Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@02:21:17 GMT

اولویت تولید کالاهای داخلی در فضای تحریم

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۳۳۲۶۰

اولویت تولید کالاهای داخلی در فضای تحریم

به گزارش ایرنا، حسین توکلی کجانی عصر یکشنبه در بازدید از سه شرکت تولیدی بخش خاوران شهرستان ری افزود: در شرایط کنونی ضمن فرهنگ سازی باید همه مردم را به استفاده از کالاهای ایرانی تشویق کنیم.

وی اظهار داشت: خوشبختانه در این فضا و شرایط سخت، واحدهای تولیدی و صننعتی بدنبال توسعه و افزایش تولید هستند.

این مسئول خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی یکی از اولویتهای مهم امروز کشور است بنابراین حمایت از تولیدات داخلی و تشویق مردم به استفاده از کالای ایرانی در حوزه بسیار تاثیرگذار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون  استاندار تهران ادامه داد: در مجموعه دولت همه تلاش می کنند تا موانع و مشکلات صنعتگران و تولیدکنندگان برطرف شود و کاربرد اقتصاد مقاومتی در واحدهای تولیدی افزایش یابد.

 از شرکت فرامید تولید کننده تخت های ملامینه،  صنایع غذایی هانی و تولید کفش شیما در شهر قیام دشت بخش خاوارن شهرستان ری بازدید کرد.

شرکت فرامید تولید کننده تخت های ملامینه  که با ۱۴۰ نفر کارگر روزانه حدود ۲ هزار ورق برای استفاده دکوراسیون ساختمان تولید می کند.

تمام مواد اولیه این شرکت در داخل تامین و محصولات آن به عنوان یک کالای لوکس محسوب می شود و همچنین در این صنعت شرکت فرامید در کشور پیشگام است.

صنایع غذایی و بسته بندی هانی تولید کننده مواد غذایی کنسروی در زمینی به مساحت سه هکتار و ۲۲۰ نفر روزانه ۵۰ هزار پرس غذای کنسروی تولید و روانه بازار می کند.

این شرکت با ۱۳ هزار متربع ساختمان و ۱۲۰ میلیارد تومان گردش مالی سالانه محصولاتش را علاوه بر داخل کشور به کشورهای خارجی بویژه اروپا صادر می کند.

شرکت تولید کفش شیما با ۹۰۰ نفر کار کارگر در ۲ شیفت ۱۲ ساعته روازنه ۵۰ هزار جفت کفش تولید می کند که ۴۰ درصد تولیدات آن به کشورهای خارجی از جمله کشورهای لیبی ، عراق ، افغانستان و آسیای میانه صادر می شود.

این شرکت در زمینی به مساحت ۱۰ هزار مترمربع زمین و هفت هزار متر ساختمان ۱۴۰ نوع کفش تولید می کند که ۹۵ درصد مواد اولیه آن در داخل کشور تامین می شود.

برچسب‌ها شهرستان ری تولید داخلی خاوران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرستان ری تولید داخلی خاوران شهرستان ری تولید داخلی خاوران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۳۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشور‌های در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشور‌ها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشور‌های دیگر به تولید ناخالص داخلی آنها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.


دیگر خبرها

  • آمریکا: اولویت اصلی ما استقرار صلح است
  • موفقیت کمپین تحریم اسرائیل در کشورهای اسلامی
  • تولید کنندگان مبلمان فضای باز
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