Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، توحید آذربد ظهر چهارشنبه در پایان دوره آموزشی آنلاین دو روزه ارزیابی مشتقات نفتی و پتروشیمی که با حضور ارزیابان کارشناسان و کاردانان امور گمرکی و بازرسان و حراست کارشناسان آی تی و مدیران گمرکات آذربایجان غربی برگزار شد با بیان اینکه آذربایجان غربی تنها استان هم مرز با سه کشور خارجی نقش مهمی در صادرات محصولات نفتی و پتروشیمی دارد، افزود: برگزاری این دوره‌های آموزشی در ارتقای توانمندی کارکنان گمرکات استان در آشنایی بیشتر با رویه‌های صادراتی در این بخش مؤثر و ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه صادرات محصولات نفتی و پتروشیمی سهم عمده‌ای در اقتصاد کشور و استان دارند افزود: تسهیل در انجام تشریفات گمرکی این محموله‌ها می‌تواند قدرت رقابت پذیری واحدهای تولید و صادرات فرآورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی را افزایش می‌دهد و آذربایجان غربی به دلیل داشتن سه مجتمع بزرگ پتروشیمی و نیز هم مرزی با سه کشور ظرفیت بالایی در زمینه برای افزایش میزان مبادلات محصولات نفتی و پتروشیمی دارد.

دوره آموزشی آنلاین ارزیابی مشتقات نفتی و پتروشیمی با حضور ۱۱۰ نفر از ارزیابان کارشناسان و کاردانان امور گمرکی و بازرسان و حراست کارشناسان آی تی و مدیران گمرکات ارومیه، پیرانشهر، بازرگان، سرو و خوی به مدت دو روز و با رعایت فاصله اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی در سالن اجتماعات حوزه نظارت گمرکات آذربایجان غربی برگزار شد.

در این دوره آموزشی دو روزه که ۹ و ۱۰ تیرماه امسال با حضور ناظر گمرکات آذربایجان غربی برگزار شد، شرکت کنندگان به مدت هشت ساعت با آخرین اطلاعات در خصوص انواع فرآورده‌ها و مشتقات نفت و گاز، ضوابط مقررات و بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های مرتبط با تشریفات گمرکی و رویه‌های صادرات فرآورده‌های نفت و گاز و محصولات پتروشیمی، پنجره واحد و سامانه جامع گمرکی و رویه صادرات محصولات نفتی و پتروشیمی و تاریخچه و الزامات قانونی پیاده سازی سامانه ثامن و روند کار با سامانه ثبت الکترونیکی معاملات نفتی (ثامن) آشنا شدند.

شرکت کنندگان در این دوره آموزشی بعد از برگزاری آزمون به صورت الکترونیکی در ۱۶ تیرماه گواهی پایان دوره دریافت می‌کنند.

کد خبر 4963613

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا شیراز بوشهر قزوین شیوع کرونا شهرکرد گرگان بیرجند ایلام استانداری سمنان مواد مخدر دهه کرامت خطبه های نماز جمعه سازمان تبلیغات اسلامی محصولات نفتی و پتروشیمی آذربایجان غربی صادرات محصولات دوره آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۸۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی سود پتروشیمی بوعلی سینا در سال ۱۴۰۳/ بوعلی در سال ۱۴۰۲ چقدر سود ساخت؟

 بررسی و مقایسه گزارش‌های مالی پتروشیمی بوعلی سینا و سایر پتروشیمی‌ها در سال گذشته خبر از آن می‌دهد که بوعلی، سومین پتروشیمی پردرآمد بورسی در این سال لقب گرفته است.

به گزارش تجارت نیوز، نگاهی به این گزارش‌های مالی نشان می‌دهد بوعلی در سال 1402 بیشتر از 57 همت از فروش محصولات خود درآمد داشته است. شایان ذکر است عمده درآمد این شرکت از فروش دو محصول ریفرمیت و برش سنگین بوده است. به طوری که این دو محصول برای بوعلی به‌ترتیب 26.4 و 15.2 همت درآمد داشته‌اند.

درآمدزایی پتروشیمی بوعلی افزایش یافت

همان‌طور که گفته شد، پتروشیمی بوعلی در فهرست پردرآمدترین‌ پتروشیمی‌های بورسی قرار دارد. حال باید دید بوعلی تا چه حد در افزایش درآمد خود موفق بوده است. بررسی گزارش‌های مالی این شرکت نشان می‌دهد درآمد حاصل از فروش محصولات بوعلی در سال 1402 نسبت به 1401 حدود 18 درصد بالا رفته است.

اما موضوع مهمی که باید بازگو کرد اینکه رشد درآمد بوعلی به سبب بهبود عملکرد فروش آن نبوده و تنها به دلیل رشد نرخ فروش محصولات این پتروشیمی در سال 1402 است؛ به طوری که میانگین نرخ فروش محصولات پتروشیمی بوعلی طی یک سال گذشته 25 درصد بالا رفته است.

مقدار فروش بوعلی کاهش یافت

مطابق با آنچه گفته شد، رشد درآمد پتروشیمی بوعلی به واسطه افزایش نرخ فروش محصولات آن بوده است. چرا که بررسی گزارش‌های مالی این پتروشیمی در سال 1402 نشان می‌دهد تناژ تولید و فروش این شرکت در سال 1402 نسبت به 1401 پایین آمده است.

بر این اساس، مقدار تولید بوعلی از دو میلیون تن در سال 1401 با کاهش 7.3 درصدی به یک میلیون و 900 هزار تن در سال 1402 رسیده است. همچنین بوعلی در سال گذشته با کاهش 5.4 درصدی مقدار فروش روبه‌رو شده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • افزایش ۴۶ درصدی ارزش دلاری صادارت غیرنفتی از گمرکات استان گلستان
  • افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • بوکان در سکوی نخست المپیاد آماده آذربایجان غربی
  • گردهمایی مددکاران ترویجی شهرستانهای ارومیه، نقده و اشنویه
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • مبادله تجاری ۱۱ میلیون دلاری گمرکات مازندران و پاکستان
  • رشد صادرات گمرکات استان ایلام در یک‌ ماه نخست سال‌ جاری
  • پیش بینی سود پتروشیمی بوعلی سینا در سال ۱۴۰۳/ بوعلی در سال ۱۴۰۲ چقدر سود ساخت؟