Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@14:05:56 GMT

ماجرای چاقو خوردن تکنسین اورژانس بم چی بود؟

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۵۳۳۱۶

ماجرای چاقو خوردن تکنسین اورژانس بم چی بود؟

ایسنا/کرمان رییس اورژانس دانشگاه علوم پزشکی بم ماجرای چاقو زدن به یکی از تکنسین‌های اورژانس بم را تشریح کرد.

دکتر "اکبر شیخ رابری" در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص حادثه‌ای که برای یکی از پرسنل اورژانس شهرستان ریگان رخ داد، گفت: در ساعت ۳۰ دقیقه بامداد دیروز، گزارشی مبنی بر یک مورد معلول مشکوک به کرونا در ریگان داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این مطلب که ماموریت کاذب بوده است، ادامه داد: وقتی همکاران ما به محل اعزام می شوند، موردی را مشاهده نکردند. تکنسین ها دو یا سه بار در محلی که آدرس داده شده بود، گشت زنی کرده که متوجه می‌شوند تماس کذب بوده است.

رییس اورژانس دانشگاه علوم پزشکی بم افزود: در همان زمان فردی را مشاهده می‌کنند که برای آمبولانس دست بالا می‌کند و این فرد تعادل روحی نداشته و به همکار ما می‌گوید که پای من را معاینه کنید که در این لحظه با همکاران اورژانس ما درگیر شده و از سوی آن شخص چاقو به سینه تکنسین اورژانس می زند و فرار می‌کند.

شیخ رابری در پاسخ به این سوال که آیاد فرد ضارب مشروبات الکی مصرف کرده بود یا اعتیاد داشته است؟ اظهار کرد: متاسفانه هنوز همکار ما آقای "افشین غلامشاهی" هوشیاری کامل خود را به دست نیاورده است که جزییات این مطلب را جویا شویم و در حین این اتفاق نیز راننده آمبولانس پیاده نشده بود که متوجه شود این عدم تعادل روحی به علت مستی یا اعتیاد بوده است.

رییس اورژانس دانشگاه علوم پزشکی بم خاطر نشان کرد: وضعیت عمومی آقای "افشین غلامشاهی" خوب است و در ICU بستری است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اورژانس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۳۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه بیمارستان‌های خراسان جنوبی در ۲ سال گذشته تا کنون به بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات جدید، مجهز شده اند، گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

او افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم طرح فعال است.

موسوی میرزایی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند اظهار کرد: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی و جراحی عمومی در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

بیشتر بخوانید

 بیش از هزار نفر از خدمات بانک امانات هلال احمر بهره‌مند شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

او گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • رشته‌های پزشکی براساس نیاز کشور و تعداد داوطلبین ساماندهی می‌شود
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده