Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت جهاد نصر کرمانشاه بین 8 الی 12 ماه نتوانسته حقوق کارکنان خود را بپردازند و پرسنل این شرکت در شرایط بغرنجی قرار گرفته‌اند؛ این در حالی است که عمده مطالب این شرکت از دولت است و بی پولی دولت معیشت 1500 خانوار کرمانشاهی را تهدید کرده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، چندی پیش تعدادی از کارگران و کارکنان شرکت «جهاد نصر» کرمانشاه طی تماس‌هایی نسبت به عدم پرداخت مطالبات مالی خود ابراز گلایه مندی کردند و اشاره داشتند که برخی از افراد حدود 12 ماه است که حقوق، عیدی و سنوات از شرکت طلب دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین خصوص، یکی از از پرسنل این شرکت با بیان شرکت سخت ایجاد شده برای تمامی کارگران و کارکنان، به فارس گفت: پرسنل شرکت بین 8 الی 12 ماه است که حقوق معوق دارند و طی 9 ماه گذشته هیچ دریافتی نداشته‌اند و همین مسئله شرایط بسیار بدی را برای افراد و خانواده‌های کارکنان ایجاد کرده است.

وی افزود: این شرکت بیش از یک هزار و 100 نیروی کار دارد و پروژه‌های عمرانی مختلفی را انجام می‌دهد، البته همه این افراد در استان کرمانشاه حضور ندارند و شرکت جهاد نصر استان در سراسر کشور پروژه‌های عمرانی انجام می‌دهد، اما یکی از مهمترین کارهای محول شده به این شرکت، راه آهن غرب کشور است که در کرمانشاه 200 نفر در آن مشغول به کار هستند اما طی یک سال گذشته دریافتی نداشته‌اند.

این فرد که نخواست نامش را اعلام کند، از شرایط بسیار سخت ایجاد شده برای خانواده‌های کارکنان خبر داد و اضافه کرد: زندگی بسیاری از افراد شاغل در شرکت دچار مشکلات متعددی شده است و متاسفانه برخی از افراد کارشان به طلاق هم رسیده است و زندگی‌شان متلاشی شده است.

رئیس هیات مدیر شرکت: حق با کارگران است، دولت پول پروژه‌ها را نمی‌دهد

برای بررسی بیشتر موضوع به سراغ آقای محمدی نیا، رئیس هیات مدیر شرکت جهاد نصر کرمانشاه رفتیم؛ وی با بیان اینکه مجموع طلب پرسنل 8 ماه است از شرایط بد ایجاد شده از سوی کارفرمایان برای شرکت ابراز ناراحتی کرد و اظهار داشت: مسئله بدهی معوق شرکت به کارگران مسئله جدیدی نیست و همه مسئولین استان در جریان این وضعیت هستند.

وی افزود: بیش از یازده ماه است که آقای دکتر مصری پیگیر وصول مطالبات شرکت جهاد نصر از کارفرمایان است و با وجود نامه نگاری‌های صورت گرفته و رایزنی‌های متعددی هنوز نتوانسته‌ایم مطالبات را وصول کنیم.

محمدی با بیان این مطلب که شرکت گاز و وزارت راه و شهرسازی بزرگترین بدهکاران شرکت جهادنصر هستند، ادامه داد: ما ظرف 3 سال به 350 روستا گازرسانی کردیم که یک رکورد ملی محسوب می‌شود و مسئول پروژه راه آهن غرب کشور بودیم، اما پس از افتتاح پروژه آقایان مسئول امروز و فردا می‌کنند و حاضر نیستند به صراحت اعلام کنند که نمی‌توانند پول پروژه را تامین کنند.

رئیس هیات مدیره شرکت جهاد نصر کرمانشاه با بیان اینکه بیش از 100 میلیارد تومان از دولت طلب دارند، بیان داشت: حدود 100 میلیارد تومان از شرکت گاز و وزارت راه طلب داریم که چیزی در حدود 35 الی 40 درصد آن بدهی شرکت به پرسنل است که متاسفانه تامین اعتبار نمی‌شود.

وی افزود: با تمام وجود مشکلات کارگران و سایر پرسنل را درک می‌کنیم اما حقیت این است که پولی به شرکت تزریق نمی‌شود که ما هم بتوانیم با کارگران تسویه حساب داشته باشیم.

محمدی با بیان اینکه بیش از یک هزار و 500 نفر در شرکت جهاد نصر مشغول به کار هستند، بیان داشت: این شرکت برای ایثارگران است، شایسته نیست که با وجود انجام تعهدات، با چنین شرایطی مواجه شود، ادامه این وضعیت هم برای هیچ کسی قابل پذیریش نیست.

رئیس هیات مدیره این شرکت افزود: متاسفانه به دلیل حقوق معوق، بخشی از کارکنان دچار مشکلات خانوادگی متعددی شده‌اند و سوال من این است که چه کسی باید پاسخگوی مشکلات ایجاد شده برای این کارگران باشد؟

وی افزود: در یک ماه گذشته شخصاً 150 میلیون تومان هزینه کرده‌ام و بخش خیلی کمی به عنوان علی الحساب به برخی از کارگران که نیاز فوری دارند پرداخت شده تا مشکلات‌شان بیش از پیش نشود.

محمدی همچنین خاطر نشان کرد: ما زمانی که قیمت دلار 1500 تومان بوده استارت برخی از کارها را زده‌ایم و حالا باید دلار 21 هزار تومان تسویه حساب کنیم که اساساً میزان تورم به آورده مالی شرکت چیزی نمی‌شود.

وی در آخر افزود: استان کرمانشاه با وجود اینکه 8 سال زیر توپ و خمپاره دشمن بوده و از لحاظ جمعیتی شرایط خاصی دارد نباید شاهد برخوردها این چنینی باشد، امیدوارم که هرچه سریعتر شرکت گاز و وزارت نیرو نسبت به تسویه بدهی‌های خود اقدام کنند تا ما هم بیش از این شاهد سختی کشیدن کارکنان خود نباشیم.

انتهای پیام/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمانشاه کارگران جهاد حقوق شرکت جهاد نصر ایجاد شده رئیس هیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۰۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود معیشت مشاغل کارگری راهی مؤثر برای مقابله با قاچاق است

به گزارش خبرگزاری مهر، امام جمعه اهل سنت بندرعباس در دیدار مجتبی معین وزیری مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان، معاونان و نمایندگان تشکل‌های صنفی و بازنشستگی تأمین اجتماعی که در دفتر امام جمعه اهل سنت برگزار شد، بر توجه به همه بخش‌های فعال جامعه تاکید کرد و گفت: نباید شرایطی رقم بخورد که تعدادی از گروه‌های شغلی، خود را برتر بدانند و توجهات را به سوی خود معطوف کنند و مشکلات بخش‌های دیگری از شاغلین جامعه شنیده نشوند.

شیخ یوسف جمالی یک مشکل مهم در حوزه کار را مشارکت عنوان کرد و افزود: متأسفانه ما به جای فرهنگ مشارکت بعضاً ضد آن عمل می‌کنیم به عنوان مثال این ضد فرهنگ ادبیات خود را هم تولید کرده مثل اینکه "اگر شریک خوب بود خدا شریک داشت" که این صحبت اشتباه سنگینی است.

وی در این خصوص به روایت انا ثالث الشریکین اشاره کرد و گفت: با استناد به این روایت، می‌بینیم خدایی که صاحب گنجینه‌های زمین است خود را نفر سوم یک شراکت اقتصادی خطاب می‌کند.

امام جمعه اهل سنت بندرعباس ادامه داد: همین اشکال باعث شده تا عمر کسب و کارها در جامعه کوتاه و نهایتاً چند دهه دوام داشته باشد.

شیخ جمالی با اشاره به وضع رفاه کارگران، افزایش سطح کیفی معیشت مشاغل کارگری را از بهترین روش‌های مقابله با مشاغل کاذب دانست و ادامه داد: متأسفانه در سال‌های اخیر، دریا که همه کرم و نعمت و فرصت است توجه کمتری بخاطر قاچاق به مشاغل پایدار آن شده است و عدم بهره گیری از این ظرفیت باعث شده تا مشاغل کاذب و ترک تحصیل شکل گرفته و ضربه مهلکی به جامعه محلی وارد سازد.

به گفته وی، یکی از عوامل شکل گیری قاچاق، کم توجهی به مشاغل پایدار دریایی است.

اتفاقات خوبی در حوزه اشتغال رقم خورده است

در این دیدار همچنین مجتبی معین وزیری مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: در حوزه اشتغال که هم دغدغه مردم و هم دغدغه مسئولان است اتفاق خوبی که رقم خورده این است که بیشترین کاهش نرخ بیکاری در کشور را داشتیم و استان هرمزگان با ۳.۹ درصد وضعیت خوبی را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: با توجه به فعالیت‌هایی که در حوزه صنایع و مشاغل خرد و خانگی در استان راه افتاده است، در سال گذشته حدود ۵۴ هزار شغل ثبت شده با کد ملی اتفاق افتاد که طبق تعهدات کشوری ۳۰ هزار شغل بوده که ما در این شاخه رتبه یک کشوری را کسب کردیم.

مجتبی معین وزیری گفت: در طرح طبقه بندی و یکسان سازی حقوق در کارگاه‌های بالای ۵۰ نفر کارگر، در کشور ۵۵ درصد مشمول این طرح می‌شوند که در استان هرمزگان ۶۶ درصد کارگران شامل این طرح شده‌اند همچنین در حوزه رسیدگی هیئت حل اختلاف بین کارگری و کارفرمایی مدت زمان رسیدگی به شکایات کارگری و کارفرمایی در کل کشور ۳۷ روز و در استان هرمزگان ۱۲ روز است، که ما در این حوزه هم رتبه یک کشوری را کسب کرده‌ایم، خوشبختانه با توجه به تلاش همکاران در بحث بازرسی کار و ایمنی کارگران و همچنین در کاهش خطرات جسمی و فوتی‌ها هم در سال گذشته رتبه یک کشوری را کسب کرده‌ایم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان همچنین به اقدامات انجام شده در زمینه مسکن کارگری اشاره کرد و گفت: علاوه بر کوشش دولت در حوزه مسکن کارگری که به صورت ملی انجام می‌شود ما به صورت استانی، زمین‌هایی که به عنوان مسکن کارگری در طرح جدید در شهر بندرعباس قرار دارد به صنایع تخصیص داده شده و تعاونی آنها در حال راه اندازی است و کارگران صنایع و کارگران مشغول به کار در صنایع می‌توانند عضو این تعاونی‌ها بشوند.

کد خبر 6095575

دیگر خبرها

  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم
  • امدادرسانی به ۲۶ خانوار کرمانشاهی
  • دسته روی کرمانشاهی‌ها در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) + فیلم
  • جهش تولید با رفع دغدغه معیشت کارگران محقق می‌شود
  • بهبود معیشت کارگر ران اهی مؤثر برای مقابله با قاچاق است
  • بهبود معیشت مشاغل کارگری راهی مؤثر برای مقابله با قاچاق است
  • بهره‌مندی ۸۰۰ کرمانشاهی از خدمات فیزیوتراپی هلال احمر
  • بهبود رفاه و معیشت مشاغل کارگری راه‌ موثر مقابله با قاچاق است
  • رقابت ۱۶ هزار و ۴۷۱ داوطلب کرمانشاهی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش