Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیران سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی و شرکت پخش فرآورده ‌های نفتی و رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان کرمان گزارشی از وضعیت مبارزه با قاچاق کالا و ارز ارائه دادند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، احسان یوسفی یکشنبه (15 تیر) در نشست خبری دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز با خبرنگاران با اشاره به فروش کالا از طریق بورس  گفت: همچنین فروش کالا به شرط صادرات است و تلاش برای فروش کالاهای با کیفیت و مورد نیاز جامعه است مخصوصاً کالاهایی که چندین سال در گمرکات دپو شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

 

مدیر سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان کرمان با بیان اینکه ما هر ماهه انهدام کالاهای بی کیفیت به خصوص کالاهایی که به سلامت جامعه ضرر می رسانند  و یا کالاهایی که استاندارد ندارند و قابلیت مصرفشان تأیید نمی شود را داریم، بیان کرد: فروش کالای قاچاق در سه ماهه اول سال 99 حدود 23 میلیارد ریال است که نسبت به مشابه سال گذشته حدود 27 درصد افزایش داشتیم و همچنین در سال 99 حدود 20 میلیارد ریال انهدام کالای قاچاق داشتیم.

 

 

وی ادامه داد: فروش کل کالای قاچاق در سال 98، حدود 103 میلیارد ریال بود که نسبت به سال 97،  حدود 15 درصد افزایش داشته است.

 

 

فضل الله رویین تن در این جلسه بیان کرد: پلیس امنیت اقتصادی از اسفند ماه سال 98 در استان کرمان راه اندازی و کار مبارزه با قاچاق کالا و ارز را به صورت تخصصی و ویژه پیگیری کرد.

 

 

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان کرمان اظهار داشت: یکی از دلایلی که شاهد کشف 105 درصدی کالای قاچاق هستیم همین تشکیل پلیس امنیت اقتصادی در استان بوده که این کار به صورت تخصصی انجام شده که در همین رابطه از دستگاه های اجرایی خواهشی دارم که پلیس را با عمل و فکر یاری کنند که دست مبارزه جدی و بی امانی که با قاچاقچیان تقویت شود و همواره در دستور کار قرار بگیرد.

 

 

وی ادامه داد: با توجه به اینکه اخبار به صورت گزارش های 110 روزانه ثبت می شود لذا مردم می توانند در صورت مشاهده قاچاق کالا از طریق سامانه 110 اخبار را اعلام کنند تا پیگیری کنیم.

 

 

سرهنگ رویین تن در ادامه خاطر نشان کرد: امسال بیشترین کالای قاچاق در زمینه ابزار آلات صوتی تصویری، لوازم خانگی و قطعات وسائل نقلیه و همچنین کشف دستگاه های استخراج ارز دیجیتال داشتیم و در بحث شیر خشک نیز به دنبال درخواستی که استان شرقی داشته، بیش از 283 تن شیر خشک کشف شده است.

 

 

وی در ادامه گفت: در بحث شهرستان های بم و عنبر آباد پاکسازی محله های دپو سوخت قاچاق را داشتیم و مکان هایی بوده که به صورت تخصصی سوخت را جمع آوری می کردند و به مناطق مرز نشین می فرستادند و همچنین در بحث مشروبات الکی نیز باندی منهدم شده است که خیلی شدید نبود و در بحث آرایشی بهداشتی نیز که امروزه مصرف آن زیاد بوده و در استان کرمان خریداران دقت نمی کنند و بعضی ها تاریخ گذشته و فاسد هستند؛ بعضاً انبار لوزام آرایشی فاسد جمع آوری شده و در خصوص منسوجات نیز کشف خوبی داشتیم.

 

 

سید باقر نورالدینی در این جلسه در خصوص مبارزه با سوخت، بیان کرد: سه ماهه اول سال جاری در مقایسه با سه ماه مشابه سال گذشته کاهش کشفیات را داشتیم که این کاهش در حوزه نفت و گاز کاهش 200 درصدی بوده است.

