Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمود احمدی‌بیغش در جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود با بیان اینکه جمهوری اسلامی به واسطه اقدامات غلط در بلندمدت و کوتاه مدت به شکل دردآوری در معرض آسیب‌های عدیده سیاسی- امنیتی قرار گرفته است، اظهار داشت: در ابتدا کشور و مردم وفادار آن به سرزمین و نظام در حال گذران شرایط بسیار ویژه‌ای بوده و سخت‌ترین گردنه تاریخی را بعد از ۴۱ سال سپری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی افزود: وضع موجود که حاصل سه پدیده عملکرد غلط داخلی، نیت و اراده پلید برخی از جریانات داخلی از جناح‌ها و طیف‌های مختلف سیاسی و موج‌سواری قدرت‌های سلطه‌طلب خارجی بوده، کشور را دچار بحران‌های متعددی کرده است. نبود کارآمدی و اقتدار لازم در کنار تنبلی و بی‌برنامگی در سطوح ملی، وضعیت بغرنجی را برای مردم در عرصه‌های مختلف پدید آورده است.

احمدی‌بیغش در ادامه با اشاره به برخی ابرچالش‌ها تصریح کرد: بحران مسکن و جولان شبکه پرنفوذ دلالی در سیستم‌های اجرایی و نظارتی در این حوزه، بحران خودرو و احاطه انحصار دو گروه خودروساز و سلطه شبکه مافیایی دلالی در آن، بحران ارز و سیاست‌های کاملا غلط دستگاه‌های متولی که شائبه خودعامل بودن دولت بر گرانی ارز را بیش از هر زمان دیگر تشدید می‌کند از مهمترین بحران‌ها است.

وی بیان داشت: همچنین بحران ارزاق و مایحتاج ضروری مردم که با وضع گرانی مشکوک و نامتوازن ممکن است عواقب ناگواری را در سال جاری رقم بزند، بحران سلامت و پیامدهای پیچیده و عمیق آن به خصوص بعد از گسترش کرونا، بحران بی‌اهمیت شدن قوانین به دلیل ناکارآمدی قوانین و بازدارنده نبودن مجازات‌ها، گستاخ شدن عده‌ای مغرض و کینه‌جو که با آتش زدن منابع، مراتع و جنگل‌ها محیط زیست کشور را نابود می‌کنند، دامنگیر کشور است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم خاطرنشان کرد: بحران قاچاق از نابودی جنگل‌های شمال گرفته تا قاچاق خاک، حیوان، سوخت، انسان، کالا، ارز و مواد مخدر، بحران‌های متعدد اجتماعی همچون سست شدن بنیان خانواده و بی‌میلی و بی‌رغبتی شدید نسل جوان به موضوع ازدواج.

احمدی‌بیغش یادآور شد: بحران هویت و بی‌اعتمادی رو به تصاعدی و از همه بدتر پیامدهای سیاسی و امنیتی ناشی از شیوع ویروس کرونا که به احتمال زیاد بزرگترین و حساس‌ترین رخداد سیاسی کشور یعنی انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۰ را تحت‌الشعاع قرار خواهد داد و حتی شاید مانع برگزاری این انتخابات یا تأخیر در آن شود.

وی یکی از جدی‌ترین اولویت‌های مجلس یازدهم را ورود به موضوع انتخابات ریاست جمهوری در سال آینده دانست و افزود: با پیش‌بینی احتمال‌های لازم ازجمله شرایط خاص کشور به خصوص کرونا، تدابیر لازم برای روش‌های جایگزین طبق قانون اساسی بیندیشد در غیر این صورت تبعاتی به دنبال خواهد داشت.

سیاست خارجی نیاز به پوست‌اندازی گسترده دارد

احمدی‌بیغش با اشاره به ضروریاتی برای خروج از بن‌بست‌های فعلی کشور اظهار داشت: سیاست خارجی یکی از موضوعات مهم است که نیاز به پوست‌اندازی گسترده در وزارت خارجه و سفارتخانه‌ها دارد که ناکارآمدی‌ها در آن موج می‌زند.

وی بر ضرورت اصلاح قانون ریاست جمهوری و شوراها و اعمال روش‌های جدید تاکید کرد و افزود: در این دو قانون به منظور ارتقای سطح کیفی نامزدها و مشارکت هوشمندانه نیاز اساسی کشور است و از سوی دیگر با توجه به افزایش لجام‌گسیخته ناهنجاری‌های اداری در کشور پیشنهاد می‌شود سازمان ملی نظارت بر تمامی امور کشور از سوی مجلس تأسیس و تشکیل شود و همچنین مرکز پژوهش‌ها و دیوان محاسبات که از قدرت و کارایی تنزل‌یافته‌ای برخوردار است دچار دگرگونی شده و در سطوح مختلف مورد بازبینی قرار گیرد.

احمدی بیغش با اشاره به حوزه بین‌الملل بیان داشت: جهان به طرز دردآوری گرفتار ویروسی مرگبار قرار گرفته و همه ملت‌ها از گذار این بیماری دچار خسارت‌های سنگین اقتصادی و روان پریشی فردی و گروهی شده‌اند که تمام دولت‌ها با خروج مقطعی از سیاست‌های فراملی تمام تمرکز خود را بر سیاست‌های فروملی با اولویت کنترل بیماری و مدیریت شرایط سخت اقتصادی و معیشتی گذاشته‌اند که این موضوع جهان معاصر را در آستانه تحول زیربنایی و تغییر بسیاری از عادات فردی و اجتماعی گذشته قرار داده و در حال تغییر سبک زندگی ملت ها است که پیامدهای گسترده کوتاه مدت و میان مدت را به دنبال خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: در چنین وضعیت خاصی، برخی قدرت‌های غربی که خوی انسان‌کشی در سرشت آنها نهادینه شده است با محوریت آمریکا دچار عبرت نشده و همچنان اصرار بر روش غلط و ظالمانه دارند از این رو شاهد هستیم که بنیانگذار لبریالیسم پوشالی با همفکران داخلی چگونه اهرم فشار بر مردم ایران و محاصره معیشتی را بر هموطنانمان در چنین شرایط سختی تنگ کرده‌اند.

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: قدر مسلم یکی از عوامل اصلی نابسامانی فعلی سیاست‌های غلط در غلط دولتمردانی بوده که با نادیده گرفتن همه دستاوردهای ارزشمند داخلی در عرصه‌های مختلف با بی‌تدبیری محض تن به توافقات فاقد پشتوانه حقوقی در سطوح بین‌المللی داده و ده‌ها تعهد پرهزینه بر کشور تحمیل کرده‌اند و به جای پاسخگویی در برابر ملت متأسفانه مدال افتخار بر سینه آنها نصب شد.

احمدی بیغش یادآور شد: حال که کشور به واسطه این بی‌تدبیری‌های نابخشودنی، به بدترین شرایط ممکن افتاده این مدال آفرینان بی‌کفایت سر در زیر برف فرو برده و از شرمساری خود را در عرصه نمایان نمی‌کنند و ننگین‌تر از همه این است که جریان فکری پلشت و عقیم شده این جریان برای سرپوش گذاشتن بر این همه خفت و خواری و ضرر و زیانی که طی سال‌های حکمرانی خود بر کشور و ملت وارد کرده و حال که به دوران یائسگی سیاسی رسیده‌اند جو را جور دیگری متشنج می‌کنند و با دادن قلم به دست پیشکسوتان فراموشکار خود علیه رهبر انقلاب قلم‌فرسایی می کنند از این رو مجلس یازدهم باید خود را فدای ملت و نظام کند تا حیثیت بربادرفته را از راه منطقی، عقلانیت و سیاست مدبرانه به جوی خشک شده از اعتماد عمومی بازگرداند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: مجلس یازدهم احمدی بیغش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۰۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی جبهه «ایران قوی» از لیست انتخابی خود در سراسر کشور+ اسامی و حوزه‌های انتخابیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نشست خبری جبهه مردمی ایران قوی با محوریت رونمایی از فهرست نهایی نامزدهای مورد حمایت در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی تمامی حوزه‌های انتخابیه سراسر کشور با حضور سردار افشار، حجت الاسلام تقوی، محمد ناظمی اردکانی و اعضای شورای سیاستگذاری جبهه مردمی ایران قوی با نامزدهای مرحله دوم انتخابات شهر تهران برگزار شد.

بنابر روایت مهر، در ابتدای این نشست سردار علیرضا افشار با عرض تسلیت به مناسبت ایام شهادت بنیانگذار مکتب تشیع امام صادق (ع) گفت: جبهه مردمی ایران قوی متشکل از شش حزب و ۷۰ تشکل مردمی ستاد حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در زمان انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ می‌باشد که تلاش می‌کند در عرصه سیاسی یک نهاد انقلابی و جهادی با رویکرد خدمت ایثارگرانه بدون سهم خواهی از قدرت را پایه گذاری نماید.

رئیس شورای راهبردی جبهه ایران قوی ادامه داد: جبهه مردمی ایران قوی با تشکیل کمیته‌های تخصصی در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی می‌کوشد تا با بصیرت افزایی در جامعه، نهادینه سازی اخلاق سیاسی، کمک به حل مسائل مختلف نظام و جلب مشارکت مردم، وحدت و همدلی را در عرصه سیاسی به ارمغان بیاورد.

افشار اظهار کرد: تاکید جبهه مردمی ایران قوی به شایسته سالاری است لذا ما افرادی که در فهرست انتخاباتی جبهه پیشنهاد می‌دهیم در سایر ائتلاف‌ها، جبهه‌ها و جمعیت‌ها حضور دارند لذا ما مقید نمی‌دانیم که افراد منتسب به خودمان را معرفی کنیم و از همه گروه‌ها و حزب‌ها در لیست ما افرادی حضور دارند و شایسته‌ترین آنها هستند که به مردم معرفی می‌کنیم.

سردار افشار با بیان اینکه هدف اصلی جبهه مردمی ایران قوی در انتخابات‌ها جلب مشارکت مردم می‌باشد، افزود: باید به گونه‌ای عمل کرد که مردم احساس جدایی از مسئولین نکنند و مردمی زندگی کردن مدیران از شاخصه‌ها و مطالبات اصلی جبهه مردمی ایران قوی می‌باشد.

رئیس شورای راهبردی جبهه مردمی ایران قوی تصریح کرد: ان شاءالله ما بتوانیم با معرفی افراد متخصص، شایسته و انقلابی مجلس دوازدهم را به عنوان یک مجلس الگو و نمونه در مجلس شورای اسلامی داشته باشیم و در همین راستا جبهه مردمی ایران قوی کار خود را توسعه خواهد داد و سعی خواهد کرد فعالیت‌هایش فقط محدود به ایام انتخابات نباشد بلکه در بین انتخابات‌ها به اهدافی که اشاره شد فعالیت مستمر و قدرتمندی داشته باشد.

در ادامه این نشست سیدرضا تقوی با بیان اینکه انتخابات پیوند مردم با نظام است، اظهار کرد: انتخابات تعیین سرنوشت است و نمایندگان منتخب مردم باید سنگربان نظام و انقلاب در این مسئولیت خطیر باشند و با پرهیز از دنیاطلبی و رعایت اصول اخلاقی در این آزمایش و امتحان الهی در راستای خدمت به مردم در مسند نمایندگی مجلس سربلند و روسفید باشند.

رئیس مجمع نمایندگان استان تهران بیان کرد: مجلس باید به روز و دشمن شناس باشد تا بتواند به وظایف اصلی خود در کمیسیون‌ها در جهت قانونگذاری صحیح و رفع مشکلات مردم قدم بردارد.

رئیس فراکسیون روحانیت مجلس شورای اسلامی ادامه داد: باید تطمیع و زد و بندهای سیاسی را کنار گذاشت تا افراد شایسته و متخصص در ریاست کمیسیون‌ها و مجلس قرار بگیرند.

تقوی در پایان سخنان خود هرگونه اختلاف بر سر منافع حزبی و شخصی را سقوط ارزش‌ها قلمداد نموده و تاکید کرد: منتخبین مردم در مسند نمایندگی مجلس باید برای رضای خدا و مردم تمام تلاش خود را به کار ببندد و از نظرات نخبگان و کارشناسان حوزه‌های مختلف نیز استفاده و بهره‌های لازم را در جهت تشکیل مجلسی قوی و انقلابی صورت بدهند.

در پایان این نشست خبری محمد ناظمی اردکانی با ارائه گزارشی از فعالیت کمیته‌های تخصصی جبهه مردمی ایران قوی و ارائه نتایج تحقیقاتی و کارشناسی کمیته‌ها به معاون اول رئیس جمهور و معاون اقتصادی دولت بیان کرد: اولویت مجلس دوازدهم باید معیشت مردم و رفع مشکلات اقتصادی باشد و تلاش در جهت بهبود فضای حکمرانی کشور که از مطالبات اصلی رهبر معظم انقلاب می‌باشد باید به ملثه ظهور و بروز برسد.

