Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد جلالی گفت: با توجه به اینکه سال گذشته، سال زراعی و پرآب خوبی برای کرمان بود، اغلب مردم تصور می کنند ما در شهر کرمان دیگر با مشکل کم آبی مواجه نخواهیم شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جواد جلالی مسئول بسیج کارمندی استان کرمان در ارتباط با رفع مشکل قطعی آب روستای سعادت آباد کرمان به خبرنگار راه آرمان گفت: چندی پیش آبرسانی به روستای سعادت آباد دچار مشکل شد و اهالی منطقه به دنبال خرابی چاه تامین آب این روستا و مجتمع کوه باداموئیه خواستار رسیدگی به این مشکل شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آب روستای سعادت آباد با حدود هزار اشتراک، مجتمع کوه باداموئیه و روستاهای بعد از اختیار آباد از طریق یک حلقه چاه که در سعادت آباد قرار دارد تامین می شد، علاوه بر این چاه  یک چاه سه لیتری نیز آبرسانی می کرد که از مدار خارج شده بود.

پارگی جدار چاه سبب توقف آبرسانی به روستای سعادت آباد شد

مسئول بسیج کارمندی استان کرمان ابراز کرد: با صرف هزینه، اداره آب و فاضلاب کرمان این چاه را وارد مدار کرد، چندی پیش آبرسانی به این روستاها به صورت زوج و فرد انجام می شد، به یکباره این چاه ۱۰ لیتر بر ثانیه دچار پارگی جدار چاه شد و نهایتا از مدار خارج شد.

جلالی عنوالن کرد: در این حالت عملا تامین آب این مناطق دچار مشکل شد و در مدت ۳ هفته آبرسانی این روستاها به صورت سیار و به وسیله تانکرهای آبی انجام می شد.

وی ادامه داد: در این مدت اگر مسئولان گزینه حفر چاه جدید را برای تامین آب این مناطق انتخاب کرده بودند، قطعا نیازمند پروسه زمانی ۵۰ روزه بود، از سوی دیگر حفر چاه، تجهیز و خط انتقال آب حدود ۸۰۰ میلیون تومان هزینه لازم داشت.

مسئول بسیج کارمندی استان کرمان تصریح کرد: در این شرایط بهترین تصمیم احیای مجدد چاه بود، بنابراین با استفاده از ظرفیت شرکتی که در حوزه آب فعالیت می کند توانستیم چاه را مجددا به مدار استحصال آب باز گردانیم و مشکل آبرسانی این مناطق حل شد، در این روش پارگی جدار چاه با استفاده از یک سیستم فناوری برطرف شد.

جلالی بیان کرد: در مدت زمان نبود آب در این مناطق، اهالی منطقه با ارسال نامه ای به فرمانده سپاه ثارالله استان خواستار رسیدگی به این مشکل شدند، پس از آن با پیگیری این مسئله و جلسات متعددی که با مسئولان اداره آب و فاضلاب کرمان برگزار شد، نهایتا این مشکل برطرف شد.

تصور اشتباه پایان خشکسالی کرمان را با بحران آب مواجه کرده است

وی یادآور شد: با توجه به اینکه سال گذشته، سال زراعی و پرآب خوبی برای کرمان بود، اغلب مردم تصور می کنند ما در شهر کرمان دیگر با مشکل کم آبی مواجه نخواهیم شد.

مسئول بسیج کارمندی استان کرمان اظهار کرد: در حال حاضر میزان استحصال آبی که از چاه های حاشیه شهر کرمان برای تامین آب شهر کرمان حدود هزار و ۹۵۰ لیتر بر ثانیه است در حالیکه مصرف شهر کرمان حدود ۳ هزار لیتر بر ثانیه است و بالغ بر هزار و ۱۰۰ لیتر بر ثانیه کمبود آب داریم.

جلالی تاکید کرد: لازم است همه شهروندان برای جلوگیری از کمبود آب صرفه جویی کرده و سعی کنند تا می توانند آب شربی را که با هزینه های گزاف تامین می شود را برای مصارف غیر ضروری استفاده نکنند.

وی افزود: مردم باید صرفه جویی در مصرف آب و برق به ویژه در ایام تابستان را در دستور کار قرار دهند، چرا که عدم مصرف بهینه آب سبب قطعی آب و برق می شود.

جبران جزئی کسری آب کرمان با حفر ۲ حلقه چاه جدید

مسئول بسیج کارمندی استان کرمان تشریح کرد: از سال گذشته تاکنون مجوز حفر ۲ حلقه چاه در محدوده سعادت آباد صادر و به آب تامینی شهر کرمان افزوده شد، همین امر سبب جبران کسری ۱۵۰ لیتر بر ثانیه آب شد.

جلالی توضیح داد: در صورتی که مسئولان پروژه انتقال آب از سد شهیدان امیرتیموری به کرمان را دنبال کنند، نیاز به برداشت آب از چاه های موجود رفع می شود.

وی گفت: عدم برداشت آب از چاه های کرمان سبب می شود علاوه بر تقویت سفره های زیر زمینی و رونق کشاورزی، هزینه های مربوط به چاه ها همچون خطوط انتقال آب و برق مصرفی را برای سالیان بعد متحمل نمی شویم.

مسئول بسیج کارمندی استان کرمان در پایان خاطرنشان کرد: انتقال آب از سد شهیدان امیرتیموری نیازمند تامین هزینه است، از این رو لازم است که با ورود مجمع نمایندگان استان، با رایزنی مسئولان کشوری تسهیلات مناسبی را تامین کنند تا مراحل انتقال آب تسریع شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: روستای سعادت آباد لیتر بر ثانیه شهر کرمان انتقال آب حلقه چاه تامین آب مشکل شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۵۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز حفر ۱۳۰ حلقه چاه برای تامین آب شرب خراسان رضوی

مدیرعامل آب منطقه‌ای خراسان رضوی گفت: برای تامین آب شرب تابستانی شهر‌های خراسان رضوی، مجوز حفر ۱۳۰ حلقه صادر شده است. - اخبار استانها -

محمدعلی نعمت نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهد بیان کرد: برای تامین 6 هزار و 50 لیتر کسری آب در مشهد، 16 طرح تامین آب برنامه‌ریزی و به همین منظور بودجه 44 هزار میلیارد ریالی برای اجرای این طرح‌ها تصویب و ابلاغ شده است.

وی افزود: در حال حاضر فقط 8 درصد از مجموع سدهای خراسان رضوی پرشدگی آبی دارد و با وجود بارندگی‌های امسال نسبت به دوره بلندمدت، 30 درصد کاهش بارندگی در استان داریم.

مدیر عامل آب منطقه‌ای خراسان رضوی تصریح کرد: برای تامین آب شرب تابستانی سایر شهر‌های خراسان رضوی، مجوز حفر 130 حلقه چاه صادر شده است.

ذخایر سدی تامین کننده آب مشهد هفت درصد آب دارد

نعمت نژاد گفت: در حال حاضر هفت درصد از حجم ذخیره تامین کننده آب مشهد شامل سدهای طرق، دوستی، ارداک و کارده آب دارد که رقم بسیار ناچیزی است و در شرایط سخت آبی قرار داریم.

وی ادامه داد: به طور متوسط هم اکنون مصرف آب مشهد هفت هزار و 150 لیتر بر ثانیه است که این رقم در تابستان به 13 هزار و 200 لیتر بر ثانیه می‌رسد.

مدیر عامل آب منطقه‌ای خراسان رضوی خاطرنشان کرد: میزان بارندگی در مشهد و استان طی سال آبی جاری از مهر تاکنون نسبت به میانگین درازمدت حدود 30 درصد کاهش دارد و امسال سیلابی برای ورود به سدها نداشته‌ایم.

نعمت نژاد با بیان این مطلب که 20 استخر غیرمجاز ذخیره آب کشاورزی در بالادست سد کارده مشهد شناسایی شده است گفت: با توجه به شرایط خشکسالی با هرگونه انشعاب غیرمجاز برخورد می شود و مدیریت مصرف نیز در این شرایط ضروری است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • سیلاب به زیرساخت‌های آب شهرستان زیرکوه خسارت وارد کرد
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!
  • اتمام پروژه رینگ شرق تبریز تا پایان سال
  • ۳۵۹ دشت کشور در چالش بحران فرونشست | حفر ۱۱۷هزار حلقه چاه در دشت‌های با نرخ فرونشست
  • چهار محور در استان مسدود است
  • پیشرفت فیزیکی بیمارستان کسری به ۹۸ درصد رسید
  • نبود رینگ آبی در اطراف تبریز و معضل تامین آب
  • کوثری: بزرگترین مشکل آمریکا در ایران حضور یک ابرحریف به نام آیت‌الله خامنه‌ای است
  • صدور مجوز حفر ۱۳۰ حلقه چاه برای تامین آب شرب خراسان رضوی
  • خسارت سیل به بیش از ۶۰۰ حلقه چاه کشاورزی در زرآباد