Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، در حالی که واشنگتن طی هفته‌های گذشته تحرکات و فشارهای خود را برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران تشدید کرده است، وزارت خارجه آمریکا موافقت خود را با فروش سلاح و تجهیزات به چندین کشور به ارزش ۷.۵ میلیارد دلار اعلام کرد.

به نوشته پایگاه «دیفنس نیوز»، روز دوشنبه (دیروز) برای شرکت‌های دفاعی و نظامی آمریکایی «یک روز خوب و خوشحال کننده» بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا بر گزارش این پایگاه آمریکایی، دلیل این موضوع، موافقت وزارت خارجه آمریکا با فروش حدودا ۷.۵ میلیارد دلاری تسلیحات و تجهیزات نظامی به رژیم صهیونیستی، فرانسه، لیتوانی، اندونزی و آرژانتین بود.

وزارت خارجه آمریکا روز گذشته کنگره این کشور را در جریان موافقتش با فروش تسلیحات و تجهیزات نظامی به به رژیم صهیونیستی، فرانسه، لیتوانی، اندونزی و آرژانتین قرار داد تا در صورت عدم مخالفت کنگره با این فروش‌های تسلیحاتی قراردادهای فروش با خریداران اجرایی شود.

طبق گزارش دیفنس نیوز، قرار است آمریکا طی قراردادی به ارزش ۳ میلیارد دلار ۹۹۰ میلیون گالن سوخت  شامل سوخت هواپیما، دیزل و بنزین بدون سرب بفروشد.

فرانسه هم درصدد خرید سه هواپیمای نسل جدید ئی-۲ هاوکی آمریکا به ارزش تقریبی ۲ میلیارد دلار است. قرار است این هواپیماها جایگزین نسل قدیمی ئی-۲ هاوکی شوند. فرانسه همچنین از آمریکا همچنین ۱۰ موتور تی-۵۶-۴۲۷ ای به همراه سه تجهیزات راداری و دیگر فناوریهای الکترونیکی مرتبط با آن خریداری می‌کند.

آمریکا همچنین درصدد فروش تقریبا ۲ میلیارد دلاری تسلیحاتی به اندونزی است. طبق گزارش‌ها، اندونزی می‌خواهد ۸ هواگرد دو ملخه «وی-۲۲ آسپری» به همراه ۲۴ موتور اِی ای ۱۱۰۷ سی رولز رویز و دیگر تجهیزات راداری و تسلیحاتی مرتبط با آن بخرد.

لیتوانی یکی دیگر از کشورهایی است که طبق موافقت وزارت خارجه آمریکا قرار است مشتری تسلیحات و تجهیزات این کشور شود.

این کشور کوچک حوزه دریای بالتیک درصد خرید ۳۸۰ میلیون دلاری ۶ فروند بالگرد بلک هاوک آمریکا به همراه ۱۴ موتور تی ۷۰۰-جی ای-۷۰۱دی به همراه تجیهزات تسلیحاتی، رادیویی و مهمات مرتبط با آن است.

طبق گزارش‌ها، بالگردهای بلک هاوک آمریکا در لیتوانی جایگزین ناوگان ام آی-۸ ساخت شوروی خواهد شد.

آرژانتین هم درصدد آن است که از آمریکا ۲۷ فروند نفربر زره‌پوش «ام۱۱۲۶» خریداری کند که ارزش تقریبی این قرارداد ۱۰۰ میلیون دلار برآورد شده است.

 این کشور آمریکای جنوبی علاوه بر نفربرها خواستار خریداری تجهیزات سلاحهای اتوماتیک، رادیویی و نارنجک انداز مرتبط با آنها هم شده است.

پربیننده ترین کدام کشورها بیشترین حقوق را به معلمان می‌دهند؟ همسر کیم کارداشیان رقیب ترامپ و بایدن شد +عکس بالاترین تورم متعلق به کدام کشورها است؟ قشر متوسط در کدام مناطق جهان بیشتر است؟/ رشد سریع طبقه متوسط در آسیا ۱۰ شغل پرتقاضای جهان را بشناسید

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی آمریکا تل آویو فروش سلاح تحریم تسلیحاتی ایران قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت وزارت خارجه آمریکا میلیارد دلار مرتبط با آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۲۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵.۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی یک میلیارد و 228 میلیون دلار،‌برای کالاهای تجاری و بازرگانی مبلغ 3 میلیارد و 301 میلیون دلار و برای خدمات 145 میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  یک میلیارد و 5 میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی یک میلیارد و 60 میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 168 میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و 228 میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل 623 میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل 335 میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل 237 میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل 202 میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل 226 میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب 297، 40، 237، 131 و 6 میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز شانزدهم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و 678 میلیون دلار ارز نیمایی و 294 میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

گفتنی است، در روز 17 اردیبهشت ماه 1403 در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ 44 هزار و 588 تومان، یورو با نرخ 47 هزار و 982 تومان و درهم با نرخ 12 هزار و 141 تومان مورد مبادله قرار گرفت. به همین ترتیب تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ 41 هزار و 632 تومان، یورور با نرخ 44 هزار و 801 تومان و درهم با نرخ 11 هزار و 336 تومان بود.

دیگر خبرها

  • ۵.۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد
  • ماسک: تا زمانی که مشکل بدهی آمریکا حل نشود، دلار ارزشی ندارد
  • آکسیوس : تعویق ارسال محموله سلاح از آمریکا به اسرائیل
  • آمریکا ارسال محموله سلاح به مقصد اسرائیل را متوقف کرد
  • ترکیه: حماس پس از تشکیل کشور مستقل فلسطین، سلاح را کنار خواهد گذاشت
  • اوکراین : حملات سنگین روسیه به نیروگاه‌های ما یک میلیارد دلار خسارت وارد کرده است
  • رسانه‌ عبری: بایدن ارسال سلاح به اسرائیل را به تعویق انداخت
  • آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • کاهش فروش آیفون در چین و افت درآمد سالانه اپل