Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-27@02:40:36 GMT

اختراع مجدد چرخ بعد از ٢٧ سال!

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۳۴۴۴۵

اختراع مجدد چرخ بعد از ٢٧ سال!

اول خبر عینا به این شرح است: ۵۰بیمارستان تهران فاقد ایمنی هستند/ آماده اعلام اسامی آنها هستیم
« رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران:  تهران ۵۰ بیمارستان قدیمی دارد که فاقد شرایط ایمنی استاندارد هستند. هر وقت که اجازه دهند ما اسامی آن‌ها را اعلام می کنیم....»

خوشحال شدم چون دقیقا یاد ٢٧سال قبل افتادم که از این بیمارستان به آن بیمارستان می دویدم تا آسیب پذیری بیمارستانهای شهرم را در برابر زلزله تعیین کنم و خدمتی کرده باشم ! حتی یک بار بازداشت شدم و یک بار هم دوربینم توسط نگهبان یکی از بیمارستان ها شکست! ( کانُن AE-1 که قبل از بازگشت به کشور بعد از تحصیلات در امریکا برای خودم خریده بودم، یادت بخیر دوربین !)

با دیدن خبر البته ناراحتم هم شدم، گویی هر از گاهی با دوره بازگشتی به قول زلزله شناس ها مسایل دوباره تکرار می شوند ! فکر می کنم بچه ها بزرگ می شوند و پست می گیرند و چون ایده ای از خود ندارند یاد کارهای قدیم می افتند و امر مشتبه می شود و ناگهان فکر می کنند به ایده ای فوق العاده دست یافته اند! و همان چرخها را دوباره با ادبیاتی متفاوت به کشور ارایه دهند!
غافل از اینکه با یک جستجوی ساده می شود کارهای انجام شده را پیدا کرد و استفاده کرد، مطمئنا دارند ولی فکر می کنند ٢٥ گذشته و طرف احتمالا فوت شده و بالاخره .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. البته نمی شود به اسم خودت یا سازمانت دیگر به عنوان یک طرح بی بدیل سند زد.
البته متاسفانه هستند افرادی که دائما در جعل و تحریف واقعیت ها فعال هستند و بسیار هم مورد حمایت عده ای هستند، البته از جنس خودشان. 
افسوس می خورم نه اینکه چه کسی زحمت اصلی را کشیده، اگر نیت عمل و خدمت به کشورت هست پس حقیقتا مشکلی نیست ولی بها ندادن به یافته های محققان کشور و دوباره کاری و صرف هزینه های بی خودی و مجدد کاری عبث و بیهوده است.

نقشه اسیب پذیری بیمارستانهای تهران در برابر زلزله، چاپ ١٣٧٤ / محقق: فریبرز ناطقی الهی

٢٥ سال پیش، این نقشه از آسیب پذیری بیمارستانهای تهران بزرگ با ١١٠ بیمارستان که مورد مطالعه قرار گرفت چاپ شد و در تاریخ شهر موجود و ثبت است.

١- چرا ٢٥ سال را برای مقاوم سازی آنها از دست دادیم؟
٢- چرا موازی کاری و اتلاف منابع کشور؟ انهم از طرف سازمانی که نمره مدیریت بحرانش از بنده ناچیز در کرونا با ارفاق ٢ بوده است؛ ( اینجا )
3- و اینکه آیا این خبر یک تهدید برای وزارت متبوع بهداشت و درمان است یا چه... ! لحن خبر اصلا درست نیست ! تهدید چرا؟
هر ساختمانی می تواند در برابر زلزله آسیب پذیر باشد، گناه در عدم اعلام کردن آن و مقاوم سازی نکردن ان است نه در آسیب پذیر بودن آن! والسلام علی من اتبع الهدی.                                                                                 
* استاد نمونه کشور، در مهندسی سازه، زلزله و مدیریت بحران و بنیانگذار مقاوم سازی و مدیریت بحران کشور

کد خبر 1407045

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: زلزله بیمارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۴۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزی به نام تلفن!

چشم‌هایتان را ببندید و جهانی را تصور کنید بدون اینترنت و اپلیکیشن و چت و پیامک، بدون تلفن؛ جهانی که در آن آدم‌ها تنها راه ارتباطی‌شان دیدن همدیگر بود و نهایتا مثل سرخ‌پوست‌ها می‌توانستند با دود به هم پیام بدهند.

 سخت است نه؟ اصلا تصور اینکه تلفن از زندگی تکنولوژی زده ما حذف شود، دشوار است و کمتر کسی پیدا می‌شود که در این دوره و زمانه، یک موبایل هوشمند یا ساده همراهش نباشد.

گراهام بل وقتی تلفن را اختراع کرد، فکرش را هم نمی‌کرد که اختراعش اینقدر در زندگی بشریت نقش مهمی ایفا کند و بخش جدایی‌ناپذیری از دنیای ارتباطات امروز ما شود. واقعیت این است که اختراع بل، با اینکه خیلی‌های‌مان را دچار گردن‌درد‌های پیامکی کرده و در جمع‌های دوستانه و مهمانی‌ها هم کنار گذاشته نمی‌شود، اما اگر نباشد، فاصله‌ها پررنگ‌تر به‌نظر می‌رسند و آدم‌هایی که در کل دنیا پخش شده‌اند و از هم دورند، دیر به دیر از حال هم باخبر می‌شوند. در واقع تلفن آدم‌ها را به هم نزدیک‌تر و ارتباط را راحت‌تر کرده است. اصلا مگر ما از یک اختراع چه چیز دیگری می‌خواهیم؟

امروز، روز جهانی تلفن است. این روز به این مناسبت نامگذاری شده تا قدر این وسیله ارتباطی را که برای وصل کردن آمده بیشتر بدانیم و برای چند دقیقه‌ای هم که شده، با یک آدم از راه دور تماس بگیریم و صدایش را از پشت خطوط پیام بشنویم تا حال‌مان خوش شود.

منبع: همشهری آنلاین

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • زلزله ۳.۱ ریشتری حوالی ازگله در استان کرمانشاه را لرزاند
  • سعید آقاخانی از کوه افتاد و در بیمارستان بستری شد
  • دستگیری ۴ متخلف آزمون سراسری و برگزاری آزمون مجدد در زیرکوه
  • بازدید هیات مالزی از کمک ها به زلزله زدگان هرات
  • روزی به نام تلفن!
  • زلزله‌ای ۶.۱ ریشتری این کشور را لرزاند (فیلم)
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجهی به آسیب‌های اجتماعی
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجه به آسیب‌های اجتماعی
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • بزرگترین میدان گازی اروپا تعطیل شد