Web Analytics Made Easy - Statcounter

کامبیز عباسی رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از افزایش ۱۵ تا ۲۰ درصدی قیمت تراکتور خبر داد و گفت: با وجود آنکه کارخانه تراکتورسازی داخل توان تولید و توزیع ۱۵ تا ۱۸ هزار تراکتور را دارد، اما در اواخر سال گذشته و امسال به دلیل مشکلات قیمت گذاری و ویروس کرونا امکان عرضه تراکتور به خوبی فراهم نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: با تعیین قیمت تراکتور و افزایش‌  ۱۵ تا ۲۰ درصدی آن نسبت به مدت مشابه سال قبل در ۶ ماهه نخست سال برای ۸ هزار و ۵۰۰ تراکتور پیش فاکتور صادر شده و برای ۶ ماهه دوم سال قرار است به همین میزان تراکتور در اختیار کشاورزان قرار گیرد که این میزان بیانگر رشد عرضه نسبت به مدت مشابه سال قبل است.

عباسی ادامه داد: امسال ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات از طریق بانک کشاورزی به استان‌های سراسر کشور ابلاغ کردیم تا کشاورزان بتوانند به کمک تسهیلات نیاز ماشینی خود را مرتفع کنند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه تراکتور و کمباین برداشت غلات از جمله ماشین‌های مورد پیگیری و تقاضای کشاورزان است، بیان کرد: کمباین سازی اراک به صورت انحصاری کمباین غلات تولید می‌کند که از ۲ ماه پایانی سال گذشته تاکنون تقاضای جدیدی نپذیرفته است چرا که با قیمت فعلی توان تولید وجود ندارد.

بیشتر بخوانید

تراکتور و کمباین هم مبتلا به گرانی؛ دپوی تراکتور در کارخانجات تولیدی!

به گفته او، در ایام پایانی سال به دلیل نوسانات قیمت و مشکلات قیمت گذاری که برای تراکتورسازی وجود دارد، وقفه‌ای در عرضه به وجود آمد و از طرفی تقاضا به مراتب برای خرید ماشین آلات افزایش یافته است که با این وجود سرمایه گذاری بیشتری در این بخش باید صورت گیرد تا توان تولید کارخانه‌ها همراه با تقاضا رشد و توسعه یابد.

رئیس مرکز توسعه مکانیراسیون با بیان اینکه افزایش ۱۵ درصدی کمباین جوابگوی هزینه‌های تولید نیست، افزود: کارخانه‌های کمباین سازی تبعیتی از این موضوع نمی‌کنند و مشکل قیمت گذاری کمباین وجود دارد، به همین خاطر تقاضای جدیدی پذیرفته نمی‌شود و صرفا تعهدات قبلی را انجام می‌دهند.

ثبت درخواست کشاورزان برای تراکتور و کمباین

او با بیان اینکه در بخش کشاورزی تسهیلات مناسب را برای کشاورزان فراهم کردیم، گفت: با فراهم کردن تسهیلات مورد نیاز، کشاورزان نیاز ماشینی در تراکتور و کمباین ثبت کردند.

عباسی ادامه داد: کارخانه ها مدعی هستند در مقایسه با خودرو حمایت کمتری از این بخش صورت می‌گیرد که با توجه به نوسان نرخ فولاد و مواد اولیه باید سهمیه مناسب تری در حوزه صنعت صورت گیرد.

این مقام مسئول با بیان اینکه تا پایان سال ۱۶ هزار تراکتور در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد، اظهار کرد: در حوزه کمباین غلات تقاضا بیشتر است، در حالی که کارخانه کمباین سازی توانایی ۵۰۰ تا ۶۰۰ دستگاه در این ایام را داشته است.

او با اشاره به اینکه سال ۹۲ کارخانه کمباین سازی ۵۰ دستگاه کمباین تولید کرد، بیان کرد: وزارت جهاد کشاورزی با حمایت جدی و ایجاد خط مکانیزاسیون، تسهیل امور برای خرید ماشین توانسته کارخانه را از ورشکستگی نجات دهد به طوری که از سال ۹۲ تاکنون ۳ هزار دستگاه کمباین عرضه شده است.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون با بیان اینکه در پیک برداشت غلات هستیم، گفت: ۵ ماهی است که کارخانه کمباین سازی اراک تقاضای جدیدی را نپذیرفته که با این وجود آسیب جدی به بخش غلات وارد می‌شود، به همین خاطر از حوزه صنعت تقاضا داریم که قیمت گذاری را مرتفع کند تا ناوگان ماشین آلات برداشت غلات به روز رسانی شود.

او در پایان با اشاره به اینکه عملکرد مزارع گندم به بالای ۸ تا ۹ تن در هکتار رسیده است، تصریح کرد: یکی از دلایل عدم توان تولید کمباین غلات متناسب با نیاز فنی بخش کشاورزی و کشاورزان است، چرا که عملکرد محصول زراعی گندم به سبب کاشت مکانیزه، به کارگیری سموم و کود مناسب توانسته عملکرد گندم و غلات در محدوده ۴ تا ۴.۵ تن در هکتار را برداشت کند که به سبب عملکرد برخی مزارع به بالای ۹ تا ۱۰ تن در هکتار باید از لحاظ کیفی و کمی حمایت بیشتری از صنعت صورت گیرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قیمت تراکتور ویروس کرونا کرونا ویروس برداشت غلات تراکتور و کمباین کمباین سازی توان تولید قیمت گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۸۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقلال درس خوبی از شمس آذر گرفت/ نباید تراکتور را دست کم بگیرند

فرشاد فلاحت زاده در گفت و گو با خبرنگار مهر در ارزیابی عملکرد آبی پوشان در دیدار برابر شمس آذر و عواملی که باعث شد استقلال در آخرین دقایق تا نزدیک تساوی پیش برود گفت: دلایل مختلفی در این اتفاق دخیل بودند ، اعتقاد دارم بازیکنان استقلال دچار غرور شدند و خود را برنده می دانستند. وظایف و نکاتی را که سرمربی به آنها گفته بود را فراموش کردند. خط دفاع استقلال کاملا فراموش کرده بود چه وظایفی بر عهده دارد و همه این عوامل دست به دست هم داده بود تا استقلال هنوز بازی به پایان نرسیده خود را برنده فرض کند.

مدافع سابق آبی پوشان ادامه داد: این دیدار تجربه و درس خوبی برای بازیکنان استقلال بود که تا زمان سوت پایان بازی باید با تمام توان بجنگند و خود را از پیش برنده ندانند ، غرور کاذب می‌رفت تا کار دست استقلال دهد و معتقدم اگر تجربه بازیکنانی همچون حسینی و چشمی و مرادمند نبود استقلال صدر جدول را از دست می داد

فلاحت زاده در خصوص عملکرد شمس آذر قزوین هم گفت : شمس آذر درس بزرگی به استقلال داد تیم جوانی که به گفته سرمربی اش بعضی بازیکنان تیم تا به حال در ورزشگاه آزادی بازی نکرده بودند و اگر آنها تجربه بیشتری داشتند بطور حتم دردسر استقلال بیشتر می شد اما خوشحالم که استقلال این دیدار را با پیروزی پشت سر گذاشت تا امیدواری بیشتری به قهرمانی داشته باشد .

کارشناس فوتبال در خصوص دیدار هفته بیست و پنجم استقلال برابر تراکتور گفت : تراکتور حال و روز خوبی ندارد و نتوانسته انتظار هوادارانش را برآورده کند اما استقلال نباید فریب نتایج تراکتور را بخورد و دوباره حریف را دست کم بگیرد ، تراکتور بدنبال این است که جایگاه خود را در جدول بهبود ببخشد و نمی خواهد در تبریز به حریف امتیاز بدهد بنابراین باید با آرامش بازی کند ، از جنجال بپرهیزد و تا سوت پایان بازی را نشنیده اند حریف را دست کم نگیرد. تراکتور شاید در جدول جایگاه خوبی ندارد ولی این دلیل نمی شود که استقلال فکر کند به راحتی این تیم را شکست خواهد داد.

وی تاکید کرد: نکونام سرمربی با تجربه ای است و می داند بازی سختی در تبریز خواهد داشت بنابراین با توجه فاصله زمانی که تا دیدار برابر تراکتور باقی مانده استقلال باید خود را از لحاظ روحی و روانی آماده این دیدار کند تا بتواند با پیروزی در این دیدار صدرنشینی خود را تداوم بخشیده و به قهرمانی نزدیکتر شود.

فلاحت زاده در پایان خاطر نشان کرد: حساسیت لیگ در بالا و پایین جدول بیش از حد زیاد شده و هر اشتباهی می تواند باعث سقوط به دسته پایین تر و یا از دست دادن قهرمانی شود ، بنابراین استقلال اگر به دنبال پیروزی در دیدارهای باقی مانده است باید با آرامش و تمرکز بازی کند ، کوچکترین اشتباه باعث می شود تلاش یک سال مجموعه استقلال از بین برود. ضمن اینکه امیدوارم در این روزهای پایانی لیگ که فوق‌العاده حساس هم شده است تمام ارکان باشگاه اختلافات را به فراموشی سپرده و همه تمرکز خودرا برای قهرمانی استقلال بگذارند تا تیم بتواند در پایان فصل جام را به هواداران تقدیم کند .

کد خبر 6090025

دیگر خبرها

  • علت افزایش قیمت برنج ایرانی مشخص شد
  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان
  • قیمت روز خودرو صفر داخلی در کارخانه و بازار آزاد(۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)+جدول
  • استقلال درس خوبی از شمس آذر گرفت/ نباید تراکتور را دست کم بگیرند
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • احداث آسفالت بازیافتی تا پایان سال/تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت برای ۱۴۰۳
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • رفع نگرانی کشاورزان با مصرف کود یارانه ای