Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- توسط سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران راهکارهای پیشگیری و کاهش خسارت کرم قوز پنبه را اعلام کرد.

به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درساری،به نقل ازپایگاه اطلاع رسانی جهاد کشاورزی مازندران (مازند پاج)، عبدالرحمن زاغی با اشاره به بازدیدهای میدانی کمیته گیاهپزشکی پنبه استان از مزارع پنبه شهرستان های ساری و بهشهر و مشاهده تخم و لاروهای سنین اولیه کرم قوزه، راهکارهای پیشگیری و کاهش خسارت کرم قوزه را به پنبه کاران اعلام و گفت: کشاورزان ضمن هماهنگی و مشاوره با کارشناسان پیش آگاهی و شبکه مراقبت مراکز جهاد کشاورزی و کلینیک های گیاهپزشکی در مزارع زودکاشت دارای غنچه و گل در صورت آلودگی یک درصد اعضای زایشی به کرم قوزه، مبارزه شیمیایی با یکی از سموم لاروین DF%80 به میزان یک کیلو در هکتار، کوراکرون EC%40 به میزان 2.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 لیتر در هکتار، سومی پلوئو EC%50 به میزان 300 سی سی در هکتار و روی اگرو به میزان 300 سی سی در هکتار اقدام کنند.

 وی به کشاورزان پنبه کاران توصیه کرد ضمن پایش مزارع پنبه دیر کاشت برای کنترل تراکم بالای شته و تریپس با نظر کارشناسان حفظ نباتات و یا کلینیک های گیاهپزشکی، نسبت به محلول پاشی مزارع با سموم پریمور WP%50 به میزان نیم کیلو در هکتار یا کونفیدور SC 35% به نسبت 0.5 لیتر در هکتار اقدام کنند، همچنین در مزارع زود کاشت دارای 5 تا 10% غنچه گل لازم است برای رشد بهتر و بارگیری بیشتر گل ها، آبیاری و تغذیه مناسب بر اساس توصیه کارشناسان ذیربط انجام شود.

 وی در خاتمه از پنبه کاران خواست سموم را بر اساس نسخه صادره توسط کارشناسان حفظ نباتات و کلینیک های گیاهپزشکی در قبال اخذ فاکتور از فروشگاه های مجاز و معتبر خریداری و نکات ایمنی از جمله استفاده از ماسک، عینک، چکمه، لباس مخصوص سمپاشی، کلاه، عدم خوردن و آشامیدن و سیگار کشیدن هنگام سمپاشی و شستن اعضای آلوده پس از اتمام کار با آب و صابون را رعایت کنند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: راهکارهای پیشگیری و کاهش جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۹۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۶۱ هکتار از مزارع آذربایجان غربی علیه بیماری زنگ زرد غلات سم پاشی شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، فرشته صادقی نسب بیان کرد: باتوجه به شرایط جوی مناسب جهت ایجاد و گسترش بیماری برگی خصوصا زنگ زرد گندم در مزارع غلات استان لازم است کارشناسان شبکه مراقبت ضمن پایش دقیق مزارع، در صورت مشاهده بیماری سریعا به کشاورزان اطلاع رسانی لازم را درخصوص  کانون کوبی و سمپاشی  مزارع با سموم توصیه شده انجام دهند.

وی تاکید کرد:  با توجه به نقش بیماری‌ها در کاهش عملکرد محصول، عملیات مبارزه  بایستی با نظر کارشناسان شبکه مراقبت و در اسرع وقت انجام گیرد تا علاوه بر اثربخشی مناسب از وارد آمدن خسارت به مزارع جلوگیری کند. 

صادقی نسب افزود:عملیات ردیابی و پایش در مزارع همچنان ادامه دارد و توصیه های مدیریتی لازم توسط کارشناسان به کشاورزان انجام  می گیرد.

دیگر خبرها

  • مبارزه با بیماری زنگ زرد غلات در ۲۶۱ هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی
  • مبارزه با  بیماری زنگ زرد غلات در ۲۶۱ هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی
  • ۲۶۱ هکتار از مزارع آذربایجان غربی علیه بیماری زنگ زرد غلات سم پاشی شد
  • کشت گندم و جو در چهار هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع رخ
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان
  • درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی
  • حدود ۶۰ هزار تن چغندرقند از مزارع خوزستان برداشت شد
  • عوامل خسارت‌زای زنگ زرد گندم و سن غلات مزارع فارس مدیریت می‌شوند
  • مدیریت عوامل خسارت‌زا زنگ زرد گندم و سن غلات در فارس
  • برداشت محصولات کشاورزی در نقاط مختلف استان بوشهر نظارت می‌شود