Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان معاون امور عمرانی استانداری خوزستان با بیان اینکه وضع مدیریت پسماند در شهرهای مختلف خوزستان بد است، از اعمال محدودیت در پرداخت عوارض آلایندگی به شهرداری‌هایی خبر داد که به فکر پاکیزگی محیط نیستند.

فاضل عبیات در کارگروه مدیریت پسماند خوزستان که امروز (۱۸ تیرماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به وضعیت کنونی که در برخی شهرها در خصوص وضعیت پسماند وجود دارد، قطعاً اولویت نخست شهرداری‌ها و دهیاری‌ها باید بحث مدیریت پسماند باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: وظایف ذاتی و اولویت‌دار شهرداری‌ها و دهیاری‌ها مدیدیت پسماندها است و هر گونه سهل‌انگاری و سستی در این زمینه نوعی تخلف از وظیفه و مسئولیت محسوب می‌شود و با الزامات و مقررات قانونی باید در خصوص جلوگیری از این اقدام‌ها باید گام برداشته شود.

معاون امور عمرانی استانداری خوزستان با اشاره به وضعیت رهاسازی پسماندها در برخی مناطق اهواز، بیان کرد: یکی از سخت‌ترین ساعت‌هایی که در دو ماه اخیر طی کردم بامداد دو روز پیش از عید فطر در خیابان‌های کوی علوی بود؛ زمانی که شرایط این منطقه را دیدم هیچ توضیحی برای مردم منطقه نداشتم. البته وضعیت انباشت زباله در مناطق دیگر نیز تأسف‌بار بود و بوی تعفن تمام معابر آن منطقه را فراگرفته بود. این وضعیت اصلاً قابل قبول نبود. صبر و تحمل، جانب‌داری و گذشت در خصوص این وضعیت قابل قبول نیست.

عبیات گفت: در همان ساعات با استاندار تماس گرفتم که در جریان این مساله بود و تمهیداتی در این زمینه اندیشیده بود. این وضعیت، تأسف‌بار است و باید نسبت به سامان‌دهی پسماندها به صورت جدی اقدام شود.

وی بیان کرد: همیشه معضل نبود و کمبود امکانات و اعتبارت را علت تمام این نارسایی‌ها می‌دانیم در حالی که با جابه‌جایی اولویت‌ها و درک شرایط، برخی کارها قابل انجام است. ممکن است برخی مدیران پروژه‌های ظاهری را پیگیری کنند و کار اصلی را کنار بگذارند.

معاون امور عمرانی استانداری خوزستان تصریح کرد: ساماندهی وضعیت پسماندها باید جزو کارهای اولویت‌دار باشد. اگر این اقدامات خوب انجام شوند، شاید زیاد محسوس نباشد اما اگر این وظایف به درستی انجام نشوند و مشکلی حادث شود، اهمیت موضوع را متوجه می‌شویم.

وی افزود: شرط اساسی زندگی در جامعه این است که مردم در فضای پاکیزه قرار بگیرند. شهرداری و نهادهایی که در این زمینه مؤثر هستند باید بدانند هیچ پروژه‌ای، بر حفظ سلامت مردم و پاکیزگی محیط، اولویت ندارد.

عبیات گفت: مساله وضعیت پسماندها در برخی محلات اهواز نیاز به پیگیری‌های بیشتری دارد و اگر تمکین نشود، بررسی‌های لازم را انجام می‌دهیم و محدودیت‌هایی برای پرداخت عوارض آلایندگی اعمال می‌شود؛ اختصاص عوارض آلایندگی به شهرداری‌هایی که به فکر پاکیزگی محیط نیستند، امر متناقضی است.

وی بیان کرد: بحران تشخیص اولویت‌ها در شهرداری‌ها وجود دارد؛ اجرا یا کلنگ‌زنی پروژه‌ بی‌معنی تنها برای گرفتن یک عکس و یا مصاحبه، این مساله را نشان می‌دهد. آن‌ها اصل وظیفه را فراموش کرده‌اند. شهرداری‌ها باید ابتدا کارهای ضروری برای زندگی و حفاظت از محیط زیست مردم را انجام دهند و سپس کارهای دیگر را شروع کنند.

معاون امور عمرانی استانداری خوزستان افزود: وضع مدیریت پسماند در شهرهای مختلف خوزستان بد است؛ پس از چهار سال، دو شهر در مجاورت یکدیگر نمی‌توانند در خصوص احداث یک سایت دفن زباله به توافق برسند. در همین خصوص، وضعیت آبادان و خرمشهر نیز باید در مدت یک ماه تعیین شود.

وی تصریح کرد: در برخی مناطق، بی‌خطرسازی زباله‌های عفونی انجام نشده است و با بازدید از سایت صفیره شکل و شمایل قضیه نشان داده شد. باید بررسی شود که مشکل کار  کجاست. مدیرکل امور شهرداری‌های خوزستان باید در جلسات شرکت و گزارش‌ها را دریافت کند و بگوید که تا یک مدت زمانی مشخص، پسماندهای عفونی بدون بی‌خطرسازی دیگر در شهر اهواز و دیگر شهرهای خوزستان وجود نخواهد داشت؛ مدت زمان این کار باید ابلاغ شود.

عبیات گفت: همچنین باید اقدامات قانونی در خصوص برخورد با موارد عدم همکاری کلینیک‌های آزمایشگاه‌ها و مطب‌ها انجام شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی پسماند مدیریت پسماند شهری معاون امور عمرانی استانداری خوزستان عوارض آلایندگی مدیریت پسماند شهرداری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۶۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض نامشخص قلیان اکسیژن

عرضه «قلیان اکسیژن» در برخی کافی شاپ‌ها و قهوه‌خانه‌ها به موضوع داغ فضای رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی در این روز‌ها تبدیل شده، موضوعی که ظاهرا طرحی مطالعاتی از سوی وزارت بهداشت به منظور جایگزینی قلیان اکسیژن با قلیان دخانی است.

هرچند بنابر اظهار دکتر غلامرضا حیدری، مجری طرح مطالعاتی بررسی «قلیان اکسیژن»؛ این دستگاه هنوز تایید نهایی را نگرفته و نتایج مطالعات، ملاک تصمیم‌گیری درباره آن خواهد بود، اما این طرح واکنش‌های گسترده‌ای را به دنبال داشته و متخصصان بویژه نسبت به آنچه که «گاز خنده» (اکسید نیتروژن) نام دارد، هشدار داده‌اند و از بابت سوءمصرف و تاثیرات مخرب آن ابراز نگرانی کرده‌اند.

در همین راستا دکتر ایرج خسرونیا، رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، درباره طرح تحقیقاتی قلیان اکسیژن می‌گوید: قلیان‌ها محل رشد میکروب و قارچ‌ها هستند و هر پک سبب می‌شود مقدار زیادی قارچ و میکروب به قفسه صدری وارد شود. در همین راستا هم ورود هرگونه جسم یا ماده خارجی به ریه سبب آزار و اذیت می‌شود. 

وی با بیان اینکه ورود هرگونه ماده شیمیایی به بدن می‌تواند سبب بروز مشکلاتی شود، افزود: هر ترکیبی از مواد شیمیایی که از طریق سیگار، قلیان و حتی هوای آلوده وارد بدن می‌شود، ممکن است در آینده موجب سرطان یا سایر بیماری‌ها شود. معتقدم، وزارت بهداشت نباید به موضوع طرح مطالعاتی قلیان اکسیژن ورود داشته باشد.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی درباره استفاده از نمونه انسانی در طرح‌های مطالعاتی گفت: هر کار تحقیقاتی باید با رضایت افراد انجام شود و در وهله نخست روی نمونه حیوانی استفاده شده باشد. پس از اینکه مطالعات روی نمونه حیوانی انجام شد و مضر نبودن مورد آزمایش شده به اثبات رسید، می‌تواند طرح مطالعاتی روی نمونه انسانی انجام شود. انجام یک کار تحقیقاتی به طور مستقیم روی نمونه انسانی از منظر اخلاقی درست نیست.

خسرونیا گفت: هنگامی که نسبت به انجام یک طرح تحقیقاتی اقدام می‌کنیم باید اخلاق پزشکی را در کانون توجه قرار دهیم. عوارض استفاده از قلیان اکسیژن هنوز مشخص نیست و این احتمال وجود دارد که عوارض ناشی از استعمال این قلیان طی یک ماه یا حتی چند سال آینده بروز کند. با توجه به اینکه عوارض استفاده از این قلیان نامشخص است اجرای این طرح مطالعاتی در ۱۰ استان یک کار اشتباه است.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • ایستگاه‌های شارژ موتورهای برقی در ۲ نقطه شهر اصفهان به‌صورت پایلوت نصب می‌شود
  • درددل‌هایی از جنس کارگری؛ دستانی که پاکیزگی را به شهر هدیه می‌دهند
  • درددل‌هایی از جنس کارگری؛ دستانی که پاکیزگی را به شهر هدیه می‌کنند
  • وضعیت جاده‌ها / محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در جاده های شمالی کشور
  • «قلیان اکسیژن» عوارض نامشخصی دارد
  • عوارض نامشخص قلیان اکسیژن
  • راز عبور شورای شهر قشم از محدودیت منابع
  • تصویب لایحه کاهش هزینه پروانه و عوارض ساختمانی در شیراز
  • واحدهای آلاینده سمنان زیر ذره‌بین دستگاه قضا
  • وضعیت بازار ملک در تهران / دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!