Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، ویروس کرونا حدود 6-5 ماه پیش در جهان شیوع پیدا کرد و به دنیال آن مدارس، دانشگاه‌ها، سازمان‌ها و بسیاری از مشاغل بنا بر دستورالعمل‌های تعیین شده از سوی دولت‌ها، تعطیل شد. این تعطیلی فشار مالی بسیاری را برای برخی مشاغل و نهاد‌ها در پی داشت که از جمله این نهادها می‌توان به دانشگاه‌ها اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پژوهش‌های محققان موسسه مطالعات مالی انگلستان(IFS) حاکی از آن است که دانشگاه‌های این کشور در صورتی که از دولت کمک مالی دریافت نکنند، به دلیل بحران ناشی از کووید- 19، ورشکسته خواهند شد.

ضرر 513 هزار میلیارد تومانی دانشگاه‌های انگلستان

بیش از 50 درصد خسارت‌های دانشگاه‌های انگلستان ناشی از درآمد شهریه دانشجویان بین‌المللی که در بدترین حالت ممکن است به 4.3 میلیارد پوند می‌رسد. نتایج کاهش دانشجویان بین‌المللی ممکن است به کاهش حقوق بازنشستگی دانشگاهیان منجر شود.

براساس پژوهش این موسسه، ضررهای درازمدت دانشگاه‌های انگلستان در بدترین حالت ممکن است به 19 میلیارد پوند (513 هزار میلیارد تومان) برسد.

با این حال محققان این موسسه این مبلغ را متغیر می‌دانند و بر این باورند دانشگاه‌ها می‌توانند ضررهای خود را به 3 میلیارد پوند (81 هزار میلیارد تومان) محدود کنند.

بیش از 50 درصد خسارت‌های دانشگاه‌های انگلستان ناشی از درآمد شهریه دانشجویان بین‌المللی که در بدترین حالت ممکن است به 4.3 میلیارد پوند می‌رسد. نتایج کاهش دانشجویان بین‌المللی ممکن است به کاهش حقوق بازنشستگی دانشگاهیان منجر شود.

محققان در این گزارش عنوان کردند بعید به‌نظر می‌رسد دانشگاه‌ها بتوانند ضررهای مالی خود را با صرفه‌جویی در هزینه‌ها پس انداز کنند، مگر آنکه تعداد قابل توجهی از کارمندان این مراکز اخراج شوند. محققان آی‌اف‌سی تخمین می‌زنند که پس‌انداز هزینه‌های ناشی از اخراج کارمندان فقط حدود 600 میلیون پوند از هزینه‌های دانشگاه‌ها را تامین خواهد کرد.

اخراج استادان ضررهای مالی را جبران می‌کند؟

دانشگاه‌ها با کاهش حقوق استادان یا اخراج موقت برخی کارمندان، احتمالاً می‌توانند پس‌انداز بیشتری داشته باشند، اما این امر ممکن است بر کیفیت تدریس مجازی تأثیرگذار باشد.

گزارش موسسه مطالعات مالی انگلستان حاکی از آن است دانشگاه‌های سطح یک کشور مخصوصاً آن‌هایی که در زمینه پژوهش و تحقیقات فعالیت بیشتری دارند، با بیشترین کاهش درآمد و افزایش هزینه‌مواجه خواهند شد، زیرا بیشتر دانشجویان این دانشگاه‌ها از کشورهای دیگر هستند، از طرفی تعهدات بازنشستگی این دانشگاه‌ها نسبت به استادان و کارکنان زیاد است و مسئولان موظف به تامین آن هستند.

با توجه به ذخایر گسترده مالی که بسیاری از دانشگاه‌های برتر انگلستان در اختیار دارند، به نظر می‌رسد آنها واقعاً تنها دانشگاه‌هایی نخواهند بود که مشکلات مالی بر آن‌ها تاثیر می‌گذارد. برخی دانشگاه‌های سطح پایین‌تر که وضعیت مالی ضعیفی دارند، در شرایط کنونی با بحران مالی مواجه شده و برای جلوگیری از ورشکستگی تقلا می‌کنند.

13 دانشگاه انگلستان که حدود 5 درصد دانشجویان آنان بین‌المللی هستند، با کمبود منابع مالی روبرو می‌شوند و بنابراین ممکن است در دراز مدت بدون کمک هزینه دولت یا تغییر ساختار مالی خود نتوانند به فعالیت خود ادامه دهند.

اختصاص بودجه 140 میلیون پوندی به صورت هدفمند از طرف دولت با هدف حفظ دانشگاه‌ها می‌تواند به احیای فعالیت این این نهاد کمک کند.

ضرورت تدوین بسته حمایتی از دانشگاه‌ها توسط دولت

آموزش عالی انگلستان به یک بسته حمایتی جامع برای محافظت از مشاغل و حفظ ظرفیت‌های دانشگاهی نیاز دارد که بتوان با کمک آن بقای دانشگاه‌ها را تضمین کرد.

جو گرییدی دبیرکل اتحادیه دانشگاه‌های انگلستان با اشاره به گزارش موسسه مطالعات مالی انگلستان درباره ورشکستگی دانشگاه‌ها گفت: «گزارش این موسسه خبر بدی برای آموزش عالی انگلستان تلقی می‌شود، از دولت می‌خواهیم بودجه از دست رفته دانشگاه‌ها را تامین کند تا آنها بتوانند این بحران پشت سر بگذارند و آموزش‌های خود را دوباره از سربگیرند.»

وی ادامه داد:‌ «آموزش عالی انگلستان به یک بسته حمایتی جامع برای محافظت از مشاغل و حفظ ظرفیت‌های دانشگاهی نیاز دارد که بتوان با کمک آن بقای دانشگاه‌ها را تضمین کرد.»