 

مدیر شرکت پخش فرآورده ‌های نفتی منطقه کرمان گفت: کشفیات سه ماهه اول سال گذشته یک میلیون و 220 لیتر بوده که این میزان در سه ماهه اول سال 99 به 440 هزار لیتر رسیده است بنابراین اجرای طرح های پیمایشی ناوگان حمل و نقل سنگین برون شهری، ارتقا سامانه های درخواست فرآورده های نفتی از علل کاهش قاچاق فراورده های نفتی در استان است و امیدواریم دستگاه های متولی همچون سازمان صمت، جهاد کشاورزی در تأیید سهمیه سوخت دقت کنند.

 

 

وی در ادامه اظهار داشت: توزیع فرآورده های نفتی نفت سفید و نفت گاز خرده فروشی بر بستر کارت بانکی(الکترونیکی) است که از اول تیرماه جاری این سامانه در استان کرمان کلید خورد و در راستای مبارزه با شیوع ویروس کرونا هم بود که حواله های کاغذی را حذف کنیم.

 

 

نورالدینی گفت: قطعاً افزایش نرخ یکی از دلایل کاهش قاچاق خواهد بود اما اصلی ترین دلایل آن سامانه ها و نظارت بر آن ها است؛ یعنی سوختی که توسط دستگاه های کاشف، کشف می شود، طبق قانون در انبارهای شرکت نفت تحویل و با دستور قضائی در سامانه ثبت کشفیات ثبت و معادل قیمت آن به خزانه دولت واریز می شود.

 

پایان پیام/667

منبع: شبستان

کلیدواژه: کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز یوسفی نشست خبری مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس امنیت اقتصادی سه ماهه اول سال استان کرمان کالای قاچاق فروش کالا جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۰۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک/ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم

به گزارش خبرآنلاین؛ بهزاد ولی‌زاده با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگارهای الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، اظهار کرد: درباره مضرات سیگارهای الکترونیک در رسانه‌های مختلف اطلاع‌رسانی کرده‌ایم. سیگارهای الکترونیک جزو کالاهای قاچاق محسوب می‌شوند و تمام این سیگارها از مسیرهای غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

ایسنا در خبری نوشت:وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، افزود: موضوع خطرات سیگارهای الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح شد و مقرر گردید ستاد برنامه ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان های ذیربط انجام دهد.

ولی‌زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگارهای الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت ادامه داد: سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار دو وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رویم

وی درباره برخی از تقاضاها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگارهای الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگارهای الکترونیک صورت گرفته اما تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگارها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگارهای الکترونیک نمی‌رود؛ چرا که مضرات این سیگارها شناخته شده است.

گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک

ولی‌زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت سمی بودن و سرطان‌زا بودن مواد سیگارهای الکترونیک گزارش داده است؛ همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است. افرادی که با وجود تمام اطلاع‌رسانی‌ها صورت گرفته و هشدارهای داده شده، نسبت به مصرف این سیگارها اقدام می‌کنند، با اراده خود از مواجهه با خطرات این محصولات آسیب‌رسان استقبال می‌کنند.

اعتیاد جوانان؛ هدف صنایع دخانی

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگارهای الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کند و در ارتباط با مصرف این کالاها باید تجدید نظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند.

گزارش تخلف فروش سیگارهای الکترونیک به ۱۹۰

وی با بیان اینکه سیگارهای الکتروینک جزو موارد قاچاق هستند، ادامه داد: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگارهای الکترونیک را گزارش کنند.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899825

دیگر خبرها

  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک/ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • دستور ستاد مبارزه با قاچاق برای ساماندهی مبادلات طلا
  • گزارش وزارت بهداشت از سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود
  • بازگشایی بازارچه‌های هنگه‌ژال و سیف در حال پیگیری است
  • کشف کالا‌های قاچاق ۵۶ میلیاردی در اردبیل
  • انهدام باند سازمان یافته قاچاق سوخت در کرمان
  • واریز ۷۰۰۰ میلیارد ریال به خزانه از محل فروش مرزی فرآورده‌های سوختی در خراسان جنوبی
  • مبادلات طلا ساماندهی می‌شود
  • فروش ۷ هزار میلیارد ریالی فرآورده‌های نفتی در خراسان جنوبی