Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، یک مقام وزارت خارجه آمریکا مدعی شده کشورش به دنبال مسابقه تسلیحاتی موثر و قابل راستی‌آزمایی است و به دنبال مسابقه تسلیحاتی با روسیه و چین نیست.

خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از این دیپلمات آمریکایی که اشاره‌ای به نامش نشده نوشته مسابقه تسلیحاتی میان این سه کشور بی‌ثبات‌کننده و به ضرر همه طرف‌ها خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقام آمریکایی گفت: «ایالات متحده به کنترل تسلیحاتی موثری که امنیت متحدان و شریکان این کشور را پیش ببرد، قابل راستی‌آزمایی و قابل اجرا باشد متعهد است.»

دیپلمات آمریکایی اضافه کرد دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا این دولت را ملزم کرده به دنبال توافق تسلیحاتی جدیدی باشد که فراتر از توافق‌های دوجانبه میان کشورها است.

این اظهارات در شرایطی مطرح شده که معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای میان برد (INF) بین آمریکا و روسیه سال گذشته میلادی فروپاشید. 

پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد، آمریکا و روسیه را از تملک، تولید یا پرتاب آزمایشی موشک‌های زمین‌پایه میان‌برد (۱۰۰۰ - ۵۰۰۰ کیلومتر) و کوتاه‌بردتر (۱۰۰-۵۰۰ کیلومتر) منع می‌کرد اما کشورهای آمریکا و روسیه یازده مرداد ماه سال جاری بعد از ماه‌ها متهم کردن یکدیگر به نقض مفاد این پیمان، رسما از آن خارج شدند.

۱۰ سال پیش دولت‌های روسیه و آمریکا معاهده‌ای با هدف کاهش و محدودسازی تسلیحات راهبردی به امضا رساندند که به معاهده نیو استارت معروف شد. این پیمان در حال انقضا است و آمریکا از تمدید آن طفره می‌رود. 
 
 

منبع: الف

کلیدواژه: مسابقه تسلیحاتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۸۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا آشکارا دارایی‌های روسیه را سرقت می‌کند

تاکر کارلسون، روزنامه نگار آمریکایی با اشاره به این واقعیت که ۷۰ درصد مردم ایالات متحده مخالف کمک به اوکراین هستند، گفت: تصویب لایحه مربوط به مصادره دارایی‌های روسیه به نفع کی‌یف، راه را برای سرقت این پول‌ها توسط طبقه حاکمه در واشنگتن است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، "تاکر کارلسون"، روزنامه نگار معروف آمریکایی معتقد است که لایحه مصادره دارایی‌های مسدود شده روسیه به نفع اوکراین در ایالات متحده برای تسهیل روند سرقت آنها برای طبقه حاکم مورد نیاز است.

 او در ویدئویی که در صفحه اجتماعی خود ایکس (توئیتر سابق) منتشر کرده، گفت: «این لایحه به جو بایدن (رئیس جمهور آمریکا) اجازه می‌دهد تا دارایی‌های مصادره شده روسیه را در صندوق ویژه اوکراین قرار دهد. این همان 8 میلیارد دلاری است که دولت آمریکا به تازگی از شهروندان روسیه بدون محاکمه دزدیده است […] این همه پول به اوکراین منتقل می‌شود، زیرا دزدیدن آن‌ها برای طبقه حاکم کشور ما، وقتی این پولها در خارج باشد، بسیار آسان‌تر است.»

 پیش از این، روز شنبه، مجلس نمایندگان کنگره آمریکا لایحه مصادره دارایی‌های روسیه به نفع اوکراین را تصویب کرد.بر اساس نتایج رای گیری، 360 نماینده کنگره از این سند حمایت کرده و 58 نماینده با آن مخالفت نکردند.

به نوبه خود، دیمیتری پسکوف، دبیر مطبوعاتی رئیس جمهور روسیه تاکید کرد که ایالات متحده مسئول تصمیم گیری در مورد چنین مصادره‌ای خواهد بود و مسکو اقداماتی را برای حفظ منافع خود انجام خواهد داد.

70 درصد آمریکایی‌ها با ارائه کمک به اوکراین موافق نیستند

تاکر کارلسون همچنین یادآور شد که واشنگتن در حال ارائه کمک‌های مالی قابل توجهی به کی‌یف است، علیرغم این واقعیت که اکثر آمریکایی‌ها این موضوع را تایید نمی‌کنند. 

این روزنامه‌نگار آمریکایی گفت: «آنها در حال تصویب یک لایحه کمک مالی 60 میلیارد دلاری برای اوکراین هستند، در حالی که 70 درصد مردم آمریکا با چنین اقدامی موافق نیستند».

وی معتقد است که مقامات آمریکایی مشکلات شهروندان خود را نادیده گرفته و به حل مسائل در داخل کشور توجه ندارند. به گفته کارلسون، او از اظهارات جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در مورد دفاع از دموکراسی در اوکراین خسته شده، زیرا واقعا اینطور نیست.

 کمک نظامی دیرهنگام آمریکا فایده‌ای برای اوکراین ندارد

علاوه بر این، خبرگزاری رویترز نیز با استناد به نظر کارشناسان و مقامات آمریکایی گزارش داده است که کمک نظامی به اوکراین که در روز شنبه توسط مجلس نمایندگان ایالات متحده تصویب شد، گامی بسیار دیرهنگام است که اثربخشی چنین اقدامی مدت‌هاست از دست رفته و کمکی به تغییر وضعیت جبهه نبرد نخواهد کرد. 

در این تحلیل آمده است: کمک بسیار دیرتر از آن زمانی که انتظار می‌رفت به اوکراین می رسد، برای اینکه مهمات نیروهای مسلح این کشور رو به اتمام بوده و آنها تحت فشار شدید نظامیان روسیه قرار دارند.  بدین ترتیب، علیرغم این واقعیت که مقامات دولت ایالات متحده اطمینان می‌دهند که تامین سلاح و مهمات به اوکراین بیشتر از چند روز طول نخواهد کشید، نمی توان به تاثیر ارسال این کمک‌ها در وضعیت جبهه نبرد و اینکه واشنگتن ناجی کی‌یف در مناقشه خواهد بود، کاملاً اطمینان داشت.

هشدار مسکو درباره شکست تحقیرآمیز آمریکا در اوکراینتأکید کرملین بر عدم‌تغییر روند درگیری نظامی در اوکراینقصد آمریکا برای اعزام مشاورین نظامی بیشتر به اوکراین

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • حمله گسترده انصارالله یمن به کشتی های آمریکایی و اسرائیلی/ واکنش مداخله جویانه آمریکا به حکم اعدام توماج صالحی/ امضای تفاهم‌نامه امنیتی میان ایران و روسیه/ ادامه مأموریت‌های مستشاران ایرانی در سوریه
  • ممانعت روسیه از تصویب قطعنامه آمریکایی استقرار سلاح در فضا
  • سفیر روسیه کمک تسلیحاتی آمریکا به اوکراین را مضحک خواند
  • ناقوس مرگ حضور نظامی آمریکا در ساحل
  • رویترز: آمریکا به صورت مخفیانه به اوکراین موشک دوربرد ارسال کرده است
  • «روس‌ها آمدند و ما رفتیم»؛ گزارش پالتیکو از شکست آمریکا در آفریقا
  • آماده‌سازی بسته کمک تسلیحاتی جدید آمریکا به اوکراین
  • شویگو: اوکراین نیم‌ میلیون سرباز از دست داده است
  • آمریکا آشکارا دارایی‌های روسیه را سرقت می‌کند
  • عضو «پنهان» النقب؛ واکاوی همکاری نظامی- امنیتی اردن و صهیونیسم