد.

راکتور آزمایشی سدیم

۲۵ آوریل ۱۹۵۷ میلادی برابر با ۶ اردیبهشت ۱۳۳۶ خورشیدی، راکتور آزمایشی سدیم (SRE) شکافت هسته‌ای خودپایه را با ۳۵۰ درجه فارنهایت سدیم در هسته آغاز کرد و ۱۲ نوامبر ۱۹۵۷ برای اولین‌بار برق را به مورپارک، کالیفرنیا ارائه کرد. این نیروگاه در ۲۱ می ۱۹۵۸به توان کامل رسید. طراحی آن در ژوئن ۱۹۵۴ و حفاری سایت در مارس ۱۹۵۵ آغاز شد و ساخت‌و‌ساز در فوریه ۱۹۵۷ به پایان رسید. راکتور که از سدیم به‌عنوان خنک‌کننده استفاده می‌کرد، در کوه‌های سانتا سوزانا، در حدود ۳۰ مایلی شمال‌غربی لس‌آنجلس قرار داشت. تصمیم برای غیرفعال‌کردن آزمایش راکتور سدیم در پاییز ۱۹۶۶ اتخاذ و فعالیت‌های غیرفعال‌سازی تا ژوئن ۱۹۶۸ به پایان رسید. انحلال، تخریب و رفع آلودگی در سال ۱۹۸۳ تکمیل شد.

کانال سوئز

۲۵ آوریل ۱۸۵۹ میلادی برابر با ۶ اردیبهشت ۱۲۳۸ خورشیدی، مراسم کلنگ‌زنی برای احداث کانال سوئز در مصر برگزار شد. اولین ضربه کلنگ را مهندس فرانسوی این پروژه، فردیناند ویکومت د لسپس در بندر سعید (پورت‌سعید) وارد کرد. او پروژه اتصال دریای مدیترانه و دریای سرخ را آغاز و بر آن نظارت کرد. این کانال ۱۰۰ مایلی از تنگه سوئز عبور و مسیر حمل‌و‌نقل مستقیم را برای تجارت بین اروپا و آسیا فراهم می‌کند. با موافقت فرماندار عثمانی مصر، سال ۱۸۵۶ شرکت کانال سوئز با حق احداث و بهره‌برداری از این آبراه به‌مدت ۹۹ سال تشکیل شد. حفاری با دست و با کار اجباری آغاز شد. پیشرفت با لایروبی‌های مکانیکی اروپایی و بیل‌های بخار بهبود یافت، اما به‌دلیل اختلافات کاری و همه‌گیری وبا ادامه کار به تعویق افتاد و درنتیجه، چهار سال دیرتر از آنچه در ابتدا برنامه‌ریزی شده بود، مراسم افتتاحیه در ۱۷ نوامبر ۱۸۶۹ برگزار شد.

ثبت اختراع کیسه پلاستیکی دسته‌دار

۲۵ آوریل ۱۹۶۵ میلادی برابر با ۶ اردیبهشت ۱۳۴۴ خورشیدی، حق ثبت اختراع ایالات‌متحده برای طراحی کیسه پلاستیکی دسته‌دار برای مخترع سوئدی استن گوستاو تولین صادر شد که سپس او این حق اختراع را به شرکت «سِلوپلاست» واگذار کرد. طرح، کیسه پلاستیکی یک‌بار مصرف ویژه حمل مواد غذایی مصرف بود که امروزه به‌طور گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرد و به معضل بزرگی در افزایش زباله‌های پلاستیکی و آلودگی محیط‌زیست تبدیل شده است. این کیسه از مواد پلاستیکی قابل جوش لوله‌ای بدون درز (مانند پلی‌اتیلن) ساخته می‌شود. برای ساخت کیسه، درزهای عرضی جوش داده می‌شود، یک قطعه سوراخ می‌شود تا قسمت بالای دسته‌ها را تشکیل دهد و در درزهای عرضی از هم جدا می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۶ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • عرضه کیسه پلاستیکی ممنوع شد + فیلم
  • ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • تجلیل از برترین های مسابقه بازیافت زباله در همدان
  • تجلیل از برترین‌های مسابقه بازیافت زباله در همدان
  • تولید روزانه ۷۰۰ تن زباله در محدوده شهر همدان
  • اقدامات شهرهای موفق برای تحقق مفهوم زباله‌صفر
  • ناگفته‌هایی از مزایده زباله در ایران / پول‌سازی ۱۰ میلیارد دلاری آشغال‌ها در سال
  • فناوری پایدار: دروغی بزرگ!
  • ویدیو کامنت| ایران دهمین کشور تولیدکننده پسماند پلاستیکی