Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- شهرستان سرخس در حوزه بهداشت و درمان از حداقل‌ها محروم است و شهروندان در شرایط کرونایی با اوضاع سختی روبرو هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سرخس، سرخس شهر مرزی خراسان رضوی، قلب اقتصادی شمال شرق کشور و مدخل ورودی کشورهای آسیای میانه و دارای منابع عظیم خدادادی در حوزه‌های مختلف است که مردم آن با وجود این منابع در محرومیت زندگی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

غلامرضا لالوی؛ عضو شورای شهر سرخس و نماینده سرخس در شورای اسلامی استان خراسان رضوی در این زمینه اظهار داشت: سرخس قلب اقتصادی شمال شرق کشور و مدخل ورودی کشورهای آسیای میانه و قفقاز محسوب می‌شود، این شهر سرزمین دروازه آفتاب شرقی و دارای منابع عظیم خدادادی در حوزه‌های مختلف است. 

وی افزود: سرخس تأمین کننده گاز 6 استان در کشور است و معادن عظیم گوگرد و همچنین اراضی غنی و حاصل خیز کشاورزی، منطقه ویژه اقتصادی، منطقه آزاد تجاری و راه‌آهن بین‌المللی از جمله ویژگی‌های منحصربه فرد این شهرستان به حساب می‌آید. 

عضو شورای شهر سرخس ادامه داد: جنگل‌های منحصربه‌فرد پسته وحشی در سرخس یکی از بی نظیرترین نوع پوشش گیاهی در جهان است که با مدیریت درست، می‌توان بهره‌های فراوانی از آن برد. 

لالوی بیان کرد: با وجود همه این نعمت‌های خدادادی در سرخس، این منابع در جهت رفع محرومیت و مظلومیت صاحبان واقعی خود نقشی نداشته است و مردمان و ساکنان این شهر در محرومیت زندگی می‌کنند. 

وی گفت: ما با وجود سد دوستی، مفتخر به تأمین آب شرب مشهد و سقایی بیش از 20 میلیون زائر علی بن موسی الرضا (ع) در سال هستیم اما خود از نعمت آب سالم بی بهره‌ایم. 

وی تصریح کرد: نرخ بیکاری در سرخس 19/١ درصد است که با وجود ظرفیت‌های فراوان این نرخ بیکاری خود جای تعجب دارد. 

نماینده مردم سرخس در شورای اسلامی استان خراسان رضوی با اشاره به منابع عظیم گاز در این شهر، تاکید کرد: درصد نفوذ گاز روستایی در خراسان رضوی 86 درصد است، در صورتی که روستاهای بخش مرزداران این شهرستان حدود 55درصد از این نعمت خدادادی برخوردارند و روستاهای بسیاری از این بخش نیز از نعمت گاز بی بهره‌اند. 

لالوی با بیان اینکه 92 درصد از ترانزیت ریلی کشور از سرخس انجام می‌شود، اظهار کرد: آزادشدن منطقه ویژه سرخس، گامی موثر در حوزه تحول اقتصادی است که منافع آن فقط متعلق به یک شهر نبوده بلکه برندی برای خراسان رضوی و کشور خواهد بود. 

وی با اشاره به مشکلات تأمین آب شرب و کشاورزی سرخس، افزود: سالانه حدود 200 میلیون متر مکعب سیلاب کشف رود از طریق رودخانه مرزی هریرود تجن به کشور ترکمنستان می‌رود و راه حل این مشکل و استفاده از این نعمت خدادادی بهره‌برداری از سد شوریجه است که در حال حاضر معطل تأمین اعتبارات است. 

مشکل لاینحل والدین سرخسی برای ثبت‌نام فرزندان + واکنش عجیب مسئولان مدرسهخدمت‌رسانی خادمان سلامت در روستاهای محروم سرخس + فیلماقدامات عملیاتی آستان قدس رضوی برای محرومیت‌زدایی در سرخس‌

عضو شورای شهر سرخس ادامه داد: با مدیریت منابع آبی و مهار آب‌های سطحی به وسیله احداث سد شوریجه می‌توان مشکل تأمین آب شهرستان را به طور کامل حل نمود. 

لالوی با گلایه از وضعیت نابسامان حوزه بهداشت و درمان سرخس، بیان کرد: سرخس که به تنهایی یکی از قطب‌های اقتصادی کشور می باشد متاسفانه در بخش درمان از حداقل‌های این حوزه محروم است. 

وی تصریح کرد: بیمارستان 96 تختخوابی سرخس در حال حاضر از ظرفیت 64 تختخواب برخوردار است و این در حالی است که کلنگ این پروژه در ابتدای دهه 70 به زمین خورده اما با گذشت قریب به سی سال، هنوز بالِ چپ این پروژه کلیدی در حد سفت کاری رها شده است. 

نایب رئیس شورای اسلامی استان خراسان رضوی در زمینه کمبود تجهیزات پزشکی، تاکید کرد: دراین بخش هم این مردم از حداقل‌ها محرومند،نبود دستگاه سی اتی اسکن و دیگر امکانات پزشکی، شرایط زندگی مردم را در دوران کرونا به شدت سخت کرده است. 

انتهای پیام/282/ت

R41347/P/S6,1188/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۲۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت

ایسنا/خراسان شمالی چندین پروژه‌ بهداشتی و درمانی خراسان شمالی امروز شنبه(هشتم اردیبهشت ماه) به مناسبت هفته سلامت با حضور دکتر سعید کریمی معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کلنگ زنی و افتتاح شد.

 آغاز عملیات عمرانی بیمارستان تخصصی مادر و کودک یکی از پروژه هایی بود که امروز کلنگ زنی شد. این بیمارستان در مساحتی به وسعت ۳۰ هزار متر مربع در پنج طبقه و دو فاز در محل سایت پردیس دانشگاه راه اندازی می‌شود. در فاز نخست این پروژه عمرانی با ۱۰۰ تخت احداث می شود که نقشه آن آماده و طراحی شده و در فاز دوم توسعه از ۱۰۰ تخت به ۳۲۰ تخت افزایش خواهد داشت که مطالعه آن در حال انجام است.

بیمارستان مادر و کودک در حال حاضر ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار ملی دارد که فاز مطالعه آن آغاز شده و ۱۰ میلیارد تومان برای مطالعات آن تخصیص پیدا کرده است. ساخت این بیمارستان به یک هزار میلیارد تومان هزینه نیاز دارد.

راه اندازی دستگاه ام آر آی در بیمارستان امام حسن(ع)

دستگاه پیشرفته ام آر آی بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد امروز افتتاح شد. دستگاه پیشرفته ام آر آی این بیمارستان که از پیشرفته ترین و بروزترین دستگاه های کشور است، به ارزش بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال تهیه شده است که محدودیت تصویربرداری برای افراد با وزن بالا را ندارد.

این دستگاه ام آر آی دومین دستگاه ام آر آی، استان است که در یک سال گذشته در حوزه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی مورد بهره برداری قرار گرفته است.

 با افتتاح این دستگاه، تعداد کل دستگاه های ام آر آی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به سه دستگاه فعال افزایش یافته است.

راه اندازی نخستین سی تی اسکن ۱۲۸ اسلایس خراسان شمالی

دستگاه سی تی اسکن پیشرفته، بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی امام حسن (ع) بجنورد از دیگر پروژه هایی است که امروز با حضور معاون وزیر بهداشت راه‌اندازی شد.

این دستگاه نخستین سی تی اسکن فوق‌ پیشرفته ۱۲۸ اسلایس استان است. سی تی اسکن ۱۲۸ اسلایس با مبلغ بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال، یکی از پیشرفته ترین تجهیزات پزشکی دنیاست که با راه اندازی آن، تصویربرداری از عروق کرونر قلب امکانپذیر شده و به تشخیص و درمان بهتر و دقیق تر بیماری های قلبی کمک می کند.

افتتاح همراه سرا و مرکز تصویر برداری دیجیتال در بیمارستان امام علی (ع) بجنورد 

همراه سرای خیرساز و مرکز تصویربرداری دیجیتال بیمارستان امام علی (ع) نیز از دیگر پروژه هایی بود که به بهره‌برداری رسید. این همراه سرا در زمینی به مساحت ۸۰ مترمربع و اعتباری بیش از ۱۰ میلیارد ریال، توسط خیرین سلامت استان، احداث و تجهیز شده است.

همچنین، رادیولوژی دیجیتال این بیمارستان نیز در زیربنایی به مساحت ۶۰ متر مربع به عنوان یکی از پیشرفته ترین تجهیزات تصویربرداری افتتاح و راه اندازی شد.

آغاز عملیات اجرایی مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیا شیروان

عملیات اجرایی مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیا شیروان نیز آغاز شد. این مجتمع با زیر بنای ۴۲۱۱ متر مربع و با اعتبار اولیه ۵۰ میلیارد ریال کلنگ زنی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اتمام پروژه‌های عمرانی حوزه درمان، اولویت‌ مهم سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جدید
  • افتتاح طرح‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها دارد
  • چند خبر کوتاه از شهرستان های سبزوار و سرخس
  • افتتاح پروژه‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌های خراسان شمالی دارد
  • کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • ۱۰ پروژه درمانی امروز در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت