Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-02@02:55:13 GMT

پیشران‌های اقتصادی در جامعه زنان تقویت می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۵۱۶۵۹

پیشران‌های اقتصادی در جامعه زنان تقویت می‌شود

پیشران‌های اقتصادی باید با به کار گرفتن خلاقیت و نوآوری، کسب و کارهای بخش بانوان را پیش برده و بتوانند متناسب با شرایط روز جامعه فضایی نسبتا ایده‌آل در حوزه اشتغال ایجاد کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، صدیقه ربیعی مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری قزوین گفت: پیشران‌های اقتصادی با هدف ایجاد اشتغال پایدار برای جامعه زنان سرپرست خانوار استان قزوین تقویت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزود: امروز جامعه زنان قزوین برای رشد و توسعه به پیشران‌های اقتصادی نیاز دارند که تقویت آن باید در دستور کار مسؤولان متولی قرار گیرد.

صدیقه ربیعی ادامه داد: پیشران‌های اقتصادی باید با به کار گرفتن خلاقیت و نوآوری، کسب و کارهای بخش بانوان را پیش برده و بتوانند متناسب با شرایط روز جامعه فضایی نسبتا ایده‌آل در حوزه اشتغال ایجاد کنند.

وی بر اهمیت خلاقیت و نوآوری تاکید و تصریح کرد: امروز وقت آن رسیده که نگرش در حوزه کسب و کار تغییر کند و باید شیوه‌ای متفاوت از گذشته را در پیش گرفت.

این مسؤول حوزه بانوان یادآور شد: با توجه به رقابتی که این روزها در حوزه کسب و کارها ایجاد شده، تنها مشاغلی موفق خواهند بود که با برنامه‌ریزی و به صورت هوشمندانه و متفکرانه رفتار نمایند و با اطلاعات و دانش مناسب در این راه قدم بردارند.

این مسؤول تصریح کرد: اگر امروز کشوری مانند چین که بازار دنیا را در دست گرفته‌ تنها به خاطر همین نوآوری و خلاقیت در تولید، فروش محصولات و شناسایی دقیق و درست بازارهای خود در کشورهای مختلف بوده است.

ربیعی با بیان اینکه زنان شاغل باید آموزش بیشتری در حوزه کسب و کار تجربه کنند، گفت: آموزش دوره‌های کسب و کار و استفاده از ظرفیت مشاوران اقتصادی از مهم‌ترین موضوعاتی است که باید در دستور کار پیشران‌های اقتصادی قرار بگیرد.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری قزوین به نقش فعالیت‌های گروهی و جمعی توسط زنان در حوزه اقتصاد پرداخت و اظهار داشت: کارهای گروهی باید در بین زنان افزایش یافته و به سمت فرهنگ هم افزایی حرکت کرد، چون که همیشه نتیجه کار تشکل‌ها، گروه‌های همیار و تعاونی‌ها بهتر از کارهای فردی بوده است.

ربیعی، اشتغال زنان را راهی به سوی توسعه یافتگی جامعه برشمرد و گفت: اگر بخواهیم فاکتورها و شاخص‌های توسعه یافتگی در کشورهای مختلف را در نظر بگیریم، مشارکت حداکثری زنان در مسایل اجتماعی، مدنی و اقتصادی جزو این شاخص‌ها محسوب می‌شوند.

به گفته وی، اهمیت کار و اشتغال در قرآن کریم نیز مورد تاکید قرار گرفته و در ادبیات فارسی نیز مثال‌های متنوعی داریم که بر اهمیت فعالیت‌های اجتماعی صحه گذاشته است.

ربیعی با بیان اینکه بخشی از فعالیت اقتصادی زنان برعهده خود و بخش دیگر نیز برعهده مسؤولان است که باید بسترهای لازم را فراهم آورند، افزود: به هرحال امروز بیشترین فارغ التحصیلان دانشگاهی ما را دختران تشکیل می‌دهند اما بعدها می‌بینیم کهدر بازار کسب و کار سهم اشتغال این قشر نسبت به مردان بسیار پایین و ناچیز است که این معضل باید در جامعه رفع شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تست Amir قزوین توانمندی اقتصادی زنان پیشران های اقتصادی کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۱۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرش دستباف هنر مادر است

مریم جلالی عصر امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در نشست با اعضای کمیسیون فرش، هنر و صنایع‌دستی اتاق بازرگانی با اشاره به ضرورت تقویت همکاری‌ها بین بخش دولتی و خصوصی اظهار کرد: همکاری اتاق‌های بازرگانی و معاونت صنایع‌دستی در مرحله بسیار خوبی است و این همکاری‌ها بیش از پیش باید تقویت شود.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اشاره به اهمیت صادرات و ظرفیت‌های آن افزود: خوشبختانه ما از این مرحله عبور کردیم و اکنون فرصت بهره‌مندی از این ظرفیت‌ها است.

او اضافه کرد: بهتر است انسجام بین دولت و بخش خصوصی بیش از پیش تقویت شود چرا که به تعبیر مهندس ضرغامی، سرمایه‌گذاران و فعالان بخش خصوصی سربازان خط مقدم هستند.

جلالی یادآور شد: اعتقاد من بر این است که صنایع‌دستی که من اسمش را اقتصاد هویت‌بنیان گذاشته‌ام، موانعی پیش رو دارد که باید آنها را برطرف کرد و به اهداف عالی پیش رو فکر کرد و به آن دست یافت.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اضافه کرد: معاصرسازی و تولید بر اساس سلیقه مشتری می‌تواند باعث شود تا صنایع‌دستی لوکوموتیو پیشران قطار هنر‌های مختلف مانند فرش دستباف در کشور باشد.

او سپس به اهمیت صادرات و برنامه‌ریزی در باره بازار‌های بین‌المللی اشاره کرد و افزود: ما بازار‌های کشف نشده‌ای داریم که یکی از آنها کشور قطر است و باید بر روی این بازار‌های کشف نشده برنامه‌ریزی کنیم.

جلالی به حمایت‌ها از صنایع‌دستی در اسناد بالادستی اشاره کرد و افزود: در برنامه هفتم موظف شدیم زیست‌بوم صنایع‌دستی را تدوین کنیم و ادبیات جدیدی در حکمرانی شکل بگیرد. خوشبختانه قدم‌های خوبی در حوزه صادرات صنایع‌دستی برداشته شده که می‌توان به موضوع حذف پیمان‌سپاری ارزی اشاره کرد. در همین حال خوشبختانه در حوزه نمایشگاهی نیز کار‌های خوبی انجام شده و هنرمندان ما در نمایشگاه‌های مختلف حضوری چشمگیر دارند.

معاون صنایع‌دستی کشور گفت: مشکل ما این است که در حوزه صنایع‌دستی و هنر در مرحله توصیف مانده‌ایم. در حالی که باید از توصیف عبور کنیم و به توزیع بپردازیم و صنایع‌دستی را به‌عنوان صنعتی سبز در بخش‌های مختلف تقویت و معرفی کنیم.

او به موضوع معرفی صنایع‌دستی از زاویه قصه و روایت اشاره کرد و افزود: روش‌های قدیمی دیگر برای فروش صنایع‌دستی و هنر جوابگو نیست. نسل جدید سلیقه دیگری دارد از این رو فروشندگان ما باید ادبیات جدیدی را یاد بگیرند تا شاهد نتایج بسیار خوب در این حوزه باشیم.

معاون صنایع‌دستی یادآور شد: من فرش دستباف را هنر مادر می‌دانم چرا نقوش فرش دستباف، دستمایه بسیاری دیگر از هنر‌های ما بوده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری میراث و گردشگری

دیگر خبرها

  • کارگران موتور پیشران اقتصاد جامعه هستند
  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور
  • کمک ۸۴ میلیون دلاری بانک جهانی به افغانستان
  • هشدار مشاور قالیباف در واکنش به گشت ارشاد: «وقوع واقعه برنامه ریزی شده کف خیابان»
  • کارگران پیشروان میدانی تولید ثروت هستند
  • بازگشت ۱۲۰۰ کارگر استان بوشهر به اشتغال
  • تقویت مرزبانی سبب گستردگی توسعه جامعه می‌شود
  • رشد ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • فرش دستباف هنر مادر است
  • رشد بیش از ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم