Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-08@22:46:31 GMT

نویسنده‌های بچه‌ها

تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۶۵۳۲۸

نویسنده‌های بچه‌ها

ایسکانیوز - گروه فرهنگی - فاطمه قربان‌نیا: هجدهم تیرماه همزمان با سالروز درگذشت مهدی آذریزدی، نویسنده حوزه کودک و نوجوان به نام روز ادبیات کودک و نوجوان نامگذاری شده است. آذریزدی با کتاب هشت جلدی «قصه‌های خوب، برای بچه‌های خوب» به نوجوانان معرفی شد، در سال ۱۳۷۹ هم به سبب نگاشتن داستان‌های قرآنی و دینی، به «خادم قرآن» شناخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آثار او می‌توان به سی اثر نظم و نثر از جمله «لبخند»، «گربه ناقلا»، «خاله سوسکه»، «قصه‌های تازه از کتاب‌های کهن»، «مثنوی بچه‌های خوب»، «خاله قورباغه»، «گربه تنبل»، «شعر قند و عسل»، «لبخند»، «ب‍‍اف‍ن‍ده‌ د‌ان‍ن‍ده‌»، «پ‍ن‍ج‌ ‌اف‍س‍‍ان‍ه» و «خ‍ی‍ر و ش‍ر» اشاره کرد.

ادبیات کودک و نوجوان در کشور ما قدمت چندانی ندارد. شاید بتوان گفت بعد از مشروطه بود که به مدد افرادی چون عباس یمینی شریف و جبار باغچه‌بان به این حوزه توجه بیشتری صورت گرفت. پس از آن ادبیات کودک با قلم توانمند نویسندگانی چون مهدی آذریزدی قوت گرفت و پی گرفته شد.

نکته بدیهی‌ این است که سرمایه‌گذاری برای فرهنگ و آموزش کودکان و نوجوانان به‌عنوان آینده‌سازان یک مملکت باید از اولویت‌های برنامه‌های فرهنگی هر دولت باشد. کتاب و ادبیات می‌تواند در سال‌های آغازین زندگی فرد، جهان‌بینی و سبک زندگی او را تعیین کند. از این رو اهمیتی که حوزه ادبیات کودک و نوجوان دارد کمتر از دیگر موضوعات فرهنگی نیست. البته قلم زدن در این حوزه ظرافت‌ها و دقت خاصی می‌طلبد اما با وجود صاحب نظران و قلم به دستان توانایی که در این زمینه وجود دارند شاهد یک مسیر موفقیت‌آمیز هستیم.

پس از دهه هفتاد در سال‌های اخیر حوزه ادبیات کودک و نوجوان روند رو به رشد خود را طی کرده است. با شروع به کار نشریات ویژه کودکان و نوجوانان، این گروه سنی علاوه بر کتاب با مجلات مختص سن خود آشنا شده و به دنیای مطبوعات و نشریات وارد شدند.

در ادامه به معرفی چند تن از نویسندگان و شاعران شاخص در حوزه ادبیات کودک و نوجوان اشاره می‌کنیم که می‌بینید:

*عباس یمینی شریف

شاعر شعر ماندگار «من یار مهربانم» و «ما گل‌های خندانیم فرزندان ایرانیم» عباس یمینی شریف است.

وی که در سال 1298 در تهراند متولد شد از جمله نویسندگان مطرح حوزه ادبیات کودک و نوجوان است. یمینی‌شریف از بنیانگذاران شورای کتاب کودک بود که در زمان حیاتش بیش از سی اثر از وی منتشر شد. به پیشنهاد او و جعفر بدیعی اولین شماره مجله کیهان بچه‌‌ها در سال 1335 از طرف مؤسسه کیهان انتشار یافت.

از جمله آثار وی می‌توان به «آواز فرشتگان»، «گربه های شیپورزن»، «پلنگ یکه تاز»، «دو کدخدا»، «بازی با الفبا»، «فری به آسمان میرود»، «شهر ناپدیدان»، «آوای نوگلان»، «در میان ابرها»، «باغ دوستی»، «گلهای گوناگون»، «سیاهک و سفیدک»، «آه ایران عزیز» و ... اشاره کرد.

وی بیست و هشتم آذر 1368 دیده از جهان فرو بست و ادبیات ایران یکی از دلسوزترین حامیان خود را از دست داد.

*نادر ابراهیمی

نادر ابراهیمی از شناخته‌شده‌ترین نویسندگان ادبیات داستانی در ایران است. بیشتر او را به سبب شهرت کتاب‌های «چهل نامه کوتاه به همسرم»، «یک عاشقانه آرام»، «آتش بدون دود» و «بار دیگر شهری که دوست داشتم» می‌شناسند. اما شاید قلم توانای او در حوزه رمان و داستان بزرگسال باعث غفلت از آثا متعدد وی در حوزه ادبیات کودک و نوجوان شده باشد.

وی که صاحب پنجاه اثر تالیفی در حوزه کودک و نوجوان است فعالیت حرفه‌ای خود را در زمینه ادبیات کودک و نوجوان، با تأسیس «مؤسسه همگام با کودکان و نوجوانان» شروع کرد. هم‌چنین بیش از صد کتاب از وی به چاپ رسیده است که شامل داستان بلند و کوتاه، کتاب کودک و نوجوان، نمایش‌نامه، فیلم‌نامه وپژوهش در زمینه‌های مختلف است.

وی در حوزه ادبیات کودک و نوجوان، برگزیده جایزه‌ نخست براتیسلاوا، جایزه نخست تعلیم و تربیت یونسکو و جایزه‌ کتاب برگزیده‌ سال ایران شده است.

از جمله آثار شاخص وی در حوزه کودک و نوجوان می‌توان به کتاب‌های «کلاغ‌ها»، «سنجاب‌ها»، «قصه گل‌های قالی»، «پهلوان پهلوانان؛ پوریای ولی»، «سحرگاهان همافرها اعدام می‌شوند»، «مثل پولاد باش پسرم؛ مثل پولاد»، «قلب کوچکم را به چه کسی هدیه بدهم؟»، «درخت قصه ـ قُمری‌های قصه» و .. اشاره کرد.

*سید مهدی شجاعی

سید مهدی شجاعی که با آثار «پدر، عشق، پسر»، «کشتی پهلو گرفته» و «طوفان دیگری در راه است» شناخته می‌شود، از جمله صاحب‌نظران فعال در حوزه نویسندگی و ترجمه آثار کودک و نوجوان است.

وی در حوزه کودک ونوجوان صاحب تالیف و ترجمه بیش از صد عنوان کتاب است. در کارنامه شجاعی عضویت در هیئت مدیره کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و داوری جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان به چشم می‌خورد.

از جمله آثار تالیفی وی می‌توان به «خیانت یهودا»، «همسفر آفتاب، ایمان و گندم»، «حکایت آن سر»، «خورشید نیمه‌شب»، «کشتی نوح» و ... اشاره کرد. هم‌چنین در آثار ترجه او می‌توان از «برای این‌که ماهی‌ها نمیرند»، «دختر چینی»، «در قصر ملک‌خاتون»، «کاری برای مادر»، «خداوند شبان من است»، «بزرگ‌ترین نام روی زمین» و ... نام برد.

*هوشنگ مرادی کرمانی

شاید بیشتر مردم هوشنگ مرادی کرمانی را از تماشای فیلم «قصه‌های مجید» بشناسند. این فیلم روایتگر زندگی پسر نوجوانی است که همراه مادربزرگ خود زندگی می‌کند و داستان فیلم به حواشی زندگی آن‌ها می‌پردازد. البته فیلم سینمایی «مهمان مامان» به کارگردانی داریوش مهرجویی اقتباسی از کتاب مهمان مامان این نویسنده است. او که در حوزه نمایشنامه نویسی و سینما هم دستی بر آتش دارد فیلمنامه فیلم سینمایی «کیسه برنج» را هم نگاشته است.

از وی بیش از بیست جلد کتاب کودک و نوجوان چاپ و منتشر شده است که مهمان مامان، قصه‌های مجید، پلو خورش، خمره، آب انبار، ته خیار، چکمه، شما که غریبه نیستید، نازبالش و ... از جمله آثار اوست.

*افسانه شعبان‌نژاد

شعبان‌نژاد که از پرکارترین شاعران و نویسندگان حوزه کودک و نوجوانان است، تاکنون بیش از۴۰۰ عنوان کتاب در حوزه شعر، داستان، ترجمه و بازنویسی منتشر کرده است.

وی فعالیت خود را از سال 1360 آغاز کرده و داوری جشنواره بین المللی شعر فجر، جشنواره بین المللی پویا نمایی، جشنواره کتاب کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، جشنواره فیلم نامه نویسی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، جشنواره رشد، جشنواره شعر روشنا و ... را بر عهده داشته است. شعبان نژاد در سال ۲۰۱۰ کاندیدای دریافت معتبرترین جایزه ادبی جهان در بخش کودک و نوجوان، جایزه آسترید لیندگرن گردیده است.

از وی آثار بسیاری در حوزه شعر خردسال و کودک و نوجوان، داستان خردسال و کودک و نوجوان و ترجمه به جا مانده است که در ادامه به چند نمونه از آن‌ها اشاره می‌کنیم، «عمه قزی»، «غاز غازی جون پس چی می خواد؟»، «ما می تونیم ما می تونیم»، «بام مهربان»، «این صدای کیست؟» (شعر خردسال و کودک)، «بزغاله‌ام کجا رفت؟»، «موش موشی تندتر بدو!»، «ننه جان و باباجان»، «موشی کور تنها»، «جوجه زرد تپلی»، «نمکو و اخمو خان»، «ماه گل بهتر از گل»، «باغچه پر از گل»، «هوهوخان»، «بچه سنگی» (داستان خردسال و کودک)، «بزرگراه»، «جشن گنجشک‌ها»، «کلاغه به خونش نرسید»، «من و خواب جنگل»، «پرنده گفت شاعرم»، «پونه‌ها و پروانه‌ها»، «شیشه آواز»، «یک کاسه شبنم» (شعر نوجوان)، «النگوی قرمز»، «باغ هزار دخترون »، «بهار گمشده»، «روزی روزگاری»، «صدای صنوبر»، «شب یلدا»، «یک آسمان سلام»، «گنج و رنج (از مجموعه حکایات مثنوی معنوی)»، «رستم و اکوان دیو (از مجموعه داستان های شاهنامه فردوسی)»، «نه من نمی ترسم» (داستان نوجوان)

*منوچهر احترامی

نام منوچهر احترامی با «حسنی نگو یه دسته گل» و «دزده و مرغ فلفلی» گره خورده است. اکثر بچه‌های دهه شصت به بعد با این دو کتاب که میلیون‌ها بار چاپ شده است آشنا هستند. وی که با نام مستعار «م. پسرخاله» و «الف. اینکاره» قلم می‌زد از پیشتازان شعر و داستان طنز کودک به شمار می‌رود. او از زمان تاسیس نشریه گل‌آقا در این مجله قلم زد و تا آخر عمر خود در این جایگاه ماند.

به یادماندنی‌ترین آثار او همچون «جامع‌الحکایات» و «پیر ما گفت…» در نشریات موسسه «گل‌آقا» به چاپ رسید و همیشه در زمره بهترین آثار این نشریه بود. «گربه من نازنازیه همه ش به فکر بازیه»، «حسنی ما یه بره داشت»، «حسنی و گرگ ناقلا»، «دویدم و دویدم»، «ده تا جوجه رفتن تو کوچه»، «مثل کنه چسبیدن»، «موش دم بریده» و ... از جمله آثار این پیشکسوت عرصه طنز و ادبیات کودک است. احترامی در 23 بهمن 1387 بر اثر نارسایی قلبی دار فانی را وداع گفت.

*مصطفی رحماندوست

شعر ماندگار «صد دانه یاقوت دسته به دسته» اثر مصطفی رحماندوست است. وی که سردبیری نشریه سروش کودکان را در کارنامه خود دارد، مدیریت برنامه‌ کودک‌ سیما، مدیریت مرکز نشریات ‌کانون ‌پرورش ‌فکری ‌کودکان ‌و نوجوانان‌، مدیرمسئولی ‌مجله‌های‌ رشد و سردبیری رشد دانش‌آموز را هم تجربه کرده است.

رحماندوست علاوه بر داستان‌نویسی و سرودن شعر برای کودکان، به ترجمه آثار کودک و نوجوان هم نظری داشته است. تاکنون 314 اثر از وی در قالب مجموعه شعر برای کودکان و نوجوانان، تألیف و ترجمه داستان‌های کودکان و نوجوانان و کتاب‌هایی درباره فنون قصه‌گویی و ادبیات کودکان در ایران و جهان منتشر شده‌است. برخی آثار او از جمله «قصه دو لاکپشت تنها»، «بازی با انگشت‌ها»، «سه قدم دورتر شد از مادر» و «دو تا عروس، دو تا داماد» به سیزده زبان زنده دنیا ترجمه شده است.

وی برخی آثارش را با عنوان «عمومصطفی در آمریکا» منتشر کرده است که امکان مطالعه، گوش دادن و خریدن کتاب‌هایش برای کودکان ایرانی خارج از کشور هم مهیا باشد.

«فوت کوزه گری»، «دوستی شیرین است»، «سفید بود سفید تنها بود»، «این تریزی آن تریزی»، «قصه گویی، اهمیت و راه و رسم آن» و ... از جمله آثار ارزشمند اوست.

البته نام بزرگان دیگری همچون محمدرضا سرشار، محمدرضا بایرامی، شکوه قاسم‌نیا، فرهاد حسن‌زاده، ابوالقاسم فیض‌آبادی، احمدرضا احمدی، داود غفارزادگان و ... در این نوشتار خالی‌ست که قلم از بیان هنر و لطافت طبع این هنرمندان عاجز است و سخن گفتن از این عزیزان مجال دیگری می‌طلبد.

انتهای پیام/

347 / 347 مهدی آذر یزدی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مهدی آذر یزدی حوزه ادبیات کودک و نوجوان حوزه کودک و نوجوان کودکان و نوجوانان خردسال و کودک جمله آثار یمینی شریف آثار او بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۵۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند

جلسه شورای سیاست گذاری سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب در محل برگزاری این نمایشگاه با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

 وزیر فرهنگ در این جلسه ضمن تشکر از دست‌اندرکاران برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، گفت: انشاالله اصحاب فرهنگ و ادب دوره کم نظیری به لحاظ آمار، کمیت و کیفیت را تجربه خواهند کرد.

وی افزود: خوشحال هستیم بخش مهمی از کار در اختیار تشکل‌های صنفی و فعالان با سابقه این حوزه قرار گرفته است؛ این کار متعلق به جریان فرهنگ و ادب کشور است و وظیفه ما حمایت از این فرایند است.

تقریبا روزی در وزارت فرهنگ نداریم که رویدادی را در حال برگزاری نداشته باشیم

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: ایران به لحاظ حوزه فرهنگی قابل مقایسه با بسیاری از کشور‌های دنیا نیست؛ تقریبا روزی در وزارت فرهنگ نداریم که رویدادی را در حال برگزاری نداشته باشیم و جشنواره‌های مختلف محلی استانی ملی و منطقه‌ای رخ می‌دهد.

وزیر فرهنگ با بیان اینکه نمایشگاه بین المللی کتاب تهران صحنه پرشوری از دوره رونق و شکوفایی حوزه فرهنگی کشور خواهد بود، گفت: در طول یکسال اخیر (از نمایشگاه قبلی تا الان) تلاش کردیم بخش مهمی از نیاز‌ها را مورد توجه قرار دهیم و به همه ضعف‌ها اذعان می‌کنم، اما در عین حال دوستانمان تلاش کردند وضعیت را به شکلی قابل اتکا و افتخار درآورند.

ظرفیت تولید کاغذ تحریر را به بیش از صد و ۳۰ هزار تن خواهیم رساند

وی با اشاره به تولید کاغذ در کشور افزود: در حوزه تولید کاغذ جشن خود کفایی کاغذ کتب درسی را داشتیم و در آستانه تکمیل کارخانه پیشرفته در حوزه کاغذ هستیم که در ماه‌های آینده به بهره‌برداری خواهد رسید و ظرفیت تولید کاغذ تحریر را به بیش از صد و ۳۰ هزار تن خواهیم رساند.

حوزه کودک و نوجوان برای ما کلیدی است

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: حوزه کودک و نوجوان برای ما کلیدی است و بر همین اساس آماده حمایت جدی از ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان هستیم و انشاالله این کار را ادامه خواهیم داد.

اسماعیلی ادامه داد: ترجمه آثار فاخر فارسی به زبان‌های خارجی با استفاده از کسانی که به زبان اصلی تسلط دارند مورد تاکید رهبری قرار گرفته بود که برنامه ویژه‌ای برای این مهم تدارک دیده شده است.

امسال تلاش کردیم فضای حمایتی را افزایش دهیم

وزیر فرهنگ گفت: امسال تلاش کردیم فضای حمایتی را افزایش دهیم؛ منتظر هستیم تامین اعتبار لازم صورت گیرد تا حمایت‌ها علاوه بر اعضای هیات علمی، طلاب و دانشجویان به سایر بخش‌های جامعه از جمله دانش آموزان دوره دوم دبیرستان نیز داده شود.

وی افزود: انشاالله امسال عدد قابل توجهی را به این کار اختصاص می‌دهیم و حمایت جدی اتفاق می‌افتد، دولت و مجلس کار بسیار مهمی را انجام دادند و برای اولین بار تبصره ۱۳ در حال عملی شدن است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: دکتر احمدوند برای روز‌های نمایشگاه تمهید کنند تا با صنوف مختلف جلسه داشته باشیم تا محلی برای حل مشکلات باشد.

شبکه کتاب فروشی‌ها باید گسترش یابد

وزیر فرهنگ گفت: شبکه کتاب فروشی‌ها باید گسترش یابد. با وزیر صمت صحبت کردم و آقای علی آبادی تعدادی از شرکت‌های خودروسازی را مکلف کردند تا برای بهبود در امر کتابفروشی‌های سیار در این حوزه وارد شوند.

اسماعیلی در عین حال تصریح کرد: اعضای ستاد برای اصحاب کتاب، فرهنگ، ادب هر نوع گشایشی را که لازم باشد پیشنهاد دهند و ما نیز تلاش می‌کنیم بخش عمده آن را انجام دهیم.

باید حال فرهنگی مردم را تغییر دهیم

وزیر فرهنگ گفت: تقدیر از پیشکسوتان در برنامه امسال پیش بینی شده است؛ نمایشگاه کتاب صرفا نباید برای فروش کتاب استفاده شود بلکه باید حال فرهنگی مردم را تغییر دهیم.

تحقق عدالت فرهنگی با همزمان بودن نمایشگاه حضوری و مجازی کتاب ملموس می‌شود

وی افزود: برخی مطرح کردند نمایشگاه کتاب مجازی و حضوری در زمان‌های مختلف برگزار شود، اما تحقق عدالت فرهنگی با همزمان بودن نمایشگاه حضوری و مجازی کتاب ملموس می‌شد.

نقش تبلیغات در رسانه‌ها برای ایجاد شور و نشاط فرهنگی میان مردم

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر مهم بودن تبلیغات در رسانه‌ها و سطح شهر گفت: مردم باید احساس شور و نشاط فرهنگی کنند.

وزیر فرهنگ با بیان اینکه مردم ایران در مورد نمایشگاه کتاب خاطره بسیار مثبت و متعالی دارند، گفت: به مسائلی از قبیل حمل و نقل و مشکلات اینچنینی باید پرداخته شود.

وی افزود: هر سه نظر سنجی در مورد عملیات وعده صادق نشان دهنده احساس غرور مردم از این اتفاق بود، چه کسی فکر می‌کند در بالاترین سطح برخورد نظامی اینگونه غرور ایجاد کند؟ بازار‌های اقتصادی در حال رسیدن به ثبات هستند و دولت هم با اهتمام در صحنه قرار دارد.

نمایشگاه کتاب باید توانمندی حوزه فرهنگی برای حل مسائل را نشان دهد

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: نمایشگاه سال گذشته الگویی در مدیریت فرهنگی مسأله پوشش بود. امسال نمایشگاه باید توانمندی حوزه فرهنگی برای حل مسائل پیش رو را نشان دهد.

وی ضمن اشاره به قدردانی رهبر انقلاب در مورد اقدامات انجام شده در نمایشگاه بین‌المللی کتاب پارسال، افزود: سال گذشته استقبال میلیونی مخاطبان را بدون کمترین حاشیه‌ای داشتیم. دشمن می‌خواهد مردم را در مقابل هم قرار دهد ولی بنا داریم در این فضا با روحیه جهادی و استفاده از ابزار‌های اقناعی، تبلیغی و گفتگو محور فضای مطلوبی را برای حوزه مسائل فرهنگی ایجاد کنیم و نسبت به این مسأله خیلی امیدوار هستیم.

نظرسنجی‌ها از مراجعان به نمایشگاه به‌صورت روزانه باشد

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید براینکه برای مسأله فلسطین حتما باید رویداد تعریف کرد، گفت: نظر سنجی‌ها از مراجعان به نمایشگاه اگر روزانه صورت گیرد مفیدتر است این رویکرد باعث می‌شود نواقص روز اول در روز سوم نباشد و فضای پذیرش انتقاد را باز کند.

وزیر فرهنگ با بیان اینکه در جشنواره‌های گذشته مسابقه نقد جشنواره‌ها را برگزار کردیم و به کسانی که دقیقتر اشکالات را بگویند جایزه می‌دهیم، گفت: آمادگی داریم جلسه کارگروه نشر و کاغذ با حضور معاون اول رئیس جمهور را اینجا برگزار کنیم.

گفتنی است، گزارش آخرین وضعیت آماده سازی نمایشگاه از جمله موارد مطرح شده توسط اعضا در این جلسه بود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • رویکرد ما در حوزه ادبیات کودک و نوجوان حمایت جدی از «تألیف» است
  • ۹۰ درصد کارهای اجرایی کارخانه کاغذ زاگرس انجام شده است
  • تولید ادبیات کودک و نوجوان با مشکل روبروست
  • دانشگاه شیراز میزبان نهمین همایش ملی ادبیات کودک شد
  • ‌دانشگاه شیراز میزبان نهمین همایش ملی ادبیات کودک می‌شود
  • کتاب‌های این روزها باب میل کودکان است؟
  • تمرکز نشر صاد بر انتشار داستان‌هایی با روایت ایرانی است
  • کتاب‌هایی که اگر فیلم شوند، پرفروش می‌شوند
  • باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند