Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقامات استرالیا از فردا (سه‌شنبه) با هدف تلاش برای جلوگیری از شیوع کروناویروس در شهر ملبورن، مرز بین دو ایالت ویکتوریا و نیو ساوث ولز، پرجمعیت‌ترین ایالت‌های این کشور را خواهند بست.

به گزارش قدس آنلاین، این تصمیم که امروز (دوشنبه) اعلام شده است در حالی گرفته شده که طی ۱۰۰ سال اخیر قرار است برای نخستین بار مرز بین دو ایالت پرجمعیت ویکتوریا و نیو ساوث ولز استرالیا بسته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مقامات این کشور آخرین بار در سال ۱۹۱۹ میلادی در طول همه‌گیری آنفلوآنزای اسپانیایی، مرز بین این دو ایالت را مسدود کرده بودند.

تنها مرز داخلی دیگر ایالت ویکتوریا با ایالت استرالیای جنوبی نیز از مدتی قبل بسته بوده است.

شمار مبتلایان جدید کرونا در ملبورن، مرکز ایالت ویکتوریا در روزهای اخیر رو به افزایش است و این موضوع مقامات را وادار کرده تا دستورات شدید فاصله‌گذاری اجتماعی را در ۳۰ حومه مختلف اجرا کنند و ۹ برج مسکن عمومی را در قرنطینه کامل قرار دهند.

ایالت ویکتوریا ۱۲۷ مورد ابتلای جدید به کرونا را در طول شبانه روز اعلام کرده است که بزرگ‌ترین خوشه عفونت یک روزه این ایالت از زمان شروع همه‌گیری است. این گزارش همچنین حاکی از یک مورد مرگ ناشی از این بیماری در ویکتوریا است که اولین قربانی در بیش از دو هفته در سطح ملی محسوب شده و شمار کل قربانیان کرونای این کشور را به ۱۰۶ نفر رسانده است.

مقامات استرالیا از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ابتلای ۸۵۸۶ نفر را به بیماری کووید-۱۹ در سراسر این کشور تایید کرده‌اند.

تصمیم مقامات این کشور برای بستن مرز دو ایالت پرجمعیت ویکتوریا و نیو ساوث ولز می‌تواند ضربه‌ای برای بهبود اقتصادی استرالیا محسوب شود، زیرا این کشور در آستانه اولین رکود اقتصادی خود در نزدیک به سه دهه اخیر قرار گرفته است.

به گفته مقامات استرالیا فعلا هیچ برنامه‌ای برای بازگشایی مرزها وجود ندارد و برای جلوگیری از عبور و مرور غیرقانونی مرزها توسط ارتش گشت‌زنی خواهد شد. نظارت هوایی و دیگر نظارت‌ها نیز به طور ۲۴ ساعته و در تمامی هفت روز هفته در مرزها صورت خواهد گرفت. این در حالی است که مردم می‌توانند برای عبور از مرز درخواست مجوزهای روزانه کنند اما صدور این مجوزها حدود سه روز زمان می‌برد.

استرالیا تنها با حدود ۸۵۰۰ مورد ابتلا تاکنون در جریان همه‌گیری کروناویروس، بهتر از سایر کشورها عمل کرده اما شیوع این عفونت در ملبورن زنگ خطری را به صدا در آورده است.

این کشور در طول هفته گذشته به طور میانگین روزانه ۱۰۹ مورد ابتلا را گزارش کرده که در مقایسه با میانگین فقط ۹ مورد ابتلای روزانه در طول هفته اول ژوئن افزایش زیادی داشته است.

بنا بر گزارش رویترز، اگرچه مقامات این کشور گفته‌اند که بستن مرز باعث جلوگیری از گسترش بین ایالتی این شیوع جدید می‌شود با این حال مردم محلی ملبورن نگران این هستند که اقدامات جدید برای فاصله‌گذاری اجتماعی به طور یکنواخت در سطح شهر اجرا نشده است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کرونا استرالیا ایالت ویکتوریا دو ایالت مرز بین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۳۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ فشارخون و دیابت دو عامل نارسایی کلیه

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدامیرمحسن ضیایی رئیس جامعه اورولوژی ایران، روز سه شنبه در نشست خبری بیست و هفتمین کنگره سالیانه جامعه اورولوژی، گفت: همایش سالیانه جامعه اورولوژی، فرصت مغتنم برای گردهمایی همکاران با آشنایی با تازه‌های رشته اورولوژی و تبادل تجربیات است.

وی افزود: برای مراقبت از کلیه‌ها و دستگاه ادراری، دو رشته مهم نفرولوژی و اورولوژی را داریم که اهمیت رشته اورولوژی در بحث مراقبت و درمان، بیشتر خودنمایی می‌کند.

ضیایی ادامه داد: بیماری‌های کلیوی، مجاری ادراری، سرطان‌های دستگاه ادراری و…، همگی تحت الشعاع رشته اورولوژی است.

وی تاکید کرد: اورولوژی جزو رشته‌های پیشرو بوده که وابسته به دستگاه است.

رئیس جامعه اورولوژی ایران افزود: در سطح منطقه، جزو بهترین ارائه دهندگان خدمات تشخیصی و درمانی بیماری‌های اورولوژی هستیم.

ضیایی با اشاره به اهمیت عمل‌های جراحی کم تهاجمی، تاکید کرد: در حال حاضر کمتر از ۵ درصد جراحی‌های سنگ کلیه به شکل باز انجام می‌شود.

وی افزود: سنگ‌های ادراری، پروستات، عفونت‌های دستگاه ادراری و سرطان‌های دستگاه ادراری، به ترتیب شایع‌ترین بیماری‌های اورولوژی محسوب می‌شوند.

رئیس جامعه اورولوژی ایران، از افزایش سطح سواد سلامت جامعه به عنوان یکی از دلایل افزایش تشخیص بیماری‌ها نام برد و تاکید کرد: اگر کشور بر روی سواد سلامت جامعه سرمایه‌گذاری کند، می‌توان از افزایش بار بیماری‌ها جلوگیری کرد.

در ادامه، محمدعلی زرگر عضو هیأت جامعه اورولوژی ایران گفت: جامعه اورولوژی هر سال در اردیبهشت ماه یک کنگره برگزار می‌کند که هدف آن، به روزرسانی اطلاعات و معلومات همکاران اورولوژیست است.

وی افزود: پروستات، یکی از بیماری‌های شایع است که دو نوع خوش خیم و بدخیم دارد.

زرگر ادامه داد: جامعه اورولوژی ایران از جایگاه بالایی در دنیا برخوردار است و شاید در بحث دسترسی به دستگاه‌های مورد نیاز با محدودیت مواجه باشیم.

وی از فشارخون و دیابت به عنوان دو عامل نارسایی کلیه نام برد و افزود: نارسایی کلیه یکی از بیماری‌های هزینه ساز است.

رباب مقصودی استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران و عضو هیأت مدیره جامعه اورولوژی ایران نیز گفت: عمل‌های جراحی کم تهاجمی در کشور از رشته اورولوژی شروع شده و خیلی از جراحی‌ها با این روش انجام می‌شود.

وی افزود: با عمل‌های کم تهاجمی برای درمان سنگ کلیه، بیمار می‌تواند خیلی سریع به شرایط عادی باز گردد.

مقصودی ادامه داد: یکی از معضلات خانم‌ها در سنین بالا، عارضه بی اختیاری ادراری است که اقدامات درمانی در کشور برای این عارضه به خوبی انجام می‌شود.

وی افزود: جراحی کم تهاجمی، فیلد زیادی از بیماری‌های اورولوژی را در بر می‌گیرد.

محمدهادی رادفر عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دبیر جامعه اورولوژی ایران نیز گفت: ایران، یکی از دو کشور برتر رشته اورولوژی در منطقه است.

وی افزود: در حال حاضر پیشرفته‌ترین اعمال جراحی رشته اورولوژی در اقصی نقاط کشور انجام می‌شود.

رادفر گفت: جامعه اورولوژی ایران در انجمن جهانی این رشته بسیار فعال است.

بیست و هفتمین کنگره سالیانه جامعه اورولوژی ایران، در روز‌های ۱۲ تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی (ابوریحان) برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • بازداشت ۷ نوجوان در ارتباط با حمله به اسقف اعظم کلیسای سیدنی
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • رئیسی: امیدواریم توافقات سفر پاکستان با پیگیری مقامات دوطرف سریع‌تر اجرایی شود
  • مقامات ایالت سند در دیدار آیت الله رئیسی: تنبیه رژیم صهیونیستی از سوی ایران بر عزت و عظمت جهان اسلام افزود
  • آماده‌سازی بسته کمک تسلیحاتی جدید آمریکا به اوکراین
  • میانجیگری خود را مورد ارزیابی مجدد قرار می‌دهیم
  • جنجال جدید ماسک؛ «میلیاردر متکبر»!
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ فشارخون و دیابت دو عامل نارسایی کلیه