Web Analytics Made Easy - Statcounter

نیاز نیست صرفا از تهران برای ما نسخه بپیچند، شاید نسخه‌ای که ما بنویسیم برای تهران نیز مناسب باشد. بحث علمی آنقدر مفصل است و پیچیدگی‌های خود را دارد که در اینجا صرفا اشاره‌ای گذرا کردم.

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، مجتبی معین‌وزیری دانش آموخته دکترای روانشناسی سلامت در یادداشتی آورده است:

این روزها همه جا صحبت از مبارزه با بیماری کروناست، اما هیچکس بجز فداکاران کادر درمان درست عمل نکرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

1- اول بخودم می‌گویم بعنوان یک شهروند که بخش عمده جامعه را تشکیل می دهیم، متاسفانه خیلی از جاها بدون رعایت موارد بهداشتی، آزادانه در شهرها تردد می‌کنیم، مسافرت می‌رویم، دورهمی می‌گیریم و  خرید می‌کنیم.

 جان عزیزانمان در خطر نیست؟ هیچ اتفاق خاصی در دنیا نیافتاده است؟ در حالیکه در صورت ادامه دادن این راه و به همین سبک، آینده‌ای بحرانی‌تر و غم‌بار تر در انتظارمان خواهد بود. لذا عاجزانه تقاضا دارم نکات بهداشتی و فاصله اجتماعی را رعایت کنید. بهترین راه پیشگیری فعلا در خانه ماندن، استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی است.

2- دولت محترم و شخص ریاست محترم جمهور در زمانی که در ابتدای راه مبارزه با بیماری بودیم و داشتیم یاد می‌گرفتیم چگونه با این بیماری زندگی کنیم، چنان ذوق زده اعلام کردند که هرمزگان منطقه سفید است که انگار کرونا از هرمزگان فرار کرده است و این سخن آغاز بهم ریختگی اوضاع هرمزگان و شروع عادی انگاری مردم و شلوغی شهرها و اماکن و بدتر از آن  شروع آمدن مسافران به هرمزگان بدلیل شایعه از بین رفتن کرونا در هوای گرم بود اما زمانی که وضعیت هرمزگان قرمز هم بود جناب ایشان، نامی از هرمزگان نبردند. ما از شخص رئیس جمهور تدبیر و امید انتظار داشتیم.

3- جناب آقای استاندار؛ شما نماینده عالی دولت در استان هستید. یعنی رئیس جمهور هرمزگان و توقع ما از شما فراتر از اینهاست. آنجا که منتظر اظهارنظر شما بودیم، نشنیدیم و آنجا هم که سخن گفتید محکوم‌مان کردید. جناب آقای استاندار، اقتصاد برای ما هم مهم است، اما اقتصادی که به کمک مردم بیاید، نه بلای جانشان شود.

کدام‌یک از مراکز مهم اقتصادی هرمزگان در طول سال‌های فعالیت‌شان یک مرکز بهداشتی و درمانی یا بیمارستان در هرمزگان ساخته است؟ جز آلودگی و تبعیض چه چیزی سهم ما از اقتصاد شد؟ جناب استاندار حرف برای گفتن در این خصوص از بیماری کرونا هم بیشتر است و در این جا به همین حد بسنده می‌کنم.

4- نمایندگان مردم هرمزگان در مجلس، وضع بهداشت و درمان استان اسف بار است. شایعه شده است، برخی از هرمزگانی‌ها برای درمان کرونا هم به شیراز و یزد رفته‌اند. شما هم به میزان حضورتان در مجلس در این آشفتگی اوضاع بهداشت و درمان استان و کمبود و شاید هم نبود امکانات بهداشتی و درمانی مسؤولید.

هر کس مسؤول تر، سکوتش هم بیشتر!

ما از امکانات بهداشتی درمانی فقط کادر دلسوز و زحمتکش آن را داریم که در آن هم با کمبود شدید مواجهیم. امیدوارم خدا قوتشان دهد و ما نیز قدردان زحمات‌شان باشیم.

5- از فرماندار محترم هم صرفا اخباری در خصوص بازدیدهای روزانه می‌شنویم و اقدام عملی را یا انجام نداده اند یا اینکه رسانه‌ها اطلاع رسانی نمی‌کنند. در گذر از شهر بشدت عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی را توسط صنوف، مردم و... می‌بینم که خود نشانگر عدم انجام اقدام یا برخوردی بعد از بازدیدها است. نمونه آن را در مورد مجتمع تجاری زیتون و میدان میوه و تره‌بار شاهدیم که اولی بدون هیچ برخوری پلمپ بهداشت را گشود و دومی را بیش از 10 بار زمان برای افتتاح آن اعلام کرده‌اید هرگز عملی نشد.

اما بحث من صرفا انتقادی نیست و چاشنی پیشنهاد هم دارد.

در علم روانشناسی موضوعی است با عنوان یو استرس یا استرس مثبت که موجب می‌شود به شیوه ی مناسبی از محدوده امن خود خارج شویم. استرس همواره بد نیست و در این شرایط، مقداری استرس برای اینکه مردم با عواقب بیماری آشنا شوند و بهتر اصول بهداشتی را رعایت کنند، لازم است.

عادی جلوه دادن شرایط، باعث لطمات جبران ناپذیری می‌شود...

سطوح پیشگیری در بیماریها را در مدیریت بیماری کرونا رعایت نکردیم. اصول علمی قرنطینه را رعایت نکردیم. ما هم بدنبال تعطیلی بی حساب و کتاب نیستیم. «محدودیت صحیح» بهتر از تعطیلی بی حساب و کتاب است. به آن اعتقاد داریم و می‌شود برای آن شیوه نامه اجرایی نوشت.

نیاز نیست صرفا از تهران برای ما نسخه بپیچند، شاید نسخه‌ای که ما بنویسیم برای تهران نیز مناسب باشد. بحث علمی آنقدر مفصل است و پیچیدگی‌های خود را دارد که در اینجا صرفا اشاره‌ای گذرا کردم.

ما نقد علمی و برادرانه نوشتیم اما تعبیر و برداشت دیگری از آن شد. ما را دعوت به مذاکره و کمک در این شرایط بحرانی کردند، اما تهدید شدیم.

ما گر زسر بریده می‌ترسیدیم     در محفل عاشقان نمی‌رقصیدیم

بخاطر مردم و برای ادای تکلیف و زکات علم با همه نامهربانی‌ها آماده مذاکره و همکاری هستم. بنابر فرمایش مقام معظم رهبری که فرمودند: انتقاد به معنای تضعیف نیست، انتقاد اگر دلسوزانه و منصفانه باشد، کمک هم می‌کند!

انتهای پیام/88055

منبع: فارس

کلیدواژه: بندرعباس دکترای روانشناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۷۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی

به گزارش خبرگزاری مهر، قاسمی، با تاکید بر لزوم توجه به پروانه ساخت حشره کش‌ها در هنگام خرید، گفت: استعلام مجوزهای بهداشتی حشره کش‌ها از طریق زیرسامانه‌های سازمان غذا و دارو امکان پذیر است.

وی اظهار کرد: به منظور اطمینان از اصالت حشره کش‌ها و جلوگیری از خطرات ناشی از مصرف محصولات تقلبی، مصرف کننده ها حتماً باید موقع خرید به پروانه ساخت بهداشتی درج شده روی آن توجه کنند.

قاسمی با تاکید بر لزوم توجه به نحوه نگهداری و مصرف حشره کش‌ها، اظهار کرد: حتماً هنگام خرید علاوه بر پروانه ساخت باید به مندرجات روی محصول در مورد نحوه نگهداری و مصرف توجه شده و همواره دور از دسترس کودکان، نور، حرارت، رطوبت، مواد غذایی و مواد شوینده نگهداری شود.

کارشناس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: حشره کش‌های خانگی به صورت پودر و اسپری هستند که در هنگام مصرف حتماً باید از دستکش، ماسک و عینک استفاده شود.

وی خاطرنشان کرد: در صورت بروز حساسیت پس از مصرف حشره کش‌ها فرد باید به سرعت به همراه محصول یا برچسب اطلاعات آن به مراکز درمانی مراجعه کند تا کادر درمان بر اساس اطلاعات فرآورده اقدامات درمانی متناسب را انجام دهند.

کد خبر 6088887 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • نقش موثر آموزش و پرورش در فرهنگ سازی برای جوانی جمعیت 
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است
  • دیدار معاون فرهنگی اجتماعی انتظامی استان با رییس بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان
  • بازگشایی چند مطب در تویسرکان پس از رعایت قوانین و استاندارد‌ها
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید