Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@07:34:46 GMT

پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی واحد الفین پتروشیمی ایلام

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۷۸۵۷۷

پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی واحد الفین پتروشیمی ایلام

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم سلیمانی دشتکی عصر روز پنجشنبه در دیدار مدیرعامل پتروشیمی ایلام از راه اندازی پروژه مهم الفین ایلام به عنوان یک تحول بزرگ در صنعت پتروشیمی استان یاد کرد و گفت: بهره برداری از این پروژه بزرگ بعد از سال‌ها آن هم به دست جوانان ایرانی و بدون استفاده یک نیروی خارجی موفقیت و دستاورد بزرگی برای کشور و استان بشمار می‌رود که منجر به توسعه صنعتی و تحول در اشتغال منطقه با ایجاد صنایع پایین دستی مرتبط خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی این پروژه مهم که در آن ۷۹۰ میلیون یورو به صورت ارزی و ۸۰۰ میلیارد تومان به صورت ریالی سرمایه گذاری شده است، گفت: انتظار است ظرف یک ماه آینده شاهد بهره برداری و افتتاح الفین سیزدهم کشور به صورت ویدئوکنفرانس با حضور رئیس جمهور باشیم.

استاندار ایلام در ادامه ابراز امیدواری کرد که در آینده نزدیک ایلام به عنوان قطب صنعت پتروشیمی در غرب کشور معرفی شود، اضافه کرد: با اتمام فاز دوم پتروشیمی ایلام، اتمام پتروشیمی و NGL دهلران، شروع به کار پتروشیمی مهران، هلیلان و دره شهر این مهم تحقق خواهد یافت.

وی در ادامه با تاکید بر مسئولیت پذیری اجتماعی کارخانه‌های بزرگ در استان، اظهار کرد: پتروشیمی ایلام در سال جهش تولید علاوه بر فعالیت در حوزه تولید می‌تواند در زمینه اشتغالزایی نیز نقش آفرینی کند.

وی افزود: همچنین انتظار است در حوزه مدیریتی از افراد توانمند و بومی استان استفاده شود.

سلیمانی دشتکی در پایان گفت: با راه اندازی واحد الفین علاوه بر ایجاد سبد محصولات تولیدی، تهیه خوراک پتروشیمی ایلام، صرفه جویی عدم استفاده از خط اتیلین غرب کشور، در زمینه اشتغالزایی نیز با ایجاد صنایع پائین دستی مرتبط شاهد بکارگیری نیروی جوان تحصیل کرده استان در این حوزه باشیم.

کد خبر 4970125

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری ایلام قاسم سلیمانی دشتکی پتروشیمی ویروس کرونا بوشهر شیراز شیوع کرونا قزوین گرگان ستاد مقابله با کرونا شهرکرد ایلام بیرجند استانداری سمنان سیستان و بلوچستان مجلس شورای اسلامی کرمانشاه پتروشیمی ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۸۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین

به گزارش خبرگزاری مهر، مجیدرضا حریری رئیس اتاق مشترک ایران و چین، گفت: به طور کلی و در سال‌های گذشته بیش از ۳۳ درصد صادرات غیرنفتی به چین داشتیم، بزرگترین بازار کالای صادراتی ما چین است البته ترکیب صادراتی ما به همه کشورها بر اساس آمار گمرک بیش از ۸۰ درصد کالا بر اساس مواد نفتی و معدنی و خام فروشی است؛ به غیر از صادرات ما به به عراق و افغانستان که تولیدی بوده است.

رئیس اتاق مشترک ایران و چین در یک گفت‌وگوی رادیویی، تاکید کرد: ۹۱ درصد کالای صادراتی ما به چین از فراورده‌های نفتی است که اصولاً در ترکیب صادرات مشکل داریم. در بازارهای بین‌المللی کیفیت و قیمت اهمیت دارد؛ پسته و زعفران ما از نظر کیفی رقیب ندارد که بازار دست ایران است.

وی با بیان اینکه ۱۸ سال پیش با برگزاری سمینار فرصت‌ها و چالش‌های صادرات به چین را بررسی کردیم، خاطرنشان کرد: حدود ۵ سال پیش بر کالاهای ساخته شده با رفع موانع و اشکالات صادرات به چین کارهایی انجام شد تا با گرفتن مجوزها میگو و ماهی، انجیر، سیب و مرکبات، فرش و صنایع دستی، سفال همدان، لبنیات، پای مرغ و زعفران به عنوان کالای غذایی صادرات انجام شد.

این مسؤول افزود: میزان صادرات کشورمان به چین در طول یکسال اخیر ۹۰ درصد محصولات خام پتروشیمی و معدنی بوده که در سال‌های اخیر با پیدا کردن بازارهای متنوع در این کشور به سمت صادرات غیرنفتی پیش رفتیم.

حریری لیست کالای صادراتی ایران به چین را بسیار متنوع دانست و بیان کرد: سال گذشته ماشین آلات الیاف نانو و هایتک به چین صادر کردیم و درصدد پیدا کردن بازاری برای اقلام جدیدی مثل آبمیوه‌ها، کفش دست سوز و شیرینی و شکلات، در حوزه ظروف آشپزخانه پلیمری که تولیدات به روزی هم داریم، فروش پوشاک مردانه با برندهای معتبر متمرکز شدیم.

رئیس اتاق مشترک ایران و چین در پایان تصریح کرد: همه کالاهای تولید کشور که در فرایند تولید میزان ارز آن کمتر از ۲۵ درصد هزینه کالا را داشته باشد و میزان رقابت بزرگی در بازار خواهد داشت را برای صادرات آماده کنیم.

کد خبر 6097279 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی عملیات اصلاح شبکه آبرسانی روستای کوچ دیگ سید در گنبد کاووس
  • تکمیل واحد‌های ۲۷ هکتاری تا چند ماه آینده
  • پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی عملیات اصلاح شبکه آبرسانی در گنبد کاووس
  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود
  • نخستین بار در صنایع پتروشیمی کشور صورت گرفت؛ تبدیل وضعیت کلیه نیروهای پیمانکار به قرارداد مستقیم با پتروشیمی امیرکبیر
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • پیشرفت ۶۷ درصدی احداث بزرگترین پل در شیراز
  • دولت بزرگ‌ترین کنش‌گر رسانه‌ای و ارتباطی در کشور است