Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، حمیدرضا عظیمی گفت: بر اساس ابلاغیه یازدهم خردادماه معاون برق و انرژی وزیر نیرو و همچنین دستورالعمل اجرایی نحوه انجام تعهد مشترکان جهت ارائه اوراق گواهی ظرفیت، شرایط تهیه اوراق گواهی ظرفیت تسهیل شده و مشترکان می‌توانند به‌صورت مرحله‌ای تعهد خود را در این خصوص انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مشترکان با قدرت قراردادی بالای پنج مگاوات یا مشترکانی که با درخواست افزایش قدرت، مجموع قدرت قراردادی خود را به بیش از پنج مگاوات افزایش داده و قرارداد آن‌ها با مالک شبکه در بازه زمانی ابتدای سال ۱۳۹۵ تا انتهای سال ۱۳۹۸ مبادله شده باشد، می‌توانند ضمن توافق با شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع نیروی برق نسبت به ارائه مرحله‌ای اوراق گواهی ظرفیت متناسب با قدرت قراردادی خود اقدام نمایند.

معاون برنامه‌ریزی شرکت تولید نیروی برق حرارتی افزود: همچنین مشترکانی که از ابتدای امسال با درخواست افزایش قدرت، مجموع قدرت قراردادی خود را به بیش از پنج مگاوات افزایش دهند شامل این موضوع خواهند شد. از ابتدای امسال بر اساس ابلاغیه وزیر نیرو اتصال به شبکه متقاضیان جدید، مشروط به ارائه اوراق گواهی ظرفیت متناسب با قدرت قراردادی به مالک شبکه خواهد بود.

به گفته این مقام مسؤول با توجه به ابلاغ «دستورالعمل اجرایی نحوه انجام تعهد مشترکان جهت ارائه اوراق گواهی ظرفیت» تأمین برق مشترکان مشمولی که نسبت به مراجعه، توافق و ارائه اوراق گواهی ظرفیتِ متناسب با قدرت قراردادی خود در مهلت مقرر اقدام نکنند، قابل تضمین نیست. همچنین درصورتی که این مشترکان مشمول طی یک سال از تاریخ ۳۱ شهریور امسال به انجام کامل تعهدات خود در زمینه ارائه گواهی ظرفیت اقدام نکنند، مالک شبکه نسبت به فسخ قرارداد اقدام و معادل ظرفیت آزاد شده را به متقاضیان جدید تخصیص خواهد کرد.

معاون برنامه‌ریزی شرکت تولید نیروی برق حرارتی گفت: امیدواریم مشترکان از فرصت مناسب خرید مرحله‌ای در نظر گرفته شده برای ایفای تعهدات خود در خصوص ارائه اوراق گواهی ظرفیت حداکثر استفاده را کنند و از برقی مطمئن و پایدار بهره‌مند شوند.

گفتنی است، گواهی ظرفیت سندی است قابل مبادله، که با اجازۀ وزارت نیرو مبتنی بر ایجاد ظرفیت نیروگاهی قابل اتکای جدید و یا کاهش قدرت قراردادی مشترکان موجود صادر می‌شود. واحد گواهی ظرفیت کیلووات بوده که معرف «تعهد تدارک یک کیلووات ظرفیت مطمئن نیروگاهی به‌مدت نامحدود» است. واگذاری اشتراک جدید و یا افزایش قدرت قراردادی مشترکان مستلزم ارائه میزان متناسبی از گواهی ظرفیت است.

کد خبر 4965450 عرفانه تاجیکی

منبع: مهر

کلیدواژه: مصرف برق قیمت برق صادرات برق ایران بورس انرژی ویروس کرونا قیمت دلار بانک مرکزی ایران بورس وزارت جهاد کشاورزی قیمت نفت مصرف برق بازار ارز قیمت یورو وزارت راه و شهرسازی وزارت صنعت معدن و تجارت قیمت طلا قیمت سکه بهار آزادی اجاره بها قدرت قراردادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۶۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد

مرتضی شاهمیرزایی  بیان کرد: بسیار خرسندم که امروز شاهد شرایط مطلوب واحدهای تولیدی در هاب ماهشهر هستم. مجتمع‌های این منطقه، پارسال با تکیه بر توان داخل موفق شدند بالاترین مقدار بهره‌وری و تولید را ثبت کنند و این نوید را می‌دهم که حرکت در سال جهش تولید با شتاب بیشتری انجام خواهد شد.

وی یکی از راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ را کاهش هزینه‌ها و بهینه‌سازی مصرف انرژی برشمرد و یادآور شد، ضروری است که شرکت‌های پتروشیمی، با بهینه‌سازی مصرف انرژی، در حفظ و صیانت از منابع بین‌نسلی نقش‌آفرین باشند.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی با اشاره به استفاده از همه ظرفیت‌های کشور برای خودکفایی کامل صنعت پتروشیمی افزود: شرکت‌های پتروشیمی باید در صورت تولید تجهیز یا قطعه‌ای در داخل کشور، نیاز خود را از طریق تولیدکنندگان و سازندگان ایرانی تأمین کنند و به‌هیچ‌وجه نباید کالا یا محصول مشابه خارجی وارد شود.

شاهمیرزایی مهم‌ترین برنامه راهبردی صنعت پتروشیمی سال ۱۴۰۳ را رشد ظرفیت‌ها و جهش تولید دانست و گفت: سبد محصولات پتروشیمی باید با برنامه‌ای منسجم‌تر و با هدف تکمیل زنجیره ارزش متنوع شود.

وی ادامه داد: شرکت‌ها و مجتمع‌های پتروشیمی باید قوانین، دستورعمل‌ها و همه رویه‌های موجود در منطقه را رعایت کنند.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی افزود: توجه به مسئولیت‌ اجتماعی با توجه به شرایط موجود اهمیت ویژه‌ای دارد و پتروشیمی‌ها باید به تعهدهای خود پایبند باشند.

شاهمیرزایی تأکید کرد: آن دسته از مجتمع‌های پتروشیمی‌ که می‌خواهند از ۵درصد تخفیف خوراک بهره‌مند شوند، باید ۴۰درصد از درآمد خود را به توسعه صنعت پتروشیمی تخصیص دهند.


معاون وزیر نفت با بیان اینکه باید با رفع موانع و چالش‌های تولید، زمینه استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود فراهم شود، اظهار کرد: ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ۶۳.۵ درصد افزایش قیمت هر کیلوگرم شقه گوسفند در یک سال
  • افزایش ده درصدی مصرف برق در خراسان رضوی
  • رایگان شدن تماشای بازی مس رفسنجان و پیکان تهران در جام حذفی
  • ‌فرایند سرمایه‌گذاری در فارس تسهیل شود
  • نشست هم‌اندیشی تربیت تسهیل‌گر جوانی جمعیت
  • افزایش ۵ درصدی میزان مصرف گاز در زنجان
  • پاکستان؛ فرصتی طلایی برای اکران و تولیدات مشترک سینمایی
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد
  • جایزه ویژه توانیر برای مشترکان کم مصرف
  • بررسی بحران بورس در «ناامیدی سم است»/ ساخت مجموعه مستندی درباره صنعت خودرو در ایران