Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل ایسکانیوز، خبرگزاری فرانسه به نقل مقامات این کشور چهارشنبه گزارش داد که پاریس تصمیم گرفته مشارکت خود در عملیات پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در آب‌های مدیترانه را تعلیق کند.

این تصمیم فرانسه به دلیل اختلافات این کشور با ترکیه، یکی از اعضای ائتلاف ناتو گرفته شده است. ارتش فرانسه همزمان با این تصمیم خود، از دبیرکل ناتو خواسته در مورد نقض قوانین بین‌الملل از سوی ترکیه تحقیق کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اقدام فرانسه در تعلیق مشارکت خود در مأموریت دریایی ناتو در آب‌های مدیترانه بعد از آن صورت گرفت که مقامات این کشور اتهام‌ها و اظهارات تندی علیه ترکیه به زبان آوردند و همین مسئله واکنش آنکارا را در پی داشت.

امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه این هفته طی اظهارات به همتای ترکیه‌ای خود حمله کرد و گفت که اردوغان بازی خطرناکی را در لیبی آغاز کرده است.

فرانسه می‌گوید ترکیه با اعزام عناصر مسلح و تروریست از سوریه به لیبی، امنیت مرزهای جنوبی اروپا را تهدید می‌کند و آنکارا باید دست از حمایت ‌های خود از دولت وفاق ملی لیبی که از سوی سازمان ملل به رسمیت شناخته شده، بردارد.

ترکیه نیز اتهام های مشابهی را به فرانسوی‌ها نسبت داده است. مولود چاووش اوغلو، وزیر خارجه ترکیه امروز چهارشنبه گفت که پاریس از «دزد دریایی و کودتاچی لیبی» مانند خلیفه حفتر حمایت می‌کند. اتهامی که فرانسه آن را رد کرده است.

وزارت ترکیه در توجیه حضور نظامی خود در لیبی گفته است که این حضور با درخواست رسمی دولت وفاق ملی که دولتی مشروع است، صورت گرفته است. حلوصی آکار گفته که ترکیه هیچ گونه اقدام غیر قانونی در لیبی انجام نداده است.

انتهای پیام/

104 / 361 ناتو فرانسه اتحادیه اروپا دبیر کل ناتو اردوغان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ناتو فرانسه اتحادیه اروپا دبیر کل ناتو اردوغان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۰۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود

بر اساس گزارش به روز شده چشم انداز جهانی صندوق بین المللی پول، رشد آهسته اقتصاد فرانسه، این کشور را ظرف پنج سال آینده از فهرست ۱۰ اقتصاد بزرگ جهان خارج خواهد کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بر اساس گزارش به روز شده چشم انداز جهانی صندوق بین المللی پول، رشد آهسته اقتصاد فرانسه، این کشور را ظرف پنج سال آینده از فهرست 10 اقتصاد بزرگ جهان خارج خواهد کرد.

این مؤسسه بین‌المللی مستقر در واشنگتن پیش بینی کرد که سهم فرانسه از تولید ناخالص داخلی جهانی بر حسب برابری قدرت خرید (PPP)  در سال 2029 به 1.98 درصد کاهش خواهد یافت در حالی که تحلیلگران صندوق بین المللی پول در سال گذشته میلادی این رقم را 2.2 درصد ثبت کرده بودند.

آخرین پیش بینی های این صندوق نشان می دهد که کسری بودجه فرانسه تا سال 2029 بالای 4 درصد باقی خواهد ماند و انتظار می‌رود بدهی دولت این کشور از 115 درصد تولید ناخالص داخلی (GDP) فراتر رود.

بدتر شدن مشکلات اقتصاد فرانسه با افزایش کسری تجاریپاریس: اقتصاد فرانسه به دلیل افزایش قیمت گاز در خطر است

کمیسیون اروپا قبلاً در واکنش به برنامه بودجه سال 2024 فرانسه، نسبت به تضاد بالقوه آن با قوانین مالی اتحادیه اروپا هشدار داده و تأکید کرده بود که چشم انداز فعلی خطر تعدیل منفی از سوی آژانس‌های رتبه بندی جهانی را به همراه دارد.

بر اساس داده‌هایی که توسط این سازمان در ماه جاری میلادی به‌روزرسانی شد، انتظار می‌رود که سهم بریتانیا از تولید ناخالص داخلی جهانی در سال 2029 بر حسب برابری قدرت خرید، 2.2 درصد باشد و این کشور دهمین اقتصاد بزرگ جهان خواهد بود.

در همین حال، پیش بینی می شود که ترکیه جایگاه نهم را به خود اختصاص دهد، زیرا سهم آن در پنج سال آینده به 2.09 درصد خواهد رسید.

پیش بینی می شود که پنج کشور اصلی تشکیل دهنده ساختار اقتصاد جهانی تا سال 2029، کشورهای چین (19.48 درصد از تولید ناخالص داخلی جهان)، ایالات متحده (14.72 درصد)، هند (9.23 درصد)، ژاپن (3.21 درصد) و اندونزی (2.79 درصد) باشند.

همچنین انتظار می‌رود که آلمان (2.77%)، روسیه (2.71%) و برزیل (2.19%) در میان ده کشور برتر باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قهرمانی استاد بزرگ امیررضا پوررمضانعلی در مسابقات لیون فرانسه
  • اروپا نیاز به قوای هسته‌ای مستقل دارد
  • حل مشکلات در گرو ارتباط تنگاتنگ مجلس و دولت است/ هرگونه اختلاف افکنی بازی در پازل دشمن است
  • شلیک موشک ناو هواپیمابر «شارل دوگل» در ماموریت مدیترانه
  • فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود
  • اردوغان: رادار ناتو در ترکیه موشک‌های ایران به‌سوی اسرائیل را رهگیری نکرد
  • صادرات خودرو ترکیه / مشتریان اول: ایتالیا، انگلیس، فرانسه و آلمان
  • رادار ناتو در ترکیه موشک‌های ایران به‌سوی اسرائیل را رهگیری نکرد
  • مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است
  • بلاروس: ناتو باعث سلطه آمریکا بر اروپا شده