Web Analytics Made Easy - Statcounter

رصد رسانه: 
روزنامه جوان با انتخاب گزارشی آورده است: 
براساس جدیدترین آمارهای جهانی از وضعیت شیوع کرونا در دنیا، ایران رتبه سوم فوتی‌های ناشی از این بیماری را دارد و این یعنی در دقیقه ۰۹ از کرونا گل خوردیم! فوتی‌های کرونا در ۵۱ روز اول تیرماه۲ هزارو۶۴ نفر بوده که این تعداد در مدت مشابه در خردادماه ۸۸۸ نفر بوده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آمار نشان می‌دهد تعداد فوتی‌ها در ۵۱ روز اول تیرماه نسبت به مدت مشابه ماه گذشته افزایش ۲۳۱ درصدی داشته‌است. تخت‌های بیمارستانی هم دیگر ظرفیت پذیرش کرونایی‌ها را ندارند. مسئولان بهداشتی از چند روز پیش هشدار داده بودند که ظرفیت تخت‌های بیمارستان‌ها در حال تکمیل‌شدن است، 
محسن فرهادی معاون فنی سلامت محیط وزارت بهداشت، در گفت وگو با خبرگزاری مهر می گوید:‌ "در وضعیت تهران هنوز تغییری مشاهده نشده است، اما با این روند رشد بیماری، پیش بینی می‌شود برخی از محدودیت‌ها مجددا باز گردد.  دولت مدت‌هاست آمار تفکیکی مبتلایان و جان‌باختگان کووید ۱۹ را براساس تقسیمات استانی منتشر نمی‌کند، اما طی یک هفته گذشته میزان ابتلا و مرگ در ایران سیر صعودی داشته است. براساس آمارهای روازنه وزارت بهداشت روز گذشته ۲ هزار و ۵۶۰ نفر به میزان مبتلایان کرونا افزوده شد و ۱۶۳ نیز جان خود را از دست داده‌اند که این تعداد بیشترین میزان مرگ بر اثر کووید ۱۹ از زمان شیوع آن در ایران بوده است.
به گزارش روزنامه وطن امروز، آخر شب شده، خسته از اخبار امروز به خانه آمده‌ام، سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرده بود «در ۲۴ ساعته گذشته ۱۶۳ نفر بر اثر کرونا جان ‌باخته‌اند» و ما تیتر زدیم: «مرگبارترین روز کرونایی کشور». اصلا چرا وضعیت به این سمت رفت؟ آمار کرونایی‌ها داشت با شیب نزولی کم می‌شد، بعد از عید تعداد فوتی‌ها کمتر از ۴۰ نفر شده بود و تعداد مبتلایان به روزی ۸۰۰ نفر هم رسید اما دوباره اوج گرفت! در همین حال و هوا هستم که گروه واتس‌آپی رفقایم را باز می‌کنم. مهدی عکس‌هایی را که در ۲ ساعت گذشته از روی تب‏سنج الکترونیکی‌اش گرفته در گروه گذاشته؛ «۳۹، ۵/۳۹، ۴۰ و...»، همه عددها بالاست، تعدادشان هم زیاد است. مهدی در یک بیمارستان وابسته به یکی از سازمان‌های دولتی کار می‌کند. به او می‌گویم: خبرهایی که به ما می‌رسد خیلی بد است، وضع در بیمارستان‌ها چطور است؟ می‌گوید: «خیلی بدتر از خبرهایی که تو هر روز می‌زنی!» و ادامه می‌دهد: «این عکس‌ها فقط برای ۲ ساعت است؛ تعداد مراجعه‌کننده‌ها هر روز بیشتر از روز قبل می‌شود». می‌گویم: «تو در بیمارستان دولتی وابسته به آن سازمان دولتی هستی، عمده بیماران‌تان هم برای همان سازمان هستند؟!» می‌گوید: «آره، انگار خیلی در ادارات محافظت از کرونا جدی نیست، دیروز از یکی از بخش‌های اداره تست دسته‌جمعی گرفته بودند که ظاهرا ۱۵ نفر مثبت شده‌اند!» یکی دیگر از بچه‌ها موضوع دیگری را در گروه مطرح می‌کند و بحث ما نیمه‌کاره تمام می‌شود و من هم که خسته‌ام؛ گروه را می‌بندم و گوشی را کناری می‌گذارم.
به گزارش خبرگزاری دانشجو، علیرضا زالی رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به آمار نگران کننده تعداد مبتلایان در کلانشهر تهران، گفت: در ۲۴ ساعت گذشته تعداد افرادی که در مراکز درمانی استان به عنوان مبتلایان جدید بستری شده‌اند به ۵۳۴ بیمار می‌رسد که نسبت به روزهای گذشته یکی از بالاترین آمارهای اعلامی است. در این مدت ۸۴ بیمار نیز در بخش‌های مراقبت‌های ویژه مراکز درمانی بستری شده‌اند و از کسانی که به بخش‌های بهداشتی و درمانی به شکل سرپایی مراجعه کرده‌اند ۸.۵ درصد نیاز به بستری داشته‌اند. زالی تعداد بیماران ترخیص شده را ۴۲۰ نفر عنوان کرد و گفت: این آمار در تهران نشانگر افزایش تعداد مبتلایان است و شرایط در استان تهران کماکان نگران کننده، بی ثبات و ناپایدار است.طبیعتا بیمارستان‌ها در آمادگی کامل به سر می‌برند، اما اگر تعداد بیمارانی که نیاز به بستری دارند به شدت زیاد شود، مسلما ظرفیت بیمارستان‌ها با محدودیت رو به رو می‌شود. تاکنون با تلاش همکاران بخش‌های بهداشتی و درمانی تلاش شده است تا یک توازن منطقی بین میزان ابتلا و ظرفیت بیمارستان‌ها برقرار شود، اما با افزایش آمار ممکن است شرایط متفاوت شود.
به گزارش مشرق، این روزها رسانه‌ها از شیوع هر چه بیشتر ویروس کرونا در بین کودکان خبر می‌دهند. کلینیک‌های تخصصی اطفال پر شده از کودکانی که با علائم مختلفی راهی آنجا شده‌اند. ویروس کرونا در این رده‌سنی با علائم مختلفی ظاهر شده که تشخیص را در روزهای ابتدایی سخت می‌کند.از زمان شیوع ویروس کرونا تا به امروز تئوری‌های زیادی در خصوص رفتار ویروس کرونا مطرح شده که یکی از مستندترین آنها شیوع کم این ویروس در بین کودکان بوده است؛ موضوعی که در ابتدا به ناقل‌شدن کودکان تقلیل داده شد. بسیاری از والدین هنوز بر این باورند که فرزندشان به ویروس کرونا مبتلا نمی‌شود اما آمارهای وزارت بهداشت نشان می‌دهد که کودکان هم به کرونا مبتلا می‌شوند و معلوم نیست تا چه حد می‌توانند این ویروس را به یکدیگر یا بزرگسالان منتقل کنند.

منبع: ایرنا

منبع: تقریب

کلیدواژه: بیمارستان ها وزارت بهداشت ویروس کرونا فوتی ها شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۲۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟

به گزارش هلث دی نیوز، محققان گزارش می دهند که به نظر می رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

«آلن هادرل»، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول بریتانیا، گفت: «ما می‌دانستیم که کروناویروس مانند دیگر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد، است.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس های موجود در هوا را افزایش دهد.

به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای ۴۰۰ ppm دی اکسیدکربن است.

بر اساس نتایج منتشر شده، افزایش غلظت CO۲ به تنها ۸۰۰ ppm، بقای ویروس های معلق در هوا را افزایش می دهد.

محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO۲ ۳۰۰۰ ppm می رسد- مشابه غلظت یک اتاق شلوغ- حدود ۱۰ برابر بیشتر ویروس بعد از ۴۰ دقیقه مسری تر باقی بماند.

هادرل گفت: «ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می دهند. اما CO۲ هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوای بیشتری زندگی کنند.»

هادرل گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO۲ دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود.»

هادرل افزود: «نتایج همچنین نشان می دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO۲ در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علوم هواشناسی اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO۲ در جو تا پایان قرن به بیش از ۷۰۰ ppm برسد.

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO۲ در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آن ها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • برای برد مقابل پرسپولیس آمده بودیم/می‌توانستیم در فصل جاری با فاصله ۱۰ امتیازی قهرمان شویم
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • رشته روانشناسی از شکل سنتی فاصله می‌گیرد/ افزایش تعداد کلینیک‌های درمانی
  • افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • افزایش تعداد مددسرا‌ها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • کارفرمایان باید حقوق و عزت کارگر را رعایت کنند
  • مقاومت کسب و کارهای کوچک اینستاگرامی در مقابل فیلترینگ