Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس رضایی روز پنجشنبه  در جلسه شورای اداری در سالن اجتماعات فرمانداری چادگان درباره شیوع ویروس کرونا در استان اظهارداشت: استفاده از ماسک احترام به هم نوع است و نباید سلامتی دیگران را به خطر بیندازیم.

رضایی ادامه داد: این ویروس درمان قطعی ندارد، واکسن هم ندارد، راهی جز زدن ماسک و شستن دست و رعایت فاصله اجتماعی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: وضعیت کرونا در ۲ شهر اصفهان به حالت قرمز درآمده است.

استاندار اصفهان گفت: امروز با ۹۴ نفر از مردم این شهرستان به صورت مستقیم گفت و گو کردم و تعداد زیادی از مدیران استانداری با مردم ملاقات کردند.

وی با اشاره به مشکلات مردم شهرستان چادگان گفت: مساله اول و مهمی که عموم مردم با آن روبه رو هستند مساله منابع طبیعی است از این رو مشکلات با کمک مدیرکل مربوطه برطرف می‌شود.

استاندار اصفهان خطاب به مدیران، سعی و بنا مدیران بر حل مسائل باشد، معتقدم هیچ مقامی در هیچ لباسی حق ندارد در شرایط سخت و تحریم‌های ناجوانمردانه و شیوع کرونا بر مطالبات مردم اضافه کند.

وی ادامه داد: مدیر آن است که با شرایط سخت کنار بیاید، آنچه مسلم است این بوده که امروز با نظام استکباری و جنایتکار آمریکا مقابله کند.

رضایی خاطرنشان کرد: باید امیدوار باشیم و امید را در دل مردم روشن کنیم اگر به دنبال توسعه هستیم باید بدانیم توسعه یک شبه و تک بعدی به وجود نمی‌آید.

وی اظهارداشت: زیربنای توسعه اقتصادی، اجتماعی، بهداشتی توسعه فرهنگی است در غیر این صورت نتیجه‌ای حاصل نخواهد شد از این رو باید زیر بنای توسعه مدنظر قرار گیرد.

استاندار اصفهان مشکل آب آشامیدنی و کشاورزی چادگان را از دیگر مشکلات مردم منطقه دانست و خاطرنشان کرد: هفته آینده تیمی کارشناسی به چادگان با دید حل مساله سفر کنند و میز چادگان تشکیل شود تا مشکل آب آشامیدنی و کشاورزی شهرستان برطرف شود.

وی بیان کرد: رویکرد سنتی در کشاورزی باید عوض شود کشاورزی نمی‌تواند با کشت غرقابی و دیم پیش برود.

رضایی ادامه داد: بحث دیگر مشکل نبود تجهیزات برای بیماران دیالیز شهرستان است از این رو با شبکه بهداشت و درمان فریدن و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در راستای حل مشکلات و ایجاد امکانات موجود صحبت کردیم.

وی با بیان اینکه آمایش سرزمین شهرستان چادگان باید مورد بررسی قرار بگیرد، بیان کرد: با سازمان مدیربت و برنامه ریزی بر روی این موضوع بحث خواهیم کرد تا وضعیت صنایع این شهرستان و مشکلات آن‌ها برطرف شود.

استاندار اصفهان تصریح کرد: رویکرد سنتی باید تغییر کند و در جهت توسعه رویکرد علمی و مبتنی بر آمایش سرزمین پیش گرفته شود.

استان اصفهان ۲۴ شهرستان و افزون بر پنج میلیون نفر جمعیت دارد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی ویروس کرونا وزارت صنعت معدن و تجارت اصفهان استانداری اصفهان  عباس رضایی 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی ویروس کرونا وزارت صنعت معدن و تجارت اصفهان استانداری اصفهان عباس رضایی وزارت جهاد کشاورزی ویروس کرونا وزارت صنعت معدن و تجارت اصفهان استانداری اصفهان عباس رضایی استاندار اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۸۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست ارزی غلط دلیل احساس نشدن درآمدهای سرشار نفتی و رشد اقتصادی در زندگی مردم

سیاوش سالارزاده کارشناس حوزه سیاست‌گذاری اقتصادی در رابطه با هدررفت منابع سرشار نفت و گاز کشور با سیاست ارزی غلط به خبرنگار قدس  اظهار کرد: سوء مدیریت سیاست‌های ارزی در کشورهای دارای منابع طبیعی مانند نفت و گاز پیامدهای شدیدی بر اقتصاد خواهد داشت و مانع از توانایی کشور در به‌کارگیری تمام ظرفیت‌های اقتصادی خود شود.

وی گفت: در مورد کشور ما نیز سیاست اشتباه ارزی حال حاضر دولت منجر به از بین رفتن درآمدهای مهم و سرشار نفتی و در نتیجه تضعیف رشد و توسعه اقتصادی کشور شده است. طبق آمار و ارقام اعلامی موسسات خارجی معتبر فروش نفت خام ایران به میزان فروش نفت خام در زمان برجام رسیده است و این نشان از اهمیت فوق‌العاده جریان درآمدهای ارزی کشور از محل فروش نفت خام و گاز طبیعی دارد اما متاسفانه به دلیل سیاست غلط ارزی دولت، نشانی از این درآمدهای سرشار ارزی در توسعه کشور و حتی زندگی مردم مشاهده نمی‌شود.

وی ادامه داد: برای کشور ما که به درآمدهای نفت و گاز متکی است، مدیریت موثر منابع ارزی خود را به منظور تنوع بخشیدن به اقتصاد، توسعه زنجیره ارزش صنعت نفت و گاز و دستیابی به رشد اقتصادی پایدار ضروری است اما به کارگیری سیاست ارزی غلط 28 هزار 500 تومانی تخصیص ارز ارزان برای واردات کالاهای اساسی منجر به سوء مدیریت و هدر رفت درآمدهای ارزی کشور شده است.

تشدید نابودی منابع ارزی کشور با تداوم نظام ارزی چند نرخی در اقتصاد کشور

این کارشناس حوزه سیاست‌گذاری اقتصادی با اشاره به تشدید نابودی منابع ارزی کشور با تداوم نظام ارزی چند نرخی در اقتصاد و سوءمدیریت منابع ارزی گفت: بانک مرکزی با پایین نگه داشتن مصنوعی قیمت کالاهای اساسی وارداتی از طریق تخصیص ارز ارزان، نتوانسته است به طور موثر از درآمدهای نفتی خود برای تقویت رشد اقتصادی واقعی استفاده کند و از طرف دیگر به رقیب تولیدکننده داخلی نیز تبدیل شده است. این امر نه تنها منجر به استفاده نادرست از منابع ارزی کشور شده است بلکه تلاش های دولت در زمینه توسعه تجارت انرژی، کاهش تأثیر تحریم ها، افزایش بازارسازی در حوزه نفت و گاز و رشد اقتصادی کشور را نیز تضعیف کرده است. همچنین تداوم نظام ارزی چند نرخی در اقتصاد، سوءمدیریت منابع ارزی را تشدید کرده و پتانسیل رشد اقتصادی کشور را محدود کرده است. عدم شفافیت و ثبات در سیاست های ارزی باعث ایجاد بلاتکلیفی در بازار شده، سرمایه گذاری را با مشکل مواجه کرده و توانایی کشور در جذب سرمایه خارجی را با مشکل مواجه کرده است.

سالارزاده به تجربه سال 1402 در ارزپاشی دولت در حوزه ارز 28 هزار و 500 تومانی اشاره کرد که نه تنها منابع نفتی سهم دولت بلکه منابع نفتی سهم صندوق توسعه ملی کشور نیز مورداستفاده قرار گرفت و در همین رابطه گفت: نکته بسیار مهم در زمینه تجربه سال 1402 بوده است که در آن سیاست ارزپاشی دولت با ارز 28 هزار 500 تومانی نه تنها تمام منابع ارزی نفتی دولت را به واردات کالاهای مصرفی حوزه کالاهای اساسی تخصیص داده است بلکه بخشی از منابع تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی از محل منابع ارزی در دست صندوق توسعه ملی بوده است و با این اوصاف، منابع این صندوق به جای سرمایه‌گذاری، خرج واردات کالاهای مصرفی شده است.

 لزوم به‌کارگیری ظرفیت‌های بخش نفت و گاز برای مقابله با چالشهای ارزی

سالارزاده گفت: برای مقابله با چالش‌های ناشی از سیاست‌های غلط ارزی و به‌کارگیری ظرفیت‌های اقتصادی کامل بخش نفت و گاز کشور، اتخاذ رویکردی تک نرخ کردن ارز در کنار تخصیص منابع نفتی کشور در جهت توسعه پتروپالایشگاه‌ها ضروری است.

وی گفت: سیاست غلط ارزی تأثیرات زیانباری بر درآمدهای نفتی مهم کشور گذاشته و پتانسیل رشد و توسعه اقتصادی کشور را تضعیف کرده است. برای غلبه بر این چالش‌ها و تحقق کامل منافع اقتصادی بخش نفت و گاز، اولویت‌بندی مدیریت استراتژیک و پایدار منابع ارزی، ارتقای حکمرانی و شفافیت و ارتقای تنوع و نوآوری در اقتصاد برای ایران ضروری است. از طریق رهبری مؤثر، همکاری و سیاست‌های اقتصادی صحیح، ایران می‌تواند پتانسیل واقعی اقتصادی خود را باز کند و راه را برای آینده‌ای مرفه‌تر و پایدارتر برای همه شهروندانش هموار کند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • کلکسیون مشکلات اصفهان نیازمند توجه ویژه است
  • سیاست ارزی غلط دلیل احساس نشدن درآمدهای سرشار نفتی و رشد اقتصادی در زندگی مردم
  • چادگان؛ نگین گردشگری اصفهان
  • تصویب بیش از ۵۰ مصوبه برای توسعه شرق شهرستان اصفهان
  • ۵۰ مصوبه برای حل مشکلات شرق شهرستان اصفهان
  • تاکید استاندار اصفهان بر هم‌افزایی مدیران‌ اجرایی
  • یکی از مشکلات شهرستان اصفهان وجود نگاه برخوردار است
  • یکی از مشکلات اصفهان وجود نگاه برخوردار است
  • سفر منطقه‌ای استاندار اصفهان به شرق شهرستان اصفهان
  • تاکید بر توسعه روابط تجاری وبازرگانی اصفهان وازبکستان