دانشگاه‌ها به شهریه دانشجویان بین‌المللی متکی نباشند

جاش هیلمن مدیر آموزشی یکی از دانشگاه‌های انگلستان، بودجه پژوهش وررشکستگی آموزش عالی انگلستان را تأمین کرده است. وی درباره گزارش موسسه مطالعات مالی انگلستان گفت: «این گزارش علاوه بر نشان دادن خطر ورشکستگی برای برخی دانشگاه‌ها، بر ضرورت تمرکززدایی از شهریه دانشجویان بین‌المللی تاکید دارد تا دانشگاه‌ها در شرایط بحرانی متحمل فشارهای مالی کمتری شوند.»

وی ادامه داد: «دولت باید به دانشگاه‌ها یک وام یادگیری مادام العمر برای تامین شهریه‌هایی اختصاص دهد که به موجب آن دانشجویان برای ثبتنام در دورههای آموزش عالی دانشگاه‌های سطح پایین‌تر ترغیب شوند. این وام امکان پیشرفت در دانشگاه‌های ضعیف‌تر را ایجاد می‌کند، از طرفی افرادی که در اثر شیوع ویروس کووید-19 شغل خود را از دست داده‌اند، با تکیه بر این وام می‌توانند باری دیگر در دانشگاه‌ها مشغول به کار شوند.»

انتهای پیام/

31 / 320 ورشکستگی دانشگاه‌ها انگلستان بریتانیا بحران کووید-19 کرونا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ورشکستگی دانشگاه ها انگلستان بریتانیا بحران کووید 19 کرونا شهریه دانشجویان بین المللی دانشگاه های انگلستان دانشگاه ها میلیارد پوند هزار میلیارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۸۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محقق حوزه سلامت در خوی با بیش از ۶۰ مقاله بین‌المللی مجری طرح شهر سالم 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،دکتر محمد سعادتی عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی خوی است که دانش آموخته دوره دکتری رشته تخصصی مدیریت خدمات درمانی و بهداشتی است 
این محقق جوان توانسه در طول ۶ سال ضمن حضور در مجامع و همایش و جشنواره‌های بین المللی بیش از ۸۰ مورد مقاله علمی را تولید و به چاپ برساند که از این تعداد ۶۰ مقاله در سطح جهانی با استقبال جوامع علمی در سطح بین المللی چاپ و منتشر شده است، چاپ و انتشار این تعداد مقاله تحقیقی در حوزه تامین سلامت با مشارکت مردم در کشورمان نادر و بسیار کم نظیر است 
سعادتی از دوران دبیرستان علاقه‌مند به کار پژوهش و تحقیق بوده ودر عرصه اختراعات در دوران دبیرستان توانسه دیپلم افتخار نمایشگاه اختراعات ژنو سوئیس را کسب کند 
این پژوهشگر جوان در دوران تحصیلات تکمیلی با توجه به نیاز مبرم کشور سراغ رشته تخصصی مدیریت سلامت رفت و در رشته خود براساس تحقیقات مداوم و تاثیرگذار دو بار دردروه‌های تحصیلات تکمیلی و دکترا بعنوان پژوهشکر برتر و نمونه ملی در حوزه سلامت برگزیده شد 
 سعادتی تاکنون ۵ عنوان کتاب را با موضوعات مختلف سلامت تالیف کرده است که آخرین تالیف این جوان محقق کتاب (راهنمای آموزشی برای شهر سالم) هست کتابی که اخیرا به چاپ رسیده است 
این دانش آموخته رشته مدیریت سلامت اولین پایان نامه دوره دکترا بعنوان شهر سالم را نگارش کرد و براساس مطالعات بسیار گسترده خود در این عرصه اکنون تنها مشاوراز کشورمان در سازمان بهداشت جهانی درعرصه توسعه شهر سالم است 
این پژوهشگربرجسته کشورمان در رشته سلامت علاقه خاصی به کلام آسمانی وحی دارد و دوسال در جشنواره‌های ملی مقام برتر را دربین اساتید دانشگاه‌های کشور کسب کرده است 
سعادتی معتقد است یکی از موضوعات مهم در کنار توسعه علمی و توسعه سلامت جامعه، سلامت معنوی است که این سلامت در پیوند با کتاب آسمانی وحی و اهل بیت ع بدست می‌آید
وی علیرغم فراهم شدن شرایط، بار‌ها با رد دعوت کشور‌های مختلف برای ادامه تحقیقات در خارج کشور، ایران را مهد تمدن می‌داند ومی گوید: وطن دوستی نشانه ایمان هست و ما هم برای سرفرازی وطنی که از شهیدان باکری وسلیمانی برایمان مانده باید تلاش کنیم

دیگر خبرها

  • محقق حوزه سلامت در خوی با بیش از ۶۰ مقاله بین‌المللی مجری طرح شهر سالم 
  • برگزاری تجمع دانشجویی «تا مسجدالاقصی» در قزوین
  • آمریکا به شدیدترین وجه ممکن اعتراضات دانشجویان را سرکوب کرده است
  • دموکراسی بدون روتوش/ پلیس آمریکا زیر تیغ عدالت دانشجویی
  • مشکلات مالی، دانشگاه انگلیسی را به مرز نابودی رساند
  • نبرد آمریکا با شعارهای آمریکایی
  • خاطره فواد ایزدی از دوران تحصیلش در آمریکا + فیلم
  •  بازتاب بین المللی تظاهرات دانشجویان آمریکا
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • بازتاب بین المللی تظاهرات دانشجویان آمریکا