Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول رئیس جمهوری گفت: در ابتدای دولت، تحریم های بسیاری وجود داشت که دولت تدبیر و امید اولویت گذاری کرد که هم از تحریم ها و فشارها عبور کنیم و هم به زندگی مردم سامان دهیم که خوشبختانه در هر دو بخش دستاورد خوبی داشته‌ایم.

به گزارش فارس، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری عصر امروز (دوشنبه 16 تیرماه) در نشستی با مدیران ارشد وزارت امور خارجه گفت: امسال بعد از شیوع کرونا تصمیم گرفتم که با دو هدف بررسی تاثیر کرونا بر عملکرد دستگاه ها و همچنین پیگیری امور در سال پایانی دولت به وزارتخانه ها بروم؛ در همین راستا در هر دو مورد وزارت خارجه شرایط متفاوتی دارد؛ امروز وزارت خارجه با ۱۴۳ نمایندگی همکاری دارد و کرونا تغییر عمده ای در فعالیتهای این وزارت خانه بوجود آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه قطعاً وزارت خارجه باید تغییراتی متناسب با کرونا داشته باشد تا آسیب زیادی به عملکرد این وزارت خانه وارد نشود، اظهار کرد: در وزارت خارجه سال پایانی دولت خیلی معنای ندارد و آنقدر مسائل مرتبط با دنیا در این وزارتخانه جدی است که حتی ممکن است عملکرد ساعات پایانی این وزارت خارجه تاثیر گذار باشد. دوستان ما در وزارتخانه و نمایندگی‌ها مسئولیت های سنگینی بر دوش دارند که تا ساعات پایانی آن را دنبال خواهند کرد.

معاون اول رئیس جمهوری خاطر نشان کرد: مأموریت دستگاه سیاست خارجی برای همه کشور ها بویژه امروز مردم ایران بسیار مهم و تعیین کننده است؛ ایران بطور طبیعی به دلیل وضعیت ژئوپلیتیکی که دارد، همواره در چهارراه حوادث بوده است و ظرفیت‌هایی جدی در این کشور وجود دارد که ما با بهره گیری از این ظرفیت ها تلاش کرده ایم در برابر فشار ها بایستیم.

جهانگیری افزود: تقریبا همه‌ گفتمان های وزارت خارجه طی سالهای بعد از انقلاب تفاوت مبنایی با هم نداشتند و مبنای کلی آن‌ها نیز همان سیاست حکیمانه ای است که مقام معظم رهبری مطرح کردند؛ عزت، حکمت و مصلحت چراغ راه سیاست خارجی کشور قرار دارد؛ برخی فکر می‌کنند این سیاست یک شعار است در حالی که من فکر می‌کنم این سیاست نه یک شعار است و نه به معنای انزوا و انفعال و فرار از مواجهه با دشمنان و رقیبان و مختلفین است بلکه به این معناست که یک سیاست خارجی فعالی داشته باشیم تا بتوانیم در همه صحنه‌ها حضور قدرتمندی داشته باشیم و از عزت کشور حفاظت و حراست کنیم.

وی خاطر نشان کرد: در دولت تدبیر و امید گفتمانی که به نظر می آید سیاست غالب کشور بوده، گفتمان تعامل با جهان بوده است؛ ما زود فراموش می‌کنیم؛ در ابتدای دولت تحریم های بسیاری علیه کشور وجود داشت که دولت تدبیر و امید اولویت گذاری کرد که هم از تحریم ها و فشارها عبور کنیم و هم به زندگی مردم سامان دهیم که خوشبختانه در هر دو بخش دستاورد خوبی داشته‌ایم.

لینک کوتاه: asriran.com/0035Zx

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: جهانگیری وزارت خارجه تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۵۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاوردهای جهاد افغانستان را حفظ می کنیم

طالبان در بیانیه‌ای به مناسبت 8 ثور/اردیبهشت، سالروز پیروزی مجاهدین بر حکومت کمونیستی در افغانستان نوشت «سی و دومین سال پیش در چنین روزی، پس از 14 سال مبارزه پدیده شوم کمونیسم و در کنار آن شوروی در کشور ما شکست خورد و ملت مجاهد افغان توانست آخرین اداره کمونیستی را سرنگون و کشور را به گونه کامل آزاد سازد».

این بیانیه افزود: «هشتم ثور 1371 هـ ش روز کامیابی و آزادی مردم افغانستان است که قربانی‌های ملت مجاهد نتیجه داد و مردم و کشور ما از شر هیولای کمونیسم نجات یافتند». 

طالبان همچنین در این بیانیه کودتای کمونیستی 7 ثور در سال 1357 را نیز روز سیاه افغانستان نامید و تأکید کرد: «کشور ما پس از 20 سال جهاد از یک اشغال دیگر نیز آزاد شد و نظام اسلامی برقرار گردید، بنابراین طالبان با تمام توان تلاش می‌کند تا ثمره قربانی‌ها و مبارزات چندین ساله ملت ما یکبار دیگر ضایع نگردد و نظام اسلامی را که آرمان شهدا است، به گونه کامل نافذ می‌کند».

کودتای هفتم اردیبهشت توسط حزب دموکراتیک خلق افغانستان منجر به روی کار آمدن حکومت کمونیستی در این کشور شد. حکومت کمونیستی که برای تحمیل عقاید الحادی و مارکسیستی بر مردم افغانستان تلاش می‌کرد، اما با واکنش جدی مردم روبه‌رو شد و رفته‌رفته قیام‌های مردمی در این کشور شکل گرفت.

وقتی نظام «داوود خان» براثر کودتای کمونیستی سقوط کرد و چپی‌ها به قدرت رسیدند، با شکل‌گیری آهسته‌آهسته مقاومت در برابر آن‌ها، سربازان روس برای حمایت از نظام دست‌نشانده‌شان وارد افغانستان شدند.

در نهایت مردم متدین افغانستان پس از 14 سال جنگ و مقاومت، حکومت کمونیستی و ابرقدرت تا دندان مسلح را شکست دادند و هشتم ثور سال 1371 نیروهای مجاهدین آخرین سنگر حکومت کمونیستی در کابل را تصرف کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • صنعا: واشنگتن مانع صلح در یمن و توقف کشتار در غزه است
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • استان فارس در تبیین دستاوردهای دولت رتبه اول کشور را دارد
  • امیرعبداللهیان روز ملی جمهوری آفریقای جنوبی را تبریک گفت
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • درخشان: سریلانکا می‌تواند شریک سیاسی خوبی برای ایران باشد
  • دستاوردهای جهاد افغانستان را حفظ می کنیم
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • سخنگوی وزارت خارجه: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند