Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان اداری و استخدامی کشور با بیان اینکه دورکاری کارمندان دولت زمانی امکان پذیر است که زیرساخت های آن فراهم باشد، گفت: درباره کاهش نیروی کار دستگاه‌های اجرایی در صورتی که شرایط شیوع کرونا مثل فروردین ماه بحرانی شود، تصمیم گیری خواهیم کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، جمشید انصاری بعد از ظهر امروز در نشست ستاد هماهنگی پیشگیری و مقابله با کرونای کردستان در سنندج اظهار داشت:  بحران کرونا تجربه ای است و حساسیت به این ویروس با گذشت زمان عادی انگاشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: کادر درمان در این بزنگاه مهم به بهترین شیوه عمل و خوش درخشید و با عملکرد مناسب زمینه رضایتمندی مردم از مجموعه بهداشت و سلامت را فراهم کرد.

معاون رئیس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور با بیان اینکه اگر موضوع کرونا عادی سازی شود، خسارات جبران ناپذیری را در پی دارد، تصریح کرد: حفظ سلامت مردم در این شرایط قبل از هر دستگاه و سازمانی به نوع رفتار خود مردم بستگی دارد.

 اگر موضوع کرونا عادی سازی شود، خسارات جبران ناپذیری را در پی دارد

 

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه کرونا بیماری ناشناخته است، مردم باید خود را ملزم به رعایت شدیدتری دستورالعمل‌های بهداشتی وزارت بهداشت بدانند و با این کار زمینه مقابله هوشمندانه با این ویروس را فراهم سازند.

انصاری افزود: متاسفانه در بیشتر استان‌های کشور به دلیل نادیده گرفتن توصیه های بهداشتی شاهد اوج گیری بیماری بودیم، کردستان با وجود پشت سر گذاشتن موج شدیدی از بیماری، وضعیت مناسب‌تری در مقایسه با متوسط کشوری دارد.

وی با تاکید براینکه  برخی تصمیمات پیرامون بیماری کرونا در چارچوب قانون قابل واگذاری به استان‌ها است، اذعان کرد: همه افراد جامعه باید خود را مقید به رعایت توصیه‌های بهداشتی بدانند و به مرور به زندگی با کرونا عادت کنند.

برخی تصمیمات پیرامون بیماری کرونا در چارچوب قانون قابل واگذاری به استان‌ها است

 

معاون رئیس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور اضافه کرد: از روز شنبه وضعیت رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در کشور با الزامی کردن برخی مصوبات از جمله استفاده از ماسک بهتر خواهد شد.

انصاری افزود: تصمیم‌گیری در زمینه کرونا نباید منجر به تحمیل برخی اقدامات غیرقابل استفاده شود در اوایل شیوع این بیماری نقاهتگاه های زیادی در کشور ایجاد شد و در نهایت ۱۰ درصد ظرفیت آنها مورد استفاده قرار گفت.

انصاری تصریح کرد: تامین امکانات و تجهیزات مورد نیاز بیمارستان‌های استان در کمترین زمان باید انجام شود و در زمان اوج این بیماری ۳۰ درصد امکانات بخش آی سی یو در استان خالی باشد.

وی در ادامه با بیان اینکه محدودیتی در قبال حمایت از این واحدهای صنعتی و اقتصادی وجود ندارد، افزود: مسوولان صنعت و اقتصاد استاندر ارزیابی و معرفی واحدهای متضرر از کرونا تنها به سهم اعلامی تسهیلات استانی اکتفا نکنند و با دست باز در این زمینه وارد عمل شوند.

معاون رئیس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور اظهار کرد: موافق تعطیل شدن ادارات دولتی در شرایط بحران نیستیم چراکه در شرایط بحرانی کارکنان دولت باید به درد مردم بخورند.

موافق تعطیل شدن ادارات دولتی در شرایط بحران نیستیم در شرایط بحرانی کارکنان دولت باید به درد مردم بخورند

 

انصاری تصریح کرد: ۴ هزار و ۷۰۰ خدمت توسط دولت به مردم ارائه می شود که باید در شرایط بحران مدیریت موثرتری در این زمینه صورت بگیرد.

وی با بیان اینکه دورکاری کارمندان دولت زمانی امکان پذیر است که زیرساخت های آن فراهم باشد، افزود: ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار کارمند در کشور داریم که یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر آن کادر آموزشی هستند.

معاون رئیس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور خاطرنشان کرد: ۲۵۰ هزار نفر کارکنان شهرداری و ۴۵۰ هزار نفر کادر وزرات بهداشت و درمان کشور را تشکیل می دهند که بخشی از این نیروها از اوایل اسفند تعطیل و با دورکاری مشغول خدمت هستند.

به گفته وی، سهم دیگر بخش های اداری از کارمندان دولت۵۰۰ هزار نفر است، اگر شرایط به صورت بحرانی که فروردین شاهد آن بودیم دوباره به وجود آید، درباره کاهش نیروی کار دستگاه‌های اجرایی تصمیم گیری خواهیم کرد.

معاون رئیس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور از  آزادسازی سهام عدالت انتقاد کرد و گفت: این کار تنها برای کمک به ۶۰ درصد خانوارهای ایرانی در شرایط بحران تعطیلی کسب و کارها انجام گرفت تا با آزاداسازی و فروش سهام خود بتوانند زندگی خود را اداره کنند.

انتهای پیام/2330/71/ی

منبع: فارس

کلیدواژه: کردستان انصاری استخدام شرایط بحران هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۷۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جبران خسارت‌های سیل به روستای قطرم بافق

ملک زاده مدیرکل مدیریت بحران استانداری یزد در بازدید از  روستای قطرم بافق گفت: شش واحد مسکونی نیاز به مرمت و بازسازی دارند که بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تسهیلاتی برای آنها در نظر گرفته است. 

او افزود: از محل صندوق بیمه حوادث و مسئولیت‌های اجتماعی نیز پیگیر هستیم که برای جبران خسارت سیل، کمک کنند. 

.ی گفت: مجموعه دهیاری و بخشداری مرکزی بافق، برای رفع مشکلات باغداران اقدام خواهند کرد و تسهیلاتی هم جبرای خسارت به کشاورزان پرداخت می‌شود

ملک زاده ادامه داد:  زیرساخت‌های طراحی شده جوابگوی سیلاب نبوده است که مقرر شد به صورت اضطراری از ظرفیت ماشین آلات دستگاه‌ها استفاده شود تا وضعیت آرام شود،خوشبختانه قطعی برق و مشکلی در آب وجود ندارد، تنها در راه دسترسی مشکل وجود دارد که دستگاه‌های مربوطه در حال اقدام برای حل مشکل هستند.

نادریان زاده مدیر کل بنیاد مسکن استان یزد نیز گفت: تسهیلات ۳۰ میلیون تومانی به صورت قرض الحسنه و ۲۰ میلیون تومان بلاعوض به منازلی که دچار آبگرفتگی شده اند، پرداخت می‌شود.

او گفت: در بررسی اولیه مشاهده شد که ۶ منزل مسکونی تخریب و ۳۵ دیگر نیز دچار آبگرفتگی شدید شده است که نیاز به تعمیرات اساسی دارد.

او افزود: اعتبار واحد‌ها از بنیاد مسکن استان تامین و به منظور ترمیم مسائل زیربنایی و راه دسترسی بعد از برگزاری جلسه در استان تصمیم نهایی گرفته می‌شود.

نادریان زاده همچنین از پرداخت تسهیلات ۳۰ میلیون تومانی بصورت قرض الحسنه و ۲۰ میلیون تومان بلاعوض به منازلی که دچار آبگرفتگی شده اند خبر داد و گفت: مالکین منازلی که بصورت کامل تخریب شده است از تسهیلات ۲۵۰ میلیونی قرض الحسنه و ۵۰ میلیون تومانی بلاعوض می‌توانند بهره‌مند شوند.

پس از جاری شدن سیل در روستای قطرم بافق، مسئولان استان از جمله مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی یزد و همچنین مدیرکل مدیریت بحران استانداری یزد و مسئولان شهرستان از جمله فرماندار، امام جمعخ و دیگر اعضای ستاد بحران، چندین مرتبه از این روستا بازدید کردند. 

همچنین در جلسات و نشست‌های متعدد برای رفع مشکلات روستا و روستاییان، گردهم آمدند تا هرچه زودتر اقدامات لازم برای مرمت و بازسازی پل‌ها، زیرساخت‌ها و معابر انجام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • بهره گیری از همه ظرفیت‌ها برای جبران خسارت منطقه امامزاده ابراهیم (ع) شفت
  • تسهیلات لازم برای جبران خسارت مردم امامزاده ابراهیم(ع) شفت تامین می‌شود
  • خانه های امامزاده ابراهیم شفت ایمن سازی می شود
  • خلأ جبران‌ناپذیر با صدایی که خاموش شد
  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • ادارات کردستان خارج از بروکراسی اداری به کمک راهیان نور بیایند
  • خسارت جبران ناپذیر در کم توجهی به امر نماز
  • تفاوت فرمانداری ویژه با فرمانداری عادی چیست؟
  • وزیر کشور: دیگر قادر به پذیرش بیشتر اتباع نیستیم
  • جبران خسارت‌های سیل به روستای قطرم بافق