Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابراهیم رضازاده روز دوشنبه از ابلاغ دستورالعمل غربالگری کارگران و مدیران کارخانه‌ها، کارگاه‌ها و مراکز صنعتی برای بیماری کووید ۱۹ خبر داد و افزود: کارخانه‌ها، صنایع، واحدهای تولیدی و خدماتی به عنوان اماکن کسب و کار، محل‌های تجمع محسوب شده که می‌تواند سبب انتقال بیماری کرونا بین شاغلان شوند.

وی اظهار داشت: با توجه به اهمیت حفظ سلامت نیروی کار، غربالگری افراد شاغل در این مراکز در پیشگیری از شیوع ویروس بین آنها و در نتیجه در جامعه، بسیار موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی گفت: براساس دستورالعمل واصله غربالگری روزانه کارگران و شاغلان از لحاظ وجود علائم تنفسی مربوط به ویروس کرونا از قبیل تب، لرز، خستگی، تنگی نفس و گلودرد باید توسط نماینده کارفرما یا کارشناس بهداشت حرفه‌ای به صورت پرسش از فرد و تکمیل فرم خوداظهاری انجام و اطلاعات افراد در سامانه خودارزیابی ویروس کرونا ثبت شود.

وی ادامه داد: در صورت وجود هر یک از علائم، باید کارگر به مراکز خدمات جامع سلامت یا مطب‌های فعال در زمینه تشخیص و درمان بیماری کووید ۱۹ معرفی و ارجاع شود.

رضازاده گفت: در صورتی که توسط پزشک نیاز به قرنطینه کارگر یا افراد شاغل در واحد کارگری تشخیص داده شود، کارگر مکلف است کارفرما را مطلع کند و کارفرما نیز باید ضمن همکاری با فرد و موافقت به طی دوران قرنطینه، از حضور شاغل در محیط کار جلوگیری کند.

موارد مثبت ابتلا به ویروس کرونا در استان خراسان جنوبی پس از یک دوره کاهشی، دوباره از نیمه خرداد امسال صعودی شده است.

براساس آخرین ارزیابی وزارت بهداشت ۶ شهرستان از ۱۱ شهرستان خراسان جنوبی در وضعیت خیلی پرخطر (قرمز) شیوع کرونا هستند و هیچ شهر استان در وضعیت کم خطر (سفید) نیست.

استاندار خراسان جنوبی در نشست اخیر ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا گفت: هیچ شهر استان در وضعیت سفید نیست و با توجه به اختیارات استانیِ مناطق قرمز، باید برنامه محدودسازی توسط دانشگاه علوم پزشکی تدوین و پس از تصویب در ستاد استانی کرونا، برای وزیر کشور ارسال شود.

محمدصادق معتمدیان اظهار داشت: علیرغم همه توصیه‌ها و ابلاغ پروتکل‌های بهداشتی، متاسفانه آمار ابتلا به کووید ۱۹، میزان بستری و تعداد فوتی‌ها در خراسان جنوبی افزایش یافته است.

استفاده از ماسک برای کاهش انتقال ویروس کرونا از روز یکشنبه - ۱۵ تیرماه - در اماکن عمومی و سرپوشیده از جمله ادارات الزامی شده و رعایت نکات بهداشتی و فاصله‌گذاری همچنان مورد تاکید وزارت بهداشت و متخصصان است.

برچسب‌ها ویروس کرونا کارگر غربالگری خراسان جنوبی فاصله گذاری اجتماعی پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کارگر غربالگری خراسان جنوبی فاصله گذاری اجتماعی ویروس کرونا کارگر غربالگری خراسان جنوبی فاصله گذاری اجتماعی خراسان جنوبی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۶۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک همه‌گیری دیگر در راه است!

آفتاب‌‌نیوز :

بحران شیوع آنفلوآنزای پرندگان- که به عنوان H۵N۱ شناخته می‌شود- در مزارع لبنی نشان از این واقعیت دارد که سازمان‌های سلامتی و بهداشت عمومی از همه‌گیری کرونا درس نگرفته‌اند- یا حداقل این که نتوانسته‌اند درس‌های کووید را جذب و هضم کنند.

شیوع آنفولانزای پرندگان در مزارع، مرغداری‌ها و گاوداری‌های ایالات متحده هم‌چنان با سرعت ادامه دارد و به گفته دانشمندانی که از سرعت و روند این شیوع شگفت‌زده شده‌اند، این روز‌ها این موضوع به مرحله هشداردهنده رسیده است.

هفته گذشته وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا بالاخره تأیید کرد که H۵N۱ نه تنها از پرندگان به پرندگان یا از پرندگان به گله‌های دام سرایت می‌کند، بلکه در بین گاو‌ها نیز شروع به انتقال کرده است. این در حالی است که گزارش‌های رسانه‌ها حکایت از این می‌کند که در تعداد بسیاری از گاو‌ها انتقال و ابتلا به آنفلوآنزای پرندگان بدون علامت خاصی روی می‌دهد.

اگرچه هنوز خطر ابتلا به این بیماری برای انسان‌ها زیاد نیست، اما واضح است که برای این که مسیر و شیوه انتقال این ویروس کنترل شود، کار‌های بسیار بیشتری باید انجام گیرد.

این امر مستلزم آن است که سازمان غذا و داروی آمریکا و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها از لاک خود بیرون آمده و مسیر درستی پیش بگیرند. در واقع این روز‌ها ناامیدی محسوسی در میان متخصصان بیماری‌های عفونی وجود دارد که آژانس‌های بهداشتی و سلامتی بیش از حد لازم از اطلاعات مهم محافظت می‌کنند و در نظارت بر ویروس و روش‌های انتقال آن بسیار محافظه‌کار و ترسو هستند. به عنوان مثال، تاکنون در زمینه مقابله با آنفلوآنزای پرندگان تعداد و روند آزمایش‌ها محدود بوده است و تا همین روز‌های اخیر به رغم شیوع محسوس بیماری در بین پرندگان و دام‌ها، اما، تنها تعداد انگشت‌شماری از توالی‌های ویروسی به صورت عمومی به اشتراک گذاشته شده بود- که می‌تواند رویکردی نگران‌کننده و هشدارآمیز به شمار آید.

منبع: شفقنا

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • پرداخت تسهیلات به ۵۳۴ طرح تولید و کارآفرینی خراسان جنوبی
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • غربالگری شنوایی ۱۱هزار نوزاد در خراسان شمالی
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد
  • هدف تحریم در تنگنا گذاشتن جمهوری اسلامی است | با جهش تولید، جیب کارگر پر می‌شود