Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از خبرگزاری مهر، حسین مدرس خیابانی در مراسم بهره برداری از طرح‌های ملی وزارت صنعت، معدن و تجارت در قالب پویش «تولید، تداوم امید» در استان سیستان و بلوچستان و شهر ایرانشهر، گفت: امروز ایستگاه پنجم پویش «تولید، تداوم امید» است که در قالب بهره برداری از ۲۰۰ طرح بزرگ پیشران صنعتی و معدنی از میان ۴ هزار طرح دارای پیشرفت فیزیکی بالای ۸۰ درصد انتخاب شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: در این ۵ هفته که از عمر پویش «تولید، تداوم امید» گذشته است، ۲۵ طرح بزرگ صنعتی و معدنی به ارزش ۱,۳۰۰ میلیارد تومان و با ایجاد اشتغالزایی ۳ هزار نفری به بهره برداری رسیده است.

وی تصریح کرد: امروز شش طرح بزرگ صنعتی و معدنی در سه استان کشور در ایستگاه پنجم این پویش به بهره‌برداری خواهد رسید که در قالب آن، دو طرح بزرگ معدنی در استان فارس با هدف تولید ۳.۵ میلیون تن گندله آهن و ۱.۸ میلیون تن آهن اسفنجی با فرمان رئیس جمهور و حضور معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت به بهره‌برداری می‌رسد.

به گفته مدرس خیابانی، ۲۲ خردادماه، اولین هفته از پویش «تولید، تداوم امید» اعلام کردم که در طول فعالیت دولت یازدهم و دوازدهم، مجموع تولید شمش فولادی به دو برابر رسیده است که این طرح‌ها بر اساس این هدف، برای تکمیل کل زنجیره تولید فولاد در کشور طراحی شده‌اند.

وی اظهار داشت: تولید کنسانتره آهن از ابتدای دولت یازدهم و دوادزهم به دوبرابر رسیده، ضمن اینکه در حلقه بعدی نیز تولید گندله آهن به دو برابر و تولید آهن اسفنجی نزدیک به دو برابر شده است؛ بنابراین با اجرای این دو طرح در استان فارس، مجموع ظرفیت تولید گندله آهن به حدود ۵۶ میلیون تن رسیده است.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: در ادامه این پویش در ایستگاه پنجم، طرح صنعتی دیگری به نام شهدینه آران هشت بهشت در استان اصفهان به فرمان ریاست جمهور و با حضور معاونت طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت به بهره برداری می‌رسد که با سرمایه گذاری بالغ بر ۵۴۰ میلیارد تومان و اشتغالزایی ۳۰۰ نفر طراحی شده است.

وی با اشاره به پتانسیل‌های بی نظیر استان پهناور سیستان و بلوچستان و شهرستان ایرانشهر برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای اظهار داشت: در نقطه‌ای که هم اکنون برای افتتاح طرح‌های هفته پنجم پوش «تولید، تداوم امید» ایستاده‌ام، در استان پهناور سیستان و بلوچستان از سال گذشته برنامه‌های ویژه‌ای برای توسعه سواحل مکران و پاسخگویی به مطالبه به حق ایشان و مردم منطقه، تدارک دیده شده که بر این اساس، طرح ریسندگی بافت بلوچ که از سال ۹۴ بعد از سالیان طولانی راه‌اندازی اما به دلیل آتش سوزی متوقف شده بود، به بهره‌برداری می‌رسد که این طرح اجرایی و عملیات بهره‌برداری از آن آغاز شده است.

مدرس خیابانی گفت: امروز فاز اول ریسندگی بافت بلوچ به عنوان یکی از پروژه‌های مورد تاکید مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری، با ۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری به بهره برداری خواهد رسید و در عین حال، استفاده و تکمیل حلقه کشت پنبه نیز که از سال ۵۳ به دلیل آفت متوقف شده بود، نیز با کسب مجوز از وزارت جهاد کشاورزی در دستور کار قرار گرفت.

وی اظهار داشت: در مرحله دوم اجرای طرح نیز، در صدد هستیم که با حمایت سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و با همکاری بخش خصوصی، واحد بافندگی را راه اندازی کرده و به این ترتیب، زنجیره را به سمت حلقه آخر که رنگرزی، چاپ و تولید محصولات صنایع نساجی و پوشاک هست را در ایرانشهر شکل دهیم که امیدوارم با سرعت، این کار را پیش برده و تا پایان دولت دوازدهم، فاز دوم بافت بلوچ که بافندگی است را با اشتغالزایی ۳۰۰ نفری پیش بریم.

به گفته مدرس خیابانی، همزمان تولید انواع قوطی کنسرو به میزان ۸ هزار تن در سال به منظور تولید ماهی تن در دستور کار قرار دادیم.

وی اظهار داشت: از سال قبل با دستور رئیس جمهور برای توسعه سواحل مکران و توجه ویژه به بندر چابهار، یک عزم جدی برای راه اندازی این کارخانه شکل گرفته و امروز میزان پهلوگیری کشتی در بندر چابهار دو برابر شده و با کمال خرسندی در سه ماهه ۹۹ بیش از ۱۰۰ هزار تن بیش از کل سال ۹۸ در این بندر کالا تخلیه شده است.

مدرس خیابانی همچنین با بیان اینکه لجستیک در بندر چابهار با سرعت در حال گسترش است، گفت: ۲۰۰ هزار تن انبارهای طریق القدس نیز در کنار طرح ایجاد مخازن روغن در بندر چابهار، امروز با فرمان رئیس جمهور به بهره‌برداری می‌رسد که بر این اساس، شرکت بازرگانی دولتی ایران نیز، ۱۰۰ هزار تن مخازن جدید ایجاد خواهد کرد.

وی اظهار داشت: در ادامه توسعه ریل نیز در این استان در دستور کار قرار دارد؛ این در حالی است که بندر چابهار سومین بندر لجستیکی کشور است.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت سیستان و بلوچستان رئیس جمهور اسلامی ایران حسین مدرس خیابانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۵۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۲ پروژه راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی حق‌بین، معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران درباره جزئیات یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار اظهار کرد: پروژه‌های بهسازی آسفالت بزرگراه آزادگان و تعریض مسیر کندروی شرقی این بزرگراه در تقاطع با بزرگراه شهید لشگری، همزمان با یکصد و هجدهمین رویداد امید و افتخار در روز شنبه هشتم اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳- تحویل شهروندان خواهد شد.

حق‌بین با اشاره به اهمیت بهسازی آسفالت معابر بزرگراهی شهر تهران به ویژه بزرگراه آزادگان یادآور شد: طی سالیان گذشته روند بهسازی آسفالت بزرگراه آزادگان به دلایلی مختلف از جمله کمبود آسفالت و بتن غلتکی یا عدم صدور مجوزهای ترافیکی با کندی پیش می‌رفت تا اینکه مدیریت شهری در سال گذشته تصمیم گرفت ضمن انتخاب یک گزینه اجرایی مناسب‌تر، علاوه بر تسریع روند بهسازی، جریان ترافیک در هنگام اجرای عملیات عمرانی را تسهیل کند.

وی افزود: در سال ۱۴۰۲ همزمان با خرید کارخانجات جدید آسفالت و ثبت رکورد تولید و اجرای ۱.۵ میلیون تن آسفالت، انتخاب روش احیای عمیق با سیمان، سبب شد تا سرعت کار بهسازی آسفالت بزرگراه آزادگان دو چندان شود.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با یادآوری اینکه عملیات بهسازی مسیرهای تندروی بزرگراه آزادگان در فاصله سال‌های ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۱ فقط روی یک مقطع ۹ کیلومتری انجام شده بود، گفت: در سال ۱۴۰۲، بیش از ۱۲ کیلومتر از مسیرهای تندروی بزرگراه آزادگان به صورت تمام عرض بهسازی شد و از این حیث در سرعت بهسازی روکش آسفالت معابر بزرگراهی نیز به رکوردی جدید دست یافتیم.

وی با اشاره به اهمیت بهسازی بزرگراه آزادگان به عنوان کمربندی جنوبی و غربی تهران و وسعت پروژه بهسازی بزرگراه آزادگان، گفت: در سال ۱۴۰۲ مساحتی بالغ بر ۲۱۶ هزار مترمربع از این بزرگراه با اجرای ۵۱ هزار تن آسفالت و هزینه ۲۵۲ میلیارد تومان بهسازی شد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در خصوص دومین پروژه قابل بهره‌برداری در محدوده بزرگراه آزادگان، یادآور شد: عرض کم محور کندروی بزرگراه آزادگان در مسیر جنوب به شمال و در محل تقاطع با بزرگراه شهید لشگری منجر به ایجاد گره و گلوگاه ترافیکی یا پس زدگی بار ترافیک می‌شد و از این رو تعریض این مقطع از مسیر کندروی بزرگراه از ۲ خط عبوری به ۳ خط و اصلاح لوپ‌های منتهی به آن از فرودین سال ۱۴۰۲ آغاز شد.

به گفته معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، ایمن‌سازی و تحکیم کوله پل‌های ۳ گانه بزرگراه شهید لشگری و اجرای دیواره‌ها از دیگر اقداماتی است که به عنوان پیش نیاز عملیات تعریض و در قالب این پروژه انجام شد و مجموعه اقدامات یادشده علیرغم دشواری‌های اجرایی به دلیل مجاورت با ترافیک سنگین بزرگراه آزادگان طی یکسال به اتمام رسید.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران. هزینه پروژه تعریض و ایمن‌سازی کندروی شرقی آزادگان در محدوده پل شهید لشگری را نیز ۴۳ میلیارد تومان عنوان کرد و بر این اساس، از مجموع هزینه انجام شده ۲۹۵ میلیارد تومانی برای پویش امید و افتخار آتی خبر داد.

کد خبر 6087603

دیگر خبرها

  • بهره برداری از دومین باشگاه کوهنوردی در زرند
  • بهره برداری ازدومین زائرسرای ویژه محرومان کمیته امداد در مشهد
  • افتتاح ۴ طرح عمرانی در شهرستان کیار
  • بهره‌برداری از ۱۷ سالن سینما در استان فارس
  • بیش از ۷۰ پروژه سلامت در خراسان شمالی آماده راه اندازی است‌
  • ‌پروژه خط اختصاصی برق شهرک صنعتی فراشبند تکمیل می‌شود
  • بهره‌برداری از ۲۴۰ پروژه عمران روستایی در استان اردبیل
  • افزایش شمار پروژه‌های خدماتی در نفت و گاز آغاجاری
  • بهره‌برداری از ۲ پروژه راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان تهران
  • بهره برداری از ۷ طرح برق رسانی درچهارمحال و بختیاری