Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آمریکا با مطرح کردن ادعا‌های واهی مانند دفاع از حقوق بشر و جلوگیری از ساخت بمب هسته‌ای و امثال آن همواره به مداخله در امور دیگر کشور‌ها در راستای رسیدن به منافع خود پرداخته است.

اما تنها یک نگاه گذرا به کارنامه این کشور مضحک بودن این ادعا‌ها و ریاکارانه بودن آن را برملا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واشنگتن در حالی موضوعاتی مانند منع اشاعه تسلیحات اتمی و تلاش برای جلوگیری از دستیابی کشور‌ها به سلاح هسته‌ای را مطرح می‌کند که تنها کشور جهان است که در جنگ از سلاح اتمی استفاده کرده است.

آمریکا تنها کشوری که از بمب اتمی در جنگ استفاده کرد

آمریکاـ ماه آگوست سال ۱۹۴۵، شهر‌های «هیروشیما» و «ناکازاکی» در ژاپن را بمباران اتمی کرد؛ اکنون ۷۵ سال از این حمله می‌گذرد و همچنان تاثیرات این حمله، ساکنان این شهر‌ها را تحت تاثیر قرار داده است.

حمله مرگبار اتمی آمریکا به دو شهر ژاپن در ششم و نهم آگوست ۱۹۴۵ (۱۵ و ۱۸ مرداد) در جنگ جهانی دوم روی داد و به کشته شدن صد‌ها هزار نفر منجر شد.

در روز ۶ آگوست سال ۱۹۴۵، بمب نخست در شهر هیروشیما استفاده و به قتل ۷۰ هزار نفر در این شهر منجر شد.

بمب دوم نیز در روز ۹ آگوست همان سال در ناکازاکی انداخته شد و این حمله نیز ده‌ها هزار نفر را به کام مرگ کشاند..

این حمله اتمی تاثیرات بسیار فاجعه باری را بر روی ساکنان این شهر‌ها برجای گذاشت به گونه‌ای که اکنون و پس از گذشت چندین دهه نیز برخی از این تاثیرات مخرب همچنان پا برجا هستند.

آزمایش‌های هسته‌ای آمریکا

بین سال‌های ۱۹۴۵ تا ۱۹۹۲ آمریکا ۱۰۳۲ آزمایش هسته‌ای انجام داده که این آزمایش‌ها نه تنها جان بسیاری از افراد را گرفته بلکه اثرات ناشی از آن‌ها تاکنون نیز باقی مانده و برخی از مناطقی که این آزمایش‌های هسته‌ای در آن‌ها صورت گرفته پس از گذشت چند دهه همچنان غیر قابل سکونت هستند.

اگرچه به دلیل مخفی‌کاری‌های صورت گرفته از سوی کشور‌ها و به ویژه آمریکا، برآورد میزان دقیق آزمایش‌های و تسلیحات هسته‌ای کشور‌ها غیرممکن است، اما شواهد و اسناد موجود حاکی از آن است که آمریکا بیش از نیمی از آزمایش‌های هسته‌ای جهان را انجام داده است.

سازمان کنترل تسلیحات گزارشی منتشر کرده که نشان می‌دهد آمریکا ۱۰۳۲ آزمایش هسته‌ای را انجام داده است؛ بنابراین آزمایش‌های هسته‌ای در سایت نیومکزیکو، نوادا و جزایر مارشال انجام گرفته‌اند.

نخستین هسته‌ای موشکی آمریکا

تاکنون در مجموع ۲۰۵۵ آزمایش هسته‌ای در جهان انجام شده و نخستین آزمایش هسته‌ای آمریکا نیز سال ۱۹۴۵ در نیومکزیکو انجام گرفته است.

با توجه به وجود نگرانی‌های امنیتی و ایمنی بالقوه و همچنین دور افتاده و خالی از سکنه بودن سایت نیومکزیکو، نخستین آزمایش هسته‌ای آمریکا در این سایت انجام شد.

علاوه بر این سایت نیومکزیکو در منطقه‌ای صاف واقع شده بود که باد کمی در آن می‌وزید و احتمال پخش مواد رادیواکتیوی ناشی از انفجار بمب هسته‌ای بسیار کمتر بود.

آزمایش نخستین بمب هیدروژنی

آمریکا نخستین بمب هیدروژنی یا «گرماهسته‌ای» خود را در ماه نوامبر سال ۱۹۵۲ در جزیره اینویتاک انجام داد؛ بمب با نام مستعار اوی مایک به بزرگی ۸۲ مگا تن که بیشتر به ساختمانی شبیه بود تا یک بمب هسته‌ای قابل استفاده.

این بمب ۱۰.۴ مگاتنی معادل ۱۰ میلیون و چهارصد هزار تن تی‌ان‌تی بود و بمب هیروشیما در مقایسه با این بمب تنها معادل ۱۸ هزار تن تی‌ان‌تی بود.

این بمب به عنوان بزرگ‌ترین بمب هسته‌ای که تاکنون آزمایش شده است امواجی تا شعاع ۱.۸ مایل ایجاد کرد که تا ارتفاع ۱۳۵ هزار پا بالا رفتند.

آمریکا در جزایر مارشال از سال‌های ۱۹۴۶ تا ۱۹۵۸ آزمایش‌های هسته‌ای بسیاری را انجام داده است و این آزمایش‌ها تبعات جبران ناپذیری برای ساکنان این جزایر در پی داشته است؛ از انواع سرطان گرفته تا کوچ اجباری.

از روز یکم جولای سال ۱۹۴۶ این آزمایشات با پرتاب یک بمب ۲۱ کیلوتنی بر فراز «بیکینی» به عنوان شمالی‌ترین جزیره، مجمع الجزایر مارشال آغاز شد و در طول ۱۲ سال پس از آن آمریکا با این ادعا که آزمایش‌ها «در راستای منافع بشریت» است ۶۷ آزمایش هسته‌ای انجام داد.

قدرت انفجاری غیرقابل باور این آزمایش‌های هسته‌ای به طور میانگین برابر با روزانه ۱.۶ بمب هیروشیما بود.

بین ماه‌های آوریل تا آگوست سال ۱۹۵۸ آمریکا روزانه ۲ بمب هسته‌ای منفجر می‌کرد و یا آزمایش‌های پی در پی را روز به روز انجام می‌داد، در طول کمتر از ۴ ماه ۳۳ بمب اتکی منفجر شدند که نیمی از این انفجار‌ها در بیکینی آتول و «اینوتاک آتول» انجام شدند.

این آزمایش‌ها منجر به شیوع گسترده بیماری، سقط جنین و خالی از سکنه شدن این جزایر شدند. بسیاری از جوامع آواره شدند، از سرزمین اجدادی خود جدا و مجبور شدند زندگی جدید را در جزایری ناآشنا آغاز کنند که در آن حقی نداشتند.

در دهه‌های بعد نیز تیروئید، لوسمی، سرطان معده، روده و دیگر انواع سرطان آثاری بودند که از این آزمایش‌های هسته‌ای به جای ماندند.

غیرنظامیان عمده قربانی برنامه هسته‌ای آمریکا

علاوه بر بمباران هیروشیما و ناکازاکی که صد‌ها هزار غیرنظامی را به کام مرگ کشانده و انواع بیماری را در این شهر‌ها بر جای گذاشته، برنامه هسته‌ای آمریکا طی دهه‌های اخیر بسیاری از غیرنظامیان آمریکایی را نیز قربانی گرفته است.

تنها در یک مورد و در سال ۱۹۵۲ و در آزمایش هسته ۲‌ای «شلیک بزرگ» ۱۷۰۰ سرباز آمریکایی در فاصله حدود ۷ هزار یاردی از این بمب هسته‌ای ۳۳ کیلوتنی، در تونل‌ها پناه گرفتند و پس از انفجار این بمب، آن‌ها یک عملیات شبیه‌سازی شده را انجام داده و به تا فاصله ۱۶۰ متری نقطه صفر این بمب حرکت کردند.

این آزمایش هسته‌ای و دیگر آزمایش‌های نظیر آن از سوی آمریکا موجب ایجاد انواع سرطان در افرادی شد که در این آزمایش‌های هسته‌ای شرکت کردند.

این تسلیحات هسته‌ای ویژگی‌های شوک‌برانگیزی داشته و قدرت آن‌ها نه تنها از فشار و انرژی پس از انفجار بلکه از طریق اشعه‌های رادیواکتیو نابودکننده و مرگبار آن‌ها اندازه‌گیری می‌شود.

آزمایش‌های هسته‌ای آمریکا در سال ۱۹۹۲ متوقف شدند، اما در سال ۲۰۰۲ «مرکز کنترل بیماری» آمریکا برآورد کرد که عملا هر آمریکایی که تا سال ۱۹۵۱ زندگی کرده درمعرض بارش‌های رادیواکتیو این آزمایش‌ها قرار گرفته است و مردم آمریکا برای این آزمایش‌ها بهایی گزاف و فاجعه‌بار پرداخته است.

ادعا‌های حقوق بشری آمریکا

انسان‌های بیگانه بسیاری هزینه سنگین این جنایت‌های آمریکا را پرداخت کرده اند و با این وجود مقام‎های آمریکا چشم خود را بر روی این جنایت‌ها بسته و داعیه دفاع از حقوق بسر را در جهان سر داده اند.

آمریکا با این ادعا، در امور دیگر کشور‌ها مداخله می‌کنند، در تلاش برای چپاول سرمایه‌های دیگر کشور‌ها هستند و کشور‌هایی را که در برابر این استعمارگری می‌ایستند در جایگاه متهم می‌نشاند.

منبع: میزان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمریکا تسلیحات اتمی آزمایش های هسته ای هسته ای آمریکا آزمایش هسته ای انجام داده آزمایش ها بمب هسته ای کشور ها شهر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۸۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از ۵ قاره در کنفرانس صنعت هسته‌ای شرکت کرده اند

جواد کریمی ثابت، دبیر کنفرانس بین المللی انرژی اتمی در جمع خبرنگاران درباره هدف برگزاری این کنفرانس گفت: این اولین کنفرانس بین المللی در حوزه علوم و فنون هسته‌ای است که بعد از برگزاری بیست ونهمین دوره برگزاری کنفرانس ملی انجمن هسته‌ای با حمایت‌ها و پیشنهاد سازمان انرژی اتمی تصمیم گرفت که این کنفرانس را در ۱۷ اردیبهشت امسال برگزار کند.

وی افزود: استقبال خوبی و دور از انتظار از این کنفرانس به عمل آمد، در این کنفرانس بیش از ۵۰۰ مقاله دریافت کردیم که بعد از داوری‌های بسیار دقیق در حدود ۴۲۰ مقاله پذیرفته شد.

کریمی ثابت خاطر نشان کرد: از این حدود ۴۰۰ مقاله ۸۰ مورد به صورت ارائه شفاهی خواهد بود و بقیه موارد در قالب ارائه به صورت پوستر خواهد بود.

وی ادامه داد: بیش از ۱۶ میزگرد تخصصی با حضور بیش از ۸۰ صاحب نظر حوزه‌های مربوطه برگزار خواهد شد که تمامی حوزه‌های مورد علاقه سازمان، دانشگاه هاو ... ر پوشش می‌دهد، همچنین از ۵ قاره به صورت حضوری و مشارکت مجازی در نظر داریم.

دبیر کنفرانس بین المللی صنعت هسته‌ای گفت: این کنفرانس از نظر وسعت و افراد شرکت کننده بی سابقه است و در سه روز و در ۴ سالن به صورت پیوسته برنامه داریم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • در دیدار گروسی و باقری چه گذشت؟
  • همکاری ایران و آژانس تحت تأثیر رویکرد و رفتار بی‌ثبات و متناقض آمریکا قرار نگیرد
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره «نتایج رویارویی دو قدرت اتمی»
  • دیدار و رایزنی گروسی با امیرعبداللهیان در تهران
  • پوتین دستور آغاز رزمایش هسته‌ای را صادر کرد
  • پوتین رزمایش هسته‌ای برگزار می‌کند
  • پوتین دستور تمرینات نظامی جهت استفاده از سلاح هسته‌ای را صادر کرد
  • رزمایش اتمی روسیه با «تسلیحات غیر راهبردی»
  • از ۵ قاره در کنفرانس صنعت هسته‌ای شرکت کرده اند