دبیر کل جبهه مردمی ایران قوی، عدالت و رعایت قانون را از اصلی ترین وظیفه نمایندگان منتخب مجلس قلمداد کرده و خاطر نشان کرد: نمایندگان با استفاده از ظرفیت مردم و نهادهای مردمی باید مشارکت جدی مردم در اداره کشور را با توجه به شعار سال رقم بزنند و با استفاده از برنامه هفتم توسعه و همگرایی بین ارکان نظام و ایجاد وحدت حقیقی در مجلس دوازدهم کارآمدی خود را ثابت کنند.

ناظمی اردکانی در پایان سخنان خود با اشاره به رونمایی از فهرست نهایی مورد حمایت جبهه مردمی ایران قوی در مرحله دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اذعان کرد: نامزدهای مورد حمایت جبهه در چند جلسه مستمر با حضور نامزدهای راه یافته به دور دوم و با رأی گیری از میان اعضای شورای سیاستگذاری جبهه مردمی ایران قوی انتخاب شده‌اند که به شرح ذیل اعلام می‌شود:

حوزه انتخابیه تهران، ری و شمیرانات، اسلامشهر و پردیس:

۱_ علیرضا سلیمی

۲_ محمدحسین حسین زاده بحرینی

۳_ عبدالحسین روح الامینی نجف آبادی

۴_ زهره طبیب زاده نوری

۵_ مجتبی رحماندوست

۶_ ابراهیم عزیزی

۷_ حسین صمصامی

۸_ زهره سادات لاجوردی

۹_ سید نظام الدین موسوی

۱۰_ پیمان فلسفی

۱۱_ ابوالقاسم جراره

۱۲_ فاطمه قاسم پور

۱۳_ سمیه رفیعی

۱۴_ مجتبی زارعی

۱۵_ محمد سراج

۱۶_ سمیه گل پور

حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو:

۱_ علی جعفری آذر

۲_ رضا صدیقی

۳_ محمدحسین فرهنگی

۴_ سید محمدرضا میرتاج الدینی

حوزه انتخابیه شبستر:

محمود طاهری

حوزه انتخابیه میانه:

سید مرتضی حسینی

حوزه انتخابیه پارس آباد، بیله سوار و اصلاندوز:

امید علی رعنایی بیله سوار

حوزه انتخابیه سمیرم:

رحیم کریمی

حوزه انتخابیه لنجان:

حسین رجایی ریزی

حوزه انتخابیه کرج، اشتهارد و فردیس:

مصطفی سعیدی سیرائی

حوزه انتخابیه ورامین پیشوا و قرچک:

حسین نوش آبادی

حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف:

علی مولوی حقیقی

حوزه انتخابیه مشهد و کلات:

کاظم معتمدی فر

حوزه انتخابیه آبادان:

صادق کمائی

سید محمد مولوی

حوزه انتخابیه رامهرمز و رامشیر:

ابراهیم متینیان

حوزه انتخابیه خدابنده:

سعید رفیعی

حوزه انتخابیه زنجان و طارم:

محمد اسماعیلی

حوزه انتخابیه شیراز و زرقان:

سیداسماعیل حسینی
ابراهیم عزیزی

حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد:

سیروس سجادیان

حوزه انتخابیه کرمانشاه:

عبدالرضا مصری

جهانبخش امیری

حوزه انتخابیه گنبد کاووس:

قرجه طیار

حوزه انتخابیه خرم آباد و چگنی:

محمدرضا ملکشاهی راد

هادی هاشمی نیا

حوزه انتخابیه قائم شهر، سواد کوه و جویبار:

علی کشوری

مصطفی معلمی

حوزه انتخابیه ملایر:

احمد آریایی نژاد

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902945

دیگر خبرها

  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • آمادگی برای برگزاری دور دوم انتخابات/ مردم ۳ حوزه منتظر روز جمعه
  • توصیه مهم به مردم در خصوص دور دوم انتخابات
  • جوکار: مردم اصلح‌ترین افراد را راهی مجلس کنند
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • رونمایی جبهه «ایران قوی» از لیست انتخابی خود در سراسر کشور
  • رونمایی جبهه «ایران قوی» از لیست انتخابی خود در سراسر کشور+ اسامی و حوزه‌های انتخابیه
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • بازار انتخابات در تبریز داغ شد/ اوج هیجان در ستادهای تبلیغاتی
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود