Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@14:17:45 GMT

۴۰ پروژه برق منطقه‌ای خوزستان ‌افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۵۳۳۳۶

۴۰ پروژه برق منطقه‌ای خوزستان ‌افتتاح شد

گروه استان‌ها ـ وزیر نیرو ۴۰ پروژه برق منطقه‌ای خوزستان را با اعتبار ۳ هزار و صد میلیارد ریال از طریق ویدئوکنفرانس افتتاح کرد. با افتتاح این طرح‌ها ظرفیت انتقال شبکه برق خوزستان ۷۰درصد افزایش یافت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، 40 پروژه برق‌رسانی شرکت برق منطقه‌ای خوزستان  با ارزش سرمایه‌گذاری سه هزار و صد میلیارد ریال در دهمین هفته از پویش «هر هفته الف ب_ایران» با حضور وزیر نیرو ، همزمان با استان‌های خراسان شمالی و مازندران از طریق ویدئو کنفرانس افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پروژه‌ها که در بخش افزایش ظرفیت پست‌ها، افزایش ظرفیت بانک خازنی و افزایش طول خطوط در نقاط مختلف استان خوزستان است، باعث تقویت زیرساخت‌های صنعت برق در استان، افزایش پایداری و کاهش خاموشی‌ها خواهد شد.

رضا اردکانیان وزیر نیرو روز سه‌شنبه در دهمین هفته از پویش" هر هفته الف، ب، ایران" اظهار داشت: 40 پروژه صنعت برق خوزستان با اعتبار 3 هزار و 110 میلیارد ریال در این پویش به بهره‌برداری رسید. این پروژه‌ها شامل 185 کیلومتر خط ایجاد شده، تعویض بیش از 123 کیلومتر هادی معمولی و پرظرفیت و همچنین ایجاد 96 کیلومتر فیبرنوری است.

پروژه رفع محدودیت‌های تولید نیروگاه نکا به بهره‌برداری رسید"شستا" برای احداث نیروگاه بادی در خراسان‌جنوبی سرمایه‌گذاری می‌کند/ افزایش 150میلیاردتومانی حجم سرمایه معدن زغال سنگ‌طبسوزیر نیرو: بهره‌برداری از پروژه‌های آب‌شیرین‌کن در اولویت برنامه‌های وزارتخانه است/ تسریع در تکمیل طرح‌های آبرسانی

فاضل عبیات معاون عمرانی استاندار خوزستان نیز در این مراسم با اشاره به مسئله پایداری شبکه برق خوزستان گفت: با شروع فصل تابستان مساله پایداری شبکه برق خوزستان به یک موضوع مهم تبدیل شده که بهره‌برداری از 40 پروژه صنعت برق خوزستان پایداری بیشتر شبکه برق این استان را به دنبال دارد.

وی بیان کرد: استان خوزستان در صنعت برق جزء استان‌های پیشرو بوده به همین دلیل بسیاری از خطوط انتقال برق و تاسیسات مربوط به آن فرسوده و قدیمی شده‌اند از این رو اجرای چنین پروژه‌هایی در پایداری شبکه برق تاثیر مستقیم دارد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان نیز با بیان اینکه 123.5 کیلومتر شبکه هادی پرظرفیت برق در استان خوزستان تعویض شده‌است گفت:این اقدام باعث افزایش 70درصدی ظرفیت انتقال شبکه برق خوزستان ‌شد.

دشت بزرگ بیان کرد: 13 پروژه شامل افزایش ظرفیت 415 مگاولت آمپر به شبکه پست های فشار قوی، پنج پروژه شامل افزایش 38.5 مگاوات ظرفیت به شبکه بانک خازنی، 12 پروژه افزایش ظرفیت طول ورود به شبکه به میزان 186 کیلومتر مدار 419، 9 پروژه تعویض هادی پرظرفیت به طول 123.5 کیلومتر، افزایش ظرفیت فیبر نوری به میزان 96 کیلومتر است.

وی با اشاره به رضایتمندی مردم در این بازه زمانی اول تا اواسط تیرماه ادامه داد: حدود 30درصد از شبکه و 26درصد پست‌های برق استان خوزستان عمر بالای 30 سال دارند که این مسئله به دلیل پیشرو بودن صنعت برق خوزستان در اجرای تاسیسات زیربنایی در سطح صنعت برق کشور است.

انتهای پیام/341/ش

R41468/P/S6,57/CT11 بیشتر بخوانید... ساختار آب و برق کشور روز به روز پاسخ‌گوتر خواهد شد سامانه ثبت حوادث خانگی برق راه‌اندازی شد/ مردم خسارات برقی وسایل خود را گزارش دهند آشتی شبکه برق با شاخ و برق درختان/ حذف شبکه مسی برق تا پایان سال در تهران و شیراز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: برق منطقه ای خوزستان شبکه برق خوزستان استان خوزستان افزایش ظرفیت بهره برداری پروژه ها صنعت برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۳۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات خدمات فنی و مهندسی با هدف خنثی‌سازی تحریم‌ها افزایش یافت

به گزارش قدس آنلاین، رضا حاج کریم در مورد میزان و نقش صادرات خدمات فنی و مهندسی اظهار داشت: زمانی در سال‌های ۸۹ و ۹۰ میزان صدور خدمات فنی و مهندسی کشور به ۴.۷ میلیارد دلار می‌رسید، اما بعد از این میزان در سال‌های بعد به دلیل تحریم‌ها و در دولت قبل با کاهش همراه شد، البته در دولت سیزدهم و دو سال اخیر وضعیت بهتر شده و به ۱.۸ میلیارد دلار رسیده است.

وی ادامه داد: در صورت ادامه حمایت‌های دولت می‌توان میزان صادرات خدمات فنی و مهندسی را مجدد افزایش داد و می‌توانیم در بازار هزار میلیارد دلاری صادرات خدمات فنی و مهندسی منطقه به‌راحتی و در مدت کوتاهی به ۲۰ میلیارد دلار صادرات خدمات فنی و مهندسی دست پیدا کنیم.

رئیس هیات مدیره فدراسیون صنعت آب ایران گفت: هنگامی که به سمت صادرات خدمات فنی و مهندسی برویم و از مرزها خارج شویم باید کلاس خدمات به کلاس جهانی برسد که منجر به افزایش کلاس کاری مهندسی داخلی می‌شود.

حاج کریم افزود: زمانی که صادرکننده خدمات فنی و مهندسی در کشور فعالیت می‌کند، لزوماً از کالای ایرانی استفاده خواهد کرد که این منجر به افزایش صادرات کالا هم خواهد شد.

وی بیان کرد: منطقه سریلانکا، اندونزی و شرق آسیا جزو مناطقی هستند که رشد اقتصادی آنها از متوسط جهانی بالاتر است از این رو این بازار می‌تواند بهترین بازار برای مارکت شرکت‌های ایرانی باشد.

رئیس هیات مدیره فدراسیون صنعت آب ایران با اشاره به ظرفیت کشورمان برای صدور خدمات فنی و مهندسی گفت: هنگامی که یک شرکت ایرانی کاری با کیفیت در آنجا اجرا می‌کند راه را برای دیگر شرکت‌ها باز خواهد کرد.

گفتنی است؛ پروژه چندمنظوره سد و نیروگاه «اومااویا» سریلانکا که مراحل طراحی و ساخت آن توسط شرکت‌های ایرانی انجام شده است، روز گذشته به عنوان یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های حوزه صادرات خدمات فنی- مهندسی کشور در زمینه‌های سدسازی، انتقال آب و تولید برق با حضور روسای جمهور ایران و سریلانکا به بهره‌برداری رسید.

ابرپروژه «اومااویا» شامل دو سد به نام‌های «دایرابا» و «پوهولپولا»، نیروگاه آبی ۱۲۰ مگاواتی زیرزمینی، ۲۸ کیلومتر تونل‌های انتقال آب و دسترسی، سه شفت عمودی جمعاً به طول ۸۵۰ متر و ۲۳ کیلومتر خط انتقال برق است. پروژه‌ای که فرآیند ساخت، نظارت و مشاوره آن تماماً توسط شرکت ایرانی انجام شده و هزینه ساخت آن به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار توسط دولت سریلانکا تأمین شده است.

با اجرای طرح چندمنظوره اومااویا، آب مازاد رودخانه‌های «اومااویا» و «ماهاتوتیلا اویا» واقع در استان اووا «Uva» برای توسعه کشاورزی به منطقه کم‌آب همین استان منتقل می‌شود. این در حالی است که هم‌زمان با تحقق این هدف، تولید انرژی از طریق نیروگاه زیرزمینی به ظرفیت ۱۲۰ مگاوات انجام خواهد شد.

تولید ۲۹۰ گیگاوات ساعت انرژی در سال، تأمین آب مورد نیاز ۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی منطقه خشک جنوب شرقی سریلانکا و انتقال ۱۴۵ میلیون مترمکعب آب از منطقه پرباران به مناطق خشک از جمله اهداف این پروژه بوده است که توسط شرکت ایرانی فراب و به همت متخصصان و مهندسان ایرانی در کشور سریلانکا به مرحله اجرا و بهره‌برداری رسیده است.

این پروژه از نظر اجرای ۲۴ کیلومتر تونل، بدون دسترسی میانی در شرایط بسیار سخت زمین‌شناسی و وجود جریان‌های آبی پرفشار، حفاری یکی از بلندترین شفت‌های (تونل‌های) عمودی دنیا در نیروگاه‌های آبی به طول ۶۱۸ متر، اجرای پوشش فلزی شفت عمودی به وزن تقریبی ۱۰۰۰ تن به صورت معلق و نصب و احداث نیروگاه در حفره و فضاهایی در عمق ۷۵۰ متری زمین، جزو پروژه‌های منحصربه‌فرد مهندسی محسوب می‌شود.

ایران به عنوان یک کشور پیشرو در صنعت آب و برق، جایگاه نخست منطقه را در صدور خدمات فنی و مهندسی در این صنعت دارد و این امر بیانگر دانش و توان بالای فنی و مهندسی متخصصان کشورمان و شرکت‌های ایرانی است. تلاش متخصصان کشور در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی موجب شده تا ایران در میان پنج کشور برتر سازنده توربین نیروگاهی جهان قرار گیرد و بیش از ۹۱ درصد قطعات موردنیاز صنعت نیروگاهی خود را بومی‌سازی کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • افزایش پایداری شبکه برق دشت آزادگان
  • توسعه دزفول در گرو اجرای طرح‌های مصوبه سفر استاندار خوزستان
  • تداوم سیر افزایش دما در آبادان و خرمشهر
  • بهبود پایداری شبکه برق فوق توزیع منطقه دشت آزادگان
  • صادرات خدمات فنی و مهندسی با هدف خنثی‌سازی تحریم‌ها افزایش یافت
  • پروژه فیبر نوری در خوزستان ظرف ۴ ماه به پایان می‌رسد
  • افزایش همکاری‌های ایران و سریلانکا با افتتاح پروژه اومایا
  • مردم پروژه‌های نهضت ملی مسکن را کامل می‌کنند؟
  • ۸۰۰ میلیارد تومان پروژه عمرانی در منطقه ۱۲ اصفهان/ اجرای فاز نخست پردیس خانواده به‌زودی
  • اصلاح و بهسازی حدود ۱۰۱ کیلومتر از شبکه و خطوط آبرسانی لرستان